Introduktion til HashChain-teknologi: Blockchain Company fokuseret på minedrift

Hashchain

HashChain Technology Inc.. er et canadisk firma, der sigter mod at blive blandt de største blockchain-teknologivirksomheder verden over. Fokus er på minedrift-kryptokurrency med et langsigtet mål på 26.500 minerigge for at hjælpe med at nå dette mål.

Hashchain

Holdet bag HashChain har årtiers erfaring inden for områder, der inkluderer den økonomiske, tekniske og forretningssektor. Holdet har specifikt erfaring med forretningsstrategi, branding og markedsføring, rejse kapital og koordinere offentlige tilbud. Hovedkvarteret er i Delmar, New York, og satellitkontoret og det første datacenter er i Vancouver, Canada.

Hvorfor betyder HashChain noget??

Teamet på HashChain anerkender, at du har brug for at udvinde nye mønter for at frigive yderligere Bitcoin eller andre valutaer, og de vil skille sig ud blandt det voksende antal specialiserede mineselskaber, der vises. Mens nogen teoretisk kan mine, kræver det en utrolig mængde energi sammen med dyre specielle hardware, der sætter det uden for rækkevidden for de fleste. HashChain har de nødvendige ressourcer med sit datacenter og mere, hvilket gør minedrift mulig.

Hvad er minedrift?

For en hurtig opdatering af vigtigheden af ​​minedrift, se på blockchain som helhed. Denne decentrale hovedbog har optegnelser for hver mønttransaktion, der har fundet sted. Minearbejdere bruger deres rigge eller højtydende computere til at verificere transaktioner, der sendes til kryptonetværket. Ud over at bekræfte transaktionerne grupperer minearbejdere dem i transaktionsblokke og løser det kryptografiske puslespil, der er bevis for arbejde, der er ansvarligt for at forbinde denne nye blok med blockchain.

Crypto Mining

Advarslen er, at minearbejdere arbejder på at løse det matematiske puslespil bag blokken, og den minearbejder, der først får løsningen, modtager belønningen. I det væsentlige spiller minearbejdere en kritisk rolle i blockchain ved at verificere transaktioner og fortsætte dens funktionalitet og sikkerhed. Til gengæld får minearbejdere en del af kryptokurverne fra den verificerede transaktion.

På denne måde understøtter minedrift både blockchain og sikrer, at det fortsætter med at køre problemfrit, men det giver økonomiske belønninger til minearbejdere, hvilket gør det muligt at danne et mineselskab som HashChain Technology Inc. Det store antal minearbejdere øger chancen for en belønning og derfor overskuddet.

Hvilke ressourcer har HashChain til minedrift?

For at minedrift skal fungere med optimal effektivitet, skal de være i et køligt klima med højhastighedsinternet og lave elomkostninger, ideelt mellem $ 0,02 og $ 0,04 pr. KWh. HashChains datacenter kan opfylde alle disse krav. Den proprietære HashChain-software overvåger hardwaren 24/7, herunder specifikt overvågning af hukommelse, ventilatorer, watt, temperatur, IP og hash-hastighed. På denne måde kan softwaren bekræfte, at optimal effektivitet forbliver i spil.

Datacentre

Datacentret bag HashChain er fleksibelt nok til at udføre flere funktioner. Ud over minedrift af kryptokurver kan den skifte og fokusere databehandlingsressourcerne på de krypteringsmønter, der er mest rentable på et givet tidspunkt. Samlet set er datacentret alsidigt nok til at udvinde flere kryptovalutaer.

Datacentret i Vancouver blev live den 3. november 2017 med sine førende og omfattende administrerede tjenester, der fokuserer på katastrofegendannelse, forretningskontinuitet, sikkerhed, applikationshosting og cloud. Der er overvåget adgang hele dagen, hver dag, 24/7/365. Datacentret har en backup dieselgenerator til nødsituationer og miljøkontrol. Elektricitet er kun $ 0,04 USD pr. KWh, lav nok til rentabel minedrift, og der er Tier-1 netværksforbindelser.

Hvordan er HashChain relateret til Dash?

Et af de stærkeste punkter til fordel for HashChain i forhold til andre mineselskaber er, at det er tæt forbundet med Dash. Dash kaldes ofte “fremtidens kryptokurrency”. Teamet på HashChain føler, at det bevæger sig i retning af masseadoption og snart vil være let at bruge og slippe af med “technoid” barrierer.

DASH Masternodes

Ud over blot at støtte målene for Dash og dets samlede projekt har HashChain en licens til en Dash Master Node. Denne Master Node krævede investering af 1.000 Dash-mønter, og kilder vurderer det til $ 280.000 USD, hvilket betyder, at HashChain har en betydelig investering i Dash. Dette giver også HashChain ret til at være en del af budgetfinansieringsbeslutninger, der involverer Dash-netværket. Der er også en vis overlapning på rådgivningsrådet for HashChain og rådgiverne for Dash.

Indtil videre har HashChain allerede implementeret 100 dash rigge. Yderligere 770 blev købt for at blive leveret i januar.

Hvad er HashChains planer for fremtiden?

HashChains hovedfokus i fremtiden vil være at opbygge minekapaciteten via flere datacentre med høj effektivitet. Specifikt håber holdet at have 40 MW inden 2019. De vil bruge minedriftindtægterne og kontanter til rådighed til aggressivt at udvide minekapaciteten via yderligere rigge og nå dette mål, hvilket svarer til at have omkring 26.500 rigge til kryptomining..

Der er også flere strategiske initiativer, som HashChain håber at forfølge. Det vil fokusere på diversificering og minedriftalternativer for at få minesucces knyttet til hash-rater og vanskeligheder.

Hashchain Fremtid

Med hensyn til udvikling ønsker HashChain at oprette en eksklusiv butiksfacade, der lader brugere købe kryptokurrency direkte fra virksomheden. Det vil også arbejde på software, der optimerer mineaktivitet ved at maksimere værdien af ​​den udvindede valuta og udbytte relateret til mængde.

På samme tid vil HashChain arbejde for at forbedre den ovennævnte proprietære software, ASICS & GPU-overvågningssoftware. Ideelt set vil det være i stand til at overvåge alle områder inden for minedrift og yderligere forbedre effektiviteten.

HashChain planlægger også at oprette en minedrift for brandgenkendelse og omkostningsbesparelser. Endelig vil holdet skabe andre strategiske alliancer, der kan forbedre bevidsthed, rentabilitet og effektivitet.

Hashchain-aktie

Konklusion

HashChain Technology Inc. fokuserer på kryptokurvedrift, som burde være rentabelt. Ifølge sit websted har aktionærernes samlede afkast været over 1.300 procent de sidste 24 måneder, hvilket indikerer et stort vækstpotentiale. Forudsat at HashChain opfylder målet om 26.500 rigge til kryptovaluta-minedrift, skal det have mere end nok ressourcer til at fortsætte med at vokse og drage fordel af den øgede popularitet af kryptokurver.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me