8: e kontinenten ICO: En blockchain-baserad social marknadsplats

8: e kontinenten

8: e kontinenten är en social marknadsplats speciellt byggd för Kina. Denna plattform blir den första helt digitala ekonomin. Via den sociala marknaden producerar digitala företag olika digitala varor och handlar sedan dessa varor tillsammans med andra tillgångar med digital valuta. 8: e kontinenten har mål om lika möjligheter, ömsesidiga fördelar, öppenhet och att följa trender på den fria marknaden. Det kommer också att dra nytta av smart kontrakts deterministiska mekanism som en del av Ethereum blockchain.

8: e kontinenten

En utmärkande funktion på 8: e kontinenten är att det är ett projekt som är klart för distribution. Medan många ICO-insamlingar för ett projekt som kanske inte lyckas i framtiden, har 8: e kontinenten redan ett fungerande system som har testats under en framgångsrik pilot under de senaste åren. Under denna pilotperiod gjorde laget nödvändiga förbättringar av plattformen när behovet uppstod och polerade sin slutprodukt före ICO. Marknadsplatsen öppnar den 8 augusti 2018.

Vad är Zero-Sum Game Paradigm ?

Ett av huvudmålen för 8: e kontinenten är att övervinna nollsummans spelparadigm. Detta nollsummesspel är tanken att totala förluster och totala vinster kombineras till noll. Med andra ord, för att en person ska tjäna pengar måste en annan förlora. Dessa typer av miljöer kan avskräcka användare från att delta av rädsla för förluster eller om de förlorat tidigare.

Istället utnyttjar den 8: e kontinentens sociala marknadsplats reklam för att eliminera spelet med noll summa. Varje digital produkt har en varumärkessponsor vars namn automatiskt visas på produkten varje gång. I utbyte betalar varumärkessponsorerna små reklamavgifter varje gång de digitala produkterna med deras namn säljs. Avgiften delas mellan operatören och användarna så de cirkulerande medlen på den sociala marknaden är högre än det totala beloppet som användarna investerar.

Vad annat bör du veta om märkesvaror?

Om en användare vill sälja en digital produkt kan de välja en märkefri i stället för de märkesversioner som nämns ovan. Det finns också möjlighet att bli marknadsförare och sälja digitala märkesvaror för att tjäna lite extra pengar.

Vilka andra fördelar erbjuder 8: e kontinenten?

Metoden bakom 8: e kontinentens sociala marknadsplats erbjuder många fördelar, som börjar med att förebygga bedrägerier med digitala annonser. För närvarande måste företag som söker annonser bekräfta att en annonsutgivare verkligen skapat sitt innehåll och marknadsfört sin produkt. Med 8: e kontinenten kommer varumärken faktiskt att kunna se resultatet av pengarna som spenderas på digitala annonser. De kan bekräfta att annonserna i fråga verkligen inträffade och att deras pengar inte bara togs.

Annonsörer och användare föredrar placeringen av annonser inom den åttonde kontinentplattformen framför traditionell onlineannonsering. Istället för annonser som distraherar från den övergripande användarupplevelsen är varumärkena faktiskt inbäddade i produktens naturliga miljö, vilket ger en annons på ett sätt som fungerar med istället för mot användarupplevelsen.

Ur en annonsörs synvinkel är den här metoden ett användbart sätt att bekräfta att användarna kommer att se sina annonser. Märkesvaror listas på den sociala marknaden tillsammans med andra märken, vilket innebär att användare naturligt kommer över dem och inte kan filtrera bort dem. Istället exponeras de automatiskt för ett företags varumärke. Dessutom tillåter installationen av 8: e kontinenten både operatörer och användare att tjäna pengar.

Erbjuder Marketplace endast digitala varor?

Vid lanseringen kommer den 8: e kontinentens sociala marknadsplats endast att erbjuda digitala varor, men detta kommer att förändras inom en snar framtid. Det kommer att integreras med verkliga produkter 2019. Senare under 2018 kommer plattformen också att öppna den åttonde kontinentbörsen, som använder smarta kontrakt. Digitala företag på denna börs som når den åttonde nivån kan få ytterligare likviditet från de direkta investerarna på plattformen.

Digitala varor

Vad är ECB och vilka förutsägelser har 8: e kontinenten för det?

ECB är symbolen bakom den åttonde kontinenten. Som sådan är det nyckeln till att använda plattformen. De som vill handla på åttonde kontinenten måste ha ECB-tokens. På grund av detta förutser teamet en stark ökning av efterfrågan på myntet, vilket de anser kommer att öka priset. Dessutom kommer den cirkulerande leveransen alltid att vara densamma som den kvantitet som befintliga och nya användare av 8: e kontinenten köper utan symbolisk dumpning.

När är ICO?

Den 8: e kontinenten ICO börjar 18 maj – 8 juni. Det kommer att finnas ett totalt cirkulerande utbud på 88 miljoner ECB, prissatt till 800 ECB per 1 ETH. Det kommer också att finnas en distributiv massförsäljning för 8: e kontinentanvändare som börjar den 8 augusti, vilket är när marknaden öppnas. Detta kommer att ha en total cirkulationsförsörjning på 800 miljoner ECB, och priset kommer att vara det aktuella värdet på ECB på börserna.

Token-försäljning

Vad är några nyckeltal relaterade till åttonde kontinenten?

De som är bekanta med traditionell banktjänst vet att en transaktion tar två till åtta dagar. Bitcoin blockchain minskade detta till cirka 40 minuter, och Ethereum fick det ner till ungefär två. 8th Continent klarar sig ännu bättre med omedelbara transaktioner, så det finns ingen anledning att vänta. Transaktionsavgifterna är också lägre än branschgenomsnittet, bara 0,8 procent.

Endast aktiva handlare kan ta ut medel från den 8: e kontinentens sociala marknadsplats. Du måste ha 88 transaktioner och vara aktiv i 88 dagar. Vid denna tidpunkt kan du ta ut dina vinster i ditt val av ECB, ETH eller CNY. De som inte vill handla kan istället investera tokens i 8: e Continent Equity Investment Trust. Varje investeringscykel är ett år. Därefter kan du ta ut pengarna och / eller vinsten.

Slutsats

8th Continent har redan utvecklat en social marknadsplats och strök ut kinksna i projektet under pilotperioden under de senaste åren. Som sådan bör marknaden fungera sömlöst när den startar i augusti. Denna marknadsplats är ett projekt att titta på eftersom den levererar den första helt digitala ekonomin. De som är intresserade av den kinesiska marknaden bör vara särskilt uppmärksamma.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me