Een blik op het NewsCrypto-platform: crypto-educatie, handelshulpmiddelen en indicatoren

Newscrypto

Newscrypto is een alles-in-één online platform voor cryptocurrency-informatie. De wereld van cryptohandel wordt door veel mensen niet goed begrepen, en Newscrypto heeft een manier gecreëerd waarop gewone mensen meer kennis kunnen krijgen over cryptocurrency..

Beginnen met cryptohandel kan een beetje ontmoedigend zijn, maar er zijn geweldige platforms die solide educatieve hulpmiddelen bieden voor nieuwe handelaren. Toegang hebben tot goede informatiebronnen is van vitaal belang voor elke handelaar, en Newscrypto heeft een interessant platform gecreëerd voor het leveren van heel veel informatie voor cryptogerichte handel.

Mensen kunnen een reeks tools en ondersteuning voor cryptohandel vinden op de Newscrypto-website – Onderwijs, handelshulpmiddelen, geavanceerde indicatoren en gemeenschapsvoorspellingen zijn allemaal beschikbaar. Sinds de lancering van het platform in 2018 heeft het een geweldige reputatie opgebouwd.

Newscrypto heeft nu meer dan 64.000 gebruikers wereldwijd en er zullen in de nabije toekomst meer functies komen. In tegenstelling tot veel platforms, heeft Newscrypto een focus op onderwijs en het op de hoogte brengen van nieuwe handelaren.

Newscrypto biedt onderwijs & Handelstools

Er zijn enkele geweldige kansen in de crypto-sector. Nu de bearmarkt voorbij is en we een nieuwe bullmarkt betreden, zullen er de komende maanden volop kansen op winst zijn.

Een van de grootste uitdagingen voor mensen die nieuw zijn in de wereld van cryptohandel, is een ernstig gebrek aan betrouwbare informatie.

Newscrypto gaat deze uitdaging aan en heeft tot nu toe uitstekend werk verricht. Mensen hebben goede informatie en educatieve middelen nodig als ze succesvol willen handelen, en Newscrypto heeft een plek gecreëerd waar mensen kunnen leren en groeien.

Hoe populairder cryptocurrency wordt, hoe meer ruis er op de markt is. Newscrypto is gemaakt om het gebrek aan financiële kennis en handelsinformatie in de wereld van cryptocurrency op te lossen.

Het Newscrypto-platform - een schat aan informatieHet Newscrypto-platform – een schat aan informatie

Het NWC-token

Newscrypto hebben hun eigen NWC-token dat het platform aandrijft, betaling voor extra functies op het platform wordt geaccepteerd in NWC-tokens.

Er zijn drie niveaus waaruit gebruikers kunnen kiezen. Als u zich met succes heeft geregistreerd, bevindt u zich op het beginnersniveau. Als u de Intermediate-laag wilt ontgrendelen, moet u 50 NWC voor 7 dagen of 170 NWC voor 30 dagen betalen.

Upgrade-optiesUpgrade-opties

Door de Intermediate en Advanced-niveaus te ontgrendelen, krijgt u toegang tot veel nuttige functies. Voor alle 3 de niveaus moet elke gebruiker een wekelijks, maandelijks of jaarlijks bedrag betalen, afhankelijk van het informatieniveau en hun behoeften aan tools.

NWC is beschikbaar om te kopen van Kucoin & HitBTC plus enkele andere kleinere beurzen.

Gratis leermiddelen

Het leuke van het Newscrypto-platform is dat het veel gratis cursussen biedt voor mensen om te leren over cryptocurrency. Er zijn vier beschikbare cursussen voor beginners van cryptocurrency: basics, grafieken, Newscrypto-tools en handelsstrategieën.

Normaal gesproken duurt het ongeveer een paar uur om een ​​cursus te leren, dus het is heel gemakkelijk voor u om in korte tijd bepaalde basiskennis over cryptocurrency te verwerven. Het bedrijf ontwikkelt twee andere cursussen, genaamd economie en crypto-ontwikkeling, en deze komen zeer binnenkort.

