Introductie van hedge: financiële instrumenten voor de cryptomarkt

Hedge token

De Hedge-project wil een platform ontwikkelen dat kan helpen het bedrijf te diversifiëren via een reeks vlaggenschipproducten. Het platform stelt beleggers in cryptocurrency in staat hun risicoblootstelling op de markt te beheren. Hedge Project werkt ook aan het beschikbaar maken van indices voor de cryptomarkt die professioneel zijn ontworpen voor het grote publiek. Dit zullen de eerste indices in hun soort zijn en zullen een basis vormen voor de constructie van verschillende cryptocurrency-baskets.

In wezen wil Hedge u in staat stellen om met één klik op de Cryptocurrency-markt te kopen door goedkope risico’s en portefeuillediversificatie plus het gemak van toegankelijkheid op één portaal toe te staan.

Welk probleem hoopt het Hedge-project op te lossen??

Net als alle andere succesvolle platforms die verschijnen, wordt het Hedge-project ontwikkeld als reactie op een specifiek probleem. In dit geval is het probleem de dramatische groei van cryptocurrencies en markten. In feite zijn er al meer dan 1.000 crypto-activa en cryptocurrencies op de markt, en er komen er elke dag meer bij. Tot dusverre dit jaar hebben verschillende startups al meer dan US $ 1,3 miljard opgehaald met hun initiële muntenaanbod.

Nu cryptomarkten en -projecten zo snel groeien en zo’n aanzienlijke winst maken, zijn het gebrek aan transparantie en beperkte regelgeving een recept voor een ramp. Hoewel de beste projecten naar volledige transparantie streven, doen ze dat niet allemaal. Factor in het gebrek aan bescherming van beleggers en het zeer beperkte regelgevend toezicht plus beperkte due diligence van de kant van beleggers, en het wordt duidelijk dat er iets ontbreekt. The Hedge Project hoopt een aantal van deze problemen tegen te gaan via zijn indices en andere producten.

teaser

Het Hedge-project zal beleggers ook helpen om te gaan met de veranderingen in de cryptomarkten. Het kan met name investeerders helpen met diversificatie en het selecteren van winnende projecten om in te investeren, iets dat veel uitdagender is geworden naarmate de cryptomarkten groeien..

Kortom, het Hedge Project hoopt deze problemen op te lossen door een platform te bieden dat zowel korte als lange blootstelling mogelijk maakt, evenals de identificatie van de werkelijke waarde van projecten..

Belangrijke details over de ICO en Crowdsale

De ICO is gaande nu met de tokens voor het Hedge-project dat bekend staat als Hedge (HDG). De crowdsale begon op 15 september en duurt tot 15 oktober, wat een volledige maand betekent om investeerder in het project te worden. De tokens worden op 16 oktober verdeeld na voltooiing van de crowdsale.

Er zijn in totaal 50 miljoen HDG-tokens, waarvan er 30 miljoen beschikbaar zullen zijn tijdens de crowdsale. Elk token kost 0,002 ETH en er is een harde limiet van $ 15 miljoen om uit te geven. Als er geen tokens worden verdeeld of verkocht binnen de tokenverkoop, worden ze verbrand.

Hedge Crowdsale-pagina

Hoe deel te nemen aan de ICO

Bijdragen aan de Hedge Platform crowdsale is eenvoudig, vooral als u eerder heeft geïnvesteerd in andere cryptocurrency ICO’s. Begin met het maken van een ethereum-portemonnee op MyEtherWallet.com. Van daaruit kunt u ETH, de etherische valuta, naar het crowdsale-adres sturen. Het is belangrijk om een ​​portemonnee te gebruiken waarvoor u de privésleutels beheert, dus gebruik uw portefeuilleadres niet op een beurs.

