Introductie van CRYPTO20: The Cryptocurrency Index Fund

CRYPTO20 ingesteld voor ICO na succesvolle voorverkoop van $ 5 miljoen

CRYPTO20 is het allereerste cryptocurrency-indexfonds dat wordt getokeniseerd. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om zijn of haar eigen diverse cryptoportfolio te hebben zonder de verschillende cryptocurrencies zelf te hoeven kopen. CRYPTO20 bevindt zich momenteel in de ICO-fase, waardoor investeerders de kans krijgen om mee te doen.

Hoe CRYPTO20 een nieuw investeringsparadigma creëert

Het primaire doel van CRYPTO20 is om een ​​nieuw investeringsparadigma te ontwikkelen dat het daadwerkelijke proces van investeren eenvoudiger maakt voor de betrokkenen. De ICO-financiering zal worden gebruikt om de onderliggende crypto-activa te kopen. Het indexfonds biedt gebruikers dan volledige blockchain-transparantie.

Een van de doelen van CRYPTO20 is om beleggen eenvoudig en ongecompliceerd te maken. In plaats van de duizenden opkomende cryptocurrencies afzonderlijk te moeten analyseren, kunnen beleggers eenvoudig in CRYPTO20 investeren en profiteren van de markt als geheel. Dit verlaagt de investeringskosten, aangezien het niet nodig is om een ​​diepgaande analyse uit te voeren of experts te raadplegen voor advies voordat u een cryptocurrency kiest. In plaats van menselijk advies, vertrouwt CRYPTO20 op data science en een reeks zorgvuldig bepaalde hyperparameters.

Het beste van alles is dat er geen tussenpersoon is

Investeerders hebben volledige controle over hun eigen activa met CRYPTO20. Veel bedrijven profiteren hiervan door als tussenpersoon voor investeringen te dienen. Ze nemen een deel van de winst van de investeerders, maar CRYPTO20 doet het tegenovergestelde. U hoeft zich geen zorgen te maken over minimale investeringen en er zijn ook geen uitstapkosten. Bovendien hoeven beleggers geen makelaarskosten te betalen, waardoor ze gemakkelijker kunnen beleggen. Simpel gezegd, CRYPTO20 is transparant en vrij van kosten voor zaken als makelaars, advies en zelfs het gebruik van het platform.

Beleggers kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week actie ondernemen, aangezien handelen net zo eenvoudig is als het inwisselen van C20-tokens. CRYPTO20 heeft ook de laagste tarieven. Hoewel de markt doorgaans 3 procent biedt, is de jaarlijkse vergoeding van CRYPTO20 slechts 0,5 procent per jaar. Om het ontbreken van een tussenpersoon naar een hoger niveau te tillen, is dit platform volledig autonoom. Dit betekent dat er geen menselijke manager nodig is om actief te handelen, iets dat helpt om de kosten laag te houden.

Kiezen om cryptocurrencies te combineren met indexfondsen

Met CRYPTO20 neemt het team in wezen de sterke reputatie van indexfondsen over en past deze toe op de wereld van cryptocurrency. Dit is een logische stap gezien het feit dat indexfondsen consequent de gemiddelden van beheerde fondsen verslaan, en dat hebben ze gedurende hun hele geschiedenis ook gedaan. Door CRYPTO20 te gebruiken, kunnen beleggers de prestaties van de cryptomarkten als geheel volgen en hiervan profiteren.

Indexprestaties

Welke activa bevat CRYPTO20?

De portefeuille voor CRYPTO20 zal worden opgezet als een hybride type op basis van een indexhandelsstrategie. Alle ICO-financiering gaat naar de aankoop van de cryptocurrency-activa die ten grondslag liggen aan het fonds. Door slechts één token vast te houden, kunnen beleggers diversifiëren en in wezen investeren in de top 20 crypto-activa. Met andere woorden, de activa worden verdeeld over de top 20 cryptocurrencies.

