Tiberius Coin: Asset-backed Token for Physical Metals

Tiberius mynt

Tiberius mynt länkar de traditionella finansmarknaderna med kryptovaluta genom att vara banbrytande inom sektorn med råvarustödda tokens. Tiberius Coin (T-Coin; TCX) kan lösas in för metall som kan levereras fysiskt. Som sådan har den ett prisgolv och ett inneboende värde.

Varje Tiberius-mynt har en underliggande metallkorg som offentliggörs och är identisk. Denna funktion möjliggör fungibilitet för token. Dessutom ger metallerna som ligger bakom tokens innehavarna exponering för de tre strategiska råvaruteman som ligger bakom projektet. Dessa inkluderar stabilitetsmetaller (guld och platina), teknologimetaller (koppar och tenn) och metaller som används i elektroniska fordon (aluminium, kobolt och nickel).

Tiberius mynt

Även om Tiberius upprätthåller anslutningen mellan krypto och metallerna som ligger bakom den, är anslutningen decentraliserad tack vare oberoende tjänsteleverantörer. Nätverksintegriteten bibehålls med rationella ekonomiska principer. Tiberius anser att två av de viktigaste faktorerna bakom myntet är fakta att det aldrig kommer att nå noll och att det är decentraliserat.

Korg med metaller

Som nämnts ger Tiberius Coin direkt ägande till en korg fylld med strategiska metaller som har nyckeln till framtida teknik. Oberoende lager håller och granskar metallerna, och tokeninnehavare kan begära leverans av då. Du kan tänka på varje T-Coin-token som en korg med metaller med angivna mängder av varje.

Stabilitetsmetallerna inkluderar 3 mg guld och 1,5 mg platina per korg. Elektriska fordonsmetaller inkluderar 25 gram aluminium, 6 gram nickel och 1 gram kobolt. Slutligen innehåller teknikmetallerna 25 gram koppar och 5 gram tenn.

Metaller

Tiberius valde noggrant teknologimetallerna i korgen på grund av deras förmåga att dra nytta av projektets strategiska råvarutema. Dessutom har allt utom guld användningar i industriella applikationer, vilket säkerställer att de alltid har något slags inneboende värde.

Hur investerar Tiberius i metall?

Tiberius Group AG är faktiskt världsledande bland förvaltare av råvaror, metallhandlare och gruvoperatörer. Tiberius planerar att köpa metallerna via London Metals Exchange, som är bland de mest flytande och äldsta börserna världen över.

Fördelar med Tiberius Coin

På grund av användningen av blockchain är Tiberius Coin stabilt och säkert och förlitar sig på smarta kontrakt för att minska risk och spekulation. Tiberius Coin är också flytande och flexibelt. Eftersom TCX stöds av den mycket flytande globala metallmarknaden finns det ingen oro för att det är nästan omöjligt att ta ut pengar om nya regler införs, vilket skulle vara ett problem för andra digitala tillgångar. Tiberius Coin erbjuder också en investeringsmöjlighet som kan leda till hög tillväxt utan avgifter, eftersom det är redo att utnyttja metallsektorn, som snart kommer att nå 34 biljoner dollar. Dessutom är Tiberius transparent och reglerad.

Första metallförsäljningen

Eftersom Tiberius Coin är beroende av verkliga metaller är insamlingen av T-Coin en initial metallförsäljning (IMS) istället för en ICO. Det beror på att det säljer metaller som har en helt utvecklad regelverk, teknisk och juridisk ram. Däremot skulle en ICO sälja en produkt för leverans långt i framtiden eller vara en metod för crowdfunding för det projektet.

Vilka avgifter förknippas med Minting TCX?

Minting T-Coin har en total kostnad på 9 procent. Detta inkluderar 3 procent för lagstiftning och efterlevnad, 2,5 procent för en likviditetspremie, 1,5 procent för förvaltningsavgifter, 1 procent för mäklaravgifter från metallmäklaren och 1 procent bytesavgifter från metallbörsen. De pågående lageravgifterna är tillräckligt små för att bara stå för 0 procent.

Avgifter

Tiberius förstår att vissa potentiella investerare avskräcks av avgifterna eftersom dessa är ovanliga i traditionella ICO. Tiberius har ett inlägg på sin webbplats som beskriver exakt varför avgifterna är nödvändiga, men det kommer ner till det faktum att TCX faktiskt stöds av en tillgång, till skillnad från de flesta ICO, som inte har något fysiskt stöd för dem. Avgifterna är nödvändiga för att skydda investerare och se till att de får det inneboende värdet bakom tokens.

De som är oroliga för avgifterna bör överväga att delta i den ursprungliga metallförsäljningen, eftersom detta tillför en fördel på 50 procent av mintavgifterna.

Tiberius säkerhet

Blockchain tar hand om alla transaktioner avseende Tiberius Coin och utnyttjar den teknologins inbyggda säkerhet. Dessutom prioriterar Tiberius efterlevnad och har PricewaterhouseCoopers granskat sina metaller. För att ta det ett steg längre lagrar Tiberius metallerna i ett oberoende nätverk som består av konkurrerande lagerföretag. Mellan alla dessa faktorer vet de som investerar i T-Coin att metallerna som stöder deras krypto är säkra, helt försäkrade och säkra. Marknadspriserna är lätta att följa, eftersom de spårar priserna på London Bullion Market. På grund av blockchain-tekniken är det enkelt att spåra Tiberius-mynt, och du kan lösa in dem när som helst för fysiska metaller.

Tiberius färdplan

Projektet började 2012 med Tiberius Mining, följt av Tiberius ComTech 2016. Tiberius planerade metallkorgen, monterade kärnteamet, undersökte blockchain-tekniken och skrev vitboken 2017. Q1 2018 inkluderade frisläppandet av proof of concept för korgen av metaller, tillkännage projektet, lansera webbplatsen och publicera vitboken. Under andra kvartalet uppdaterade teamet webbplatsen, inledde marknadsföringskampanjen, släppte processen för att konvertera Tiberius-mynt till metaller och designade arkitekturen för myntet.

Färdplan

Under fjärde kvartalet 2018 kommer den ursprungliga metallförsäljningen att äga rum från 1 oktober till 21. Den 1 november noteras TCX på en börs. Det här är också när webb-, Android- och iOS-appar kommer att startas och när myntkonverteringsfunktionen kommer att aktiveras. Q4 är också när konton kommer att få sina tokens.

Q1 av 2019 kommer att se uppdateringar av produkten för att ta itu med feedback och utbetalningen av granulära lagringsavgifter för att förbättra TCX-värdet. Q2 kommer att inkludera lanseringen av en B2B-produkt som gör det mer effektivt att avveckla metallpapper. Vid Q1 2020 bör Tiberius Coin vara en global valuta.

Slutsats

Tiberius Coin är en tillgångsstödd token som stöds av en korg med fysiska metaller. Tiberius syftar till att utnyttja den framtida tillväxten av metallindustrin för att leverera vinster till investerare och valde noggrant korgen av metaller för att inkludera de som sannolikt kommer att användas i stora volymer. Eftersom token stöds av metaller kan tokenhållare begära sina metaller eller lämna dem i Tiberius lagring.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me