Begyndervejledning til SOOM: Betalinger og 4. Blockchain-as-a-Service-platform

Soom

SOOM Foundation er et firma med base i Schweiz med SOOM Tech, forsknings- og udviklingscenter med base i Singapore. Sammen har de skabt SOOM-økosystemet og den 4. Blockchain, som er en Blockchain-as-a-Service-platform, som de håber vil overvinde mange af de forhindringer, som den nuværende blockchain-teknologi står over for..

Soom

SOOM Foundation skitserer flere nøgleproblemer med den nuværende blockchain-teknologi, herunder den begrænsede driftshastighed, den store mængde brugt energi og begrænsede praktiske anvendelser. SOOM Foundation og SOOM Tech skaber et end-to-end blockchain-økosystem, der løser disse problemer. Det skulle give øget sikkerhed og skalerbarhed, hvilket igen skulle øge potentialet i blockchain.

Hvad er 4. Blockchain?

4th Blockchain er det end-to-end blockchain-økosystem, som SOOM skaber. Det er en Blockchain-as-a-Service-platform, der skal kunne imødekomme behovene hos forskellige organisationer, der ønsker at drage fordel af blockchain. Specifikt kan det hjælpe dem, der ønsker at omgå byrden og omkostningerne forbundet med udvikling, vedligeholdelse og opdateringer af backend af et komplekst nodenetværk. 4th Blockchain har mange innovative funktioner, der hjælper med at understøtte smartphone-baserede projekter såvel som mere konventionelle.

Bare nogle af disse potentielle projekter inkluderer betalingssystemer, fast ejendom, telekommunikation, banktjenester og supply chain management. Derudover vil det 4. Blockchain-økosystem gøre det muligt at udvinde med en telefon, samtidig med at transaktionsgebyrer minimeres, driftshastighed øges og sikkerhed forbedres.

4. Blockchain

Hvad har SOOM Tech skabt?

SOOM Tech kombinerer blockchain med tids- / rumkoncepter for at levere 4. Blockchain med idiotsikker sikkerhed og forbedret behandlingshastighed. Det bruger algoritmer, der er afhængige af tid og rum for at bestemme live positionering og tidsstempler. Der er 512 Node-vedligeholdelse, da sikringstid ofte findes blandt datalagringsløsninger i blockchain.

SOOM Tech vil også levere yderligere nøglefærdige løsninger til industrier og virksomheder i alle størrelser, der ønsker at tilføje blockchain-teknologi til deres tjenester. SOOM Tech arbejder også på at skabe SOOM minearbejder, SOOM X-POS og SOOM mobiltelefon.

Konsensusalgoritmer

SOOM Tech oprettede to innovative nye konsensusalgoritmer, der muliggør mobil minedrift, Proof of Transaction (POT) og Proof of Group Stake (POGS). Målet med disse algoritmer er at gøre det muligt for alle smartphone-brugere at drage fordel af de usædvanlige resultater af blockchain.

Light Node er en tegnebog, der ikke opretholder Block Sync, såsom en mobil tegnebog. En fuld node er en, der opretholder Block Sync og inkluderer Windows- og Linux-tegnebøger. Kun fulde noder kan blive gateways, der genererer POGS / POT-blokke og grupperingsstyring.

Hvilken type sikkerhed giver SOOM?

Ud over det konventionelle dobbelte sikkerhedssystem har SOOM tilføjet et ekstra lag af sikkerhed for at stoppe hacking af smartphones under transaktioner. Denne ekstra sikkerhed er mulig takket være oprettelsen af ​​en Group Private Key, der fornyes efter oprettelsen af ​​hver nye blok.

SOOM-mønt & ICO

SOOM-mønten er den oprindelige valuta for 4. Blockchain og vil være nøglen til adgang til de fremtidige tjenester. Der er i alt 1.438.000.000 mønter. Af disse distribueres 430 millioner til samfundet, hvoraf 400 millioner sendes via en airdrop og 30 millioner via forsalg. 640.382.000 SOOM-mønter fordeles til videreudvikling, 18 millioner går til forfremmelsesbegivenheder, 159.618.000 går til minereserven, og 190 millioner går til holdet og juridiske rådgivere.

Soom Coin

Af de midler, der indsamles ved salg af SOOM-mønten, vil 46 procent gå til udviklingen af ​​4. Blockchain. Derefter afsættes 20 procent til operationer, 15 procent til markedsføring, 10 procent til reserven, 5 procent til strategiske partnerskaber, 2 procent til juridiske og 2 procent til velgørenhed.

SOOM tegnebog

SOOM Wallet er stadig i sin første udviklingsfase og er en metode til sikker opbevaring af SOOM-mønter på en stationær eller mobilenhed på en brugervenlig måde. Når 4. Blockchain går live, bliver SOOM Wallet den alt-i-en tegnebog, der imødekommer hverdagskunders behov. Det giver kunderne mulighed for at betale for daglige udgifter ved hjælp af den kryptokurrency, de foretrækker.

SOOMPAY

SOOMPAY er baseret i Sydkorea og er et mobilbaseret betalingsselskab, der leverer support til de store kinesiske mobile betalingstjenester, herunder UnionPay QuickPass, Wechatpay og Alipay. Forhandlere, der bruger SOOMPAY, får automatisk afregning af transaktioner i deres lokale valuta.

Hvad har SOOM allerede udført?

I oktober 2017 åbnede SOOMPAY sit kontor i Seoul. I november åbnede SOOM Foundation i Schweiz. I december samme år så den 4. Blockchain International Conference i Jeju. I januar 2018 åbnede SOOM sin R&D center i Pangyo. I februar deltog det i teknologi- og servicekonferencen i Macao; den 4. Blockchain Technology Conference i Hanoi, Vietnam; og SOOMPAY Technology and Service Seminar i Phnom Penh, Cambodja.

I marts åbnede hovedkontoret i Las Vegas, Nevada, og filialkontoret Tokyo, Japan. April oplevede partnerskaber med Vimo i Vietnam og Visa i Japan plus SOOMPAY Technology and Service Seminar i Kina og ICO-indsendelse. I juni afholdt SOOM den 4. Blockchain Technology Conference i Kina. I juli annoncerede det et partnerskab med Lotte i Vietnam.

SOOM køreplan

August 2018 vil se SOOMPAY-operation i Vietnam, som vil blive fulgt i september af operation i Japan og Rusland. I oktober udvides det til Korea. December 2018 vil have et års jubilæumskonference i Jeju, introduktionen af ​​4. Blockchain i Korea og SOOMPAY-drift i Cambodja.

I januar 2019 introduceres den 4. Blockchain i Japan, og SOOMPAY-operationen begynder i Macao i marts. Juni vil introducere X-POS i Japan og Kina. I september 2019 afholder SOOM sin børsintroduktion i Australien og begynder at drive SOOMPAY i USA. I december 2019 introduceres X-POS over hele verden, SOOMPAY har sin debut, og der vil være en international konference.

Konklusion

SOOM arbejder på at skabe deres 4. Blockchain-platform, et nyt økosystem for Blockchain-as-a-Service, der har til formål at overvinde mange problemer med aktuelle blockchains, såsom skalerbarhed og behandlingstider. SOOM Foundation har allerede opnået en hel del fremskridt og har klare planer for fremtiden.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me