KIBIS ICO: Blockchain-Based Financial Services & Payment Kiosks Network

Kibis ICO

KIBIS is een snelle, efficiënte en veilige methode om op elk moment en vanaf elke locatie toegang te krijgen tot financiële diensten. Het project heeft meerdere facetten en omvat blockchain-architectuur, zelfbedieningskiosken, cryptocurrency-mijnbouw en inkomstenstromen voor advertenties. De KIBIS-munt speelt een rol bij het decentraliseren van markttransacties, hoge doorvoerbetalingen en het matchen van orderboeken met het KIBIS e-wallet-betalingsnetwerk. Met de munt kunnen gebruikers transacties afronden op de KIBIS-zelfbedieningskiosken.

De teamleden achter KIBIS werken al zes jaar samen. Ze hebben ervaring in zowel de IT-infrastructuur als de servicebetalingsbranche.

Kibis ICO

Betalingsdiensten voor niet-bankieren

Een van de belangrijkste voordelen van KIBIS is de mogelijkheid om de 2 miljard mensen zonder bankrekening over de hele wereld te helpen profiteren van betalingsdiensten. Het biedt kansen voor bedrijven met innovatieve advertenties.

KIBIS biedt gemak voor dagelijkse gebruikers die toegang hebben tot duizenden zelfbetaalkiosken over de hele wereld.

Bovendien profiteert KIBIS van blockchain-innovaties en zal het gebruik maken van cryptocurrency-mijnbouw met goedkope kracht.

KIBIS-kiosken

Het KIBIS-netwerk omvat duizenden kiosken in landen over de hele wereld. Deze omvatten in Saoedi-Arabië, Oman, Bahrein, het Verenigd Koninkrijk, Kazachstan, Azerbeidzjan, Rusland, Georgië, de Verenigde Arabische Emiraten, Kirgizië, Turkmenistan, Koeweit en Oezbekistan..

KIBIS Kiosk Services

Met de KIBIS-kioskservices kunnen gebruikers hun televisieabonnementen betalen, hun mobiele telefoons opladen, vliegtickets betalen en energierekeningen betalen. Met deze kiosken kun je ook doneren aan goede doelen en online gaming kopen. Er zullen zelfs cadeaubonnen voor cryptocurrency zijn met een spraakmakende uitwisseling en meer dan 2.000 extra services.

Kiosken worden gelanceerd in 5 landen: Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië, Bahrein, Oman, Koeweit. In de rest zullen ze de mijnbouwapparatuur installeren in bestaande kioskennetwerken van partners.

De kiosken krijgen bovenaan een extra scherm met een led-display. Dit scherm zal beschikbaar zijn voor adverteerders om ruimte te kopen. Aangezien tienduizenden mensen de kiosken bezoeken, wordt dit een veelbelovende investering voor adverteerders en een inkomstenstroom waarmee KIBIS haar diensten kan verlenen. Daarnaast kan het demografisch onderzoek van KIBIS helpen bij advertentiepartnerschappen.

Kioskservices

Partnerschappen voor kioskbetalingen

Om de kiosken nog nuttiger te maken, werkt KIBIS hard aan het aangaan van samenwerkingsverbanden met verschillende bedrijven, waardoor klanten van die bedrijven kunnen betalen bij de KIBIS-kiosken. Tot nu toe werkt KIBIS al samen met meer dan 500 mobiele providers in 140 landen, waaronder AT&T, Virgin, Telecom, O2 en Vodafone.

KIBIS heeft ook al afspraken gemaakt met diverse goede doelen in meerdere regio’s. Wanneer individuen via de kiosken een bijdrage leveren aan deze organisaties, weten ze dat de opbrengst naar de betreffende organisatie gaat.

De tv- en kabelbedrijven waarvoor je bij KIBIS-kiosken kunt betalen, zijn afhankelijk van de regio, maar bevatten altijd abonnementsdiensten, zoals Amazon Prime en Netflix. In termen van online gaming kunnen de prepaid-vouchers die bij de KIBIS-kiosken worden gekocht, worden gebruikt voor Xbox Live, PlayStation Network en Steam-portefeuilles.

