Shopin ICO: gedecentraliseerd shopperprofiel gebouwd op de blockchain

Shopin

Shopin creëert een gedecentraliseerde marktplaats met behulp van de blockchain. Het platform biedt een universeel winkelprofiel om een ​​zeer gepersonaliseerde winkelervaring mogelijk te maken op basis van aankoopgeschiedenis en voorkeuren. Shopin streeft naar een duurzamere retaileconomie die retailers sterker laat worden door samen te werken met hun consumenten.

Shopin

Het hoofdkantoor van Shopin is gevestigd in Brooklyn, New York. Het project wordt ondersteund door Galaxy Investment Partners, Passport, Nima Capital, Outbound Ventures en Block One Capital. Het heeft angel-investeerders van ZocDoc, Google, DocuSign-oprichters, Wiser en meer.

Shopin is al erkend voor zijn project en ICO. Tot nu toe verdiende het al de titel van nummer 5 Top ICO op Davos d10e, beste ICO op North American Bitcoin Conference 2018, beste ICO en startup volgens CoinAgenda Global, en meest veelbelovende ICO van 2018 van Bitcoinference.

Wat is het doel van Shopin?

Shopin heeft verschillende hoofddoelen, met de overkoepelende visie om klanten en retailers te verenigen via gepersonaliseerde data-intelligentie om een ​​retaileconomie te creëren die duurzamer is. Dit omvat het doel om de detailhandel nieuw leven in te blazen via een nieuwe data-economie die transactionele conversies kan verhogen. Shopin streeft er ook naar het begrip van winkeliers van klanten te verbeteren door te kijken naar hun prijzen, voorkeuren, stijlen en aankoopgeschiedenis. Tegelijkertijd wil het platform een ​​eerlijke waarde uitwisselen voor shoppers in ruil voor hun gegevens met behulp van cryptocurrency en iets teruggeven aan de gemeenschap die rond Ethereum draait om te helpen bij duurzame, voortdurende groei.

Hoe werkt Shopin?

Met Shopin krijgen zowel shoppers als retailers toegang tot tools en functies. Shoppers krijgen:

 • Snel afrekenen
 • Gebruik van de aanbevelingsengine
 • Handige, deelbare wensenlijst
 • Geen formulieren meer om in te vullen
 • Mogelijkheid om profielen te delen
 • Shopin token portemonnee

Winkeliers krijgen:

 • Stimulansen voor cryptocurrency
 • Personalisatie IQ-spel
 • Informatie op SKU-niveau
 • Kunstmatige intelligentie
 • Gegevens van eerdere aankopen
 • Mogelijkheid om opnieuw contact te maken met klanten

Welke voordelen heeft Shopin voor shoppers??

Degenen die ervoor kiezen om te winkelen met Shopin, zullen genieten van een lange lijst met voordelen. Met Shopin hebben de shoppers de volledige controle over hun gegevens. Ze ontvangen beloningen in de vorm van cryptocurrency voor advertentiebetrokkenheid, loyaliteit en inhoud. Gebruikers kunnen ook persoonlijk winkelen op maat ervaren via de detailhandel en internet, aangepaste kortingen op basis van hun persoonlijke bestedingspatroon en de mogelijkheid om de toegang van winkeliers tot hun bijgewerkte persoonlijke gegevens te beheren. Shoppers kunnen cryptocurrency verdienen wanneer ze ervoor kiezen winkeliers toegang te geven tot hun gegevens en die cryptovaluta vervolgens bij winkeliers te gebruiken. Het platform ondersteunt ook het delen van profielen met anderen, waardoor het voor vrienden en familie gemakkelijker wordt om cadeaus voor dierbaren te vinden.

Shopin

Welke voordelen heeft Shopin voor retailers en marketeers??

Retailers en marketeers profiteren ook van het gebruik van Shopin dankzij functies zoals de mogelijkheid om de API te gebruiken om toegang te krijgen tot voorkeuren die shoppers verifiëren. Dit zorgt voor een persoonlijke en meeslepende ervaring waar shoppers dol op zullen zijn, wat hen aanmoedigt om te kopen en de verkoop stimuleert.

Met Shopin kunnen winkeliers verbeterde productaanbevelingen doen en de veiligheid en het gemak van transacties verbeteren. Het platform stelt retailers ook in staat klanten te belonen met kunstmatige intelligentie en blockchain-technologie, waardoor hun aankopen worden aangemoedigd.

