Introduktion av Hedge: Financial Instruments for the Crypto Market

Hedge Token

De Hedge Project syftar till att utveckla en plattform som kan hjälpa till att diversifiera företaget via en rad flaggskeppsprodukter. Plattformen gör det möjligt för kryptovalutainvesterare att hantera sin riskexponering på marknaden. Hedge Project arbetar också med att göra index för kryptomarknaden som är professionellt utformade tillgängliga för allmänheten. Dessa kommer att vara de första indexen i sitt slag och kommer att vara en bas för konstruktionen av olika kryptovalutakorgar.

I huvudsak vill Hedge tillåta dig att köpa in på Cryptocurrency-marknaden med ett klick genom att tillåta lågkostnadsrisk och portföljdiversifiering plus bekvämligheten med tillgänglighet, på en portal.

Vilket problem hoppas Hedge-projektet att lösa?

Som med alla andra framgångsrika plattformar som dyker upp utvecklas Hedge Project som svar på ett specifikt problem. I det här fallet är frågan den dramatiska tillväxten av kryptovalutor och marknader. Faktum är att det redan finns över 1000 kryptotillgångar och kryptovalutor på marknaden, med fler som kommer varje dag. Just hittills i år har olika nystartade företag redan samlat in mer än 1,3 miljarder US-dollar i sina ursprungliga mynterbjudanden.

Med kryptomarknader och projekt som växer så snabbt och gör en så betydande vinst är bristen på öppenhet och begränsade regler ett recept på katastrof. Medan de bästa projekten strävar efter full insyn, gör inte alla det. Faktor i bristen på investerarskydd och den mycket begränsade tillsynen av regleringen plus begränsad due diligence från investerarnas sida, och det blir tydligt att något saknas. Hedge Project hoppas kunna motverka några av dessa frågor via dess index och andra produkter.

aptitretare

Hedge Project kommer också att hjälpa investerare att hantera förändringarna på kryptomarknaderna. Specifikt kan det hjälpa investerare med diversifiering och att välja vinnande projekt att investera i, något som har blivit mycket mer utmanande när kryptomarknaderna växer.

Kort sagt, Hedge Project hoppas kunna lösa dessa problem genom att tillhandahålla en plattform som möjliggör både kort och lång exponering samt identifiering av det verkliga värdet av projekt.

Viktiga detaljer om ICO och Crowdsale

ICO är pågår just nu med tokens för Hedge Project kallat Hedge (HDG). Crowdsale började den 15 september och kommer att pågå till 15 oktober, vilket ger en hel månad för att bli investerare i projektet. Poletterna kommer att delas ut den 16 oktober efter fullbordandet.

Det finns totalt 50 miljoner HDG-tokens, varav 30 miljoner kommer att finnas tillgängliga under publiken. Varje token kostar 0,002 ETH, och det finns ett hårt tak på 15 miljoner dollar för utgifterna. Om några tokens inte distribueras eller säljs inom token-försäljningen kommer de att brännas.

Hedge Crowdsale Page

Hur man deltar i ICO

Bidra till Crowdsale för häckplattform är enkelt, särskilt om du tidigare har investerat i andra ICO-kryptovalutor. Börja med att skapa en ethereum-plånbok MyEtherWallet.com. Därifrån kan du skicka ETH, eterumvalutan till Crowdsale-adressen. Det är viktigt att du använder en plånbok som du styr de privata nycklarna för, så använd inte din plånboksadress vid en växel.

Eftersom publiken redan har börjat kan du bidra direkt.

token försäljning

Mer om HDG-token

De 30 miljoner tokens som sålts under Crowdsale står för 60 procent av de totala tokens. Efter detta tilldelas laget den näst största andelen, 20 procent. Rådgivarna kommer att få 7 procent av tokens, initiala investerare kommer att få 5 procent och framtida partners kommer att få 5 procent, medan bidragsgivare kommer att få 3 procent.

HDG-tokens är en biljett för alla transaktioner inom plattformen. För att lista eller använda instrumenten måste investerare köpa en token. Då och då kommer plattformen att göra återköp av token via överskottsavgifter som samlas in via plattformen.

Vad är ett index?

På den traditionella aktiemarknaden är ett index ett mått på prisutvecklingen för en grupp av aktier från en viss utbyta. FTSE 100 representerar till exempel de 100 största aktierna som handlas på London Stock Exchange. Om dessa lager ökar i pris går FTSE 100 upp. Om dessa lager sjunker i pris går FTSE 100 ner.

Vad är kryptoindexen??

En av de viktigaste produkterna som utgör Hedge Project och dess plattform är Crypto Index. Dessa är de allra första av sin typ, en uppsättning kommersiella kryptovalutaindex som inkluderar de officiella regelböckerna. När de är färdiga kommer det att finnas en lång lista med index för investerare att visa, inklusive Crypto Currency Top 30 Index, Crypto Assets Index och det officiella Bitcoin Price Index.

För att göra indexen ännu mer användbara kommer de att innehålla en officiell regelbok och definierad metod. Tack vare dessa faktorer kan de bli riktmärket för kryptovalutamarknaden och arbeta för att spåra de olika indexen.

Vilka index som redan finns tillgängliga?

