Aerum ICO: Blockchain van de volgende generatie voor programmeerbare P2P-financiering

Aerum ICO

Aerum is een blockchain van de volgende generatie die is ontworpen voor programmeerbare P2P-financiering. Het is van plan “de fintech-industrie te verstoren door de introductie van gratis real-time transacties, gecombineerd met betrouwbare financiële operaties en een zeer schaalbaar slim contractprotocol dat is geoptimaliseerd voor tokenisatie.”

Aerum ICO

Alex Randarevich is de chief executive officer van Aerum, en Nik Page is de chief strategy officer. De chief marketing officer is Malte Christensen, en de chief blockchain engineer is Patrick O’Sullivan.

Andere teamleden zijn onder meer Bran Ballay als Chief Product Officer, Dave Rooney als Chief Infrastructure Officer, Ross Kishenkov als Chief Communications Officer, Daria Paraskevopoulou als Investor Relations Manager en Daniel Baznamin als senior designer. Je zult ook Anfisa Bogomolova vinden als de creatieve consultant, Petro Sidlovsky en als blockchain-ontwikkelaars, en Yuriy Kashnikov als de solidity-ontwikkelaar.

Strategische adviseurs zijn onder meer Eleftherios Jerry Floros en Giovanni Casagrande. Malcolm Tan en Robby Schwertner zijn de symbolische strategieadviseurs. Andere adviseurs zijn onder meer Bernhard Elkuch als adviseur mediastrategie, Ethan Clime als strategieadviseur crowdfunding, Maxim Anchipolovsky als juridisch adviseur en Fionn Stakelu als fintech-adviseur..

Wat is het doel van Aerum?

Aerum streeft naar een gebruiksklare, complete en praktische infrastructuur die de bouw en het gebruik van dApps mogelijk maakt. Tegelijkertijd levert het een hoge doorvoer, schaalbaarheid op aanvraag en gratis en snelle transacties voor eindgebruikers. Aerum wordt een full-service platform voor het lanceren van marktplaatsen, games, voorspellingsmarkten en sociale netwerken.

Belangrijkste kenmerken

De belangrijkste kenmerken van Aerum zijn onder meer dat het gratis transacties voor klanten levert en snelle transactietijden heeft van slechts 5 seconden. Bovendien is het schaalbaar, waardoor het overal van 500 tot 100.000 tps mogelijk is. Aerum is ook overbrugd en biedt atomaire swaps met Ethereum. Het is uitbreidbaar via een API voor e-commerce en apps, maar ook multifunctioneel via mobiele en webportefeuilles.

Kenmerken

Belangrijkste statistieken

De Aerum-blockchain is open-source onder een MIT-licentie en bevat een multi-token-betalingsprotocol. Het beschikt over een gedecentraliseerde tokenuitwisseling, meerdere ketens en dxPoS-consensus. De blockchain heeft 21 miljoen gas per blok en beschikt over blokken van 2 seconden.

Aerum Blockchain

XRM-tokens

XRM is het token achter Aerum en er is een totale voorraad van 1 miljard. De tokenstandaard is EIP 20-compatibel. Het aanbod van XRM blijft vast, aangezien het niet muntbaar is. Van die 1 miljard beschikbare XRM-tokens is 30 procent bestemd voor de privé-tokenverkoop, 30 procent voor de openbare tokenverkoop, 10 procent voor operaties en groei, 10 procent voor team en adviseurs, 10 procent voor seed-investeerders en 10 procent voor marketing en juridisch.

Het XRM-token drijft het waarde-genererende PoS-protocol van Aerum aan. Degenen die samen met een actieve afgevaardigde 100 XRM-tokens inzetten, kunnen voldoende Aero-munten ontvangen om elke 24 uur een basisoverdracht uit te voeren. Door 20.000 XRM aan te schaffen, die tijdens de whitelist-ronde wordt gewaardeerd op $ 10.000, kan genoeg Aero worden gegenereerd om jaarlijks 73.000 transacties uit te voeren. Dit komt overeen met de waarde van 21.462 Ether.

