Cap.Club Review: Guide till denna automatiserade Crypto Trading Bot-plattform

Cap.Club Review

Crypto trading bots gör det möjligt för både nybörjare och mer avancerade handlare att engagera sig mer effektivt i handeln med kryptovalutamarknaderna som fungerar 24/7.

Det faktum att marknaden ständigt är öppen ger naturligtvis ökade möjligheter att säkra vinster jämfört med mer traditionella marknader, men frestelsen att handla över långa tidsperioder kan leda till användningen av ineffektiva strategier då trötthet och trötthet sparkar in.

Cap.Club är en handelsplattform som innehåller en rad professionella verktyg för både manuell och automatiserad kryptovalutahandel och gör det möjligt för användare att optimera sin förmåga att handla dygnet runt.

Cap.Club tillåter människor att använda färdiga strategier samt anpassa sina egna lösningar och är kompatibla med Binance, Bittrex och Poloniex. Plattformens demo-läge tillåter också användare att registrera sig och öva sina strategier innan de går vidare till ett live-handelskonto.

Cap.Club Review

Besök Cap.Club

Cap.Club Översikt

Cap.Club lanserades i oktober 2018 efter att ha säkrat stöd och stöd från aktieägarna från 404-group.com.

Teamet är baserat i St Petersburg, Ryssland och leds av VD Anton Gudirev och den ursprungliga idén bakom projektet var att bygga en plattform som förenklade och effektiviserade processen för att skapa kryptohandelstrategier.

Utbudet av verktyg som erbjuds av Cap.Club-teamet inkluderar bots som utför populära handels- / säljstrategier som Take Profit och Stop Loss, och användare kan välja mellan olika färdiga alternativ eller anpassa sina egna lösningar.

Plattformen använder också höga bearbetningshastigheter och låter användare skapa flera bots, och Cap.Club fortsätter att få dragkraft med teamet som meddelar att deras tjänst har använts av nära 4000 personer.

Cap.Club är för närvarande kompatibel med tre ledande börser, nämligen Binance, Bittrex och Poloniex och är lämplig för både nybörjare och mer erfarna handlare. Plattformen kan användas gratis med ett virtuellt demo-konto under obegränsad tid medan ett PRO-konto kostar $ 30 per månad.

Cap.Club nyckelfunktioner

 • Funktionalitet – Cap.Club fungerar som en webbaserad lösning och har ett lättanvänt och intuitivt användargränssnitt som innehåller ett stort antal funktioner. Användare kan konfigurera bots för att handla automatiskt dygnet runt eller använda förkonfigurerade handelsstrategier. Plattformens visuella redaktör tillåter vem som helst att enkelt skapa individuella strategier av vilken komplexitet och logik som helst utan programmeringskunskaper.
 • Teknologi – Automatiserad handel sker via API-integration med Binance-, Bittrex- och Poloniex-kryptovalutabörser, och tjänsten använder tvåfaktorautentisering (2FA) och höga bearbetningshastigheter. Cap.Club tillåter orderkörningar på mindre än 0,5 sekunder, från det ögonblick som en måloffert uppnås, tills ordern placeras på en börs.
 • Utbud av verktyg – Plattformen erbjuder ett bra utbud av professionella handelsverktyg och innehåller funktioner som StopLoss och TakeProfit-strategier som fungerar samtidigt. Det finns också flera TakeProfit-nivåer, efterföljande mekanik för köp och försäljning, införande av säkerhetsorder, panikstopp och strategihantering genom signaler.
 • Enkel kostnadsstruktur – Genom att använda ett demo-konto är det möjligt för alla att registrera sig och öva sina strategier under obegränsad tid. Detta gör det möjligt för plattformen att fungera som en lågkostnadslösning och när den är redo att utföra livehandel är tjänsten tillgänglig mot en fast avgift på $ 30 per månad.
 • Kundsupport – Plattformen finns på både engelska och ryska, och ett supportteam finns till hands för att hantera eventuella problem. Användare kan kontakta teamet via e-post, och de kan också kontaktas via deras Telegram. Webbplatsen innehåller också ett antal användbara resurser i supportavdelningen, samt ett antal videotutorialer som finns på deras YouTube-kanal..

Så här kommer du igång på Cap Club

För att skapa ett konto, klicka bara på fliken “Registrera dig” på högst upp till höger på hemsidan.

1) Skapa ett konto

Allt som behövs är att ange en e-postadress och skapa ett lösenord för att registrera ett konto på plattformen.