De cryptocurrencies worden elke week opnieuw in evenwicht gebracht en worden gekozen op basis van marktkapitalisatie. Elk actief heeft een maximaal gewicht van 10 procent, dus geen enkel actief kan de totale portefeuille domineren. De portefeuille heeft altijd een brede marktblootstelling, waardoor het aanzienlijke risico dat doorgaans gepaard gaat met cryptocurrencies wordt gecompenseerd, aangezien deze investeringen nog relatief nieuw zijn in vergelijking met fiatvaluta’s en andere investeringen..

Vanaf 16 augustus 2017 vertegenwoordigen elke Bitcoin, Ethereum, Ripple en Bitcoin-cash 10 procent van de portefeuille. Andere cryptocurrencies die vanaf die datum in mindere mate zijn opgenomen, zijn Dash, Ethereum-Classic, EOS, Iota, Neo, Litecoin, Nem, Qtum, Monero, Omisego, Stratis, Waves, Tenx, Bitshares, Zcash en Steem. Zoals vermeld, zullen de exacte cryptocurrencies en het percentage van de portefeuille dat ze omvatten wekelijks veranderen.

Op wie zal CRYPTO20 een beroep doen?

De ontwikkelaars achter CRYPTO20 zijn van mening dat dit platform sterk zal aanspreken op degenen die werken aan het opbouwen van rijkdom. Het is een goede methode voor degenen die volledige blootstelling willen aan cryptocurrencies of de cryptocurrency-index. De ideale belegger begrijpt dat hoewel de index-handelsmethode het risico verkleint, de markt voor cryptocurrency nog steeds erg volatiel is. Dit betekent dat er op korte termijn verliezen kunnen ontstaan. Op de lange termijn zullen beleggers in CRYPTO20 hun geld echter zien toenemen als reactie op de steeds groter wordende markten voor cryptovaluta..

Ongeveer C20-tokens

De C20-tokens zijn direct gekoppeld aan de activa die ten grondslag liggen aan het platform. Hierdoor is er een liquidatiemogelijkheid binnen het slimme contact. Die unieke optie beschermt uw activaprijs en zorgt ervoor dat deze niet lager kan zijn dan het aandeel van de onderliggende activa dat het token vertegenwoordigt.

ICO-gegevens

De ICO voor CRYPTO20 is aan de gang. Op het moment van schrijven zijn er 2.493 donateurs. 5.733.294 C20 is tot dusver verkocht met een fondswaarde van $ 5.598.802. Dit omvat 10.410 Ether, 377 Bitcoin en 6.349 Litecoin. Er worden geen C20-tokens meer verkocht zodra de ICO is voltooid. Na dit punt worden tokens verkregen via handelen. De ICO begon op 16 oktober en duurt tot 30 november.

ICO-gegevens

Hoe kunt u in de ICO investeren?

Investeren in de ICO van CRYPTO20 is heel eenvoudig. Begin met het aanmaken van een account op zijn website of log in op uw bestaande account. Een account is nodig om ervoor te zorgen dat uw investeringsvoortgang transparant is en om in de toekomst gemakkelijke toegang te bieden. U moet ook belangrijke informatie verifiëren om fraude te voorkomen. Zodra uw informatie is geverifieerd, kunt u beginnen met beleggen door uw ETH-portefeuilleadres in te voeren, waar u de C20-tokens zou moeten ontvangen. Dit mag geen uitwisselingsadres zijn. Vervolgens kunt u uw investering in ETH, BTC of LTC verzenden. U kunt dan uw investeringssaldo, stortingsbedrag en het bedrag van C20 dat u ontvangt op uw accountpagina bekijken.

Gevolgtrekking

CRYPTO20 biedt een unieke oplossing in de wereld van cryptocurrency, aantrekkelijk voor alle investeerders die zich overweldigd voelen door het betrokken onderzoek of zich zorgen maken over de risico’s. Cryptocurrency-markten staan ​​immers bekend om hun vluchtige karakter. Met CRYPTO20 kunt u de aantrekkelijke rendementen behouden die traditioneel door cryptocurrencies worden geboden, terwijl u het risico minimaliseert en het gemakkelijker maakt om aan deel te nemen.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me