BlockFollow ICO: Crypto sociaal platform, informatie, handel en portefeuillebeheer

Blokvolgen

BlockFollow brengt zichzelf op de markt als een sociale dienst die de cryptocurrency-gemeenschap kan verbeteren. Met BlockFollow kunnen gebruikers verbinding maken met anderen via de blockchain, transacties volgen, geld verdienen en hun kennis delen.

Blokvolgen

BlockFollow laat gebruikers met elkaar communiceren om hun cryptocurrency-handelservaring te verbeteren. Het idee is dat door contact op te nemen met anderen die ervaring hebben en verschillende perspectieven hebben in de wereld van cryptocurrency, je meer kans hebt op succes in termen van handelen..

Het gemeenschapsgevoel in BlockFollow wordt bevorderd door de mogelijkheid om anderen te onderwijzen en te leren van andere leden. U kunt het platform gebruiken om beide te doen. U kunt meer leren over handelen in cryptocurrency en aanverwante onderwerpen, ook in cursussen. Degenen met de extra kennis kunnen het delen en er beloningen voor verdienen, of ze nu een informatief artikel schrijven dat anderen kunnen lezen of een cursus die leden kunnen volgen.

Hoe handelt u met BlockFollow

De uitwisseling op BlockFollow is van geavanceerde aard: u kunt uw doelen instellen met behulp van de grafieken van het platform en het systeem alles laten regelen. BlockFollow streeft naar een betrouwbare en naadloze handelservaring met veelbelovende projecten en handelsparen die door de gemeenschap zijn geselecteerd.

Hoe anders BlockFollow maakt het gemakkelijker om uw cryptotransacties te beheren?

Het team achter BlockFollow erkent dat de cryptocurrency-wereld ongelooflijk vluchtig is, wat zowel tot opwinding als de mogelijkheid voor aanzienlijke winst leidt. Om die winst te maken, moet u echter het grotere plaatje zien. BlockFollow maakt het mogelijk om uw transacties in de loop van de tijd te zien om dit grotere plaatje te bekijken en intelligent te handelen. U kunt zelfs meerdere portfolio’s met realtime informatie beheren.

Blockfollow-functies

Kunt u transacties uitvoeren met BlockFollow?

Als een communityplatform met een focus op cryptocurrency-handel, maakt BlockFollow directe transacties tussen leden mogelijk die volledig kosteloos zijn. Uw BlockFollow-profiel kan gemakkelijk verbinding maken met uw betalingen. Er zijn ook handelaarstools op het platform waarmee u een bedrijf kunt opbouwen en betalingen via het platform kunt ontvangen.

Hoe verdienen gebruikers geld met BlockFollow?

Naast de andere elementen die uw handelssucces kunnen vergroten, is het ook mogelijk om direct geld te verdienen met BlockFollow. Het platform beloont gebruikers die hun informatie delen die anderen kan helpen. Slechts een deel van de informatie die een beloning kan ontvangen, omvat het valideren van een gerucht, het maken van een volledige handelscursus of het maken van een volledig rapport over een bepaalde munt. Op deze manier kunt u in wezen geld verdienen door te socializen en uw kennis te delen.

Met BlockFollow bouw je een merk op dat herkenbaar is. Uw online aanwezigheid zal uw ervaring aanvullen en u uw vaardigheden aan de gemeenschap laten verkopen, waardoor u een andere bron van inkomsten krijgt.

Welke andere tools blokkeert de aanbieding??

Het BlockFollow-platform bevat ook een kalender met up-to-date nieuws en evenementen die mogelijk relevant zijn. Dit maakt het gemakkelijk om geruchten te wieden en je te concentreren op feitelijke feiten en gebeurtenissen. Dankzij de kracht van de gemeenschap en prikkels voor het delen van informatie, kan BlockFollow nauwkeurige en snelle rapporten leveren, zodat u op de hoogte blijft.

Meer eigenschappen

Welke platforms blokkeren de ondersteuning

Het team van BlockFollow begrijpt dat je niet altijd achter je computer kunt zitten. Maar met de snel veranderende aard van de wereld van cryptovaluta, moet u altijd op de hoogte blijven van informatie. Daarom biedt het naast de website ook een mobiele versie, zodat je onderweg toegang hebt tot BlockFollow.

BlockFollow Network Token (BFN)

BFN is het BlockFollow Network-token dat op het platform zal worden gebruikt. Dit token is een ERC-20-token tijdens de ICO, maar later zal BlockFollow zijn eigen blockchain beginnen. Zodra dit is voltooid, kunnen de investeerders hun tokens upgraden naar de nieuwe versies op BlockFollow’s blockchain. Er is een totale maximale levering van BFN van 210 miljoen.

Twintig miljoen BFN zijn toegewezen aan de pre-ICO, met 100 miljoen toegewezen aan de ICO. Tachtig miljoen BFN zijn gereserveerd voor websitefuncties, met nog eens 1 miljoen voor het premieprogramma en 9 miljoen voor het team.

BlockFollow ICO

BlockFollow bevindt zich momenteel in de pre-ICO, die duurt van 9-23 juli. de ICO loopt dan van 30 juli-aug. 27. Bijdragen moeten in Ethereum zijn. Tijdens de pre-ICO is 1 BFN gelijk aan 0.00012 ETH, dus elke uitgegeven ETH geeft u 8.333 BFN. Als er onverkochte tokens zijn na de pre-ICO, worden deze naar de ICO verplaatst.

Blockfollow ICO

Tijdens de ICO kost elke BFN 0.00018 ETH, dus 1 bijgedragen ETH geeft u 5555 BFN. Het minimale bijdragebedrag is 0,05 ETH. Als er onverkochte tokens zijn na de ICO, wordt 75 procent daarvan verbrand. De resterende 25 procent wordt verdeeld onder de investeerders van zowel de pre-ICO als de ICO.

Degenen die grotere investeringen wilden doen, hadden de mogelijkheid om voorafgaand aan de pre-ICO te onderhandelen over een privéverkoop. Deze privéverkopen kwamen met een minimaal investeringsbedrag en omvatten een lockup-periode van 60 dagen na de ICO om te voorkomen dat investeerders tokens met korting kopen om ze tegen marktwaarde te verkopen, omdat hierdoor de totale tokenwaarde daalt..

BlockFollow Airdrop

Naast de pre-ICO en ICO heeft BlockFollow een airdrop. Dit is gratis om aan deel te nemen en omvat het ontvangen van BFN-tokens in ruil voor eenvoudige taken. Je kunt deelnemen aan de airdrop door lid te worden van de Telegram-groep, BlockFollow op Twitter te volgen en de Facebook-pagina leuk te vinden. U kunt dan bonusfiches krijgen door u in te schrijven via de website. Om deel te nemen aan de airdrop, vult u gewoon het relevante formulier en de taken in. U ontvangt dan 100 BFN, wat een geschatte waarde is van $ 12,50. U krijgt ook een verwijzingscode en als iemand zich ermee aanmeldt, krijgt u 50 BFN extra. Airdrop-tokens worden verdeeld volgens de ICO.

Gevolgtrekking

BlockFollow is een platform waarmee cryptocurrency-handelaren en iedereen die geïnteresseerd is in crypto met elkaar kunnen communiceren. Er zijn enkele functies om te helpen bij het handelen, de mogelijkheid om uw kennis te delen en van anderen te leren, en de mogelijkheid om gratis transacties naar andere leden te sturen. De pre-ICO en ICO zijn momenteel aan de gang en BlockFollow is van plan om de alfaversie van de website medio november te hebben.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me