Introductie van AO Blockchain ICO: een blockchain voor bedrijven, bankieren en investeringen

AO Blockchain ICO

AO Blockchain komt van AO Cyber ​​System, dat als doel heeft geavanceerde technologie binnen ieders bereik te brengen. De AO Blockchain is een uitgebreid systeem dat voor elk onderdeel van de blockchain zorgt, inclusief ontwikkeling, delegatie en implementatie. Het systeem is ontworpen om een ​​beroep te doen op degenen die gebruik willen maken van de blockchain, of ze nu een beginner zijn of al jaren ervaring hebben met blockchain-technologieën..

AO blockchain

Het AO Blockchain-systeem is schaalbaar en werkt op een geclusterde hybride van gedelegeerd bewijs van inzet en identiteitsbewijs blockchain die transacties van de consument-naar-consument, business-to-consumer, business-to-business en valuta-aard omvat..

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de AO-blockchain?

Het team beschouwt de activa als de “kern” van de AO Blockchain. Met het platform kunnen gebruikers de waarde van individuele activa in de loop van de tijd volgen, eigendom van activa overdragen of aandelen van activa verkopen op de beurs of via een slim contract. Simpel gezegd, de activa volgen het eigendom van klassen van verschillende activa.

Het AO Blockchain-systeem bevat ook een volledige identiteitsoplossing. Als u het combineert met een andere identiteitsverificatiedienst, kan het AO Blockchain-systeem bedrijven wereldwijde AML / KYC-compliance bieden. Gebruikers kunnen hun identiteit delen met zo veel of zo weinig mensen als ze willen. De identiteitsinformatie blijft privé, tenzij u ervoor kiest deze te delen.

AO Blockchain-functies

De AO Blockchain bevat ingebouwde slimme contracten om standaardacties te helpen garanderen. De contracten zijn altijd eenvoudig te gebruiken, te delen en te configureren en kunnen helpen bij zaken als projectbeheer en betalingsverwerking of het beheren van een volledige portefeuille met aandelen en / of valuta. AO Blockchain gebruikt op elk moment minstens 101 actieve afgevaardigden. Ze zijn verantwoordelijk voor het verwerken van de transacties in elke blockchain, waardoor beveiliging mogelijk is.

Wat doet de AO Blockchain Exchange?

Een andere zeer handige functie van AO Blockchain is de uitwisseling. Deze uitwisseling is volledig gedecentraliseerd en ingebouwd in de AO Blockchain. Het gebruikt de blockchain om de transacties te verwerken, en vervolgens vinden complexere transacties, kopen en verkopen plaats via slimme contracten. De uitwisseling begint met BTC, ETH, BCH, LTC en AOCoin, die binnenkort zullen worden vergezeld door Euro- en USD-fiat-valuta’s. Met de uitwisseling kunt u cryptocurrencies tussen elkaar of naar een fiatvaluta verhandelen en weer terug. Er zal ondersteuning zijn voor het koppelen van debet- en creditcards, evenals bankrekeningen.

AO Exchange

De beurs maakt het ook mogelijk om activa te verhandelen, evenals aandelen in activa, behalve voor inventaris. U stelt activaprijzen in met slimme contracten en voert deze in op de Asset Exchange of handelt automatisch tegen hen.

Er is zelfs de mogelijkheid voor P2P-leningen, waarbij AO Blockchain-gebruikers een lening verstrekken aan een andere gebruiker met de door hen gekozen voorwaarden. Dit is allemaal mogelijk dankzij slimme contracten. Andere delen van de beurs zijn onder meer margehandel en financiering en orders, zoals verborgen orders, privéorders, fill of kill, trailing stop, stop, kopen / verkopen, limiteren en de ene annuleert andere. Het team doet ook onderzoek naar door activa gedekte leningen om deze functie in de toekomst beschikbaar te maken.

Welke valuta kunt u gebruiken met AO Blockchain?

