ASKfm ICO: Q&A socialt netværk, der belønner brugere i kryptovaluta

AskFM

ASKfm er den allerførste Q&Et socialt netværk, der har sin egen kryptokurrency, der belønner brugerne for at tilføje kvalitetsindhold. ASKfm 2.0 vil bygge på den eksisterende og allerede populære ASKfm-platform og bør tilskynde til højkvalitetsindhold.

AskFM

ASKfm har allerede 215 millioner registrerede brugere og 3,5 millioner daglige aktive brugere. Der er 600 millioner spørgsmål og svar hver måned på 49 sprog og i 168 lande. De øverste markeder er EU, LATAM, Asien og SNG. ASKfm har allerede været et fungerende produkt siden 2010, hvilket giver det mange års erfaring med at perfektionere platformen.

Hvad gør ASKfm?

Den eksisterende ASKfm svarer noget til et socialt netværk, idet det involverer sociale interaktioner. Det skiller sig dog ud med sin natur som en diskussionsplatform. Det lader folk kommunikere med hinanden og derefter få erfaring via disse kommunikationer med deres jævnaldrende gruppe. Alt dette finder sted uden nogen bekymring vedrørende generthed eller social akavethed, da alt sker online. Mens platformen har et klart fokus på at stille og besvare spørgsmål som en måde at øge viden på, gør den mere. ASKfm opmuntrer til at lære hinanden at kende, muliggøre personlig udvikling og forbedre selvtillid og sociale færdigheder via modererede sikre peer-interaktioner.

ASKfm 2.0

Hvordan vil ASKfm 2.0 være anderledes?

ASKfm 2.0 vil bygge videre på den eksisterende ASKfm ved fortsat at forbinde brugere med andre, der kan løse deres problemer. Samtidig tilføjer platformen en uddannelsesmæssig komponent. Dette kommer via incitamenterede udfordringer og informationsaktiviteter, såsom onlinekurser og vejledning.

ASKfm 2.0 håber at omdefinere moderne læring og kommunikation på både personlige niveauer og globalt. Det vil skabe et nyt værdisystem og en ny decentral økonomi, der gør viden og færdigheder til en persons vigtigste aktiver.

Hvordan drager ASKfm 2.0 fordel af Blockchain og Crypto?

Overgangen til ASKfm 2.0 er designet specielt til at drage fordel af blockchain-teknologi såvel som krypto. Platformen vil bruge den decentraliserede karakter af blockchain til at skabe et decentraliseret økosystem for sine brugere. Det symboliserer også de sociale interaktioner, hvor tokens fungerer som brændstof for systemet. Med tokenisering vil brugen af ​​krypto- og blockchain-teknologi gøre det muligt at belønne brugere for aktivitet og kvalitetsindhold.

Projektet er afhængig af blockchain som en sikkerhedsprotokol, en værdioverførselstjeneste til udbetaling af aktivitet i appen og en uforanderlig hovedbog. ASKfm 2.0 drager også fordel af blockchain som en spærretjeneste uden mennesker, hvilket giver mulighed for problemfri bevægelse af midler baseret på forud aftalte betingelser.

Hvad er ASKT?

ASKT er ASK Token, der brænder ASKfm 2.0-platformen. Dette er platformens oprindelige kryptokurrency og et hjælpeprogram, der giver adgang til platformens interne økonomi. Det bruges også som en enhed for værdiudveksling inden for platformen for brugere. Alle brugere modtager en tegnebog på ASKfm 2.0 til at holde deres ASK-tokens. Derfra kan de handle med en anden kryptokurrency ved at trække tokens tilbage til en ekstern børs.

Hvordan fungerer Tokenization og Q&Et procesarbejde?

I stedet for bare at stille et spørgsmål og vente på et svar, er brugerne nu i stand til at tilskynde andre til at svare. For eksempel, hvis bruger A er en gennemsnitlig person, der ønsker at vide noget, kan de stille bruger B, en ekspert eller berømthed, spørgsmålet med et bud på ASK-tokens. Hvis bruger B kan lide tilbuddet om ASK Tokens, accepterer de budet, besvarer spørgsmålet og modtager beløbet minus platformsprovisionen på 1 procent. Mindste bud er 0,001 ASK-tokens. Hvis bruger B ikke kan lide buddet, kan de præsentere et modbud. Det maksimale modbud, som bruger B kan tilbyde, er 10 gange saldoen af ​​ASK-tokens i deres tegnebog. Denne grænse er designet til at motivere brugere til at holde deres tokens inden for platformen.

ASKfm økosystem

Alternativt kan brugere (i dette tilfælde bruger B) vælge at sætte svaret på crowdfunding fra samfundet. Når crowdfunding fra samfundet når den givne tærskel, svarer brugeren spørgsmålet og får deres belønning. Alternativt kunne de afvise, hvilket automatisk returnerede tokens til bydende. Tilsvarende returneres ASK-tokens til community-byderne, hvis tærsklen ikke er opfyldt.

Hvordan sætter dette brugerne i kontrol?

På grund af opsætningen af ​​ASKfm 2.0, specifikt evnen til at byde på svar, har brugerne fuld kontrol. Brugere bestemmer værdien af ​​indhold baseret på udbud og efterspørgsel, ligesom i enhver anden virksomhed. Resultatet er, at brugerne har fuld kontrol over platformens interne tokenøkonomi.

Hvordan ser ASKfm 2.0-køreplanen ud?

Projektet startede i ASKfm i 2010. I 2013 havde det 50 millioner registrerede brugere. IAC købte platformen i 2014, og den nåede 80 millioner brugere i 2015. Den sluttede sig til Noosphere-familien i 2016, og i 2017 havde den 215 millioner registrerede brugere.

I 3. kvartal 2018 begynder teamet blockchain-integration til ASKfm 2.0 og styrker erhvervelsen af ​​eksperter og brugere. I 4. kvartal integrerer projektet ASK-tokens og virtuel valuta. Det mindste levedygtige netværk til ASKfm 2.0 lanceres også på dette tidspunkt efterfulgt af tredjeparts sikkerhedsrevision og test.

Køreplan

I 2019 vil der være anonyme online-tests og den anden iteration af den interne valuta og økonomi. På dette tidspunkt opretter projektet sikre webbaserede tegnebøger til alle brugere, der bruger deres ASKfm-konto. Den stabile version af ASKfm 2.0 lanceres på dette tidspunkt. Der vil også være yderligere udvikling af dette sociale vækstnetværk via træning og kurser.

Konklusion

ASKfm er allerede en veletableret platform med 215 millioner registrerede brugere, hvilket giver ASKfm 2.0-projektet et forspring med en loyal base. På grund af virksomhedens solide track record og appel på tværs af sprog og lande er der et stort potentiale i ASKfm 2.0. Tokenisering af svar vil forhåbentlig tilskynde til spørgsmål og svar af højere kvalitet og forbedre oplevelsen på ASKfm for alle.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me