När du har klickat på länken i verifierings-e-postmeddelandet får du åtkomst till ditt konto.

2) Välj kontotyp

Härifrån har du möjlighet att skapa ett demo- eller riktigt handelskonto.

När du väljer ett riktigt konto får du möjlighet att välja önskat utbyte innan du anger din API-nyckelinformation.

Härifrån kan du välja från en uppsättning tillgängliga handelsstrategier.

När du väl har valt dina strategier är du redo att välja din prenumerationsmodell och börja välja och aktivera dina handelsstrategier. Du kan navigera i instrumentpanelen för att justera dina inställningar, välja önskat utbyte, ställa in tvåfaktorautentisering och också använda den visuella strategiredigeraren..

När du använder ett gratis demo-konto kan du göra virtuella insättningar, och när du registrerar kommer du att tilldelas en mängd virtuell kryptovaluta för att göra affärer.

3) Välj dina affärer

Du kan skapa enkla Limit- och Market-order genom att klicka på fliken “Trade”.

Så här skapar du en beställning:

 1. Välj en växel.
 2. Välj ett par.
 3. Det finns en “show on chart” -knapp bredvid parvalet. När du har klickat på den visas diagrammet för det valda paret i diagramområdet.
 4. Välj ordertyp (Limit eller Market).
 5. Det finns två former nedan, för myntförsäljning och för myntköp. Ditt nuvarande saldo vid valet av en växling på den här fliken visas bredvid rubriken.
 6. I fältet “Ge” anger du antalet mynt du vill ge. Eller i fältet “Ta emot” anger du antalet mynt du vill ta emot. När du fyller i ett fält kommer det andra att fyllas i automatiskt baserat på den angivna växelkursen.
 7. Skicka transaktionen för utförande genom att klicka på knappen “Köp” eller “Sälj”.

Det är viktigt att notera följande:

 • Det angivna beloppet för basvalutan skickas till börsen. När du till exempel arbetar med ETH / USDT-paret tas alltid fältet med summan uttryckt i ETH. Det slutliga USDT-beloppet kommer att bestämmas baserat på offerten för den utförda ordern.
 • För en marknadsorder är beloppet för den angivna valutan endast för referens, och detta belopp beror på den slutliga orderkostnaden för utförande.
 • Efter lanseringen visas en strategi för exekvering av en strategi på fliken “Arbetar nu”.

Strategin kommer att gå över till fliken Historik, när det har bekräftats att en transaktion har genomförts eller information har mottagits som visar att ett fel inträffade under körningen.

Genom att klicka på den grå knappen mittemot strategin stoppas transaktionen och annulleras ordern om den ännu inte har genomförts. Du kan klicka på raden där handeln är för att se mer information och se det aktuella handelsstadiet när som helst det fortfarande är igång. De slutliga resultaten av handeln kommer också att visas där.

Fliken Smart Trade ger tillgång till verktyg som hjälper användare att skapa mer komplexa handelsscenarier än enkla köp- och säljorder. De inkluderar redigerbara grundläggande strategimallar, med Smart Sell, Smart Buy-Sell och Smart Sell-Buy-strategier för både långa och korta positioner för närvarande tillgängliga.

Cap.Club prissättning & Prenumerationsavgifter

Plattformen kan användas gratis, även om den fria planen kommer med ett antal begränsningar, till exempel kan endast en samtidigt fungerande strategi användas och endast fyra block görs tillgängliga i den visuella strategiredigeraren. Arbetsstrategier pausas inom 30 dagar och användare av gratisplaner får inte Telegram-aviseringar.

Att uppgradera ditt konto är en ganska enkel process och att prenumerera på en PRO-plan tar bort alla begränsningar. Det finns två betalningsalternativ och abonnenter kan betala $ 30 per månad eller göra en förskottsbetalning på $ 300 för ett år. Prenumerationer kan betalas antingen kontant eller Bitcoin med både CoinPayments och PayPal stöds.

Hänvisningsprogram

Teamet på Cap.Club driver också ett remissprogram som gör det möjligt för plattformsanvändare att hänvisa sina vänner och kollegor och dra nytta av att få 15% av beloppet för planen som köpts av alla som registrerar sig via sin remisslänk.

Samtidigt får alla som registrerar sig via en remisslänk som delas av en plattformsmedlem också 10 USD på sitt konto. Det minsta uttagsbeloppet för eventuella medel som erhållits från remisser är $ 45 och programmets fullständiga villkor är följande.

