Introduktion av Global Blockchain: Investment Company för Blockchain Technology

Global Blockchain-guide

Global Blockchain är utformad med investerare i åtanke. Detta företag ger dem som vill investera medel möjlighet att göra det över en blandning av tillgångar inom blockchain-utrymmet. Dessa tillgångar i fråga har strategiskt valts av teamet bakom Global Blockchain Technologies (CSE: BLOC; OTC: BLKCF) med målet att balansera tillväxt och stabilitet. Portföljen bakom investeringarna kombinerar innehav av blå chip, som Bitcoin och Ethereum, med kryptokapitalinnehav med mindre kapital, inklusive de som andra investerare ännu inte kan äga.

Global Blockchain

Vem står bakom Global Blockchain?

Teamet bakom Global Blockchain består av branschpionjärer. Du kommer att märka dem med många års erfarenhet av blockchain-projekt sedan de var tidiga adopterare och grundare. Andra lagmedlemmar var inblandade i ICO-revolutionen. Eftersom teamet inkluderar de som har funnits sedan blockchain-födelsen, har de den kunskap och erfarenhet som krävs för att exakt kunna veterinära potentiella innehav med teknisk lönsamhet och affärssinne i åtanke..

I spetsen för detta team är Steve Nerayoff, en seniorrådgivare för Ethereum – en kryptovaluta som har stigit 94 000 procent sedan dess ICO. Han designade Crowdsale Ethereum, som finansierade Ethereum-projektet, och fortsatte med att ge råd om Lisk-kryptovalutan, nu med en börsvärde på 526 miljoner dollar.

Laget

Rick Willard, en annan veteran från kryptovärlden i Global Blockchain-teamet, var medgrundare av Silicon Valley Blockchain Society. Han har rådgivit länder som Luxemburg om blockchain-strategier och är en av de främsta experterna på kryptovalutor globalt.

Andra anmärkningsvärda namn på den anmärkningsvärda Global Blockchain-listan inkluderar Kyle Kemper, verkställande direktör för Blockchain Association of Canada, och Michael Terpin, medgrundare av BitAngels, det första nätverket för ängelinvesterare i kryptovärlden och Shidan Gouran, en blockchain-expert.

Hur tilltalar Global Blockchain investerare?

Global Blockchain bör tilltala investerare på grund av det mycket erfarna teamet och dess anslutningar i blockchain-communityn. På grund av dessa anslutningar kan portföljen innehålla tidiga investeringsprojekt som du inte skulle ha chansen att engagera dig i annars. Teamets kunskaper innebär också att investerare kan vara lugna medvetna om att investeringarna sker i kvalificerade projekt med starka prognoser för tillväxt. Det bästa av allt är att investerare inte behöver göra någon av undersökningarna själva; teamet tar hand om det.

Dessutom har Global Blockchain sin egen interna innovationsinkubator som ger resurser, vilket i sin tur maximerar blockchain-teknikpotentialen och förbättrar tillväxten för den tekniken. Bara några av dessa viktiga resurser inkluderar juridiskt stöd, teknisk utvecklingspersonal och startkapital. Tack vare resurserna kan ICO äga rum så snart en produkt är livskraftig.

Partners

Enkelt uttryckt hjälper Global Blockchain investerare genom att ta bort allt hårt arbete med att undersöka olika kryptovalutainvesteringar, istället för att ge dem ett säkert sätt att göra de smartaste investeringarna på ett online-mäklarkonto. Den typiska investeraren har helt enkelt inte den branschkunskap som krävs för att fatta ett utbildat beslut om vilka blockchain- och kryptoprojekt att investera i. Vissa kanske inte ens vet hur man får tillgång till ICO: er.

Hur ser en investerares portfölj ut?

Med Global Blockchain kan användare investera i en rad tillgångar relaterade till kryptovaluta på en enda plats. Dessa inkluderar kryptovaluta gruvdrift, en korg med kryptoinnehav med blå chip (Ethereum och Bitcoin), en korg med kryptoinnehav med mindre tak, tillgång till pre-ICO- och ICO-finansiering och blockchain-startups som utvecklats med den egna studion för Global Blockchain för att utveckla decentraliserade applikationer.

