Introduktion til Nauticus ICO: Bank og e-handel ved hjælp af Blockchain-teknologi

Nauticus ICO-guide

Nauticus markedsfører sig selv som en ”etisk global bank og gennemsigtig e-handel” virksomhed. Det er afhængigt af blockchain-teknologi for at forbedre både bank- og e-handel via en brugervenlig grænseflade, der er effektiv og designet til kryptokurver. Nauticus Coin understøtter alt, og børserne for fiat og kryptokurver åbner midt på året.

Nauticus

Hvor er Nauticus, og hvilken erfaring har holdet?

Nauticus Group er i Australien, hvor det er et fuldt registreret selskab og styres af Commonwealth of Australia’s regler og love. Kontoret og det fulde team er i Australien. Chief officererne driver flere virksomheder i landet, de fleste med mindst otte års erfaring.

Hvad er den internationale udveksling?

Den internationale krypto- og fiat-valutaveksling er grundplatformen for Nauticus-løsninger til både e-handel og bank. Når det først er lanceret i midten af ​​2018, vil udvekslingen gøre det muligt straks at handle Nauticus-mønten med seks fiat-valutaer og 100 forskellige kryptovalutaer. Fiat-valutaerne inkluderer USD, AUD, EUR, JPY, ZAR og HKD. Der er planer om at udvide til at omfatte mere end 300 kryptovalutaer og mindst 16 fiat-valutaer, så snart transaktionsvolumen gør dette muligt.

Økosystem

Børsen vil være i stand til at understøtte op til en million transaktioner hvert sekund med lave gebyrer og valutakurser (med gebyrer så små som 0,1 procent). Det avancerede sikkerhedssystem har flere krypteringer, biometrisk godkendelse og tofaktorautentificering for ekstra sikkerhed. For at gøre det nemmere at bruge vil der være en valgfri forenklet grænseflade, og den vil blive integreret med mobilappen og Nauticus Wallet.

De, der ønsker at drage fordel af mere avancerede funktioner, kan vælge den sofistikerede grænseflade i stedet. Du kan endda designe en robot til at hjælpe med automatiseret handel. Nauticus ser potentialet for udvekslingen, da der kun er 170 konkurrenter i verden, og hver dag tilmelder sig mere end 100.000 nye brugere på børser.

Hvad er Blockchain Mining Center?

På et eller andet tidspunkt i 2019 vil Nauticus lancere en anden løsning, Blockchain Mining Center. Dette center vil have en enorm serverkapacitet, som Nauticus-brugere kan udnytte. Det skal give mulighed for billigere og hurtigere transaktioner, mens der genereres så meget som $ 31 millioner hvert år. Nauticus vil samarbejde med lokale regeringer for at sikre økonomisk vækst og stabilitet, og det vil støtte infrastruktur i udviklingslande. Alle indtægter geninvesteres for at hjælpe med fremtidig forretningsudvikling. Dette minecenter vil også være miljøvenligt for at minimere påvirkningen på planeten.

Minedrift

Hvad er den verdensomspændende markedsplads?

Den planlagte Nauticus-løsning, der frigives i 2020, er den verdensomspændende e-handelsplatform. Dette vil være en markedsplads med ultra-lave gebyrer, hvor sælgere kan angive en bred vifte af tjenester og varer. Det vil blive drevet af Nauticus Exchange, inklusive betalingssystemer og tegnebog, og bruge Nauticus Coin. Det accepterer også alle større fiat- og kryptovalutaer. Brugere vil sætte pris på det sikre og øjeblikkelige betalingssystem og den enkle mobilapp.

Standardgebyrerne vil kun være 3 procent, en konkurrencedygtig sats sammenlignet med eksisterende markedspladser. Brugere med de bedste anmeldelser skal betale gebyrer så lidt som 0,1 procent. Dem med Nauticus Rewards-programmet får gratis transaktioner. For etisk forbrug verificerer blockchain forsyningskæden. Nauticus forventer, at denne løsning vil have en million brugere i midten af ​​2020 og generere op til $ 13,7 millioner USD hvert år.

Hvad med platformen til handelsbetalinger?

Planlagt til 2021 frigiver Nauticus Merchant Payments Platform, som er nem at bruge og til lave omkostninger og arbejder for virksomheder af enhver størrelse. Platformen accepterer kontaktløse PoS-betalinger ved hjælp af ApplePay, AndroidPay, NFC og QR. Forhandlere kan acceptere de valutaer, de vælger, både fiat og crypto. Betalinger afregnes hurtigt i modsætning til en gang om måneden eller ugen.

Købmand

Sælgere opfordres til at kombinere denne betalingsplatform med en digital butiksfacade inden for Nauticus Marketplace. Derudover leverer platformen analyser; arbejde med de andre løsninger; og give brugerne mulighed for at overføre penge til leverandører, banker og mere.

Hvilke andre løsninger har Nauticus planlagt?

I 2022 planlægger Nauticus at frigive den globale KYC-verifikationsløsning og blive verdensledende inden for denne type Know Your Customer-verifikation. Brugere vil være i stand til at kontrollere de data og oplysninger, der deles med biometrisk godkendelse. Denne KYC forhindrer hvidvaskning af penge, tyveri og finansiering af terrorisme, samtidig med at den giver unik og sikker identitetsbekræftelse. Løsningen er gratis for brugere, der har mindst 1.000 mønter i deres Nauticus Rewards, og den inkluderer det globale kreditscoresystem.

Endelig vil en ICO Gateway være tilgængelig i 2023, der opretter ressourcer, som nye ICO’er kan bruge, såsom koder; skabeloner; juridisk og økonomisk bistand og konsulenter med specialiseringer inden for medier, HR og marketing. Dette vil også omfatte et ICO-register og et kvalitetsstempel, som ICO’er kan bruge.

Hvordan kan du deltage i ICO?

Nauticus har sin egen ICO i den nærmeste fremtid. Forsalget får 30 procent rabat og begynder den 18. marts og varer indtil 30. marts. I løbet af den tid vil købsbeløbet være 500. ICO begynder den 31. marts og varer indtil 18. maj. Salget er opdelt i uger med købsbeløb på 500 poletter. Indtil 7. april får du en bonus på 20 procent token, der falder til 15 procent indtil 14. april, 10 procent indtil 21. april og 5 procent indtil 18. maj.

ICO detaljer

Der vil også være bonusser for bulkkøb. De, der køber mere end 100.000 NTS, får en bonus på 2 procent ud over den aktuelle kampagne, og de, der køber mere end 250.000, får yderligere 5 procent tokens. Under ICO kan du bidrage med Bitcoin Cash, Bitcoin, Ethereum eller en direkte pengeoverførsel.

Konklusion

Mens der allerede er andre e-handels- og bankløsninger, der bruger blockchain-teknologi og kryptokurrency, er Nauticus stadig en meget relevant mulighed og bør vise sig nyttig. Den mest spændende del af projektet er den specifikke tidslinje for løsninger, der giver brugere og investorer en idé om, hvad de kan forvente og hvornår.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me