Zink ICO: Blockchain Advertising Platform, der belønner brugerne for deres opmærksomhed i apps

Zink

Zink er en reklameprotokol, der er baseret på blockchain. Det giver brugerne mulighed for at dele data og lader dem optjene belønninger for at se reklamer i deres yndlingsapps.

Zink

Zink sigter mod at udvikle et nyt online-reklameøkosystem, der er mere gennemsigtigt. Platformen vil gøre brugerne til aktive spillere i stedet for passive seere uden en væsentlig indflydelse på, hvordan annoncører, appudviklere og udgivere fungerer med det nuværende reklameøkosystem..

Daniel Trachtenberg grundlagde Zink. Trachtenberg er tidligere leder af forebyggelse af mobilsvindel og direktør for Mobile Data Management Platform for IronSource, som er verdens førende inden for reklameteknologi. Dette positionerer Zink til at have et utroligt nyttigt partnerskab med IronSource, hvis annonceplatform når ud til mere end 1,5 milliarder aktive brugere hver måned via sit SDK-netværk, der integreres med mere end 80.000 spil og apps..

Om

Hvilket problem adresserer zink?

En af de største bekymringer, som Zink sigter mod at tackle, er manglen på tilgængelige førsteparts-brugerdata, der kan målrette mod faktiske menneskelige målgrupper. De, der indsamler disse data, bliver i stigende grad overvældet af svigagtig trafik, som ikke hjælper annoncører eller menneskelige publikum. Holdet bag zink kiggede på de bedste datatjenesteudbydere og svindelforebyggelsesværktøjer og fandt ikke en B2B-tjeneste, der var effektiv til at løse dette problem.

Spørgsmålet om datasvind er afgørende. Mere end 30 procent af de forventede 335 milliarder dollars, der vil blive brugt på digitale annoncer i 2020, forventes at blive spildt på grund af svig og ineffektivitet. De almindelige typer svindel inkluderer:

  • Programmerede baggrundsklik, som brugerne ikke er opmærksomme på (klik spam)
  • Medarbejdere betalt for at interagere med og klikke på annoncer (klik gårde)
  • Automatisk aflytning af klik, der kan tilskrives (klikskæring)
  • Placering af annoncer over hinanden for flere eksponeringer (annoncesortering)
  • Maskiner, der skaber falsk trafik og interagerer med annoncer
  • Malware, der genererer falske handlinger (kapring af enheder)

Der er også flere problemer indbygget i det nuværende reklamesystem. Brugere vil gennemse en app eller spille et spil og se annoncer, så udvikleren kan tjene penge på appen. Metrics for annonceindtægter er lave på grund af mangel på pålidelige data. For at overvinde dette indsætter udviklere flere annoncer, så de kan få positive ROI’er. Det højere antal annoncer ødelægger brugeroplevelsen og fører til unaturligt engagement.

Hvordan løser zink disse problemer?

Zink udnytter blockchain-teknologi for at lade brugerne dele deres data. Det belønner dem også for at se annoncer i deres yndlingsapps. Som en del af disse ting skaber det en ny digital reklameprotokol, der er brugercentreret. Samlet set bør zink forbedre annonceeffektiviteten, reducere mængden af ​​penge brugt på ineffektiv reklame, afbøde svindel og øge indtægtsgenerering af den digitale ejendom.

Hvordan det virker

Hvordan bruger du zink??

For at udnytte Zink starter du med at downloade applikationen. Når du konfigurerer det, kan du vælge, hvilke data du vil dele med annoncører. Du bruger derefter dine yndlingsapplikationer som du normalt ville og tjener belønninger for at gøre det. Du kan konvertere ZINC-belønningerne til fiat eller bruge dem til at låse op for funktioner i appen.

Hvad er zinkens B2B-funktioner?

Zink er oprettet til at hjælpe forskellige virksomheder, herunder annoncører, udgivere og udviklere og annoncenetværk. Annoncører får tildelt deres annonceringsbudget effektivt, så de kan forblive relevante for brugerne. De får også 100 procent reel trafik via zink i stedet for bots eller klikfarme. Derudover kan annoncører drage fordel af auditabilitet og klarhed som et direkte resultat af transaktionerne i blockchain.

Udgivere og udviklere modtager betaling i en standardvaluta fra annoncører, ligesom de normalt gør. På grund af de besparelser og den øgede værdi, som annoncører får med Zink, vil de også være i stand til at betale forlag og udviklere ZINC-tokens. ZINC kan derefter byttes mod fiat-valuta for at forbedre marginerne. Alternativt kan udviklere og udgivere bruge disse tokens som belønninger i appen, der øger appens tiltrækningskraft og tilskynder til brug. Udviklere og udgivere kan også tilbyde premiumindhold til gengæld for ZINC.

Annoncenetværk, der bruger zink, behøver ikke længere stole på, at andre parter fungerer. I stedet får de gennemsigtighed og reel værdi. Deltagerne i annoncenetværk vil være i stand til at forbedre annonceformater, opkræve konkurrencedygtige priser og levere annoncer med tillid.

Hvordan gavner Zinc appbrugere?

De, der bruger applikationen, vil have fuld kontrol over deres datalevering, herunder muligheden for at få belønninger, når de deler disse data. Til gengæld for data vil brugerne se annoncer, der er relevante for dem og modtage ZINC-tokens, som de kan bruge eller udveksle til fiat. Nogle applikationer tilbyder muligvis ZINC-belønninger til brugerne, og brugerne tjener også ZINC fra deres tid brugt på apps plus deres handlinger på dem, ting de allerede gør.

Tegnebog

ZINC-token

Ud over ZINC-funktionaliteten nævnt ovenfor vil der være en indledende tokenfordelingshændelse på Ethereum-blockchain, da ZINC-token er ERC20-kompatibel. Af de samlede tokens tildeles 55 procent af ZINC til strategiske partnerskaber, reserver og erhvervelse af brugerbruger. Zink-holdet får 20 procent med en 36-måneders optjeningsperiode og 12-måneders lockout-periode. Yderligere 20 procent er til tokensalget. De sidste 5 procent går til rådgivere med en 18-måneders optjeningsperiode og 12-måneders lockout.

Konklusion

Zink er klar til at ændre den måde, som onlineannoncering fungerer på. Via Zink-økosystemet kan annoncører få større investeringsafkast, mens brugerne har en bedre oplevelse med målrettede annoncer og kan tjene belønninger. Opsætningen af ​​Zink gør det muligt at hjælpe alle parter, der er involveret i reklame, herunder de brugere, der ser annoncerne, annoncørerne, udviklerne og udgiverne, der er vært for annoncer, og annoncenetværkene. Zink gør sig klar til sin forsalg, så der er stadig tid til at investere via køb af tokens.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me