Property Coin ICO: Blockchain-gebaseerd vastgoedplatform

Propertycoin Gids

Met Eigendom munt, Beleggers kunnen de blockchain gebruiken om een ​​vastgoedportefeuille te bezitten die professioneel wordt beheerd. Met deze munt kunnen crypto-investeerders nu profiteren van ‘fix-and-flip’-soorten vastgoedinvesteringen. Onroerend goed in de Verenigde Staten ondersteunt de munt, en het beveiligingstoken is in overeenstemming met Regulation D van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission, evenals Regulation S op andere locaties. De portefeuille die Property Coin ondersteunt, wordt professioneel beheerd met behulp van het eigen technische platform van Aperture. Deze gediversifieerde portefeuille omvat leningen en onroerend goed.

Propertycoin Gids

Wie is Aperture?

Opening, het team achter Property Coin, is een bedrijf gevestigd in Californië dat zich richt op investeringen in onroerend goed en technologie. Het richt zich specifiek op het verwerven, rehabiliteren en verkopen van noodlijdend residentieel onroerend goed, evenals het schrijven van leningen voor kleine investeerders met een vergelijkbare strategie.

Opening

De ervaring van Aperture komt ten goede aan degenen die Property Coins bezitten. Teamleden maakten deel uit van naar schatting meer dan $ 150 miljard aan afsluitingen voor vastgoedfinancieringstransacties. Ze hebben ook naar schatting meer dan $ 10 miljard aan hypotheekleningen gecreëerd, meer dan 3.000 eigendommen omgedraaid en eigen technologie ontwikkeld voor investeringsbanken die tot de grootste ter wereld behoren. Om hun staat van dienst en ervaring verder te bewijzen, moet u bedenken dat ze tot nu toe een niet-hefboomeffect (IRR) van meer dan 50 procent op hun investeringen hebben gegenereerd..

Wat zijn enkele belangrijke voordelen van Property Coin?

Misschien wel het grootste voordeel van Property Coin is dat beleggers kunnen profiteren van een cryptocurrency die wordt beheerd door een gevestigde instelling en wordt ondersteund door echte activa. De activa die de munt ondersteunen, gebruiken vastgoedtechnologie die wordt aangedreven door datawetenschap. Met deze munt kunnen bijdragers ook profiteren van de ervaring met beleggen van professionals uit onroerend goed en Wall Street.

Voordelen

Hoe verandert Property Coin de beschikbaarheid van Fix-and-Flip-strategieën??

Vóór Property Coin konden alleen degenen die extreem rijk waren, investeren in fix-and-flip-strategieën via zogenaamde “country club” -overeenkomsten. Het team is niet op de hoogte van een andere manier waarop investeerders kunnen investeren in een technologisch gedreven en geïnstitutionaliseerde fix-and-flip-investering op schaal, zowel in de Verenigde Staten als in het buitenland. Property Coin zal dit veranderen via zijn cryptocurrency die wordt ondersteund door onroerendgoedleningen en activa en volledig gereguleerd is. Bovendien zullen investeerders kunnen genieten van de winst die het huidige technologische en operationele platform van Aperture oplevert.

Hoe onderscheidt eigendomsmunten zich van andere onroerendgoedtokens??

Property Coin onderscheidt zich van andere onroerendgoedtokens en door activa gedekte tokens op drie belangrijke manieren: transparantie, product en ervaring. In tegenstelling tot andere door activa gedekte tokens, kunnen beleggers het bewijs zien dat de tokens worden ondersteund door activa via maandelijkse rapporten die op de website worden gepubliceerd. Deze rapporten bevatten de rekeningen van materiële activa die de houders van Property Coin bezitten, waardoor transparantie wordt geboden. In termen van het product is het de enige ICO, voor zover het team weet, die de kans biedt om betrokken te raken bij residentieel Amerikaans onroerend goed via een professioneel beheerde en gediversifieerde investering. Ten slotte heeft het bedrijf al ervaring, inclusief het bedrijf als geheel, elk individueel teamlid en de technologie die het zal gebruiken om investeringen te doen.

