Vi introducerar HashChain-teknik: Blockchain Company fokuserat på gruvdrift

Hashchain

HashChain Technology Inc.. är ett kanadensiskt företag som syftar till att bli bland de största blockchain-teknikföretagen världen över. Fokus ligger på gruvkryptovaluta, med ett långsiktigt mål om 26 500 gruvutrustningar för att uppnå detta mål.

Hashchain

Teamet bakom HashChain har decennier av erfarenhet inom områden som inkluderar den finansiella, tekniska och affärssektorn. Teamet har specifikt erfarenhet av affärsstrategi, branding och marknadsföring, kapitalanskaffning och samordning av offentliga erbjudanden. Huvudkontoret ligger i Delmar, New York, och satellitkontoret och det första datacentret ligger i Vancouver, Kanada.

Varför betyder HashChain??

Teamet på HashChain erkänner att du behöver bryta nya mynt för att släppa ytterligare Bitcoin eller andra valutor, och de vill sticka ut bland det växande antalet specialiserade gruvföretag som dyker upp. Medan vem som helst kan teoretiskt bryta, kräver det otroligt mycket energi, tillsammans med dyr specialhårdvara, vilket sätter den utom räckhåll för de flesta. HashChain har de nödvändiga resurserna med sitt datacenter och mer, vilket gör gruvdrift möjlig.

Vad är gruvdrift??

För en snabb uppdatering av vikten av gruvdrift, titta på blockchain som helhet. Denna decentraliserade huvudbok har register för varje mynttransaktion som har ägt rum. Gruvarbetare använder sina riggar eller högpresterande datorer för att verifiera transaktioner som sänds till kryptonätverket. Förutom att verifiera transaktionerna grupperar gruvarbetare dem i transaktionsblock och löser det kryptografiska pusslet för arbetsprotokoll som ansvarar för att länka detta nya block med blockchain.

Crypto Mining

Förbehållet är att gruvarbetare arbetar för att lösa det matematiska pusslet bakom blocket, och vilken gruvarbetare som får lösningen först får belöningen. I grund och botten spelar gruvarbetare en viktig roll i blockchain genom att verifiera transaktioner och fortsätta dess funktionalitet och säkerhet. I gengäld får gruvarbetare en del av kryptovalutorna från den verifierade transaktionen.

På detta sätt stöder gruvdrift både blockchain och säkerställer att det fortsätter att fungera smidigt, men det ger ekonomiska belöningar för gruvarbetarna, vilket gör det möjligt att bilda ett gruvföretag som HashChain Technology Inc. Det stora antalet gruvarbetare ökar chansen för en belöning och därmed vinsten.

Vilka resurser har HashChain för gruvdrift?

För att gruvdriften ska fungera med optimal effektivitet måste de vara i ett svalt klimat med höghastighetsinternet och låg elkostnad, helst mellan 0,02 och 0,04 dollar per kWh. HashChains datacenter kan uppfylla alla dessa krav. Den proprietära HashChain-programvaran övervakar hårdvaran dygnet runt, inklusive speciellt övervakning av minne, fläktar, watt, temperatur, IP och hashhastighet. På detta sätt kan programvaran bekräfta att optimal effektivitet förblir i spel.

Datacenter

Datacentret bakom HashChain är tillräckligt flexibelt för att utföra flera funktioner. Förutom att bryta kryptovalutor kan den växla och fokusera datorresurserna på vilken kryptokoin som är mest lönsam vid en given tidpunkt. Sammantaget är datacentret tillräckligt mångsidigt för att bryta flera kryptovalutor.

Datacentret i Vancouver gick live den 3 november 2017 med sina ledande och omfattande hanterade tjänster som fokuserar på katastrofåterställning, affärskontinuitet, säkerhet, applikationshosting och moln. Det finns övervakad åtkomst hela dagen, varje dag, 24/7/365. Datacentret har en reservdieselgenerator för nödsituationer och miljökontroll. El är bara $ 0,04 USD per kWh, tillräckligt låg för lönsam gruvdrift, och det finns Tier-1 nätverksanslutningar.

Hur är HashChain relaterat till Dash?

En av de starkaste punkterna till förmån för HashChain framför andra gruvföretag är att den är nära kopplad till Dash. Dash kallas ofta ”framtidens kryptovaluta”. Teamet på HashChain känner att det rör sig i riktning mot massadoption och kommer snart att vara enkelt att använda och bli av med “teknoida” hinder.

DASH Masternodes

Förutom att bara stödja målen för Dash och dess övergripande projekt har HashChain en licens för en Dash Master Node. Denna Master Node krävde investering av 1 000 Dash-mynt, och källor värderade det till $ 280 000 USD, vilket innebär att HashChain har en betydande investering i Dash. Detta ger också HashChain rätt att vara en del av budgetfinansieringsbeslut som involverar Dash-nätverket. Det finns också en viss överlappning på rådgivande styrelsen för HashChain och rådgivarna för Dash.

Hittills har HashChain redan distribuerat 100 dash-riggar. Ytterligare 770 köptes för att levereras i januari.

Vad är HashChains planer för framtiden?

HashChains huvudfokus i framtiden kommer att vara att bygga upp gruvkapaciteten via flera datacenter med hög effektivitet. Specifikt hoppas teamet att ha 40 MW fram till 2019. De kommer att använda gruvintäkterna och kontanterna till hands för att aggressivt utvidga gruvkapaciteten via ytterligare riggar och uppnå detta mål, vilket motsvarar att ha cirka 26 500 riggar för kryptogruva.

Det finns också flera strategiska initiativ som HashChain hoppas kunna driva. Det kommer att fokusera på diversifierings- och gruvalternativvalutor för att få gruvframgång kopplad till hashhastigheter och svårigheter.

Hashchain Framtid

När det gäller utveckling vill HashChain skapa en exklusiv butiksfront som låter användare köpa kryptovaluta direkt från företaget. Det kommer också att arbeta med programvara som optimerar gruvaktivitet genom att maximera värdet på den utvunna valutan och avkastningen relaterad till kvantitet.

Samtidigt kommer HashChain att arbeta för att förbättra den egenutvecklade programvaran som nämns ovan, ASICS & GPU-övervakningsprogramvara. Helst kommer den att kunna övervaka alla gruvområden och ytterligare förbättra effektiviteten.

HashChain planerar också att skapa en gruvpool för varumärkesigenkänning och kostnadsbesparingar. Slutligen vill teamet skapa andra strategiska allianser som kan förbättra medvetenhet, lönsamhet och effektivitet.

Hashchain lager

Slutsats

HashChain Technology Inc. fokuserar på kryptovaluta gruvdrift, vilket borde vara lönsamt. Enligt webbplatsen har aktieägarnas totala avkastning varit över 1 300 procent under de senaste 24 månaderna, vilket tyder på en stor tillväxtpotential. Förutsatt att HashChain uppfyller målet om 26 500 riggar för kryptovalutautvinning, borde det ha mer än tillräckligt med resurser för att fortsätta växa och dra nytta av den ökade populariteten för kryptovalutor.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me