Zwoop ICO: AI, machine learning en de blockchain gebruiken om online winkelen te verbeteren

Zwoop

Zwoop heeft tot doel het dagelijkse gebruik van e-commerce te verbeteren met behulp van kunstmatige intelligentie en cryptotechnologieën. Zwoop wordt mogelijk gemaakt door machine learning, AI en de blockchain en hoopt veelvoorkomende problemen op te lossen waarmee online shoppers worden geconfronteerd.

Zwoop

Zwoop richt zich rechtstreeks op enkele van de problemen die het meest frustrerend zijn voor degenen die online winkelen. Slechts enkele van de specifieke problemen die het platform probeert op te lossen, zijn onder meer verspilde tijd, problemen bij het vinden van een specifiek product, een keuzebeperking, artikelen die niet op voorraad zijn, onverwachte kosten en trage afrekenprocessen. Met Zwoop kunnen gebruikers elk product vinden dat ze willen tegen de beste prijs, afrekenen met een enkele klik, hun persoonlijke gegevens beheren en de beschikbaarheid van hun specifieke product bevestigen, inclusief de maat en kleur..

Zwoop-functies

Om het te helpen werken op de schaal van de massamarkt, beschikt Zwoop over een symbolisch economisch systeem dat goed doordacht en functioneel is. Het brengt het kopen en verkopen van tokens in evenwicht en creëert een vertrouwde tweedehandsmarkt die op tokens is gebaseerd. Zwoop maakt het gebruik van tokens op elk product van elke handelaar mogelijk en maakt gebruik van een gedistribueerde crawlpool die wordt gestimuleerd. Shoppers verdienen beloningen voor het gebruik van Zwoop en voor het delen van hun gegevens. Adverteerders en marketeers kunnen tokens gebruiken om toegang te krijgen tot groepsaankopen, gegevens en advertenties.

Zwoop-functies

Zwoop heeft verschillende hoofdfuncties, waaronder interpreteren, zoeken, kopen en controleren. Qua controle gebruikt Zwoop de blockchain om consumenten controle te geven over hun eigen data. Shoppers kunnen beslissen hoe ze hun gegevens willen gebruiken en ontvangen vervolgens beloningen wanneer ze ervoor kiezen om die gegevens te delen.

De interpretatieve vaardigheden van Zwoop maken gebruik van een gedistribueerd netwerk met crawlers en kunstmatige intelligentie. Met die technologieën analyseert Zwoop retailwebsites wereldwijd en kan het de producten die daar worden vermeld herkennen, zelfs als retailers ze anders omschrijven. Op basis van die informatie zoekt Zwoop de beste deals die u online kunt krijgen.

Zwoop heeft een zoekmotor die veel nauwkeuriger is dan een doorsnee zoekmachine. Het werkt ook zonder vooringenomenheid, zoals de invloeden van partnerdeals, SEO en advertenties die u krijgt wanneer u een zoekmachine gebruikt om een ​​product te vinden. De Zwoop-zoekmotor is ontworpen om alleen producten weer te geven die voldoen aan de exacte eisen van een klant, inclusief de stijl, maat, leveringsopties en voorraad. Op deze manier is er geen teleurstelling bij het vinden van het perfecte item om te ontdekken dat het niet beschikbaar is.

Tot slot zorgt Zwoop voor automatisch aanmelden en afrekenen. Gebruikers kunnen profiteren van het snel afrekenen met één klik bij elke winkelier. Shoppers kunnen ervoor kiezen om te betalen met elke belangrijke cryptocurrency, inclusief ZWP-tokens, of met hun creditcard of betaalpas. Deze functionaliteit maakt het voor shoppers mogelijk om hun cryptocurrency te gebruiken voor reguliere aankopen in de detailhandel.

Zwoop-functies

Zwoop Technology

Om een ​​goed afgerond en nuttig platform te leveren, gebruikt Zwoop meerdere stukjes technologie, waaronder de kruippool. Dit is een open en gedistribueerd netwerk dat bestaat uit crawlers van e-commercesites. Het doel is om de algehele downloadbandbreedte te vergroten. Degenen die de crawlsoftware draaien, krijgen beloningen via het Zwoop-token.