Regler för remissprogram

 1. Användaren som bjöd in hänvisningen får 15% av beloppet för en köpt plan.
 2. Det minsta uttagsbeloppet som erhållits från remisser är $ 45.
 3. Betalning från remisser begärs via [email protected], inte mer än en gång i månaden.
 4. Återbetalningen av medel som erhållits från remisser behandlas inom två veckor.
 5. Betalning sker till BTC-plånboken på Binance, växelkursen är fast vid ansökningstidpunkten.
 6. $ 10 kommer att överföras till en hänvisningsanvändare när registreringen är klar. Dessa medel kan endast användas för en PRO-plan och kan inte tas ut.
 7. När du marknadsför hänvisningslänkar är det förbjudet:
  • för att marknadsföra länken via skräppost.
  • för att marknadsföra länken på något sätt som negativt påverkar Cap Clubs rykte.
  • för att omdirigera en användare via en falsk länk.
  • att använda märkesnyckelord Cap.Club, cap club, club cap och etc.

  Hur säker är Cap.Club?

  Projektet expanderar för närvarande och förblir transparent till sin natur och ger en tydlig översikt över kärnindividerna bakom Cap.Club. Teamet är också ganska aktivt online och driver en Telegram-grupp som gör det möjligt för alla att diskutera frågor direkt med teamet och andra medlemmar i samhället.

  De prioriterar också säkerhet och varje Cap.Club-konto kan aktivera tvåfaktorautentisering (2FA), vilket ger ytterligare ett säkerhetsskikt och hjälper till att begränsa möjligheten till obehörig åtkomst till användarkonton.

  Teamet genomför också regelbundna säkerhetsrevisioner och strävar efter att upprätthålla högsta möjliga säkerhetsstandarder, samtidigt som användarna kan behålla en god nivå av integritet och / eller anonymitet.

  När du använder plattformen är du inte skyldig att lämna ut personlig information och vem som helst kan använda ett gratis konto genom att registrera dig bara med en e-postadress. När du väljer att betala för prenumerationer i fiat blir det nödvändigt att dela din personliga information, men Cap.Club accepterar också betalning i Bitcoin vilket hjälper till att upprätthålla användarnas integritet.

  Viktigast är att programvaran och teamet bakom tjänsten inte har tillgång till dina medel; och arbeta via API-anslutningar.

  Ett applikationsprogrammeringsgränssnitt (API) är helt enkelt ett gränssnitt för en applikation som gör det möjligt att ta emot och skicka specifika datatyper. I det här fallet tillåter det bots att gränssnitt med börser för att samla in pris- och kontobalansdata och också placera köp- och säljorder..

  Som ett resultat har teamet inte tillgång till dina fonder, och i likhet med andra handelsbotplattformar behåller du faktiskt inga pengar på Cap.Club, och dina handelsbots ansluter helt enkelt till dina växelkonton och utför affärer för dina räkning.

  Som ett resultat, om någon skadlig part kan få tillgång till ditt handelskonto, skulle de inte kunna ta ut några pengar direkt. De skulle dock kunna ta kontroll över din botts handelsaktivitet och kan använda den för att göra inköp av valfri digital valuta som stöds för att “pumpa” priset på ett mynt som de redan har betydande mängder av.

  Det här är en populär taktik som används av automatiserade hackarkontot, och användarna rekommenderas att alltid utnyttja alla tillgängliga säkerhetsalternativ.

  Hur nybörjarvänlig är Cap.Club?

  Plattformen har designats av ett team av kryptohandlare och syftar till att förenkla processen för handel med digitala valutor för användare på alla nivåer. För att hjälpa vem som helst att börja integrera automatiserad handel i sina personliga handelsmetoder kan Cap.Club användas gratis under obegränsad tid, vilket gör det möjligt för nya användare att spendera en avsevärd tid på att lära sig repen och bli bekväma med att hitta och genomföra lönsamma handelsstrategier.

  När du är redo att uppdatera ditt konto till en Pro-version kan du använda ett antal förkonfigurerade strategier som inkluderar en rad köp- och säljkommandon för långa och / eller korta positioner för ett antal populära handelspar på Binance, Bittrex och Poloniex.

  Dessutom gör teamet också ett antal detaljerade instruktioner och videohandledningar tillgängliga för att hjälpa användare att bli bekanta med plattformen, och hjälpavsnittet innehåller artiklar och guider som förklarar de olika handelsverktygen som erbjuds och alla plattformens viktigaste aspekter.

