Orbis ICO & Airdrop: gedecentraliseerde Bluetooth-gemeenschappen

Orbis ICO

Orbis heeft tot doel open, gedecentraliseerde, wereldwijde en veilige netwerken te bieden met Bluetooth-gemeenschappen waaraan iedereen kan deelnemen. Orbis ondersteunt de ontwikkeling van Bluetooth-mesh rechtstreeks door het gemakkelijker toegankelijk te maken voor verschillende externe ontwikkelaars via digitale infrastructuur, systeembeheer, logistiek, verzamelde gegevens en het IoT. Aan de consumentenkant zullen Orbis-applicaties een nieuw niveau van functionaliteit toevoegen dat simpelweg niet mogelijk is met de huidige apps op basis van Wi-Fi.

Orbis-token

Orbis heeft momenteel een lopende token verkoop en airdrop.

Wat is Bluetooth Mesh?

Bluetooth mesh-netwerken zijn nog steeds een relatief nieuwe vooruitgang, en de Orbis-whitepaper citeert het officiële document. Volgens dit is de mesh een nieuw type netwerktopologie dat in de zomer van 2017 is aangenomen en is bedoeld voor Bluetooth Low Energy (BLE). De Bluetooth-mesh wordt gezien als een belangrijke vooruitgang en plaatst Bluetooth in een positie waarin het de dominante draadloze communicatietechnologie met een laag energieverbruik kan worden. Het zou ook moeten werken in een breed scala van gebruiksscenario’s en sectoren, met voorbeelden als industriële IoT en slimme gebouwen.

Wat is Orbis

Wat is het doel van het Orbis-platform?

Met Orbis hoopt het team een ​​platform te creëren dat het onderliggende ontwikkelingsraamwerk gebruikt voor commerciële en consumentenontwikkeling met Bluetooth mesh-netwerken. Ze zullen het bestaande netwerk en de infrastructuur gebruiken, zodat ontwikkelaars een gemakkelijke implementatie hebben. De OBT (Orbis Token) zal een belangrijk onderdeel hiervan zijn door in eerste instantie ontwikkelaars te belonen voor hun succesvolle releases, evenals door consumenten te belonen voor deelname.

Wat zijn de mogelijke use cases en marktgroottes van Orbis?

Het team achter Orbis heeft een kijkje genomen in enkele van de markten waar gebruiksscenario’s zijn voor de blockchain Bluetooth-gemeenschap, die samen biljoenen waard zijn. De IoT-industrie kan de Orbis-app gebruiken om toeleveringsketens te beheren, live wachttijden te bekijken, lichten te bedienen en meer. Deze industrie wordt geschat op $ 157 miljard. Het dagelijkse BTC-transactievolume is $ 2 miljard en het Orbis-mesh-netwerk zal een alternatief zijn voor het offline verzenden en ontvangen van cryptovaluta. Het geld blijft gewoon geblokkeerd totdat de overeenkomende transactiegegevens worden geüpload.

Markt

De defensie-industrie is $ 709 miljard waard en kan mesh gebruiken voor betrouwbare offline communicatie, zelfs in onontwikkelde landschappen. Advertenties ter waarde van $ 558 miljard kunnen gegevens over voetgangers en gesponsorde locaties bekijken en OBT gebruiken om consumenten te belonen. De telecommunicatie- en draadloze industrie, ter waarde van $ 1,5 biljoen, kan mesh-messaging en internetdeling gebruiken of mobiele data verkopen in ruil voor OBT. Orbis biedt zelfs een draagbare en robuuste oplossing voor gebruik in noodsituaties.

Wat is de basisfunctionaliteit van OBT?

Het Orbis-token is een stimulans die zowel ontwikkelaars als consumenten zal aanmoedigen om het Orbis-platform te gebruiken, wat leidt tot de groei ervan. Ontwikkelaars zullen nieuwe munten ontvangen, afhankelijk van het gebruik van hun apps om te munten. Consumenten krijgen daarentegen munten geslagen voor hun activiteit op mobiele knooppunten via de mobiele OrbisWeb-app. In de toekomst kan iedereen OBT gebruiken om producten en betaalde apps aan te schaffen via de OrbiStore.

Wat zijn OrbisWeb en de OrbiStore?