De primaire valuta van AO Blockchain is AOCoin, die wordt gebruikt voor het runnen van het netwerk. In eerste instantie kunnen gebruikers BCH, BTC, LTC en ETH gebruiken. Uiteindelijk kunnen gebruikers elke valuta gebruiken, of ze nu kopen, verkopen, handelen of iets anders doen. Het AO Blockchain-systeem ondersteunt elke crypto- en fiat-valuta die momenteel beschikbaar is. Dankzij Gateways kan het systeem communiceren met andere valuta’s, waardoor het kan worden gebruikt om de activawaarde te volgen, via de beurs of met slimme contracten.

Standaard kan elk account elke cryptocurrency accepteren. Om fiat-valuta’s te gebruiken, moet u uw identiteit valideren vanwege wettelijke beperkingen in bepaalde delen van de wereld.

Wat kunt u doen met AOCoin?

Een van de vele voordelen van AOCoin-houder zijn, is de mogelijkheid om te stemmen. Door een tokenhouder te zijn, heb je het recht om te stemmen over afgevaardigden en over welke functies er vervolgens worden toegevoegd. Afgevaardigden kunnen ook stemmen om de waarde van de valuta te behouden door AOCoin te injecteren of het netwerk aan te passen om inflatie tegen te gaan.

AOCoin wordt ook gebruikt om transacties te verwerken, een gedelegeerde te worden, aanbevelingen voor het wijzigen van netwerkprotocollen te doen (alleen gedelegeerde) en identiteit te valideren.

Wat moet u weten over de ICO en voorverkoop?

De AOCoin, AOC, de voorverkoop is momenteel in uitvoering. De prijs is $ 0,0025 per munt en er is 500 miljoen AOC beschikbaar tijdens de voorverkoop. De ICO begint in mei 2018 met nog eens 40 miljard AOC beschikbaar tegen dezelfde prijs van $ 0,0025 per AOC. Hoewel de prijs per munt hetzelfde is, krijgen degenen die deelnemen aan de voorverkoop het dubbele van hun AOC wanneer de ICO eindigt als dank voor het vroege partnerschap. Er zijn ook verwijzingsbonussen, 5 procent tijdens de voorverkoop en 2 procent tijdens de ICO.

Token-verkoop

Alle inkomsten uit de voorverkoop zullen onmiddellijk beschikbaar zijn voor het adviesteam achter de AO Blockchain, Don’t Panic Consulting, om te gebruiken voor dit project. De inkomsten van de ICO worden in bewaring gehouden in een Coinbase-kluis van 3 van 5. Die inkomsten worden pas vrijgegeven als het AOC ook wordt vrijgegeven.

Welke andere nummers moet u weten?

De AO Blockchain ondersteunt maximaal ongeveer 9 triljoen munten. Er zullen eindelijk 101 afgevaardigden zijn, met slechts één afgevaardigde per identiteit. Om de efficiëntie van afgevaardigden in het hele systeem te verbeteren, zullen er vijf blockchains zijn.

Hoe ziet de routekaart eruit?

Zoals gezegd is de voorverkoop al aan de gang. Tegelijkertijd blijft het team de bètaversie van AO Blockchain ontwikkelen, inclusief het maken en testen ervan met als doel het systeem te demonstreren. In beide processen wordt het marketingteam samengesteld. De ICO begint in mei 2018, gevolgd door het opbouwen van een volledig ontwikkelteam. Het team zal in staat zijn om de AO Blockchain-ontwikkeling af te ronden, het productiesysteem volledig te auditen op zoek naar beveiligings- en codefouten en het programma vrij te geven. Na de lancering wordt het systeem nog steeds ontwikkeld, met geautoriseerde functies en beveiligingsoplossingen.

Routekaart

Een steeds evoluerende roadmap is beschikbaar via Aha.

Gevolgtrekking

Het AO Blockchain-systeem biedt een reeks services op basis van de blockchain op een manier die eenvoudig te gebruiken zou moeten zijn. Het biedt de tools die nodig zijn om zich op de blockchain te ontwikkelen en helpt mensen in verschillende industrieën.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me