Crypto SchoolCrypto School

Er zijn veel originele functies die het Newscrypto-platform onderscheiden van andere cryptocurrency-platforms. Het Newscrypto-platform biedt al het actuele nieuws over cryptocurrency van andere websites die op het nieuwstabblad worden weergegeven. Het sorteert ook het laatste nieuws zodat u toegang krijgt tot belangrijk nieuws dat de cryptomarkten zou kunnen bewegen.

Kaartopties voor handelaren

De grafieken op Newscrypto-grafieken worden niet alleen gebruikt om de prijsbeweging voor een bepaalde munt te volgen, maar worden ook gebruikt om Bitcoin te vergelijken met een vaste valuta in een bepaalde tijdsperiode. Grafieken zijn een van de belangrijkste tools die handelaren hebben, en Newscrypto heeft een brede selectie aan grafieken die zijn leden kunnen gebruiken.

KaartoptiesKaartopties

De grafieken hebben ook een werkbalk waarop u uw voorspellingslijnen over steun, weerstand en trend kunt tekenen en u kunt uw voorspellingen delen met de “Community-voorspellingen” om uw mening over dat actief te geven en u kunt ook andere meningen lezen om een betere referentie over een geselecteerd activum in de toekomst.

Voorspellingen van de gemeenschapVoorspellingen van de gemeenschap

Naast geweldige grafieken biedt Newscrypto ook waarschuwingen die handelaren kunnen helpen winst te maken. De Whale Alert is alleen voor geavanceerde niveaus, biedt observatie van markten voor grote verkopers en kopers en geeft u een melding wanneer een grote walvis verkoopt of koopt, zodat u daarvan kunt profiteren.

Arbitrage of Newscrypto is beschikbaar voor tussenliggende en geavanceerde niveaus. Deze functie helpt zijn gebruikers om een ​​voorsprong te hebben op hun medemensen op de tokenmarkten en geld te verdienen, zelfs als de markten niet veel bewegen. Met CoinTracker kan de gebruiker al zijn handelsgeschiedenissen naar dit platform importeren om alle transacties die hij heeft gedaan beter bij te houden.

Gebruik Newscrypto gratis

Het is een goed teken wanneer een bedrijf mensen toestaat zijn platform gratis uit te proberen.

Met Newscrypto kan iedereen kosteloos beginnen met leren op zijn platform. Voor mensen die nieuw zijn bij crypto, of meer willen weten over geavanceerde handelsstrategieën, lijkt Newscrypto een goede keuze.

Het bedrijf streeft ernaar om een ​​ondersteunend platform te blijven creëren voor cryptohandelaren van alle vaardigheidsniveaus. Of je nu een fan bent van het handelen op de cryptomarkt of een potentiële investeerder in cryptocurrency, Newscrypto biedt alles wat je nodig hebt voor een budgetvriendelijke prijs met volledige toegang tot veelbelovende en nuttige functies.

Nieuwe manieren om meer te weten te komen over de markten

Een van de beste onderdelen van Newscrypto is dat het niet alleen een indrukwekkende verzameling handelsbronnen is, het is ook een plek waar cryptohandelaren en investeerders hun ideeën kunnen delen..

Het platform geeft cryptohandelaren die de markten al kennen een plek om nog meer te leren, en het biedt ook geweldige educatieve bronnen voor iedereen die crypto’s wil leren kennen, maar niet weet waar ze moeten beginnen. Over het algemeen is het een prachtig platform, dat niet duur (of gratis) te gebruiken is.

Een ander leuk aspect van het platform is dat lidmaatschappen per week worden verkocht, zodat handelaren geen langetermijnverbintenis hoeven aan te gaan als ze willen uitproberen wat ze te bieden hebben. Als u toegang wilt hebben tot de premium services bij Newscrypto, kost dit u slechts een paar euro per week.

Newscrypto heeft een geweldig platform voor handelaren gebouwd – of u nu een complete beginnende of meer gevorderde handelaar bent, u zult enig gebruik in het platform vinden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me