  Medlemmar kan också engagera sig i Cap Club-communityn i den officiella Telegram-kanalen och ett betalt konto gör det möjligt för användaren att få e-post och Telegram-meddelanden som beskriver varje steg i din strategi.

  Mer erfarna handlare kommer också att kunna dra nytta av Visual Strategy Editor som följer samma intuitiva design som används över resten av plattformen och låter medlemmar konfigurera, testa och starta sina egna handelsstrategier..

  Smart Trade-funktionen ger dessutom tillgång till grundläggande strategimallar som inkluderar de vanligaste köp- och försäljningsstrategierna för både långa och korta positioner (Smart Sell, Smart Buy-Sell, Smart Sell-Buy) och kan enkelt redigeras via den lätta att använd formulär.

  Fördelar

  • Lätt att installera och använda
  • Både färdiga och anpassningsbara alternativ
  • Obegränsad fri användning
  • Höga bearbetningshastigheter
  • Lämplig för nybörjare och erfarna handlare

  Nackdelar

  • Ny plattform utvecklas fortfarande
  • Endast tre utbyten stöds
  • Inget stöd för livechatt

  Slutsats

  Cap.Club är ett relativt enkelt sätt för alla att börja använda automatiserad handel, och plattformen är väldigt lätt att navigera och använda. Webbplatsen är mycket väl utformad och gränssnittet gör att de flesta uppgifterna är mycket enkla processer, och medlemmar kan fokusera mer på lönsamheten i sina strategier än att behöva spendera mycket tid på att lära sig webbplatsen.

  Plattformen ger också tillgång till en mängd användbara funktioner som e-post- och Telegram-varningar, en visuell strategiredigerare och förkonfigurerade strategier. Vanliga köp- och försäljningsstrategier och marknads- och begränsningsorder stöds tillsammans med efterföljande stopp, ta vinstorder, panikstopp och signalbaserad hantering.

  Utbudet av professionella verktyg och förmågan att konfigurera personliga strategier gör det till ett lönsamt alternativ för mer erfarna handlare, medan plattformen också kan användas gratis som passar nybörjare, och teamet tillhandahåller också resurser som syftar till att hjälpa nyare handlare.

  Tjänsten som tillhandahålls av Cap.Club har många positiva effekter och den största nackdelen med att använda plattformen är att den bara stöder tre växlar. Om du är en vanlig användare av Binance, Bittrex eller Poloniex kan Cap.Club definitivt passa dina behov, om inte så kommer du antagligen att behöva leta någon annanstans.

  För alla som är glada att hantera något av dessa börser och letar efter en lättanvänd automatiserad kryptohandelslösning är Cap.Club definitivt en plattform som är värt att prova.

  Besök Cap.Club

  Cap.Club

  src = “~ images \ capclub-review-guide-to-this-automated-crypto-trading-bot-platform.gif”

  alt = “Cap.Club”

  class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8

  Enkel användning

  8,0 / 10

  Rykte

  8,0 / 10

  Avgifter

  8,0 / 10

  Kundsupport

  8,0 / 10

  Betalningsmetoder

  8,0 / 10

  Fördelar

  • Lätt att installera och använda
  • Både färdiga och anpassningsbara alternativ
  • Obegränsad fri användning
  • Höga bearbetningshastigheter
  • Lämplig för nybörjare och erfarna handlare

  Nackdelar

  • Ny plattform utvecklas fortfarande
  • Endast tre utbyten stöds
  • Inget stöd för livechatt

  Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"Cap.Club","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uppladdningar \ / 2019 \ / 08 \ /capclub-review.gif","beskrivning":"Crypto trading bots gör det möjligt för både nybörjare och mer avancerade handlare att engagera sig mer effektivt i handeln med kryptovalutamarknaderna som fungerar 24 \ / 7. Det faktum att marknaden ständigt är öppen ger naturligtvis ökade möjligheter att säkra vinster jämfört med mer traditionella marknader, men frestelsen att handla över långa tidsperioder kan leda…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Eugene Kem"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.00"},"namn":"Cap.Club","reviewBody":"Crypto trading bots gör det möjligt för både nybörjare och mer avancerade handlare att engagera sig mer effektivt i handeln med kryptovalutamarknader som fungerar 24 \ / 7. \ R \ n \ r \ nDet faktum att marknaden ständigt är öppen ger naturligtvis ökade möjligheter att säkra vinster jämfört till mer traditionella marknader kan dock frestelsen att handla över långa tidsperioder leda till användningen av ineffektiva strategier eftersom trötthet och trötthet börjar. \ r \ n \ r \ nCap.Club är en handelsplattform som innehåller en rad olika professionella verktyg för både manuell och automatiserad kryptovalutahandel och gör det möjligt för användare att optimera sin förmåga att handla dygnet runt. \ r \ n \ r \ nCap.Club tillåter människor att använda färdiga strategier samt anpassa sina egna lösningar och är kompatibel med Binance, Bittrex och Poloniex. Plattformens demo-läge tillåter också användare att registrera sig och öva sina strategier innan de går vidare till ett live-handelskonto. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBesök Cap.Club \ r \ n \ r \ nCap.Club Översikt \ r \ nCap.Club lanserades i oktober 2018 efter att ha säkrat stöd och stöd från aktieägarna från 404-group.com. \ R \ n \ r \ nTeamet är baserat i St Petersburg, Ryssland och leds av VD Anton Gudirev och den ursprungliga idén bakom projektet var att bygga en plattform som förenklade och effektiviserade processen för att skapa kryptohandelsstrategier. \ R \ n \ r \ nUtbudet av verktyg som erbjuds av Cap.Club-teamet inkluderar bots som utför populär handel Köp \ / Sälj strategier som Take Profit och Stop Loss, och användare kan välja mellan olika färdiga alternativ eller anpassa sina egna lösningar. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPlattformen använder också höga bearbetningshastigheter och låter användare skapa flera bots, och Cap.Club fortsätter att få dragkraft med teamet som meddelar att deras tjänst har använts av nära 4000 pe ople. \ r \ n \ r \ nCap.Club är för närvarande kompatibel med tre ledande börser, nämligen Binance, Bittrex och Poloniex och är lämplig för både nybörjare och mer erfarna handlare. Plattformen kan användas gratis med ett virtuellt demo-konto under obegränsad tid medan ett PRO-konto kostar $ 30 per månad. \ R \ nCap.Club Nyckelfunktioner \ r \ n \ r \ n \ tFunktionalitet \ u2013 Cap.Club fungerar som en webbaserad lösning och har ett lättanvänt och intuitivt användargränssnitt som innehåller ett stort antal funktioner. Användare kan konfigurera bots att handla automatiskt 24 \ / 7 eller använda förkonfigurerade handelsstrategier. Plattformens visuella redaktör tillåter vem som helst att enkelt skapa individuella strategier av vilken komplexitet och logik som helst utan programmeringskunskaper. \ R \ n \ tTeknik \ u2013 Automatiserad handel sker via API-integration med Binance, Bittrex och Poloniex kryptovalutautbyten och tjänsten använder tvåfaktorautentisering (2FA) och höga bearbetningshastigheter. Cap.Club tillåter orderkörningar på mindre än 0,5 sekunder, från det ögonblick som en måloffert uppnås, tills ordern placeras på en börs. \ R \ n \ tRange of Tools \ u2013 Plattformen ger ett bra utbud av professionell handel verktyg och innehåller funktioner som StopLoss och TakeProfit-strategier som fungerar samtidigt. Det finns också flera TakeProfit-nivåer, efterföljande mekanik för köp och försäljning, införande av säkerhetsbeställningar, panikstopp och strategihantering genom signaler. \ R \ n \ tEnkel kostnadsstruktur \ u2013 Genom att använda ett demo-konto är det möjligt för alla att registrera sig och öva sina strategier under obegränsad tid. Detta gör att plattformen kan fungera som en lågkostnadslösning och när den är redo att utföra livehandel är tjänsten tillgänglig mot en