Orbis ICO & Airdrop: Decentraliserede Bluetooth-samfund

Orbis ICO

Orbis sigter mod at tilbyde åbne, decentrale, globale og sikre netværk med Bluetooth-samfund, som alle kan deltage i. Orbis assisterer direkte Bluetooth-netudvikling ved at gøre det lettere tilgængeligt for forskellige tredjepartsudviklere via digital infrastruktur, systemadministration, logistik, crowd-samlet data og IoT. På forbrugersiden tilføjer Orbis-applikationer et nyt niveau af funktionalitet, der simpelthen ikke er muligt med nuværende apps baseret på Wi-Fi.

Orbis-token

Orbis har i øjeblikket en igangværende token salg og airdrop.

Hvad er Bluetooth Mesh?

Bluetooth-netværksnetværk er stadig et relativt nyt fremskridt, og Orbis whitepaper citerer det officielle dokument. Ifølge dette er netværket en ny type netværkstopologi, der blev vedtaget sommeren 2017 og er til Bluetooth Low Energy (BLE). Bluetooth-netværket ses som et stort fremskridt og sætter Bluetooth i en position, hvor det kan blive den dominerende trådløse kommunikationsteknologi af lav effekt. Det skal også fungere i en bred vifte af brugssager og sektorer med eksempler som industriel IoT og smarte bygninger.

Hvad er Orbis

Hvad er målet med Orbis-platformen?

Med Orbis håber holdet at skabe en platform, der bruger den underliggende udviklingsramme til kommerciel og forbrugerudvikling med Bluetooth-mesh-netværk. De vil bruge det eksisterende netværk og infrastruktur, så udviklere har en let implementering. OBT (Orbis Token) vil være en vigtig del af dette ved oprindeligt at belønne udviklere for deres vellykkede udgivelser samt belønne forbrugere for at deltage.

Hvad er de potentielle anvendelsestilfælde og markedsstørrelser for Orbis?

Holdet bag Orbis kiggede på nogle af de markeder, hvor der er brugssager til blockchain Bluetooth-samfundet, som er værd at trillioner kombineret. IoT-industrien kan bruge Orbis-appen til at styre forsyningskæder, se live ventetider, kontrollys og meget mere. Denne industri vurderes til 157 milliarder dollars. Den daglige BTC-transaktionsvolumen er $ 2 mia., Og Orbis mesh-netværk vil være et alternativ til at sende og modtage krypto, mens du er offline. Midlerne forbliver simpelthen i deponering, indtil de matchende transaktionsdata bliver uploadet.

Marked

Forsvarsindustrien er 709 milliarder dollars værd og kan bruge mesh til pålidelig offline kommunikation, selv i landskaber, der er uudviklede. Annoncering, til en værdi af 558 mia. $, Kan se data for fodtrafik og sponsorerede placeringer og bruge OBT til at belønne forbrugerne. Telekommunikations- og trådløsindustrien til en værdi af $ 1,5 billioner kan bruge mesh messaging og internetdeling eller sælge mobildata til gengæld for OBT. Orbis leverer endda en bærbar og robust løsning til brug i katastrofehjælpsituationer.

Hvad er den grundlæggende funktionalitet af OBT?

Orbis-tokenet er et incitament, der vil tilskynde både udviklere og forbrugere til at bruge Orbis-platformen, hvilket fører til dens vækst. Udviklere præges nye mønter afhængigt af brugen af ​​deres apps til møntkapsel. Forbrugerne får på den anden side prægede mønter til deres aktivitet på mobilnoder via OrbisWeb-mobilappen. I fremtiden kan alle bruge OBT til at købe produkter og betalte apps via OrbiStore.

Hvad er OrbisWeb og OrbiStore?

OrbisWeb leverer sikre BLE-forbindelser, der kommer fra lokale netværk, der er globalt forbundet med internettet. Udviklere kan bruge OrbisWeb-netværket til at oprette apps, bruge crowd-indsamlede data, udskifte digital infrastruktur eller implementere IoT-teknologi.

OrbiStore er en platform til applikationer, der er åbne for tredjepartsudvikling. Udviklere kan bruge BLE-netværksinfrastrukturen, men behøver ikke. Al brug og downloads af apps udføres ved hjælp af NEO-smarte kontrakter.

Orbis OBT Airdrop Detaljer

Nogle af de tildelte OBT-mønter distribueres via en luftdrop, der er i gang.

Orbis Airdrop

Der er en tildeling på 16,7 OBT pr. Person, der tildeles maksimalt 60.000 mennesker. Airdrop er i partnerskab med Crypto Disrupt, og du udfører enkle handlinger for at deltage.

Du skal kun udføre to af følgende handlinger for at modtage din tildeling af OBT. På Twitter: retweet @crypto_disrupt, følg @ orbis_web, eller følg @crypto_disrupt; på Telegram: Deltag i Crypto Disrupt eller Orbis; på Reddit, abonner på Orbis; eller følg Orbis via Medium.

Oplysninger om salg af tokens

Orbis gennemfører også et traditionelt token-salg. Forsalget er allerede afsluttet. Der var 121 bidragydere, der tilsammen samlede $ 1,5 millioner USD med 5 millioner solgte OBT. Det offentlige toksalg begyndte 3. marts og løber indtil 31. marts. Der er et hårdt loft på $ 12 millioner USD med 40 millioner OBT at sælge. Baseret på bidragsdatoen er der bonusser på 5, 15 og 25 procent. Den oprindelige pris er 1 OBT for $ 0,24, og tokens leveres en måned efter, at token-salget lukkes.

Oplysninger om salg af tokens

Hvordan fordeles OBT?

40 procent af de samlede tokens eller 40 millioner OBT skal distribueres i tokensalget. Virksomhedens reserve er 35 procent eller 35 millioner OBT. Samfundet modtager 15 millioner OBT eller 15 procent, og aktionærer og ansatte modtager 10 procent eller 10 millioner OBT. Medarbejder-tokens har en optjeningsperiode på 48 måneder, der inkluderer en maksimal udbetaling på 10 procent hvert kvartal. Enhver udtræden af ​​selskabsreserven på mere end 10 procent hvert kvartal kræver en offentlig varsel på mindst to uger.

Hvordan ser Orbis-køreplanen ud?

I 4. kvartal af 2017 afsluttede Orbis projektplanlægning, samfundsengagement, udarbejdelse og frigivelse af whitepaper og lukket alfatest til Android OrbisWeb-appen. Der var også partnerskaber og nye rådgivere med kryptobøger, blockchain-firmaer og netværksfirmaer. Endelig afsluttede holdet hjemmesiden samt kapacitetsskalering.

Køreplan

Ud over den nuværende airdrop og ICO, der er ved at begynde, inkluderer andre planer for januar til april i år notering og handel på børser, udvikling af OrbiStore, udvikling af blockchain OBT og alfatest til Android og iOS. Det vil også få mere personale og arbejde på samfundsudvikling, engagement via OBT-belønninger, industri- og samfundskonferencer, samfundsudviklerudvikling og etablering af, hvem der vil dyrlæge OrbiStore-applikationer.

Konklusion

Orbis er positioneret til at drage fordel af den relativt nye teknologi i Bluetooth-mesh og kombinere den med blockchain-teknologi på en måde, der kan hjælpe en lang liste over industrier med snesevis af brugssager. Orbis har allerede gennemført en vis udvikling, og da teamet vokser, skal platformen også.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me