Celsius Network ICO: P2P Decentraliserad utlånings- och upplåningsplattform

Celsius Guide

De Celsius-nätverket är en decentraliserad person-till-person-låneplattform byggd runt Celsius Wallet. Detta kommer att vara bland de enda online-kryptovalutaplånböckerna som låter dig använda mynten i din plånbok som säkerhet mot ett lån. I framtiden låter Celsius Wallet dig också låna ut din krypto för att tjäna ränta.

Celsius webbplats

Teamet bakom Celsius Network känner att ”bankerna är trasiga” och pekar på några specifika problem med branschen. Till exempel behöver du ibland kontanter, även om du har kryptovaluta. För vardagliga saker, som att betala av dina kreditkort eller köpa en bil, accepterar många ställen fortfarande inte kryptovaluta, vilket innebär att de med denna typ av tillgång behöver sälja sin krypto. Celsius Network kommer att eliminera detta problem genom att göra det lättare att låna kontanter med krypto som säkerhet för lån med låg ränta. På så sätt kan användare behålla sin kryptoportfölj.

Teamet påpekar också att kryptokurrency sitter i börser, plånböcker eller kylförvaring, där det inte är möjligt att tjäna ränta. Jämfört med den traditionella bankmodellen där kontanter i alla typer av konton tenderar att tjäna åtminstone minimal ränta, är detta en förlorad situation för alla inblandade. Celsius-nätverket löser problemet genom att ge användarna möjlighet att låna ut mynt så att de verkligen kan tjäna ränta, i många fall mer än vad de skulle göra i en traditionell bank.

Celsius plånbok

Slutligen tar teamet på Celsius Network problem med att finansinstitut inte helt förstår kryptovaluta. Eftersom de inte har stora intressen är de inte intresserade av att främja det och kommer istället att korta det. Celsius-nätverket kommer att dra nytta av 1 procents girighet och önskan att korta marknaden genom att ta så mycket som 50 procent kontantdepositioner och sedan ta ut ränta om de säkrar. På det här sättet kan samhället få större delen av intäkterna och det ger mer pengar för samhället att låna.

Vad kan du göra med Celsius-plånboken?

Efter att ha deponerat kryptokoiner i din Celsius-plånbok, går du med i plattformens decentraliserade utlåningspool, som låter dig tjäna ränta dagligen. Celsius Network skapar en utlåningsplattform som låter kryptosamhället njuta av marginalutlåning och terminsmarknaden utan att behöva oroa sig för att vinsten går mest till traditionella finansinstitut. Det finns också möjligheten att få ett lån kontant mot dina mynt, vilket innebär att du inte behöver sälja dem.

Hur fungerar Crypto Collateral?

Genom att använda kryptoinnehaven som säkerhet kan medlemmar låna USD. Målet med denna funktion är att göra det möjligt för dem som behöver kontanter att låna från plattformen utan att behöva sälja sina innehav. Denna funktionalitet visas så snart Celsius-tokens har utfärdats.

Lån

Hur fungerar Crypto-intresset?

Efter en viss vidareutveckling kan de mynt som medlemmarna sätter in i sin privata Celsius-plånbok användas för omedelbar kortslutning och upplåning på marknaden. Mynt som lånas ut från en medlems plånbok får intresse. Detta intresse kommer via CEL (Celsius tokens) och möjliggör så mycket som 9 procent årlig ränta för varje transaktion. Det kommer att finnas ett otroligt utbud av utlåningsalternativ, så att du kan välja mellan längder som sträcker sig från ett helt år till bara en dag, och alla kommer att ha konkurrenskraftiga räntor. På det här sättet kan de som använder Celsius Wallet tjäna ränta på sin krypto precis som de skulle göra på kontanter som sitter i en bank. Priset är dock ännu bättre.

Vilka är nyckeltalen om Crowdsale?

Försäljningen av CEL har redan börjat, och Crowdsale börjar snart. Förförsäljningen har en lägsta investering på 10 000 USD eller motsvarande i BTC och ETH, med massförsäljningen på 500 USD eller motsvarande. Det hårda taket är 50 miljoner dollar med ett mjukt tak på 15 miljoner dollar. Sammantaget finns det 650 miljoner tokens, varav 325 miljoner kommer att finnas tillgängliga under förförsäljningen. Det ursprungliga priset för token är 1 CEL för $ 0,30 USD.

Folkmassa försäljning

Förförsäljningen pågår till och med den 15 mars. Tills Celsius-nätverket samlar in 35 miljoner dollar kommer priset att vara 0,20 dollar per 1 CEL med en bonus på 20 procent. Efter $ 35 miljoner fortsätter förförsäljningen i samma takt, men utan bonusen. Crowdsale börjar den 15 mars, med en kurs på $ 0,30 USD. För att delta i förförsäljningen behöver du bara göra ett konto.

Vad annars bör du veta om Celsius-gradens token?

Celsius Network-token, CEL, är en ERC20-examen-token som kommer att vara Celsius Network-ryggraden och leverera den värdedrivna upplånings- och utlåningsplattformen. I ögonblicket av tokengenereringshändelsen har CEL redan flera verktyg. Tokeninnehavare kommer att vara medlemmar i plattformen och communityn. De kommer också att kunna sätta in sina kryptovalutor i Celsius Wallet, ansöka om lån i dollar som använder dessa kryptovalutor som säkerhet och betala ränta på dessa lån till rabatterad ränta..

Tokens

CEL-token kommer att ha ännu fler verktyg i framtiden, inklusive möjligheten att låna ut kryptovalutor som ett sätt att få ränta och få räntebelöningar på lånade kryptovalutor. Innehavare av token kommer också att kunna uppnå anciennitet inom plattformen och förbättra räntan.

Hur ser färdplanen för Celsius-nätverket ut?

Konceptet för Celsius-nätverket började i mars 2017, med teamet som samlades i maj och utvecklingen började i september, vilket också var tidpunkten för det offentliga tillkännagivandet. Den privata förförsäljningen började under Q4. I år sågs betaversionen av mobilplånboken Celsius, samt handelsappen och början av förförsäljningen. Bonusnivåerna på 40, 35 och 30 procent tecknades alla.

Färdplan

Nu i mars kommer förförsäljningen att avslutas och den offentliga massförsäljningen börjar. I april kommer token generation-evenemanget att äga rum, med möjlighet att låna dollar mot krypto. I november lanserar Celsius betaversionen av marginalhandelsplattformen. 2019 kommer att omfatta skalning av samhället och utvidgning till de decentraliserade myntmarknaderna när detta är säkert.

Slutsats

Celsius-nätverket kommer att ge innehavare av kryptovaluta många fördelar som tidigare inte var tillgängliga. Framför allt kommer användarna att kunna tjäna ränta på sina kryptoinnehav, precis som de skulle göra på ett traditionellt bankkonto, men till en högre ränta. De kan också låna fiatvaluta med sin krypto som säkerhet. Detta bör förbättra den allmänna acceptansen av kryptovaluta och ge många incitament för kryptoinnehavare att använda nätverket.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me