Dolla: En hurtig og sikker metode til at sende penge med 1 cent-gebyrer

Dolla ICO

Dolla sigter mod at skabe et sikkert betalingsøkosystem, der er globalt tilgængeligt, næsten gratis, øjeblikkeligt og grænseløst.

Der er tre hoveddele af Dollas mission. For det første sigter projektet mod at opnå verdensomspændende adoption af handelsmænd. Dette vil være muligt takket være en platform til offline og online virksomheder over hele verden, der er sikker, hurtig og gratis, der appellerer til forhandlere over hele verden.

Dolla sigter også mod at levere global adgang for alle. Dette inkluderer at sikre adgang, der er økonomisk, hurtig og lige for Dolla-overførsels- og betalingsplatformen. Ud over typiske markeder vil dette også omfatte adgang for de millioner af mennesker over hele verden, der ikke har bank.

Dolla ICO

Dolla ønsker også at blive førende inden for lokale og internationale pengeoverførsler. Projektet vil bruge sin overlegne blockchain, exchange, ATM-netværk og high-tech tegnebog til at tilbyde en omkostningseffektiv og hurtig løsning til overførsler på tværs af grænser.

Nøglefunktioner i Dolla

Dolla-teamet markedsfører projektet som den næste generation af kryptokurrency. Det er især målrettet at give mulighed for hurtige betalinger, hvad enten det er online eller offline. Holdet forstår, at en kryptokurrency ikke kan modtage verdensomspændende accept som et betalingssystem uden evnen til at understøtte den samme latenstid og gennemstrømning af Visa, mens de giver sammenlignelige garantier. Som sådan blev Dolla blockchain udviklet på en måde, der lader den håndtere over 10.000 TPS med en latenstid på kun et sekund. For at afrunde det garanterer ADBFT-konsensusalgoritmen, som Dolla bruger, finalitet.

Dolla-blockchain giver næsten gratis betalinger, der er hurtige og enkle med de samme muligheder for pengeoverførsler. Det er en næste generations blockchain, der kan levere transaktionshastigheder, der giver mulighed for afregning af globale betalinger i realtid. Dollas blockchain er robust, alsidig og yderst sikker.

Dolla

Mens andre blockchains ikke har været i stand til at levere, hvad Dolla sigter mod, blev denne betalingsplatform bygget fra bunden. Det blev oprettet med det specifikke mål at lette verdensomspændende adoption og brug.

Markedspotentiale for Dolla

Dolla målretter specifikt et par markedssegmenter, herunder pengeoverførsler, korttransaktioner og e-handel. SWIFT pengeoverførsler alene tegner sig for mere end $ 5 billioner USD i transaktioner hver dag. Korttransaktioner over hele verden nåede $ 20,606 billioner i 2016, en stigning på 5,8 procent. E-handel nåede $ 2.3 billioner i 2016 med fremskrivninger, der indikerer, at markedet vil nå op til $ 4.48 billioner inden 2021.

Dolla økosystem

Banker tjener milliarder af dollars hvert eneste år i transaktionsomkostninger alene. 1c-transaktionerne fra Dolla muliggør en markant reduktion af dette tal. Det svarer til besparelser for både virksomhedsejere og forbrugere, hvilket tilskynder til adoption, så Dolla kan nå sit markedspotentiale.

Hvordan sammenlignes Dolla med andre finansielle betalingssystemer?

Dolla sigter mod at udmærke sig, når det kommer til pris pr. Transaktion med hensyn til kryptokurrency og typiske betalingsudbydere. Den gennemsnitlige pris pr. $ 100 transaktion på BTC er $ 3,30, på PayPal er $ 2,00, med Visa er $ 1,88, og med Ethereum er $ 0,46. Til sammenligning koster Dolla-transaktioner mellem to parter kun 0,01 $ pr. Transaktion.

Skalerbarhed er noget, som Dolla kan prale af på deres sammenligningstabel. Bitcoin kan håndtere 3 til 6 transaktioner pr. Sekund (TPS), og Ethereum håndterer 8 til 16 TPS. Til sammenligning hævdes Its, at Dolla kan håndtere over 10.000 TPS, med skalerbarhed til at imødekomme den samme kapacitet som Visa.

Sammenligninger

Endelig adskiller hastigheden af ​​transaktionen Dolla den fra mængden. Det tager 3 til 5 dage at afvikle visumtransaktioner og andre traditionelle betalingssystemer. Bitcoin-transaktioner tager over en time, og Ethereum tager mere end to minutter at afvikle. Dolla-transaktioner afvikler på en brøkdel af tiden, kun et sekund.

Dolla køreplan

De fleste begivenheder på Dolla-køreplanen er allerede afsluttet. Køreplanen begyndte i 2. kvartal 2017 med ideen, undfangelsen og forskningen, herunder forskning for at bestemme konsensus tilgangen. Q3 omfattede analyse af programmeringssprog til opbygning af blockchain og implementering af udviklingsteamet. I 2. kvartal 2018 testede teamet Dolla-blockchain, formel verifikation og node-netværk. Den tekniske hvidbog blev frigivet i 3. kvartal sammen med ICO-dokumentationen. Dette var, da det private salg begyndte. Q4 omfattede ansøgningen om en amerikansk Federal Transmitters License.

Dolla køreplan

I 1. kvartal 2019 lancerer Dolla også sin tegnebog. Q2 vil indlede partnerskaber med eksisterende betalingsplatforme og starten på udviklingen af ​​Orb-udveksling. Q3 vil se udviklingen af ​​softwareintegration til e-handels-plugins, POS-faciliteter og regnskabsprogrammer.

Konklusion

Dolla sigter mod at skabe et sikkert betalingsøkosystem, der er næsten gratis, øjeblikkeligt og tilgængeligt rundt om i verden. Dolla bruger sin egen blockchain, som er meget skalerbar med evnen til at behandle over 10.000 transaktioner pr. Sekund med en latenstid på kun et sekund. Transaktioner vil også være utroligt overkommelige med kun 1 cent pr. Transaktion, hvilket tilskynder til adoption.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me