Eigendom voor & amp; Afters

Wat zal Property Coin doen met ICO-fondsen?

Aperture zal de volledige 100 procent van de netto-opbrengst van de Property Coin ICO gebruiken om onroerendgoedleningen en onroerendgoedtransacties via de kopende entiteit te voltooien. Aperture zal alle netto-opbrengsten herinvesteren in nieuwe investeringen met betrekking tot onroerend goed. Het doel is om een ​​natuurlijke prijswaardering voor de munthouders te creëren. Aperture is van plan om maar liefst $ 50 miljoen op te halen voor investeringen in leningen en onroerend goed, met name die investeringen die de eigen tool al heeft geïdentificeerd en geëvalueerd. Die tool zal samenwerken met het ervaren team om het meeste uit de technologie en branche-ervaring te halen.

Werkt het Aperture-systeem?

Degenen die in Property Coin investeren, zouden wat vertrouwen moeten krijgen van de sterke staat van dienst van Aperture. Naast de hierboven genoemde cijfers, voert het deze methoden sinds 2016 bètatesten uit met reële investeringen in onroerend goed met gebruikmaking van het eigen kapitaal. Het heeft alleen de beste 0,2 procent van de investeringsmogelijkheden gekozen en de resterende 99,8 procent afgewezen. Dat leidde tot het eerder genoemde percentage van meer dan 50 procent voor niet-leveraged IRR’s op investeringen. Aangezien Aperture dezelfde strategieën en methodologie zal blijven gebruiken voor investeringen die worden gedaan met de Property Coin ICO-fondsen, zouden vergelijkbare resultaten moeten worden voortgezet.

Wat zijn de voordelen van het bezit van munttokens voor eigendommen?

Iedereen die een Property Coin-token, PCX, bezit, heeft een fractie van de activa binnen de aankoopentiteit van de Purchasing Coin. Bovendien hebben munthouders recht op de helft van de nettowinst van die leningen en vastgoedbeleggingen. Omdat Aperture een ander groot deel van de winst zal herinvesteren, zou de munt een natuurlijke waardering moeten ervaren.

ICO-vergelijking

Wat u nog meer moet weten over eigendomsmuntenmunten?

Er zullen in totaal 21 miljoen Property Coins zijn, met slechts 1 miljoen geautoriseerd voor verkoop tijdens de eerste verkoop. De rest van de munten wordt bewaard en vervolgens verkocht bij toekomstige verkopen. Dit is een unieke aanpak, maar het team vindt het logisch. Beleggers moeten in gedachten houden dat de niet-verkochte munten de waarde van hun eigen munten niet zullen schaden, aangezien niemand die tokens bezit, dus ze hebben geen recht op winst.

In eerste instantie zal de prijs van Property Coin ongeveer $ 50 bedragen. Het team hoopt dat deze initiële prijs het risico kan verminderen dat mensen de tokens kopen tijdens de ICO en ze vervolgens onmiddellijk dumpen. Tijdens de verkoop accepteert het USD en gelijkwaardige bedragen aan BTC of ETH. Beleggers in de Verenigde Staten hebben een minimale bijdrage van het equivalent van $ 1.000 USD, die wordt verlaagd tot $ 100 voor niet-Amerikaanse beleggers.

Hoewel die minimale bijdrage zeker hoger is dan bij veel andere ICO’s, vindt Aperture dat dit noodzakelijk is vanwege het soort investeringen dat het doet. Het team wijst er ook op dat vergelijkbare platforms doorgaans investeringen vereisen van ten minste $ 2.000, zo niet $ 5.000.

Gevolgtrekking

Property Coin toont de vele toepassingen voor de cryptocurrency-wereld en zou een goede manier moeten zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in onroerend goed, maar geen ervaring hebben om mee te doen. Het plan zou inderdaad de optie van fix-and-flip-investeringen voor het publiek moeten brengen. Vanwege zijn ervaring en het feit dat het al met succes dezelfde methodologie heeft gebruikt, kan dit een project zijn om naar te kijken.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me