Aangezien de crowdsale al begonnen is, kunt u direct bijdragen.

token verkoop

Meer over de HDG-tokens

De 30 miljoen tokens die tijdens de crowdsale zijn verkocht, zijn goed voor 60 procent van de totale tokens. Hierna wordt het op één na grootste percentage, 20 procent, toegewezen aan het team. De adviseurs ontvangen 7 procent van de tokens, initiële investeerders ontvangen 5 procent en toekomstige partners ontvangen 5 procent, terwijl bijdragers 3 procent ontvangen..

De HDG-tokens zullen een hulpprogramma-ticket zijn voor alle transacties binnen het platform. Om de instrumenten op te sommen of te gebruiken, zullen beleggers een token moeten kopen. Af en toe voert het platform token terugkoop uit via overtollige vergoedingen die via het platform worden geïnd.

Wat is een index?

Op de traditionele aandelenmarkt is een index een maatstaf voor de prijsontwikkeling van een groep aandelen van een bepaalde uitwisseling. De FTSE 100 vertegenwoordigt bijvoorbeeld de 100 grootste aandelen die worden verhandeld op de London Stock Exchange. Als die aandelen in prijs stijgen, gaat de FTSE 100 omhoog. Als die aandelen in prijs dalen, gaat de FTSE 100 naar beneden.

Wat zijn de crypto-indices?

Een van de belangrijkste producten waaruit het Hedge Project en zijn platform bestaat, zijn de Crypto Indices. Dit zijn de allereerste in hun soort, een reeks commerciële cryptocurrency-indices die de officiële rulebooks bevatten. Wanneer ze compleet zijn, zal er een lange lijst met indices zijn die beleggers kunnen bekijken, waaronder de Crypto Currencies Top 30 Index, de Crypto Assets Index en de officiële Bitcoin Price Index.

Om de indices nog nuttiger te maken, zullen ze een officieel rulebook en een gedefinieerde methodologie bevatten. Dankzij deze factoren kunnen ze de benchmark worden voor de cryptocurrency-markt en eraan werken om de verschillende indices te volgen.

Welke indices zijn al beschikbaar?

De eerste index die door Hedge Project is gemaakt, is de Bitcoin Price Index, bekend als BTCCX. Dit is de allereerste keer dat een enkele referentieprijs voor meerdere BTC-marktplaatsen die aan de criteria voldoen, is geïmplementeerd. Het wordt binnen een paar weken gelanceerd en is al voltooid. Het meet hoe de prijzen van BTC zich ontwikkelen en bevat een transparant rulebook, zodat beleggers het nauwkeuriger kunnen gebruiken.

De Cryptocurrency Top 30 Index, CCX30, is ook al ontwikkeld. Deze index meet hoe de bredere cryptomarkt presteert door regelmatig prijzen te volgen voor de top 30 cryptocurrencies, die worden bepaald door marktkapitalisatie. Deze index is live, dat kan bekijk het op de homepage van de site. Het maakt gebruik van berekeningen op basis van de prijzen op meerdere beurzen, naast lokale verstoringen en volume, en het heeft zijn eigen gedetailleerde rulebook.

Zowel de Crypto Asset Index als de Crypto Income Index zullen hierna worden ontwikkeld. De eerste zou in het eerste kwartaal van 2018 moeten worden gelanceerd, terwijl de tweede in het tweede kwartaal zou moeten worden gelanceerd.

Wat zijn de indexinstrumenten?

Het Hedge Project bevat ook indexinstrumenten die zijn gekoppeld aan de verschillende waarden van de index en die kunnen worden gebruikt om te handelen. Ze beginnen met Crypto Traded Indices, bekend als CTI’s. Dit zijn manden met cryptocurrencies die een referentie-index volgen. Degenen die deelnemen aan de markt kunnen CTI’s verhandelen. De ontwikkelaars van Hedge Project zijn ook van plan afgeleide instrumenten te lanceren, samen met margerekeningen, en maken shortposities mogelijk.

Wat is het Crypto Instruments-platform?

