ivyKoin Cryptocurrency: veilige en transparante zakelijke betalingen

ivyKoin ICO

klimopKoin is een cryptocurrency op de blockchain die is ontworpen om zakelijke transacties te ondersteunen. Het is specifiek bedoeld om diegenen te helpen die zakelijke transacties uitvoeren van meer dan $ 10.000, aangezien ze uitgebreide verificatie nodig hebben als onderdeel van het internationale monetaire systeem. ivyKoin levert deze noodzakelijke verificatie via een indrukwekkend aantal Know Your Customer (KYC) en Know Your Transaction (KYT) -informatie bij elke betaling, veel meer dan in enig bestaand systeem vandaag.

ivyKoin Website

Simpel gezegd, het team van ivyKoin zegt dat het product meer gegevens bevat, veiliger is en geen vertragingen kent. Ze zeiden dat het ook traceerbaar, goedkoper, gemakkelijker en sneller is dan de concurrentie.

Wat zijn de voordelen van ivyKoin?

Vergeleken met traditionele betalingsnetwerken heeft ivyKoin meerdere voordelen. Bovenaan de lijst staat de mogelijkheid om de overdracht van cryptobetalingen met de bijbehorende KYT- en KYC-gegevens binnen een vertrouwd netwerk veilig te vergemakkelijken. Naast de voordelen met betrekking tot KYT en KYC, bevat ivyKoin ook meer informatie over deze aspecten in de overdracht en biedt het herroepbare toegang tot die gegevens voor onder meer bedrijfsmanagers, accountants en financiële instellingen, op basis van de informatie die ze nodig hebben.

Bovendien slaat ivyKoin veilig onveranderlijke referenties op om de transactiegegevens te ondersteunen, dankzij de openbare blockchain. ivyKoin kan worden geïntegreerd in de bestaande banksoftware, waardoor het eenvoudig is om de beveiliging te implementeren en te verbeteren. Het biedt ook een eenvoudige integratie met boekhoudsoftware om de boekhouding efficiënter te maken.

Hoe ziet de architectuur van ivyKoin eruit??

Het ivyKoin-netwerk zal een dubbele netwerkarchitectuur gebruiken. Op deze manier werken degenen die tokens verzenden op het ivyKoin Public Network, terwijl degenen die financiële schikkingen verstrekken aan fiat-valuta het ivyKoin Private Network gebruiken. De KYC / KYT / AML-gegevens die transacties ondersteunen, worden opgeslagen in cryptografische containers, die het ivyKoin Public Network genereert vanwege interacties met de slimme contracten van het ivyKoin Network.

ivyKoin Architectuur

Het ivyKoin Private Network zal bestaan ​​uit validatieknooppunten, die worden gesponsord door externe entiteiten. Bovendien wordt dit ivyKoin Private Network rechtstreeks gevalideerd door onafhankelijke tussenpersonen en financiële instellingen die op elkaar zijn afgestemd. Het team van ivyKoin is van mening dat dit het risico op netwerkspam moet verminderen en op elkaar afgestemde prikkels moet bieden in plaats van blokbeloningen te vereisen.

ivyKoin is van plan om voor consensus een gepland byzantijns fouttolerant algoritme te gebruiken, zoals de Istanbul BFT. Dit houdt in dat elke deelnemer een round-robin-schema volgt om blokken te maken en hun resultaten in te dienen. Het netwerk stemt voor een tweederde meerderheid om de blokberekening goed te keuren.

Hoe werkt ivyKoin?

Een transactie met ivyKoin begint wanneer de afzender de ontvanger vertelt dat ze van plan zijn BTC te betalen met het ivyKoin Network en IVYA, waarbij zowel accounts worden aangemaakt als KYC-gegevens worden verstrekt. De afzender verstrekt KYC-gegevens, zoals het transactietype, door de bank vereiste documentatie en alles wat vereist is door de regelgevende jurisdictie van de ontvanger. De afzender bezoekt de website van ivyKoin om zijn BTC en eventuele vereiste vergoedingen in te wisselen voor het equivalente bedrag in IVYA. De prijs wordt 10 minuten vergrendeld wanneer de afzender de transactie start. De afzender kan vervolgens de IVYA-hoeveelheid bevestigen die hij zal verzenden en zich ertoe verbinden deze te verzenden. De KYT- en KYC-informatie zijn gebonden aan de IVYA, opgeslagen op een privé gedistribueerd verrekeningsnetwerk en beveiligd in de ivyKoin Data Container.

