Eligma ICO: AI-drevet & Blockchain-baseret kognitiv handelsplatform

Eligma er en kognitiv handelsplatform drevet af kunstig intelligens og baseret på blockchain. Med forsalg og massesalg ved at begynde, er dette det ideelle tidspunkt at lære mere om platformen, der giver brugerne mulighed for at opdage, købe, spore og videresælge produkter.

Eligma-websted

Der er helt sikkert mange andre handelsplatforme online, herunder flere, der er baseret på blockchain. Eligma skiller sig dog ud ved at levere “et sted”, som brugerne kan drage fordel af til at udføre flere funktioner. Disse inkluderer shopping i alle onlinebutikker rundt om i verden, at lære det ideelle tidspunkt at sælge deres husholdningsartikler og kontrollere værdien af ​​disse varer. Derudover vil Eligma skille sig ud med sit fuldt decentrale loyalitetsprogram, der tilskynder hvert hus til at blive en virksomhed. Faktisk er en af ​​dens slogan: “Hver husstand er en virksomhed.”

Hvilke funktioner tilbyder Eligma?

For at nå alle ovennævnte mål har Eligma flere funktioner, som brugerne kan drage fordel af. Det giver mulighed for at finde globale produkter med en samlet shoppingkonto, digitale vareprofiler og mulighed for at betale for dine yndlingsartikler med kryptokurrency.

Med hensyn til lagerfunktionalitet forudsiger Eligma værdien af ​​en vare med kunstig intelligens og fungerer som en handelsagent til husholdninger. Det giver også automatiserede brugte lister og lader brugerne gennemføre et decentralt salg ved hjælp af blockchain.

Eligma har også et universelt loyalitetsprogram. Brugere modtager belønninger for deres bidrag, og enhver forhandler kan deltage i loyalitetsprogrammet. Dette program inkluderer også muligheden for at modtage ELI-tokens til betalingen.

Eligma Funktioner

Hvilke fordele leverer Eligma?

Eligma lover brugerne muligheden for at spilde mindre tid på at købe en bestemt vare, de ønsker. Dette er et almindeligt problem i dag med så mange forskellige butikker online. I stedet sætter Eligma dem alle på en enkelt platform for en strømlinet oplevelse. I stedet for at skulle søge og administrere alle dine konti fra flere butikker separat, giver Eligma dig mulighed for at administrere alle de butikker, du handler online fra en enkelt konto.

Hvorfor Eligma

De, der har kryptovaluta, har i øjeblikket problemer med at finde butikker, der accepterer det som betaling, da dette system endnu ikke er bredt vedtaget. Eligma tager sig af det og giver brugerne mulighed for at foretage køb med kryptokurrency.

Eligma lader også brugere spore alt, hvad de ejer, og bruge dem til god brug. Det fremmer også privatlivets fred, mens du handler online, så du behøver ikke bekymre dig om, at onlinebutikker sporer dine bevægelser for at målrette annoncer eller sælge data om dig. Endelig siger Eligma, at loyalitetsprogrammet er et, som brugerne faktisk vil drage fordel af, i modsætning til mange andre tilbudte.

Hvornår er ELI Crowdsale?

ELI er symbolet bag Eligma, og der er en samlet forsyning på 500 millioner ELI. Under massesalget vil 60 procent af denne forsyning eller 300 millioner ELI blive solgt. De resterende tokens opdeles som følger: 19 procent for Eligma-teamet, 12 procent for samfunds- og brugervækst, 5 procent for rådgivere og 4 procent for fremtidige partnere.

Crowdsale

Vekselkursen er sat til 1 ELI for hver 0,1 USD. Under salget er minimumsbidraget 0,1 ETH. Den offentlige forsalg begynder den 20. marts og varer indtil den 10. april, efterfulgt af den offentlige massesalg fra 17. april til 8. maj. Der vil være en soft cap på ETH svarende til $ 3 millioner USD og en hård cap på ETH-ækvivalent på $ 24 millioner USD.

Hvad gør ELI-token?

Ud over at rejse midler til Eligma-projektet vil ELI-token give en lang liste med fordele. Du kan modtage ELI-tokens som belønning for brugerregistrering, tilføje oplysninger til din profil, foretage køb via Eligma, uploade kvitteringer, tilføje varer til systemets beholdning, henvise onlinebutikker, henvise brugere, offentliggøre ønskelister, der fører til salg, og sociale medier handlinger, der fører til salg. Forhandlere kan også bruge ELI til at belønne deres loyale kunder.

ELI-token

Ud over alle ovenstående belønninger kan de på platformen bruge ELI til at foretage køb og mere. Tokenets andre funktioner inkluderer brug af platformens “produktjæger” -tjeneste, at Eligma viser dine tilbud på brugte markeder og brug af Eligma-spærretjeneste. Du kan også bruge det til at annoncere på platformen, købe hos handlende, der er en del af loyalitetsprogrammet, og færdiggøre decentralt salg af varer på en blockchain.

Hvordan ser Eligma-køreplanen ud?

Idéen til Eligma begyndte i september 2017. Dette er også, da den første investering på 1,5 millioner euro blev modtaget. Forsalget finder sted fra 20. marts til 10. april som nævnt tidligere. På samme tid vil marts omfatte integrationen af ​​et POS-system, der accepterer kryptobetalinger i BTC City. Derudover vil v1.0 mobil tegnebogen blive lanceret. 17. april markerer begyndelsen på den offentlige massesalg.

Køreplan

Ser vi længere fremad, lancerer Eligma sin AI-drevne opdagelsesfunktion i Slovenien i december 2018. I april 2019 vil den tilføje brugerbeholdningsmodulet til platformen samt introducere DIP’er. I maj vil platformen muliggøre decentraliseret varesalg på blockchain. I juni begynder en geografisk ekspansion til også at omfatte det britiske marked.

I første kvartal af 2020 vil Eligma se de første købmænd begynde at gøre krav på loyalitetsejerskab. Q2 tilføjer introduktionen af ​​brugte “automatiserede lister” baseret på brugerbeholdninger.

Q1 af 2021 inkluderer lanceringen af ​​kryptobetalingsgatewayen. I 3. kvartal for det pågældende år vil den globale samlede shoppingkonto blive vist.

Konklusion

Eligma viser, hvordan blockchain og cryptocurrency kan bruges til at forbedre online shoppingoplevelsen. Når den er fuldt lanceret, vil den have mange nyttige funktioner, såsom evnen til effektivt at sammenligne butikker på tværs af adskillige onlinebutikker og den automatiske notering af dine brugte varer på relevante websteder uden nogen indsats fra din side. Selvom mange af disse funktioner stadig er flere år i fremtiden, ser Eligma ud til at være en platform at se takket være dens innovation og hvad den allerede har opnået.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me