Er komt ook een secundaire markt voor de Aero-munt waarmee tokenhouders hun overtollige Aero kunnen inwisselen voor Ether. Dit zal een gedecentraliseerde inkomstenstroom creëren die fungeert als een beloning voor degenen die de gedecentraliseerde consensus van Aerum veiligstellen.

Details van tokenverkoop

De openbare verkoop begon op 15 oktober 2018 en loopt tot 31 januari 2019. Er is een zachte limiet van $ 5 miljoen USD en een harde limiet van $ 20 miljoen USD. Betalingen worden geaccepteerd in Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum Cash, Monero en Litecoin. Degenen uit China, de VS en Canada kunnen niet deelnemen aan de verkoop en KYC is vereist voor bijdragen van meer dan $ 2.000.

Op het moment van schrijven had Aerum al $ 1,2 miljoen aan fondsen ontvangen met 12,92 miljoen XRM toegezegd en 100 miljoen XRM verkocht. Het stadium op het moment van schrijven was de verkoop op de witte lijst, waarbij elke XRM was ingesteld op $ 0,05. Op 1 januari 2019 begint de volgende fase. Dit wordt de crowd-sale, gedurende welke tijd elke XRM $ 0,06 waard is. Voor onderhandse plaatsingen van minimaal $ 25.000 kunnen speciale onderhandelbare voorwaarden gelden.

Munten

Vijftig procent van de opbrengst van de symbolische verkoop gaat naar productontwikkeling, waaronder IPR-acquisities en gecontracteerde softwareontwikkeling. Vijftien procent gaat naar marketing en de gemeenschap, en nog eens 15 procent naar adoptie en subsidies. Tien procent is toegewezen aan BizDev en legaal, met de laatste 10 procent aan operaties en infrastructuur.

Airdrops en premies

Er zijn ook verschillende airdrops en premies waarmee je Aerum kunt krijgen zonder deel te nemen aan de tokenverkoop. Door een concurrentieanalyse uit te voeren, had u 5.000 XRM kunnen ontvangen. Er was ook een Aerum 2-in-1 multi-media airdrop tussen 28 september en 12 oktober op Telegram en Instagram, met een totale toewijzing van 1 miljoen XRM. Er was een Aerum Twitter-promotiebeloning met 50.000 XRM toegewezen. Aerum heeft ook een Whitelist Referral Program met 175.000 XRM toegewezen aan degenen die de grootste investering binnenhalen via verwijzingen, dat zeer binnenkort verloopt.

Premies

Aerum-routekaart

De aanvang van het Aerum-project vond plaats in november 2017. In mei 2018 werd het TestNet gelanceerd. In augustus 2018 waren er talloze mijlpalen, waaronder de bètaversie van de Aerum-webportemonnee, Aerum mobiele portemonnee, Aerum-integratietoolkit, token staking-protocol en consensusprotocol. De privé-token-verkoopronde begon op 17 september 2018, met de whitelist-token-verkoopronde die begon op 15 oktober.

De verkoopronde van het publiek begint op 1 januari 2019 en eindigt op 31 januari. Februari 2019 zal uitwisselingslijsten, de releases van de web- en mobiele wallets, de zelflancering van MainNet, de release van cross-chain swaps en de release van de Integration Toolkit.

Er zal in maart een Aerum Developer Meetup zijn, de Collateral Gateway Release in april, de Aerum Hackathon in mei en de Token Payment Protocol Release in juni. In juli zal productie v1.0 en een Aerum-conferentie uitkomen. December 2019 bevat de productierelease v2.0 en V3.0 verschijnt in juli 2020.

Routekaart

Gevolgtrekking

Aerum is een project gericht op het creëren van een infrastructuur die de ontwikkeling mogelijk maakt van de volgende generatie fintech-blockchain die compatibel is met Ethereum. De Aerum-blockchain zal krachtig, schaalbaar en gedecentraliseerd zijn, met de nadruk op de gedecentraliseerde economie en programmeerbare financiën.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me