fast avgift på $ 30 i månaden. \ R \ n \ tKundsupport \ u2013 Plattformen finns på både engelska och ryska , och ett supportteam finns till hands för att hantera eventuella problem. Användare kan kontakta teamet via e-post, och de kan också kontaktas via deras Telegram. Webbplatsen innehåller också ett antal användbara resurser i supportavdelningen, samt ett antal videotutorialer som finns på deras YouTube-kanal. \ R \ n \ r \ nHur man kommer igång med Cap Club \ r \ nFör att skapa ett konto klickar du bara på fliken \ u201cRegistrera dig \ u201d längst upp till höger på startsidan. \ r \ n1) Skapa ett konto \ r \ nAllt det här behövs är att ange en e-postadress och skapa ett lösenord för att registrera ett konto på plattformen. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEfter att du har klickat på länken i verifierings-e-posten får du åtkomst till ditt konto. \ r \ n \ r \ n \ r \ n2) Välj kontotyp \ r \ nHärifrån har du möjlighet att skapa ett demo- eller riktigt handelskonto. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNär du väljer ett riktigt konto får du möjlighet att välja önskat utbyte innan du anger din API-nyckelinformation. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHärifrån kan du välja från en uppsättning av tillgängliga handelsstrategier. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNär du har s valt dina strategier är du redo att välja din prenumerationsmodell samt börja välja och aktivera dina handelsstrategier. Du kan navigera i instrumentpanelen för att justera dina inställningar, välja önskat utbyte, ställa in tvåfaktorautentisering och också använda den visuella strategiredigeraren. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNär du använder en gratis demo-konto kan du göra virtuella insättningar, och när du registrerar kommer du att tilldelas en mängd virtuell kryptovaluta för att göra affärer. \ r \ n3) Välj dina affärer \ r \ nDu kan skapa enkla Limit- och Market-order genom att klicka på \ u201cTrade \ u201d flik. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFör att skapa en ordning: \ r \ n \ r \ n \ tVälj ett växel. \ r \ n \ tVälj ett par. \ r \ n \ tDet finns en \ u201cshow på diagrammet \ u201d-knappen bredvid parvalet. När du har klickat på den kommer diagrammet för det valda paret att visas i diagramområdet. \ R \ n \ tVälj ordertyp (Limit eller Market). \ R \ n \ tDet finns två former nedan, för myntförsäljning och för mynt inköp. Ditt nuvarande saldo vid valet av en växling på den här fliken visas bredvid rubriken. \ R \ n \ tI fältet \ u201cGive \ u201d anger du antalet mynt du vill ge. Eller i fältet \ Ta emot \ u201d, ange antalet mynt du vill få. När du fyller i ett fält kommer det andra att slutföras automatiskt baserat på den angivna växelkursen. \ R \ n \ tSkicka transaktionen för körning genom att klicka på knappen \ u201cKöp \ u201d eller \ u201cSälj \ u201d. \ R \ n \ r \ nDet är viktigt att notera följande: \ r \ n \ r \ n \ t Det belopp som anges för basvalutan skickas till växeln. När du till exempel arbetar med ETH \ / USDT-paret tas alltid fältet med summan uttryckt i ETH. Det slutliga USDT-beloppet kommer att bestämmas baserat på offerten för den utförda ordern. \ R \ n \ tFör en marknadsorder är beloppet för den noterade valutan endast för referens, och detta belopp beror på den slutliga orderkostnaden för utförande. \ R \ n \ tEfter lanseringen visas en strategi för exekvering av en strategi i fliken \ u201cArbeta nu \ u201d. \ r \ n \ r \ n Strategin kommer att gå över till fliken Historik, när en bekräftelse på ett framgångsrikt genomförande av en transaktion eller information tas emot som visar att ett fel inträffade under körningen. \ r \ n \ r \ nKlicka på den grå knappen mittemot strategin stoppar körningen av handeln och avbryter beställningen om den ännu inte har utförts. \ u00a0Du kan klicka på linjen där handeln ska se mer information och se det aktuella handelsstadiet när som helst det fortfarande är igång. De slutliga resultaten av handeln kommer också att visas där. \ R \ n \ r \ nFliken Smart Trade ger tillgång till verktyg som hjälper användare att skapa mer komplexa handelsscenarier än enkla köp- och försäljningsorder. \ U00a0De inkluderar redigerbara grundläggande strategimallar , med Smart Sell, \ u00a0Smart Buy-Sell \ u00a0 och \ u00a0Smart Sell-Buy-strategier för både långa och korta positioner för närvarande tillgängliga. \ r \ nCap.Club Pricing & Prenumerationsavgifter \ r \ nPlattformen kan användas gratis, även om gratisplanen har ett antal begränsningar, till exempel kan endast en samtidigt fungerande strategi användas och endast fyra block görs tillgängliga i den visuella strategiredigeraren. Arbetsstrategier pausas inom 30 dagar och användare av gratisplaner får inte Telegram-aviseringar. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nUppgradering av ditt konto är en ganska enkel process och att prenumerera på en PRO-plan tar bort alla begränsningar. Det finns två betalningsalternativ och prenumeranter kan betala $ 30 per månad eller göra en förskottsbetalning på $ 300 för ett år. Prenumerationer kan betalas kontant eller Bitcoin med både CoinPayments och PayPal stöds. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHänvisningsprogram \ r \ nTeamet på Cap.Club driver också ett remissprogram som gör det möjligt för plattformsanvändare att hänvisa deras vänner och kollegor och dra nytta av att få 15% av beloppet för planen som köps av alla som anmäler sig via sin remisslänk. \ r \ n \ r \ n Samtidigt kan alla som registrerar sig via en remisslänk delas av en plattform medlem kommer också att få $ 10 på sitt konto. Det lägsta uttagsbeloppet för eventuella medel som erhållits från remisser är $ 45 och de fullständiga villkoren för programmet är som följer. \ R \ nReferensprogramregler \ r \ n \ r \ n \ tDen användare som bjöd in remiss får 15% av beloppet för en köpt plan. \ r \ n \ t Det minsta uttagsbeloppet som erhållits från remisser är $ 45. \ r \ n \ tBetalning från remisser begärs via [email protected], inte mer än en gång i månaden. \ r \ n \ t Uttag av pengar som erhållits från remisser behandlas inom två veckor. \ r \ n \ tBetalning görs till BTC-plånboken i Binance, växelkursen är fast vid ansökningstidpunkten. \ r \ n \ t $ 10 kommer att överföras till en hänvisningsanvändare efter att registreringen är klar. Dessa medel kan bara användas för en PRO-plan och kan inte tas ut. \ R \ n \ tNär det marknadsförs hänvisningslänkar är det förbjudet: \ r \ n \ r \ n \ tför att marknadsföra länken genom skräppost. \ R \ n \ t att marknadsföra länken på något sätt som negativt påverkar Cap Clubs rykte. \ r \ n \ tför att omdirigera en användare genom en falsk länk. \ r \ n \ t att använda märkesnyckelord Cap.Club, cap club, club cap och etc. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHur säkert är Cap.Club?\r\nProjektet expanderar för närvarande och förblir transparent i naturen och ger en tydlig översikt över kärnindividerna bakom Cap.Club. Teamet är också ganska aktivt online och driver en Telegram-grupp som gör det möjligt för alla att diskutera frågor direkt med teamet och andra medlemmar i samhället. \ R \ n \ r \ nDe prioriterar också säkerhet och varje Cap.Club-konto kan aktivera tvåfaktorer autentisering (2FA), som lägger till ytterligare ett säkerhetsskikt och hjälper till att begränsa möjligheten till obehörig åtkomst till användarkonton. \ r \ n \ r \ nTeamet genomför också regelbundna säkerhetsgranskningar och strävar efter att upprätthålla högsta möjliga säkerhetsstandarder, samtidigt som användarna också kan behålla en god nivå av integritet och \ / eller anonymitet. \ r \ n \ r \ n När du använder plattformen behöver du inte avslöja personlig information och vem som helst kan använda ett gratis konto genom att registrera sig bara med en e-postadress. När du väljer att betala för prenumerationer i fiat blir det nödvändigt att dela din personliga information, men Cap.Club accepterar också betalning i Bitcoin vilket hjälper till att upprätthålla användarnas integritet. \ R \ n \ r \ nViktigast av allt, programvaran och teamet bakom tjänsten har inte tillgång till dina medel; och arbeta via API-anslutningar. \ r \ n \ r \ n Ett API (Application Programming Interface) är helt enkelt ett gränssnitt för en applikation som gör det möjligt att ta emot och skicka specifika datatyper. I det här fallet tillåter det bots att gränssnitt med börser för att samla in pris- och kontosaldoinformation och också placera köp- och säljorder. \ R \ n \ r \ n Som ett resultat har teamet inte tillgång till dina medel och liknar andra handelsbotplattformar, behåller du faktiskt inga pengar på Cap.Club, och dina handelsbots ansluter helt enkelt till dina växelkonton och utför affärer för dina räkning. \ r \ n \ r \ n Som ett resultat, om någon skadlig part kan få tillgång till ditt handelskonto, skulle de inte kunna ta ut några pengar direkt. De skulle dock kunna ta kontroll över din botts handelsaktivitet och kan använda den för att göra inköp av valfri digital valuta som stöds för att kunna pumpa priset på ett mynt de redan har betydande kvantiteter av. \ n \ r \ n Detta är en populär taktik som används av automatiserade hackarkontohandlare och användarna rekommenderas att alltid utnyttja alla tillgängliga säkerhetsalternativ. \ r \ nHur nybörjarvänlig är Cap.Club?