När ytterligare kapital kommer in i Global Blockchains portfölj planerar teamet att distribuera det i flera silor. Dessa inkluderar mogna blockchain-valutor, ICO: er, pre-ICO: er, blockchain-startups och nuvarande tillväxtpengar som har en marknadstak på 100 miljoner dollar till 1 miljard dollar. En gång fullt utvecklad förväntar sig Global Blockchain att vara det allra första globala investeringsföretaget med exponering för det kompletta blockchain-systemet tillsammans med tokenspridning och startkapital.

Investerare

Helst kommer 50 procent av portföljen att vara valutor som är ett sätt att betala för nätverket och 25 procent vardera av valutor som är ett växlingsmedel och valutor som ingår i decentraliserade applikationer. Plattformen kommer att fördela tillgångarna lika mellan interna projekt, blue-chip mynt, tillväxtmynt och aktieinvesteringar.

Global Blockchain var också en av de första köparna av Kodak Coin, en helt ny token från det berömda kamera- och filmföretaget. Global Blockchain erbjöds 8 miljoner KodakCoins som en del av en pre-ICO-försäljning, som företaget säkerställde till en enorm rabatt för endast 2 miljoner dollar. I samband med sin KodakCoin-investering är Global Blockchain det samarbetar med Overstock.com och dess dotterbolag tZero för att underlätta KodakCoin ICO.

Global Blockchain riktar sig också till ekonomispel för videospel. Spelekonomier för massiva videospel som Second Life, Eve Online och World of Warcraft utgör stora möjligheter. Ekonomin i spelet Second Life kan till exempel vara värd så mycket som 500 miljoner dollar, och användare spenderade 60 miljoner dollar i verklig valuta 2014. Ekonomin i spelet EVE Online var värt 55 miljoner dollar 2016. Och nu är World of Warcraft valuta mer värt än valutan i Venezuela. Global Blockchain skulle kunna göra de virtuella pengarna till tokens och handla dem via kryptovalutamarknaden.

Varför innehåller portföljen Blockchain Startups och ICO: er?

Även om liknande plattformar investerar i nuvarande ICO, känner Global Blockchain att det inte räcker och att nuvarande team förblir endimensionella. De nuvarande lagens kompetens baseras på utveckling utan den uppföljning som krävs för att säkerställa framgång. För att bli ett framgångsrikt mynt tror Global Blockchain-teamet att de måste ha byggnad, distribution och varumärke. De känner också att industrin kan ha stor nytta av ett utvecklingslaboratorium som leds av ett team som har erfarenhet från verkliga världen. Slutligen tror Global Blockchain att standarder för bolagsstyrning kommer att komma in i blockchain, och när detta händer kommer bara utvecklare som hanteras professionellt att överleva.

Portfölj

Medan de flesta kryptovalutainvesteringsföretag fokuserar på ICO-investeringar kommer Global Blockchain att fokusera på de “bästa av rasen” -kryptovalutorna. Dessa har ett bevisat långsiktigt värde plus aktieinvesteringar i sådd-steget i de satsningar som de anser passar bra för ICO-insamlingsmodellen, den symboliska ekonomin och decentraliseringen.

Hur investerar du med Global Blockchain?

Du kan hitta Global Blockchain i form av en säkerhet som är noterad offentligt. Du hittar den på listor för Kanada (CSE: BLOC), Förenta staterna (OTC: BLKCF), och Europa (BWSP.F) från mäklarhus eller via rabattmäklare online. Det betyder att de från bara några klick enkelt kan investera i Global Blockchain. Företaget hoppas också att lista i Australien och Asien, så det kommer att vara handel 24 timmar om dygnet.

Vilka är huvudmålen för Global Blockchain?

Kärnteamet i Global Blockchain kommer att inkubera mellan sex och 12 tokens varje år, efter omfattande forskning. Företaget själv kommer att tillhandahålla kritisk tidig finansiering och sedan behålla en stor aktieandel. Varje företag kommer att få sitt eget dedikerade team, med förmågan att utdelas och sedan listas separat för att ge aktiebaserad utdelning till aktieägarna. Slutligen syftar Global Blockchain till att vara den första som till fullo använder de nuvarande kapitalmarknaderna och valutorna med hjälp av ett team med varierad och användbar erfarenhet..

Slutsats

För de som vill investera i kryptovalutor eller blockchain-teknik men är osäkra på hur man gör det och inte vill hantera för mycket risk är Global Blockchain det perfekta valet. Diversifiering av portföljen mildrar risken, medan det erfarna teamet tar hand om den forskning som krävs för att hitta kryptotillgångar med potential att växa.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me