Over het algemeen laat Shopin retailers:

 • Verhoog de betrokkenheid door toegang te krijgen tot door de klant geverifieerde voorkeuren.
 • Gebruik up-to-date klantgegevens om krachtige aanbevelingsengines te bouwen.
 • Verminder het rendement.
 • Verhoog de ROI op communicatie en marketing dankzij actuele en betrouwbare shopper data.
 • Profiteer van onmiddellijke naleving van GDPR.

Wat zijn enkele belangrijke kenmerken van de Blockchain-architectuur van Shopin?

De Shopin-blockchain maakt miljoenen transacties met gegevens per seconde mogelijk. Het ecosysteem omvat ook token-interoperabiliteit dankzij Atomic swaps, een uitwisseling van waarde tussen retailers en shoppers, en een krachtige aanbevelingsengine die wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie.

Hoe heeft Shopin zijn functionaliteit al bewezen??

In tegenstelling tot sommige andere blockchain-projecten die nog steeds proberen een functioneel product uit te rollen, heeft Shopin zichzelf al bewezen via zijn pilootprogramma. Dit was een samenwerking met Bed Bath & Beyond en Ermenegildo Zegna. Elk van de retailers nodigde hun geregistreerde klanten uit om een ​​Shopin-profiel aan te maken, wat leidde tot 719.000 aanmeldingen. Vervolgens gebruikte Shopin de aankoopgegevens en persoonlijke voorkeuren om samengestelde aanbevelingen te doen aan de nieuw geregistreerde klanten. Dit leidde tot een toename van 22 procent in conversies en een extra omzet van $ 14,7 miljoen. Van de 719.000 mensen die Shopin-profielen hebben gemaakt, hebben 72.000 meer gebruikers uitgenodigd, wat leidt tot een extra 65.000 gebruikers.

Hoe ziet de Shopin Roadmap eruit?

De roadmap van Shopin begon in februari 2017 toen Eran en Divakar het team vormden met als doel een universeel shopperprofiel te creëren dat conversies zou kunnen verbeteren. In mei 2017 integreerde Shopin retailers in de opname-engine en werkte aan het onboarding van klanten via UI / UX Alpha V0.1.

Juni zag V1.0 van de Ingestion Engine en standaardisatie voor de productcatalogusgegevens V1.0. In augustus publiceerde Shopin de whitepaper, voegde crypto- en blockchain-incentives toe, voegde de productzoektool voor de Ingestion Engine toe en werkte aan het onboarding van kopers door de App for Women te ontwikkelen..

In september 2017 werd Shopin officieel opgericht en opgenomen, werd het team gevormd en lanceerde de token-verkoopwebsite V1.0. Dit is ook het moment waarop de voorverkoop voor de tokengeneratie begon. Oktober zag Alpha V0.2 van de UI / UX, met november inclusief meer teamleden en een nieuw logo. Ook die maand woonde het team verschillende evenementen bij en begon prijzen te winnen.

Shopin Roadmap

In december kreeg de aanbevelingsmachine Training A.I. Models en Shopin bereikten meer dan 1 miljoen transacties per seconde. Dit was ook het moment waarop het Wire Frame voor Alpha V0.2 voor Shopper Onboarding werd voltooid. Januari 2018 omvatte de ontwikkeling van Shopin-profielen en de herlancering van de website.

De Alpha V0.2 voor mannen en vrouwen is ontwikkeld in februari, met voortdurende tests van A.I. modellen voor de aanbevelingsmotor. In maart begon het openbare evenement voor het genereren van tokens, visuele introductie van het shopperprofiel en meer.

In mei werkte Shopin aan het ontwikkelen van mobiele applicaties en deed retailer tests met de aanbevelingsengine. In juli waren er al aanbevelingen voor specifieke winkelcategorieën.

Gevolgtrekking

Shopin zal zowel shoppers als retailers ten goede komen door de winkelervaring te verbeteren en op maat gemaakte aanbevelingen te doen. Het platform heeft al honderdduizenden gebruikers en een hoge schaalbaarheid. Shoppers kunnen beloningen verdienen terwijl ze nog steeds controle hebben over hun gegevens, en retailers zullen een verbeterde ROI zien. Shopin heeft al verschillende categorieën aanbevelingen operationeel, en er zullen er de komende maanden meer komen.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me