\r\nPlattformen har har designats av ett team av kryptohandlare och syftar till att förenkla processen för handel med digitala valutor för användare på alla nivåer. För att hjälpa vem som helst att börja integrera automatiserad handel i sina personliga handelsmetoder kan Cap.Club användas gratis under obegränsad tid, vilket gör det möjligt för nya användare att spendera en avsevärd tid på att lära sig repen och bli bekväma med att hitta och genomföra lönsamma handelsstrategier. \ r \ n \ r \ n När du är redo att uppdatera ditt konto till en Pro-version kan du använda ett antal förkonfigurerade strategier som inkluderar en rad köp- och säljkommandon för långa och \ / eller korta positioner för ett antal populära handelspar på Binance, Bittrex och Poloniex. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Dessutom gör laget ett antal detaljerade instruktioner och videotutorials tillgängliga för att hjälpa användare att bli bekanta med plattformen, och hjälpavsnittet innehåller artiklar och guider som förklarar de olika handelsverktygen som erbjuds och alla plattformens viktigaste aspekter. \ r \ n \ r \ n Medlemmar kan också engagera sig i Cap Club-communityn i den officiella Telegram-kanalen och ett betalt konto tillåter användare att få e-post och Telegram-aviseringar som beskriver varje steg i din strategi. \ r \ n \ r \ nMer erfarna handlare kommer också att kunna dra nytta av Visual Strategy Editor som följer samma intuitiva design som används över hela resten av plattformen och låter medlemmar konfigurera, testa och starta sina egna handelsstrategier. \ r \ n \ r \ nDessutom ger Smart Trade-funktionen tillgång till grundläggande strategimallar som inkluderar de vanligaste köp- och försäljningsstrategierna för både långa och korta positioner (Smart Sell, Smart Buy-Sell, Smart Sell-Buy) och kan enkelt redigeras via det lättanvända formuläret. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ tLätt att ställa in och använda \ r \ n \ t Båda färdiga och anpassningsbara alternativ \ r \ n \ tObegränsad fri användning \ r \ n \ tHög bearbetningshastighet \ r \ n \ t Lämplig för nybörjare och erfarna handlare \ r \ n \ r \ nKonsoler \ r \ n \ r \ n \ tNy plattform som fortfarande utvecklas \ r \ n \ tBara tre utbyten stöds \ r \ n \ tInget live chattstöd \ r \ n \ r \ nSlutsats \ r \ nKap. Club i s är ett relativt enkelt sätt för vem som helst att börja använda automatiserad handel, och plattformen är väldigt lätt att navigera och använda. Webbplatsen är mycket väl utformad och gränssnittet gör att de flesta uppgifterna är mycket enkla processer, och medlemmar kan fokusera mer på lönsamheten i sina strategier än att behöva spendera mycket tid på att lära sig webbplatsen. \ R \ n \ r \ nPlattformen ger också tillgång till en mängd användbara funktioner som e-post- och Telegram-varningar, en visuell strategiredaktör och förkonfigurerade strategier. Vanliga köp- och försäljningsstrategier och marknads- och begränsningsorder stöds tillsammans med efterföljande stopp, ta vinstorder, panikstopp och signalbaserad hantering. \ R \ n \ r \ nUtbudet av professionella verktyg och förmåga att konfigurera personliga strategier gör det till en livskraftig alternativ för mer erfarna handlare, medan plattformen också kan användas gratis som passar nybörjare, och teamet tillhandahåller också resurser som syftar till att hjälpa nyare handlare. \ r \ n \ r \ nTjänsten som tillhandahålls av Cap.Club kommer med mycket positiva och den största nackdelen med att använda plattformen är att den bara stöder tre utbyten. Om du är en vanlig användare av någon av Binance, Bittrex eller Poloniex kan Cap.Club definitivt passa dina behov, om inte så kommer du antagligen att behöva leta någon annanstans. \ R \ n \ r \ nFör alla som är glada att hantera med något av dessa börser och letar efter en lättanvänd automatiserad kryptohandelslösning är Cap.Club definitivt en plattform som är värt att prova. \ r \ nBesök Cap.Club","författare": {"@typ":"Person","namn":"Eugene Kem"},"datum Publicerat":"2019-08-23"}}

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me