Hoe het werkt

De ivyKoin-gegevenscontainer wordt ter beoordeling en verwerking naar het ivyKoin Private Network gestuurd. De afzender, ontvanger of de financiële instelling van de ontvanger kan de gegevens inzien. De IVYA van de afzender blijft in bewaring totdat de financiële instelling van de ontvanger de transactie goedkeurt. Dit proces verloopt soepeler dankzij geautomatiseerde acceptatiecriteria die banken genereren voor bekende ontvangers en afzenders. Zodra de financiële instelling van de ontvanger de transactie heeft beoordeeld, kan deze deze goedkeuren. Als het wordt geweigerd, krijgt de afzender zijn IVYA teruggestuurd.

Indien goedgekeurd, lost het ivyKoin-netwerk de IVYA van de afzender in, waar deze wordt omgezet in USD. Het wordt onmiddellijk gestort bij de financiële instelling van de ontvanger, die het geld beschikbaar stelt. Ten slotte genereert het systeem een ​​transactierecord dat de afzender en ontvanger kunnen bekijken, evenals de financiële instelling van de ontvanger.

Hoeveel KYC- en KYT-gegevens gebruikt ivyKoin?

Een van de grootste voordelen van ivyKoin is de mogelijkheid om meer informatie te verzamelen die specifiek is voor de transactie in vergelijking met traditionele betalingsnetwerken, en om deze informatie ook toegankelijk te maken voor financiële instellingen. IvyKoin heeft zelfs meer dan 70 KYC-datapunten, wat de beveiliging drastisch verbetert. Ter vergelijking: Bitcoin heeft er maar één, Swift heeft 10, Fedwire heeft er 17, CHIPS heeft 9 en ACH heeft 10. Zelfs als je al die systemen combineert, krijg je niet zoveel punten aan KYC-gegevens als ivyKoin..

KYT

Een soortgelijk patroon geldt voor KYT-datapunten, aangezien ivyKoin er meer dan 120 heeft. Ter vergelijking: Kerntransactie-informatie is doorgaans slechts 74 datapunten, Verzendinformatie is 21 punten, Commerciële contracten hebben 17 punten en niets komt zelfs maar in de buurt.

Wat zijn ivyKoin-datacontainers?

De genoemde ivyKoin Data Containers zijn dxChain cryptografische containers die KYT / KYC / AML data opslaan. Ze bevatten metadata voor de container en transactie, de ingediende transactiegegevens, de identiteitsgegevens van de afzender en eventuele ondersteunende bijlagen en documentatie.

Hoe verhoudt ivyKoin zich tot Ripple?

Velen vergelijken ivyKoin met Ripple, omdat dit het dichtst bij het nieuwe platform staat. ivyKoin plant talloze verbeteringen ten opzichte van Ripple en andere bestaande altcoins, waardoor het zich onderscheidt. Het kernontwerp van Ripple omvat geen KYC, KYT of AML. ivyKoin omvat ze niet alleen, maar is ook ontworpen om de datapuntbarrières tussen het huidige financiële systeem en crypto te doorbreken.

ivyKoin vs Ripple

Hoewel Ripple geen KYT- of KYC-gegevens heeft die aan zijn cryptocurrency zijn gekoppeld, bevat ivyKoin maar liefst 74 KYC- en meer dan 120 KYT-gegevenspunten, plus klantbestanden in elke transactie. Ondanks dat het een cryptocurrency is, gebruikt Ripple een gecentraliseerd systeem voor transactievalidatie. IvyKoin verbetert echter de decentralisatie met een gedecentraliseerd systeem voor transactievalidatie.

Ten slotte zijn Ripple en andere publieke munteneconomie niet transparant, inclusief grote en particuliere reserves. ivyKoin kiest voor een andere benadering en stimuleert de publieke munteconomie met zijn nutstransactievolume, dat u kunt zien in het grootboek.

Gevolgtrekking

ivyKoin heeft tot doel de manier waarop bedrijven transacties uitvoeren te verbeteren met extra beveiliging en de mogelijkheid om aanvullende informatie toe te voegen. In het bijzonder biedt ivyKoin voorheen onmogelijke niveaus van KYC- en KYT-gegevens, zodat iedereen die bij een transactie betrokken is, de informatie heeft die ze nodig hebben.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me