Uulala: Den finansielle app, der fremskynder økonomisk inklusion for ikke-bankede

UUlala Pre-ICO

Uulala markedsfører sig selv som en alt-i-en finansiel applikation, der hjælper kontante forbrugere med at blive kreditværdige. Uulalas hovedmål er at lette og fremskynde den økonomiske inklusion af dem i Amerika, som ikke har bank og underbank. Det giver disse grupper økonomiske værktøjer, der lader dem deltage i e-handel, sende penge, opbygge kredit og generelt forlade den kontante eneste verden.

UUlala

Virksomheden er minoritetsejet. De fleste aktionærer er latinamerikanere, der er første eller anden generation. Som sådan ønsker Uulala at forbedre tilliden til traditionelle banksystemer blandt latinoer og andre grupper med en følelse af mistillid til disse systemer. Adgang til finansielle værktøjer som opbygning af kredit, overførselstjenester og sikre transaktioner er det primære mål. Men dette har også den sekundære fordel ved at give adgang til shopping og underholdning, som ikke-bankerne ikke har adgang til. I det væsentlige lader Uulala dem, der i øjeblikket stoler på en kun kontant økonomi, komme ind i den formelle økonomi.

Hvilke problemer målretter Uulala?

Uulala ønsker at løse de problemer, der er forbundet med at være uden bank. Dette inkluderer de høje gebyrer for tjenester såsom åbning eller vedligeholdelse af en bankkonto, regningsbetaling og checkindbetaling sammen med den manglende adgang til e-handel. Disse udfordringer er især problematiske for dem med en lav indkomst på grund af gebyrerne. Disse gebyrer udgør en væsentlig hindring for banktransaktioner.

Derudover ønsker Uulala at fjerne det, det refererer til som “transaktionen ugyldig.” Dette refererer til det faktum, at disse forbrugere foretager de fleste transaktioner kontant. Det betyder, at de ikke har nogen muligheder for at opbygge kredit. Dette efterlader dem igen et tomrum i deres økonomiske historie i stedet for en liste over transaktioner.

Problemet

Hvem er målmarkedet for Uulala?

Målmarkedet for Uulala er mindretal og latinoer. Det giver mening, da de fleste aktionærer er en del af denne gruppe. Denne befolkning er meget underbetjent af bankvæsenet. Faktisk er de det mest underbetjente marked, der har det største økonomiske fodaftryk. Faktisk citerer Uulala det faktum, at overførselskorridoren fra USA til Mexico inkluderer mere end 25 milliarder dollars, der sendes årligt. For at sætte det i perspektiv er dette mere end mexicansk olieeksport. Derudover er Latino-købekraft i USA $ 2.3 billioner. Dette er opdelt i $ 10.000.000 fra Mexico, $ 1.736.000 fra Colombia, $ 1.288.000 fra Guatemala, $ 1.192.000 fra Honduras og $ 1.000.000 fra El Salvador.

Inden for de fem øverste latinske lande er 97 procent af pengeoverførslen fysisk, mens kun tre procent er digital. Dette viser manglen på involvering i kreditopbygningsaktiviteter og bankvirksomhed. Med over 600 millioner medlemmer af den latinske befolkning i USA samt Mexico gennem Brasilien er målmarkedet for Uulala betydeligt.

Latino-lande

Hvilke data indsamler Uulala, og hvorfor betyder det noget??

I øjeblikket er der ikke en væsentlig database, der viser de økonomiske kapaciteter og udgiftsvaner hos latinamerikanske underbanker. Forsøgene på data, der er gennemført, viser ikke den daglige aktivitet på den måde, der er nødvendig for virkelig at forstå disse vaner og statistikker. Ud over at levere banktjenester implementerer datalogiteamet fra Uulala attributionsanalyser. Dette vil hjælpe dem med bedre at forstå, hvilke begivenheder der opfordrer enkeltpersoner til at begynde den ønskede adfærd, købe eller deltage i en bestemt sporet begivenhed.