Het laatste grote product van het Hedge-project is het Crypto Instruments Platform. Dit platform zal uiteindelijk de “go-to” binnen de markt zijn voor alle beleggers die willen deelnemen aan de cryptocurrency-markten. Het platform zal informatie bevatten die relevant is voor de cryptomarkt, zoals taxatierapporten en marktonderzoek. Het omvat ook verhandelde manden voor cryptocurrencies en de professioneel ontworpen indices voor de cryptocurrencies en crypto-activa.

Hoe ziet het Hedgetoken-platform eruit??

Op dit moment kan dat bekijk een voorbeeld van het Hedgetoken-platform op de website van het Hedge Project, via de pagina “Platform”. Wanneer u zich aanmeldt, worden uw tokensaldo, portfoliowaarde, transacties en meer duidelijk weergegeven. Dit overzicht is in één oogopslag beschikbaar voor eenvoudig accountbeheer.

Hegplatform

Met behulp van het platform kunt u verschillende veranderingen in de markten volgen dankzij de indices waaruit het Hedge Project bestaat. Bekijk de informatie numeriek en in grafieken. Er is ook een sectie met recent nieuws om u op de hoogte te houden van alles met betrekking tot uw crypto-investeringen. Handelen op het platform is eenvoudig, waardoor aankopen in cryptocurrencies mogelijk zijn. Het Hedge Platform werkt aan het verkrijgen van een licentie voor het verhandelen van fiat-valuta’s.

Hegplatform 2

Wie zit er achter het hedgeproject?

Het Hedge Project-team bestaat uit financiële experts met jarenlange ervaring bij verschillende financiële instellingen. Teamleden hebben gewerkt in Zwitserland, Londen, Frankfurt en andere grote centra en hebben hun kennis gebruikt om het project te verbeteren. De hoofd projectmanager, Savo Lovsin, heeft ervaring als hoofd financieel advies bij een Big4-bedrijf en bij een van de grootste arbitragehandelsbedrijven.

Giovanni Lesna, die verantwoordelijk is voor productontwikkeling, is een financiële productspecialist in zowel advieservaring als onderlinge fondsen. Hij heeft gewerkt als bedrijfsadviseur met handelsplatforms, fintech-ervaring en bankrisico’s.

Janez Benedik is een investeringsanalist en financieel specialist met internationale ervaring in verschillende delen van de verzekeringssector, waaronder accounts, operations en management.

Kristjan Dekleva is een investeringsanalist en financieel specialist die zich richt op investeringsbankieren en private equity. Hij is zeer geïnteresseerd in monetaire en financiële systemen wereldwijd.

Luka Gubo, een adviseur, is een senior kwantitatief analist die kwantitatieve modellen ontwikkelt en implementeert en heeft ervaring met het ontwikkelen van modellen om risico’s te beheersen.

Gasper Stih is een community- en brandmanager die zich naast andere marketingstrategieën richt op communicatie- en socialemediacampagnes.

Jure Grabnar, een van de ontwikkelaars, is zeer bekwaam met meerdere jaren werkzaam in software engineering, samen met de ontwikkeling en het ontwerp van algoritmen voor gegevensverwerking die worden gebruikt voor handelssystemen. Matej Zrimsek is een andere projectontwikkelaar met jarenlange ervaring, net als Klemen Gantar. Matic Nedog is de wettelijke vertegenwoordiger die gespecialiseerd is in het ondernemings-, vennootschaps-, insolventie- en mededingingsrecht, met een focus op digitale platforms. Primoz Novak is de andere helft van het juridische team met een specialisatie op meerdere gebieden, waaronder internationaal recht met betrekking tot cryptocurrencies.

Conclusie

Het Hedge Project, met name de Crypto Traded Indices, heeft het potentieel om cryptohandel transparanter en eenvoudiger te maken. Als dit platform eenmaal volledig is ontwikkeld, zal iedereen het gemakkelijker vinden om op een toegankelijke en efficiënte manier deel te nemen aan de cryptomarkt. De instrumenten die rekening houden met short selling en longblootstelling zullen bijzonder nuttig zijn doordat deelnemers de werkelijke waarde van een project kunnen bepalen en een beslissing kunnen nemen over of en hoeveel ze willen investeren..

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me