OrbisWeb biedt veilige BLE-verbindingen die afkomstig zijn van lokale netwerken die wereldwijd met internet zijn verbonden. Ontwikkelaars kunnen het OrbisWeb-netwerk gebruiken om apps te maken, door mensen verzamelde gegevens te gebruiken, digitale infrastructuur te vervangen of IoT-technologie te implementeren.

De OrbiStore is een platform voor applicaties die open staan ​​voor ontwikkeling door derden. Ontwikkelaars kunnen de BLE-netwerkinfrastructuur gebruiken, maar dat hoeft niet. Alle gebruik en downloads van de apps worden gedaan met behulp van slimme NEO-contracten.

Orbis OBT Airdrop-gegevens

Sommige van de toegewezen OBT-munten worden verdeeld via een airdrop die momenteel aan de gang is.

Orbis Airdrop

Er is een toewijzing van 16,7 OBT per persoon, toegekend aan maximaal 60.000 personen. De airdrop is in samenwerking met Crypto verstoren, en je voert eenvoudige acties uit om deel te nemen.

U hoeft slechts twee van de volgende acties uit te voeren om uw toewijzing van OBT te ontvangen. Op Twitter: retweet @crypto_disrupt, volg @orbis_web, of volg @crypto_disrupt; op Telegram: word lid van Crypto Disrupt of Orbis; op Reddit, abonneer je op Orbis; of volg Orbis via Medium.

Details van tokenverkoop

Orbis rondt ook een traditionele tokenverkoop af. De voorverkoop is al afgelopen. Er waren 121 bijdragers, die samen $ 1,5 miljoen USD ophaalden, met 5 miljoen verkochte OBT. De openbare tokenverkoop begon op 3 maart en loopt tot 31 maart. Er is een hard cap van $ 12 miljoen USD met 40 miljoen OBT om te verkopen. Op basis van de inbrengdatum zijn er bonussen van 5, 15 en 25 procent. De initiële prijs is 1 OBT voor $ 0,24, en de tokens worden een maand na het sluiten van de tokenverkoop geleverd.

Details van tokenverkoop

Hoe wordt OBT gedistribueerd?

40 procent van de totale tokens, of 40 miljoen OBT, moet worden verdeeld in de tokenverkoop. De bedrijfsreserve is 35 procent, of 35 miljoen OBT. De gemeenschap ontvangt 15 miljoen OBT, of 15 procent, en aandeelhouders en werknemers ontvangen 10 procent, of 10 miljoen OBT. De werknemersfiches hebben een verwervingsperiode van 48 maanden, inclusief een maximale opname van 10 procent per kwartaal. Elke opname uit de bedrijfsreserve van meer dan 10 procent per kwartaal vereist een openbare kennisgeving van ten minste twee weken.

Hoe ziet de Orbis-routekaart eruit??

In het vierde kwartaal van 2017 voltooide Orbis de projectplanning, betrokkenheid van de gemeenschap, het opstellen en uitbrengen van de whitepaper en de gesloten alfatests voor de Android OrbisWeb-app. Er waren ook partnerschappen en nieuwe adviseurs met crypto-portefeuilles, blockchain-bedrijven en netwerkbedrijven. Ten slotte voltooide het team de website en de schaalbaarheid van de mogelijkheden.

Routekaart

Naast de huidige airdrop en de ICO die op het punt staat te beginnen, omvatten andere plannen voor januari tot april van dit jaar notering en handel op beurzen, de ontwikkeling van de OrbiStore, de ontwikkeling van de blockchain OBT en alfatesten voor Android en iOS. Het zal ook meer personeel krijgen en werken aan gemeenschapsontwikkeling, betrokkenheid via OBT-beloningen, branche- en gemeenschapsconferenties, bereik van gemeenschapsontwikkelaars en vaststellen wie OrbiStore-toepassingen zal onderzoeken.

Gevolgtrekking

Orbis is gepositioneerd om te profiteren van de relatief nieuwe technologie van Bluetooth-mesh door deze te combineren met blockchain-technologie op een manier die een lange lijst van industrieën met tientallen gebruiksscenario’s kan helpen. Orbis heeft al wat ontwikkeling voltooid, en naarmate het team groeit, zou het platform dat ook moeten doen.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me