Bitex ICO: Den første lokalt indlejrede, men alligevel globale, Crypto-Bank

Bitex

Bitex sigter mod at være en lokalt integreret bank for kryptokurver. Bitex betragter traditionelle børser som begrænsede i deres evne til sikkert at gemme og manipulere kryptokurver. På den anden side har traditionelle banker simpelthen ikke infrastruktur, ekspertise eller vilje til at afsætte tid, penge og plads til kryptokurver. Bitex sigter mod at udfylde dette tomrum.

Bitex

”Hvis handel baseret på kryptokurver skal udvikle sig til det punkt, at disse accepteres som et passende udvekslingsmedium for varer og tjenester og indtager sin plads som peer to fiat-valutaer, er det nødvendigt at oprette nye institutioner, der kan imødekomme behovene at folk er kommet i forbindelse med finansielle transaktioner, ”forklarede Bitex i sin hvidbog. “Disse inkluderer muligheden for at gemme valuta, udveksle mellem valutaer efter behov, bruge valutaer til betaling af varer og tjenester, automatisere regningsbetalinger, optage lån osv.”

Bitex er også vært for sin egen oprindelige valuta, XBX, som kan bruges til at betale for tjenester på den diversificerede Bitex-platform.

Hvordan virker det?

Bitex sigter mod at levere en hybrid af traditionelle bank- og kryptokursudvekslingstjenester. Dette leveres af synergien mellem to forskellige platforme – BitexPay og EZBitex. BitexPay håndterer kundernes kryptovalutaoverførselsbehov, såsom at betale regninger.

Bitex Pay

EZBitex opbevarer kundernes kryptokurver via sit eget distribuerede hovedbanksystem. Begge vil bruge ERC20-kompatible tegnebøger. EZBitex-platformen fungerer også som en slags universel børs, hvor kunder kan bytte deres kryptovalutaer til andre kryptovalutaer eller fiat, alt efter hvad de finder passende..

Ez Bitex

Hvor har Bitex til formål at drive forretning?

Bitex planlægger at lancere sin platform i midten af ​​2018 i otte forskellige lande – Hongkong, Indien, Japan, Korea, Filippinerne, Singapore, Thailand og De Forenede Arabiske Emirater. Bitex skyder efter en såkaldt “lokalt integreret” forretningsmodel, der ligner Uber. Det vil sige, at hvert lands afdeling af Bitex drives som en lokal franchise.

“Tjenesterne drives af lokale partnere, der licenserer Bitex-platformen som en franchise, og som vil registrere sig hos de finansielle myndigheder i deres respektive lande,” sagde Bitex. “Ved at arbejde med lokale partnere, der har en meget bedre forståelse af lokale kunder og regulatorer og stille lokale applikationer og kundesupport til rådighed, bliver Bitex crypto-banking-platformen den mest tilgængelige crypto-banking-løsning på markedet.”

Lande

Bitex tilføjede, at det planlægger at fokusere primært på Asien og Mellemøsten, når det vokser.

”Alle henvisninger indikerer derfor, at asiater og Mellemøsten er de regioner, der mest sandsynligt har brug for og bifalder et robust kryptobaseret finansielt system, og hvor Bitexs lokale indflydelse bedst vil blive demonstreret,” sagde virksomheden. “Bitex vil demonstrere den lokale indvirkning, den vil have i hvert land, hvor den er licenseret, ved at tilbyde en relevant lokaliseret finansiel servicepakke og omdefinere, hvordan finansielle tjenester til denne nye kryptokurrencybaserede digitale økonomi kan leveres.”

Hvilket behov ønsker Bitex at udfylde?

Cryptovaluta og global bankvirksomhed er næsten polære modsætninger. Faktisk anførte Bitcoins milepæls hvidbog eksplicit, at grunden til dens eksistens for at omgå den traditionelle “betroede tredjepart” repræsenteret af banker og statslige reguleringsagenturer. Hvor står Bitex og dets oprindelige token XBX så? Selv kryptokurver kan drage fordel af traditionelle bankfunktioner, hævder Bitex.

”Når man skaber en krypto-bankløsning, har Bitex været motiveret af behovet for at vende tilbage til det oprindelige formål med en bank, nemlig en institution, der hjælper økonomien til at fungere og vokse ved at give en måde at styre opsparing på, give betalingsmidler og pengeoverførsel og lette lån, ”sagde Bitex i sin hvidbog. ”Ved at holde sig til disse grundlæggende funktioner mener Bitex, at kryptobanker kan genskabe offentlighedens tro på bankvirksomhed for denne nye kryptokurrencybaserede digitale økonomi og fjerne billedet af grådighed og fortjeneste, som den nuværende kommercielle bank desværre har udbredt ved at flytte ind i spekulative aktiver og markeder. ”

Bitex håber derefter, at dens krypto-bank vil fungere mere som et offentligt værktøj end en for-profit kommerciel bank, selvom det skal bemærkes, at Bitex stadig er et profitabelt selskab og driver et native token.

Hvordan planlægger Bitex at tjene penge?

Fra nu af hævder Bitex, at det har skaffet mere end $ 2,7 millioner ved at sælge licenser til fremtidige franchisehavere i 12 lande. Formodentlig vil det fortsatte salg af franchiselicenser finansiere fremtidig vækst. Virksomheden vil også bevare 30 procent af de 300 millioner XBX-tokens, som det planlægger at sælge i løbet af det oprindelige mønttilbud fra midten af ​​2018, distribueret blandt grundlæggerne og i forskellige markedsføringsordninger. Gebyrplaner for de licenserede franchiser er endnu ikke blevet fastlagt, selvom Bitex bemærker, at transaktionsgebyrer beregnes som en procentdel af hver transaktion og betales i XBX-tokens.

ICO

Hvem er holdet bag Bitex?

Administrerende direktør for Bitex er Harith Motoshiromizu. Bitex beskriver Motoshiromizu som en seriel iværksætter. Han grundlagde tidligere japanske elektronikeksportvirksomheder Victoria Co., Ltd. og havde flere andre forretninger som Victoria Space, Victoria Lounge. Virksomhedens teknologichef er Nicolas Louis Laurent Berthoz. Berthoz fungerede tidligere som masternode-rådgiver i Thailand.

Konklusion

Kryptovaluta og traditionel bankvirksomhed har været i strid med hinanden siden fødslen af ​​Bitcoin omkring 2008. Bitcoin blev oprettet som en måde at kode offentligt tillid direkte ind i blockchain, hvilket eliminerer behovet for en betroet tredjepart. Imidlertid er markedet fra og med 2018 oversvømmet med offentlige børser og en voksende klamring for mere offentlig regulering og store investeringspenge. Årsagen er enkel: adoption. Mens fordelene ved at være din egen bank og beskytte dine egne valutaer kan appellere til de teknologikyndige, vil langt de fleste simple investorer ikke ønsker at afvige for langt fra den traditionelle bankmodel. Kryptovalutaer er ikke en politisk erklæring for dem; de ønsker simpelthen et sikkert sted at gemme deres penge og se dem vokse.

Bitex sigter mod at være denne forbindelse mellem de enorme summer, der sidder på traditionelle bankkonti, og kryptokurrencymarkederne. Mens Bitexs forretningsplan muligvis efterlader en dårlig smag i munden på krypto-purister, vil almindelige investorer sandsynligvis finde en velkendt smag til Bitex’s tilbud. Virksomhedens beslutning om primært at ekspandere i Asien og Mellemøsten lover også godt for det som en kryptovaluta for udviklingslande og nye markeder.

Du kan besøge projektets websted her og læs hvidbogen her.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me