Det första index som skapats av Hedge Project är Bitcoin Price Index, känt som BTCCX. Detta är första gången ett enda referenspris för flera BTC-marknadsplatser som uppfyller kriterierna har implementerats. Den startar inom några veckor och är redan klar. Den mäter hur BTC-priser utvecklas och har en transparent regelbok så att investerare kan använda den mer exakt.

Cryptocurrency Top 30 Index, CCX30, är ​​också redan utvecklat. Detta index mäter hur den bredare kryptomarknaden presterar genom att regelbundet spåra priser för de 30 bästa kryptovalutorna, som bestäms av marknadsvärde. Detta index är live, det kan du visa den på webbplatsens hemsida. Den använder beräkningar baserade på priserna på flera börser utöver lokala snedvridningar och volymer, och den har sin egen detaljerade regelbok.

Både Crypto Asset Index och Crypto Income Index kommer att utvecklas nästa. Den första ska lanseras under första kvartalet 2018, medan den andra ska lanseras under andra kvartalet.

Vad är indexinstrumenten?

Hedge Project har också indexinstrument som är knutna till indexets olika värden och kan användas för handel. De kommer att börja med Crypto Traded Index, så kallade CTI. Det här är korgar med kryptovalutor som spårar ett referensindex. De som deltar på marknaden kan handla CTI. Utvecklarna av Hedge Project planerar också att lansera derivatinstrument tillsammans med marginalkonton och möjliggöra korta positioner.

Vad är Crypto Instruments-plattformen?

Den sista stora produkten från Hedge Project är Crypto Instruments Platform. Denna plattform kommer så småningom att vara “go-to” på marknaden för alla investerare som vill delta i kryptovalutamarknaderna. Plattformen kommer att innehålla information som är relevant för kryptomarknaden, såsom värderingsrapporter och marknadsundersökningar. Det kommer också att innehålla handlade korgar för kryptovalutor och professionellt utformade index för kryptokurvor och kryptotillgångar.

Hur kommer Hedgetoken-plattformen att se ut?

Just nu kan du visa en förhandsvisning av Hedgetoken-plattformen på häckprojektets webbplats via sidan “Plattform”. När du loggar in kommer det tydligt att visa ditt token-saldo, portföljvärde, transaktioner och mer. Denna översikt finns i korthet för enkel kontohantering.

Häckplattform

Med hjälp av plattformen kan du spåra olika förändringar på marknaderna tack vare de index som utgör Hedge Project. Visa informationen numeriskt och i diagram. Det finns också ett avsnitt med senaste nyheter som hjälper dig att hålla koll på allt som rör dina kryptoinvesteringar. Det är enkelt att handla på plattformen, vilket möjliggör köp i kryptovalutor. Hedge Platform arbetar också med att få en licens för handel med fiatvalutor.

Häckplattform 2

Vem står bakom Hedge Project?

Hedge Project-teamet består av finansiella experter med många års erfarenhet inom en rad finansiella institutioner. Teammedlemmar har arbetat i Schweiz, London, Frankfurt och andra större centra och använt sin kunskap för att förbättra projektet. Chef projektledare, Savo Lovsin, har erfarenhet som chef för finansiell rådgivning i ett Big4-företag och med ett av de största arbitragehandelsföretagen.

Giovanni Lesna, som ansvarar för produktutveckling, är en finansiell produktspecialist inom både konsultupplevelse och fonder. Han har arbetat som affärskonsult med handelsplattformar, fintech-erfarenhet och bankrisk.

Janez Benedik är en investeringsanalytiker och finansspecialist som har internationell erfarenhet inom olika delar av försäkringsbranschen, inklusive konton, verksamhet och förvaltning.

Kristjan Dekleva är en investeringsanalytiker och finansiell specialist som fokuserar på investmentbank och private equity. Han är mycket intresserad av monetära och finansiella system över hela världen.

Luka Gubo, en rådgivare, är en senior kvantitativ analytiker som utvecklar och implementerar kvantitativa modeller och har erfarenhet av att utveckla modeller för att hantera risker.

Gasper Stih är en community- och varumärkeschef som fokuserar på kommunikation och sociala mediekampanjer utöver andra marknadsföringsstrategier.

Jure Grabnar, en av utvecklarna, är mycket skicklig med flera års arbete inom programvaruteknik, tillsammans med utveckling och design av databehandlingsalgoritmer som används för handelssystem. Matej Zrimsek är en annan projektutvecklare med många års erfarenhet, liksom Klemen Gantar. Matic Nedog är den juridiska representanten som specialiserar sig på affärs-, företags-, insolvens- och konkurrensrätt, med fokus på digitala plattformar. Primoz Novak är den andra hälften av det juridiska teamet med en specialisering inom flera områden, inklusive internationell lag relaterad till kryptovalutor.

Slutsats

Hedge Project, specifikt Crypto Traded Index, har potential att göra kryptohandel mer transparent och enklare. När denna plattform är helt utvecklad kommer alla att ha det lättare att delta i kryptomarknaden på ett sätt som är tillgängligt och effektivt. Instrumenten som står för kortförsäljning och lång exponering kommer att vara särskilt användbara genom att låta deltagarna bestämma ett projekts verkliga värde och fatta beslut om och hur mycket de ska investera.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me