Denne dataopsamling vil skabe en decentral, ikke-bankeret database fyldt med brugere, som tredjepartsannoncører kan bruge, og Uulala kan bruge internt. Uulala sporer også offline konverteringsstier. Dette er, så det kan forbinde offline-konverteringer til den placeringsbaserede adfærd, som brugerne tager.

Hvilke tjenester vil Uulala tilbyde?

Uulala vil give de ikke-bankede og underbankede en række finansielle tjenester, der kan hjælpe dem med at ændre deres fremtid. Uulala har sine egne mikrokreditalgoritmer. Det inkluderer også relaterede processer, som platformen kan bruge til at ekstrapolere købshistorik samt adfærdsmæssige vaner. Baseret på disse oplysninger kan Uulala forudsige en brugers sande økonomiske evner øjeblik for øjeblik.

Tjenester

Uulala erkender, at størstedelen af ​​de økonomiske aktiviteter ikke påvirker standardkreditscoren, og at FICO-systemet ikke fungerer overalt. På grund af dette ønsker det at foretage ændringer, der giver globale forbrugere adgang til tjenester og produkter, de ønsker. Platformen er unik, fordi den sporer finansielle aktiviteter. Derefter kombinerer den sporing med den decentrale databaseteknologi. Al denne information og teknologi viser en brugers kreditværdighed på en måde, som en traditionel kredit score ikke kan.

Hvad har Uulala allerede opnået?

I 1. kvartal 2017 samlede Uulala sit endelige teknologiteam. Det har 18 års erfaring inden for oprettelse af database, bankvirksomhed og Fintech. I 2. kvartal af året lancerede den den første version af sin mobilapplikation med to af sine seks planlagte funktioner og en opgraderet brugergrænseflade for enkelhed. Det lukkede også 250k-runden for investering. I 3. kvartal aktiverede det overførselspartnere, mobile top-up-partnere og betalingspartnere. Det udviklede også sit nye mikrolåningssystem til scoring. Q4 oplevede integration med bankkort.

Hvordan ser køreplanen ud?

I 1. kvartal af 2018 arbejder Uulala på sin private token-begivenhed. Det er i øjeblikket i runde tre af den private fase. Næste bliver Pre-ICO. I dette kvartal vil også planen for indlæsning af penge integreres med en decentral databasekontrakt og systemaktiviteterne. Den følgende runde af beta-MLM-brugere vil blive integreret i systemet i løbet af dette kvartal. Det udruller også 500 placeringer med flere tjenester. Disse inkluderer skatte- og forsikringsbutikker for at hjælpe ombord på offentligheden og indlæse kunder.

Køreplan

Den offentlige ICO-begivenhed finder sted i 2. kvartal 2018. Det er også, når Uulala fuldt ud vil implementere smarte kontrakter for at indlæse midler på en peer-to-peer-måde. Der vil også være en offentlig marketingkampagne i Mexico og USA. Det vil integrere et kreditindsamlingsbureau til brug af det forudbetalte kortsystem.

Q3 inkluderer integrationen af ​​mikrolånemodulet. Dette er så andre udbydere kan deltage i økosystemet. Uulala-systemet viser kunderne deres priser og tilbud, så de nemt kan vælge. Alle LATAM-lande får også regningsbetaling, mikrokreditopbygning og remittering. I 4. kvartal fortsætter udrulningen med nye kryptooverførselsløsninger.

Konklusion

Uulala har det primære mål at betjene de ikke-bankede og underbankede i Latinamerika. Det vil give dem mulighed for at opbygge kredit og drage fordel af finansielle tjenester, der i øjeblikket ikke er tilgængelige for dem. Når det er færdigt, har Uulala potentialet til at give disse underbankede brugere adgang til markeder og tjenester, der tidligere ikke var tilgængelige.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me