Hyperion ICO door Invictus Capital: een gediversifieerde investeringspool voor ICO’s

Hyperion is een investeringsvehikel van Invictus Capital dat het ERC20-token IHF gebruikt. Investeren in Hyperion in plaats van direct in een eerste muntaanbieding verwijdert enkele regelgevende belemmeringen voor gewone investeringen en biedt enige zekerheid in de vorm van de professionele fondsbeheerders van Hyperion..

Hyperion

“Dankzij blockchaintechnologie genieten onafhankelijke investeerders nu ongekende wereldwijde toegang tot investeringsmogelijkheden in een vroeg stadium”, aldus de ontwikkelaars van Hyperion in het whitepaper van het project. “De daarmee gepaard gaande last om de nodige due diligence uit te voeren is echter overweldigend en er zijn geen openbare analyse-instrumenten. Bovendien blijven de grootste bonusstructuren voor de verkoop buiten bereik voor veel onafhankelijke investeerders – durfkapitaalfondsen en vermogende particulieren genieten nog steeds bij voorkeur toegang tot deze investeringsmogelijkheden. “

Wat zijn de voordelen van beleggen bij IHF?

IHF biedt deskundig talent en een aanzienlijke kapitaalpool aan gemiddelde beleggers die misschien nieuw zijn in de cryptocurrency-wereld. Zowel particuliere als openbare voorverkoop zijn opgenomen in het Hyperion-portfolio en alle initiële aanbiedingen met munten doorlopen een doorlichtingsproces met eigen tools. Dit fungeert als een filter voor oplichting of aanbiedingen van initiële munten met een lage waarde.

Hyperion hanteert een benadering met een hoger risico in vergelijking met traditionele investeringsvehikels, in overeenstemming met de wilde volatiliteit van cryptocurrency-markten – een hoger risico betekent mogelijk hogere winsten.

Het IHF-token zelf kan worden verhandeld op cryptocurrency-beurzen. De waarde van het token is direct gekoppeld aan de algehele prestatie van het fonds en wordt gehandhaafd volgens een gecoördineerd koop-en-brandschema.

De Hyperion-pool geeft IHF-houders ook onderhandelingsmacht die ze anders waarschijnlijk niet zouden hebben.

“Een groot fonds gecreëerd door syndicatie creëert onderhandelingsmacht die door Invictus Capital kan worden gebruikt namens tokenhouders bij het onderhandelen over voordelen die anders niet door individuen zouden kunnen worden verkregen”, aldus de ontwikkelaars..

Wat is de Buy-and-Burn-strategie van Hyperion??

Een buy-and-burn is een aankoop van IHF-tokens op de open markt door Hyperion-fondsbeheerders die vervolgens van de markt worden gehaald, waardoor het beschikbare circulerende aanbod wordt verminderd. De munten worden ‘verbrand’ door ze naar het nuladres van Ethereum te sturen.

Kopen & amp; Brandwond

De buy-and-burn-strategie van Hyperion zorgt voor een fondswaarde van $ 30 miljoen. Wanneer deze marker wordt geraakt, wordt 50 procent van het rendement van het fonds elk kwartaal gebruikt voor het verbranden van overtollige IHF-tokens.

Het algemene punt van de buy-and-burn van Hyperion is om de omvang van het fonds beheersbaar te houden zonder de prijs van elk uitgegeven IHF-token te verlagen..

“Bij een ideale buy-and-burn kan de omvang van het fonds met een vast bedrag worden verkleind en neemt de cumulatieve waarde van niet-verbrande tokens met hetzelfde bedrag toe”, schreven de ontwikkelaars. “Met een beheersbare fondswaarde kan het Hyperion-team van Invictus Capital ervoor zorgen dat het fonds niet verder groeit dan verantwoord kan worden belegd.”

Heeft Invictus zoiets eerder gedaan?

Invictus Capital heeft eerder het Crypto20 Fund opgericht. Het fonds functioneert als een index van de top 20 cryptocurrencies, gerangschikt naar marktkapitalisatie. Houders van C20-tokens investeren indirect in deze 20 cryptocurrencies, met een beheersschema vergelijkbaar met Hyperion.

