CriptoHub ICO: Brazillian Cryptocurrency & Financial Exchange

Criptohub

CriptoHub har som mål att bli den bästa kryptovaluta och finansiella börsen i Brasilien. En gång lanserat kommer det att erbjuda ett brett utbud av myntalternativ, förbetalda kreditkort, integrerad betalningshantering och andra funktioner som hjälper det att sticka ut från befintliga börser.

Criptohub

Hur är Crypto Market i Brasilien?

För närvarande belastas kryptovalutamarknaden i Brasilien av höga avgifter, brist på tillgänglighet och begränsade myntalternativ. CriptoHub kommer att ta itu med dessa problem, tillsammans med andra, vilket gör det lättare för brasilianare att komma in i kryptovalutavärlden. Genom detta kan projektet förändra miljontals människors ekonomiska framtid.

Den brasilianska marknaden är redo för mer tillgänglig kryptovaluta. Forbes uppskattar att landet har fler kryptoinvesterare än aktieinvesterare, vilket visar ett stort intresse. I själva verket spenderar brasilianer för närvarande över 10 miljarder real (BRL) varje månad på Bitcoin. CriptoHub kan dra nytta av detta intresse genom att erbjuda den bästa tekniken i en brasiliansk kryptovalutautbyte, de lägsta avgifterna på marknaden och fler handelspar än konkurrenterna. Enkelt uttryckt är kryptomarknaden för Brasilien stor och väntar på förbättringar av de aktuella problemen. Med 200 miljoner människor, 5000 Bitcoins transaktioner varje dag och 1,5 miljoner kryptoinvesterare är detta den perfekta marknaden för ett projekt som CriptoHub.

Brasilien marknaden

Börsutveckling

Till skillnad från många ICO: er, som syftar till att samla in pengar för att utveckla ett projekt, har CriptoHub redan utbytet under utveckling och är nära slutfört. Utbytet är redan i testfaserna och det kommer att vara klart att starta efter ICO. Detta innebär att investerare inte behöver vänta med att börja använda börsen de stödde, och det kommer att vara 100 procent provtestat och operativt.

Handlarverktyg

Handlare i Brasilien kommer att kunna utöka sin verksamhet med CriptoHub tack vare det unika e-handelspluginet. Denna lösning kan hjälpa handlare som redan ingår i den brasilianska e-handelsmarknaden med transaktioner på över 50 miljarder dollar per år. Med betalningslösningarna från CriptoHub kan handlare enkelt acceptera alla digitala valutor.

Unika funktioner

En av de utmärkande funktionerna i CriptoHub är det förbetalda kreditkortet, vilket gör det möjligt för innehavare av kryptovaluta att spendera sina tillgångar precis som om de skulle göra valuta. Detta förbetalda kreditkort använder lokal brasiliansk real (BRL). Med kreditkortet behöver du inte ta några extra steg, som att konvertera krypto till fiat för höga avgifter eller i en tidskrävande process.

CriptoHub erbjuder också ett remissprogram som ger belöningar för dem som hjälper till att sprida plattformens räckvidd. Detta bör hjälpa till med expansion och tillväxt, vilket i sin tur kommer att ge CriptoHub de resurser som behövs för att erbjuda fler funktioner och kryptovalutor. Henvisningsprogrammet är generöst och betalar 20 procent av den hänvisade medlems användaravgift. Denna efterföljande provision blir en enkel källa till passiva inkomster för användare och kan vara särskilt användbar för dem som publicerar sin länk på sin webbplats eller blogg. Det är också viktigt att notera att remissprogrammet gör CriptoHub till den första börsen i Brasilien som erbjuder ett affiliate-program.

CriptoHub Fördelar

CriptoHub är också stolt över att leverera utmärkt kundservice, inklusive snabbt godkännande för konton samt bekräftelser för insättningar och uttag. Som nämnts kommer CriptoHub att ha den mest omfattande listan över handelspar i Brasilien samt det största utbudet av kryptovaluta. Dessa superlativ kommer att vara sanna vid lanseringen, och när CriptoHub växer kommer ännu fler kryptovalutor och handelspar att läggas till.

Dessutom är de finansiella tjänsterna som CriptoHub tillhandahåller innovativa, vilket möjliggör sömlös integrering av kryptovaluta i vardagen. Brasilianer som säljer objekt online kan acceptera Bitcoin och andra kryptor med hjälp av plattformen. Användare kan då ta ut sin krypto när som helst och konvertera dem till fiatvaluta med det förbetalda kreditkortet, ett fullt utrustat system.

CHBR-token

CHBR-token är en av de unika aspekterna av CriptoHub eftersom det ger rabatter och andra fördelar för användarna. Detta inhemska mynt driver utbytena och skapades med Ethereum ERC20-teknik. CHBR-token skalas säkert när efterfrågan och transaktionerna växer. Det finns 100 miljoner CHBR-tokens, med 55 procent distribuerade till samhället.

CHBR-token

En av de största fördelarna med att hålla CHBR-tokens är de otroliga rabatterna. Rabatterna varierar beroende på antalet tokens som hålls men kan nå 90 procent av avgifterna för din handel. När CriptoHub-börsen startar den 25 juni kommer du också att kunna handla CHBR-tokens där.

Detaljerad försäljning av token

CriptoHub är för närvarande i sin ICO. I skrivande stund hade projektet sålt 79 procent av de tilldelade tokens för det första steget, vilket kommer med 40 procent bonus. CHBR-token värderas till 0,0005 ETH. Under ICO accepterar CriptoHub BTC, XRP, ETH, DASH, BCH, LTC och mer kryptovalutor. Det finns ingen soft cap för ICO eftersom utbytet nästan är slutfört. Det hårda locket är satt till $ 10 miljoner USD. Förförsäljningen ägde rum redan i april och ICO kommer att pågå totalt åtta veckor. När etapperna fortskrider kommer rabatterna att minska.

Token-försäljning

Överensstämmelse

Teamet på CriptoHub arbetade hårt för att säkerställa att plattformen är 100 procent kompatibel. Den uppfyller alla brasilianska skatte- och lagbestämmelser. För att säkerställa att detta alltid är fallet kommer en oberoende revisor att granska projektet två gånger varje år.

CriptoHub färdplan

CriptoHub-börsen kommer att lanseras på den brasilianska marknaden den 25 juni. Den kommer att erbjuda de 200 miljoner brasilianerna möjlighet att handla, samtidigt som den erbjuder handel till resten av världen. I september kommer CriptoHub att starta utcheckningsmodulen för e-handel med inbyggt stöd för alla större kryptomynt. I oktober kommer CriptoHub att ha en specialiserad kundavdelning inriktad på institutionella och stora investerare. Det förbetalda kreditkortet startar i april 2019. Sedan, i augusti 2019, börjar CriptoHub sprida sig till andra länder i Latinamerika och förbättra sitt erbjudande av blockchain-tjänster.

Slutsats

CriptoHub kommer att göra det lättare för brasilianare att komma in i kryptovalutans värld. Börsen är redan nästan färdigt, med laget som bara slutfört slutgiltiga tester så det är klart att lanseras den 25 juni. Plattformen bör vara ett utmärkt tillskott till den brasilianska marknaden genom att erbjuda de lägsta avgifterna och det bredaste utbudet av kryptos och handelspar.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me