Healthbank STO: Et økosystem til dine personlige sundhedsdata

Healthbank ICO

sundhedsbank sigter mod at revolutionere den måde, vi udveksler, tjener penge på og opbevarer personlige sundhedsoplysninger. Denne platform for udveksling af sundhedsdata forbinder interessenter inden for sundhedsøkosystemet efter anmodning fra brugeren eller patienten. Når brugeren vælger at behandle og udveksle sundhedsbank yderligere data.

Holdet bag healthbank erkender, at sundhedsdata i nutidens verden er utroligt komplekse, uden at patienten (slutbrugeren) normalt ser det. Data lagres i øjeblikket i forskellige lukkede økosystemer og har tendens til at ligge i dvale. Det er også utroligt udfordrende i øjeblikket at udveksle personlige sundhedsoplysninger, hvilket betyder, at det sjældent er, at patienter eller deres plejepersonale har fuld rekord.

Healthbank ICO

sundhedsbanken vil løse disse problemer ved at drage fordel af skiftet til sundhedsforbrugerisme og hvordan denne ændring driver den måde, hvorpå pleje er tilgængelig og leveret. Patienter har flere valgmuligheder og data tilgængelige end tidligere. Med sundhedsbankens økosystem kan brugere sikkert gemme og udveksle data med wellness-, livsstils-, sundheds- og medicinaludbydere.

Hvad er de vigtigste dele af Healthbank?

Der er to organisationer inden for sundhedsbanken, og de har et symbiotisk forhold. Kerneløsningen er et sundhedsbank-samarbejde, hvor patientdata lagres på en fuldt sikker digital platform, som patienter (medlemmer) styrer. healthbank innovation AG er platformadministratoren, der er ansvarlig for at udvikle tjenester, integration af partnere, applikationer og databehandling, alt sammen på brugernes vegne. sundhedsbank kooperativ er ejet af mennesker, mens sundhedsbank innovation AG er i overensstemmelse. Neutral brugersamtykke forbinder disse organisationer.

Hvordan det virker

Fordele ved sundhedsbanken

healthbank tilbyder brugerne en liste over fordele, herunder det faktum, at dens mønt ikke er enkel. I stedet er mønten en sundhedsbank kooperativ egenkapital, der fungerer som et sikkerhedstoken og aktiv. Finansieringen går mod en gennemprøvet forretningsmodel.

sundhedsbanken har allerede skabt et markedsbevist og operationelt sundhedsøkosystem, der er levende og symboliseret. Faktisk er der allerede mere end 200.000 live-brugere. Det faktum, at sundhedsbankfinansieringen er til en gennemprøvet model, giver den en stærk fordel i forhold til andre lignende projekter, som stadig kræver yderligere udvikling.

Derudover skal brugere og investorer sætte pris på det faktum, at teamet bag healthbank består af erfarne sundhedsudøvere samt regulerende eksperter og teknologer. Dette team har allerede en track record med succes at skalere digitale sundhedsløsninger.

HBE sundhedsbank tokens

HBE, symbolet bag sundhedsbanken, er et ERC-20-token. Aktiekapitalet repræsenterer en andel af sundhedsbankens andelsselskab. Der er en maksimal forsyning på 4 mia. HBE med 2,2 mia. Til salg. Dette inkluderer 5 procent af de samlede tokens til det private salg, 3 procent for medlemssalget, 17 procent for præ-ICO og 30 procent for STO. Femten procent er reserveret som et tidligt incitament til brugerinput, 5 procent for STO-gebyrerne, 5 procent for holdet og 20 procent for markedsværdien. De, der har HBE-token, får udbytterettigheder og en langsigtet stigning i værdien af ​​tokenet.

Healthbank Tokens

HBC-tokenet er internt, hvilket betyder, at det kun bruges inden for healthbank-platformen. Inden for platformen tjener token flere funktioner. Det kan indløses til sundhedsydelser. Brugere kan modtage tokenet for sundhedsdata eller tjenester, der udveksles af de enkelte brugere. Det er også muligt at udveksle HBC-tokens med HBE-tokens i forholdet 1: 1. HBC-token er designet til at give et incitament til interessenter i økosystemet til at udvikle tjenester og udveksle sundhedsdata på platformen.

STO Token Salgsdetaljer

Under tokensalget kan bidrag ydes i ETH, CHF og EUR. Der er ingen soft cap, og hard cap er sat til CHF 27,6 millioner. Hvis nogen af ​​de tildelte 2,2 milliarder tokens ikke er solgt, opbevares de til fremtidigt medlemskab. Token-salget er allerede i STO-fasen efter at have gennemført det private salg og FINMA-godkendelse i 2. kvartal 2018 og pre-STO i 3. kvartal.

Før medlemssalget kunne eksisterende medlemmer købe HBE med en rabat på 30 procent. Rådgivere og teammedlemmer i sundhedsbanken modtager 5 procent af de samlede HBE-tokens, hvis STO er en succes. Under den offentlige pre-STO modtog investorer 25 procent rabat på HBE-tokens. Det offentlige salg vil være åbent i 12 uger.

Token-provenuet fordeles på tre hovedopgaver. Ombordstigning af klienter til den eksisterende platform tegner sig for 37 procent af provenuet, hvor healthbank 2.0 tegner sig for 45 procent og understøtter operationer for 18 procent. Af de understøttende operationer er 7 procent til tilbagebetaling af lån og eventualforpligtelser, 9 procent til back office og 2 procent til kundeservice. Af provenuet, der går til sundhedsydelser 2.0, er 21 procent til udvikling; 9 procent for blockchain og distribueret ledger-teknologi; og 15 procent til dataanalyse, AI og dyb læring. Af tildelingen om bord er 12 procent til produktion af healthbank 1.0, 23 procent til BD og marketing og 2 procent til ops excellence.

  • pre-STO kører nu og vil være åben indtil udgangen af ​​februar 2019
  • Main STO kører 1. kvartal 2019 fra den 28. februar 2019 til den 31. maj 2019

sundhedsbank køreplan

Healthbank-køreplanen begyndte helt tilbage i maj 2013, da healthbank-kooperativet blev grundlagt med 35 medlemmer. I juni 2015 grundlagde teamet healthbank innovation AG med go-live af den første platformudgivelse i juli 2016. Den måned så også alfa-udgivelsen og den første B2B-kunde, udrulningen af ​​de første mobilapplikationer og den anden udgivelse af platformen.

Køreplan

September 2016 omfattede betaudgivelsen og den første B2B-kunde. I maj 2017 traf sundhedsbanken beslutning om arkitektur. I marts 2018 var der 200.000 brugere.

I juni 2018 havde healthbank platform 2.0 på PaaS samt end-to-end-kryptering. Den følgende måned var der tre B2B-kunder live. Pre-STO kører nu og vil være åben indtil udgangen af ​​februar 2019, hvor markedet for sundhedsdata bliver klar inden oktober.

Den vigtigste STI kører 1. kvartal 2019 fra den 28. februar 2019 til den 31. maj 2019. I marts vil applikationen for nye markeder være klar. Herefter vil sundhedsbanken arbejde med AI.

Konklusion

healthbank er en platform designet til at fungere som et knudepunkt for sundhedsrelaterede data. Platformen leverer privatlivets fred og muligheden for at gemme og tjene penge på data, alt imens den overholder lovgivningsmæssige rammer. Platformen har allerede 200.000 brugere, hvilket indikerer et vellykket produkt i stedet for et, der stadig har brug for fuld udvikling.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me