Crypto20

Het eerste muntenaanbod van de C20 bracht $ 38 miljoen op, destijds het 22e grootste initiële muntenaanbod ooit.

Wie zit er in het team?

De CEO van Invictus Capital is Daniel Schwartzkopff, een seriële digitale ondernemer Schwartzkopff is een Zuid-Afrikaanse zakenman met stevige start-up ervaring en een bewezen achtergrond in de technologie en sociale netwerksectoren.

Hij was de oprichter van BetVIP, ‘s werelds eerste gelicentieerde bitcoin-only sportsbook en casino en is overal in te zien, van Business Day tot de Wall Street Journal.

Eerder richtte hij FSMS op, een door VC gefinancierde telecomstartup met meer dan 400.000 geregistreerde gebruikers, waar hij voor het eerst een passie vond voor het gebruik van machine learning om rijke interacties te ontdekken en waarde te halen uit enorme datasets. Schwartzkopff is afgestudeerd aan de Universiteit van Kaapstad, waar hij chemische technologie heeft gestudeerd.

Het team

Is er een minimaal investeringsbedrag??

Het minimum voor investering in het initiële muntenaanbod van het Hyperion-fonds is $ 50 in Bitcoin of Ethereum. Het eerste muntenaanbod sluit op 30 mei of wanneer een investering van $ 15 miljoen is bereikt. Na het eerste muntenaanbod is Hyperion alleen beschikbaar op beurzen.

Een volledige 98 procent van het geld dat wordt opgehaald met de initiële muntenaanbieding zal worden gebruikt om het fonds van Hyperion op te bouwen. Het restant wordt aangewend voor operationele kosten.

Zijn er jaarlijkse vergoedingen?

Er zijn geen jaarlijkse vergoedingen voor investeringen in het Hyperion-fonds. Een doorlopende prestatievergoeding van 12,5 procent van de prestatie van het fonds wordt elk kwartaal beoordeeld als het eindsaldo van het fonds hoger is dan de openingswaarde.

Wat als ik mijn geld wil liquideren?

Liquidatie op aanvraag is onmogelijk vanwege het feit dat de munten die eigendom zijn van het fonds op beurzen blijven staan. IHF-tokens kunnen echter worden verhandeld voor andere cryptocurrencies en vervolgens naar believen worden geliquideerd.

De levensduur van het fonds is eindig, maar een hard en snel eindpunt is nog niet vastgesteld. Het fonds zal worden geliquideerd en uitgekeerd aan het einde van zijn levenscyclus, te bepalen door Invictus Capital.

“Invictus Capital heeft zich het recht voorbehouden om de levensduur van het fonds te bepalen om de belangen van investeerders te kunnen beschermen”, schreef het bedrijf. “Als het token bijvoorbeeld tegen een premie wordt verhandeld, zou het geen zin hebben om het fonds te sluiten en de ANAV (aangepaste netto-inventariswaarde) aan tokenhouders uit te betalen, wat lager zou zijn dan de wisselkoers. Als het token onder ANAV wordt verhandeld en rendementen worden gerealiseerd, zullen de buy-and-burns de prijs weer omhoog brengen. Als de token echter onder ANAV wordt verhandeld en de ICO-markt daalt zonder vooruitzichten op rendement, zou het verantwoordelijk zijn om te overwegen het fonds te sluiten en tokenhouders toe te staan ​​de winsten te realiseren door de distributie van de ANAV. “

Hoe wordt de waarde van het IHF-token bepaald?

Het IHF-token zal onderhevig zijn aan regelmatige marktdruk op de open beurs en kan daarom niet met enige mate van nauwkeurigheid worden voorspeld.

Transparantie van informatie zal echter essentieel zijn om een ​​representatieve IHF-waarde op die open beurzen te behouden.

Fondsbeheerders zullen regelmatig de nettowaarde van het fonds rapporteren.

“Het is redelijk om te verwachten dat de markt vervolgens de prijs van het token zal bepalen in verhouding tot deze gerapporteerde waarden”, zei Invictus.

Waar kan ik meer leren?

Bezoek de homepage van het Hyperion-project hier en lees het witboek hier.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me