KIBIS zal ook samenwerken met verschillende nutsbedrijven om de betaling voor essentiële zaken mogelijk te maken, evenals met verschillende luchtvaartmaatschappijen. Er zullen ook verschillende cadeaubonnen zijn, waaronder Google Play en iTunes. Deze cadeaubonnen staan ​​in de vorm van een code op de bon.

Kiosk-locaties

KIBIS Mijnbouw

KIBIS-mijnbouw zal komen in de vorm van vloeistofgekoelde top-of-the-line mijnbouwapparatuur die bij elk van de nieuwe en bestaande kiosken wordt geïnstalleerd. De partnerlocaties hebben lage elektriciteitskosten, wat de inkomsten van het project verder zal verhogen. De KIBIS-mijnbouw zal nog een inkomstenstroom toevoegen, wat zich zou moeten vertalen in een meer betaalbare service voor KIBIS-eindgebruikers.

Hoe gebruikt KIBIS de blockchain?

Het KIBIS-token faciliteert transacties die op de kiosken plaatsvinden. KIBIS is van plan om talloze toepassingen voor het token mogelijk te maken die momenteel niet beschikbaar zijn met het Ethereum-mainnet.

Om die gebruiksscenario’s te voltooien, zal KIBIS een partnerschap creëren of zijn eigen zijketen creëren die via een relais (betrouwbaar of vertrouwd) met de hoofdketen is verbonden. Door deze aanpak te volgen, kan het KIBIS-netwerk een redelijke schaalbaarheid hebben zonder het vermogen van gebruikers op te offeren om direct digitale activa te bezitten en deze over te dragen naar de hoofdketen met een relay.

Vanwege de off-chain processen verlopen transacties via de KIBIS Virtual Private Lane Service (VPLS), waarbij elke transactie een SHA1 + RSA elektrische handtekening vereist. Pakketten worden niet gewist tenzij de apparatuurcodes van elk pakket overeenkomen met de originele code die op de server is opgeslagen. Dit voorkomt diefstal van sleutels uit kiosken, zodat ze niet kunnen worden gebruikt voor frauduleuze betalingen.

KIBIS-munt & Token-verkoop

De openbare voorverkoop van KIBIS begon op 10 december en vereiste een witte lijst. Er is een zachte limiet van $ 40 miljoen en een harde limiet van $ 400 miljoen. De minimale bijdrage is $ 200. Munten kunnen alleen worden gekocht met Bitcoin, Tether, Ethereum en Bitcoin Cash. De ICO begint op 25 december en loopt tot 8 februari 2019. Alle niet-verkochte tokens worden verbrand, waardoor de waarde van het circulerende aanbod toeneemt..

Van de totale KIBIS-tokens zijn 56 procent beloningsfiches, 28 procent voor de openbare verkoop, 8 procent voor de oprichters, 4 procent voor adviseurs en 4 procent voor de reserve.

ICO-gegevens

KIBIS-munthouderbeloningen

Degenen die tijdens de eerste aanbieding KIBIS-munten kopen, kunnen ervoor kiezen om hun munten in de KIBIS e-Wallet te houden. Als u dit doet, kunt u gedurende een periode van 36 maanden beloningsmunten verdienen. De beloningen beginnen nadat ze 12 maanden in de portemonnee zijn geweest en komen met regelmatige tussenpozen voor. Na 12 maanden is er een beloning van 0,25 tokens per 1 KIBIS-token, met identieke beloningen na 15, 18, 21, 24 en 27 maanden. Daarna, na 33 en 36 maanden, ontvangen tokenhouders beloningen van 0,125 tokens per 1 KIBIS-token. Dit vertaalt zich in een totaal van 2 beloonde tokens voor elk KIBIS-token dat gedurende de periode van 36 maanden wordt bewaard. Deze beloningen zijn online geldig voor de ICO-investeerders.

Gevolgtrekking

KIBIS creëert een netwerk van zelfbedieningskiosken die mensen over de hele wereld betere diensten zullen bieden, waaronder de mogelijkheid om betalingen te doen voor een breed scala aan diensten. Het project maakt gebruik van blockchain-architectuur en KIBIS zal zijn geld verdienen via advertentie-winsten en cryptocurrency-mijnbouw.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me