De producttolk kan producten van verschillende handelaars herkennen en koppelen, ook al zijn de beschrijvingen verschillend. Het kan dit zelfs doen met producten die in verschillende talen worden beschreven en de informatie uit meerdere bronnen combineren voor een volledige productbeschrijving.

De beste prijs en leveringsengine bepalen de beste prijs voor elke klant op basis van voorkeuren en behoeften. Deze motor houdt zelfs rekening met zaken als verzendkosten, locatie en belastingen. Dezelfde engine controleert of producten in realtime beschikbaar zijn.

De paginaclassificatie analyseert verschillende e-commerce websites om de cruciale informatie over producten te vinden, zoals de beschrijving en prijs. Het kan ook de productpagina’s classificeren om de categorie van elk product te begrijpen. Op basis van die categorie extraheert de classificator specifieke productinformatie in detail.

De vind-engine is ongelooflijk handig voor shoppers en begrijpt semantisch de zoekopdrachten van gebruikers om de exacte producten te vinden waarnaar shoppers op zoek zijn. De motor combineert de vragen met kennis van producten en de gebruiker. Het kan ook afbeeldingen en producten matchen, evenals gedeelde URL’s met producten voor integratie met browsers en derden.

Ten slotte definieert de engine voor gebruikersgedrag intelligente gebruikersprofielen voor elke klant. Het vormt een aanvulling op de input van gebruikers bij elke zoekopdracht op basis van informatie die kopers eerder hebben verstrekt of hun gedrag in het verleden.

Zwoop-token

Gebruikers kunnen tokens ontvangen in ruil voor goederen op de C2C tweedehandsmarkt binnen Zwoop. Adverteerders en verkopers zullen tokens gebruiken om te betalen voor groepsaankopen, gegevens en advertenties, en om kopers te belonen. Degenen die de API van derden gebruiken, betalen voor dit gebruik. Zwoop LTD zal de schatkist aanvullen. Zwoop LTD zal de schatkist aanvullen.

Mijnwerkers kunnen tokens inzetten om te beginnen met mijnen. Handelaren kunnen tokens inzetten om toegang te krijgen tot prioriteitsservices, inclusief een prioriteit in de prijslijst. API-gebruikers van derden kunnen ook tokens inzetten om toegang te krijgen tot de API. Mijnwerkers en shoppers kunnen hun ZWP-tokens op de beurs verkopen of ze indirect verkopen om producten te kopen van verkopers die ZWP niet direct accepteren..

De manieren om ZWP-tokens te ontvangen zijn uitgebreid, waaronder het ontvangen van Zwoop LTD-tokens voor betaling van diensten en gegevens. Degenen die items op de tweedehandsmarkt verkopen, kunnen betaling ontvangen in ZWP en gebruikers kunnen de tokens krijgen als loyaliteitsbeloningen, ook van adverteerders. Handelaren kunnen ervoor kiezen om ZWP-tokens als betaling te accepteren, evenals derden die deelnemen aan het open API-platform.

Zwoop tokenverkoop

De Zwoop ICO komt eraan, en momenteel meld je je via de website aan voor de whitelist. Van de tokens wordt 30 procent toegewezen voor de tokenverkoop. Vervolgens gaat 25 procent naar de kruippool en 16 procent naar gebruikersacquisitie en de markt. Er is dan 10 procent voor de oprichters en nog eens 10 procent voor het team, beide met een blokkeringsperiode van 12 maanden. Partnerschappen krijgen 6 procent van de tokens en het adviesteam krijgt de laatste 3 procent.

Token-verkoop

Zwoop is ook duidelijk over hoe het de fondsen die het inzamelt, zal gebruiken. De meerderheid, 40 procent, gaat naar de wereldwijde lancering van het platform. Vervolgens gaat 37 procent naar ontwikkeling, 12 procent naar middelen, 8 procent naar juridische zaken en 3 procent naar advies en consultancy..

Gevolgtrekking

Zwoop levert een blockchain-applicatie voor de wereld van e-commerce. Met zijn technologieën kunnen kopers overal op internet de beste prijs voor een bepaald product vinden. Zwoop heeft ook een volledig functionele symbolische economie om deelname te stimuleren.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me