Begyndervejledning til margen Bitcoin Bot: Komplet gennemgang

Margin.de Botanmeldelse

Margen er en Bitcoin-handelsplatform, der indeholder et omfattende udvalg af funktioner, herunder visuel handel og en konfigurerbar GUI, der gør det muligt for brugerne at optimere deres Bitcoin-handelsaktiviteter.

Platformen giver enhver mulighed for at bruge automatiserede handelsstrategier, der kan bruges døgnet rundt, fjerne følelser fra deres handel og tilpasse og automatisere deres strategier ved hjælp af en bred vifte af handelsbots.

Platformen kan downloades fuldt ud og fungerer via API-forbindelser til over 15 førende kryptokurrencyudvekslinger, herunder Binance, Gemini, Kraken og KuCoin.

For at komme i gang kan du vælge en licensplan, oprette et API-nøglepar på din udvekslingskonto, downloade margen og derefter vælge din foretrukne udveksling og indtaste din fulde API-nøgle og hemmelighed til login.

For alle, der ønsker at teste platformen, inden de forpligter sig til en betalt plan, er det muligt at downloade en demo-version af Margin og bruge den udførligt, før du opgraderer dit medlemskab.

Margin.de Botanmeldelse

Anvendelse: Kuponkode “Blockonomi” til 10% rabat ved margen

Besøg Margin

Marginoversigt

Margen var tidligere kendt som den Leonardo automatiserede krypto trading bot, og holdet oplyste, at de har kørt Bitcoin-handler siden maj 2014. Leonardo forsvandt generelt mod slutningen af ​​2017, og protokollen er siden købt af Margin, og holdet har integreret mange af Leonardos bots og nøglefunktioner i deres eget handelssystem.

Ud over at tilbyde en robust Bitcoin-handelsplatform er Margin-teamet også meget professionelle og gennemsigtige med deres informations- og virksomhedsstruktur frit tilgængelige for visning online.

Som det kan hentes fra deres webadresse, er projektet baseret i Tyskland, og virksomheden bevarer en forretningsadresse på Goldstrasse 9, 33602 Bielefeld, Tyskland. Holdet inkluderer medstiftere Jonathan Maycock, Christof Elbrechter og René Tünnermann, der satte sig for at opbygge en brugervenlig, men alligevel kraftig handelsterminal, og Margin indeholder et rent layout sammen med stærk sikkerhed og et omfattende udvalg af effektive handelsbots.

Holdet bag Margin.de

Margin understøtter også en lang række førende kryptokurrencyudvekslinger, herunder Binance, Bitfinex, Bitstamp, Coinbase Pro, Gemini, Huobi, Kraken, KuCoin og Poloniex.

Applikationen kan køres på Windows, macOS og Linux og giver også adgang til en lang række populære tekniske indikatorer såsom MACD, RSI, EMA, VWAP og Bollinger Bands. Holdet har leveret en demo-version, som kan downloades og testes udførligt, inden de går videre til at betale for fuld adgang, og Starter-planen kræver en engangsbetaling på $ 129 og tilbyder ubegrænsede bots og alle tekniske indikatorer på en enkelt børs (med en maks. saldo på $ 10.000).

Efter opgradering til en betalt plan får du adgang til de to algoritmer, der viste sig populære hos brugere af Leonardo, nemlig Ping Pong-strategien og Margin Maker-strategien. Disse giver dig mulighed for at indstille købs- og salgspriser og let komme i gang eller handle efter prishandling, og Margin giver en robust service til forhandlere på alle niveauer.

Crypto-udvekslingerne understøttet af Margin.de

Nøglefunktioner

 • Funktionalitet – Margin fungerer som en desktop-handelsapplikation, der understøtter Windows-, Mac- og Linux-operativsystemer. Protokollen er veldesignet og har en konfigurerbar GUI, der kan bruges til flere skærmopsætninger samt lyse og mørke temaindstillinger.
 • Teknologi – Platformen understøtter omkring 17 cryptocurrency-udvekslinger, og alle kan oprette automatiserede handler via API-integration. Margin indeholder også en række banebrydende funktioner, herunder visuel handel, træk og slip ordrefunktionalitet, i diagram RSS-feeds, en smart ordreruter og API-kryptering og hashing.
 • Række værktøjer – Platformen indeholder de tidligere populære Ping Pong- og Margin Maker-strategier, der gør det muligt for enhver at komme i gang hurtigt med varierende niveauer af kompleksitet. Fælles markeds- og grænseordreindstillinger er tilgængelige, ligesom tekniske indikatorer såsom Bollinger Bands, den glidende gennemsnitskonvergens / divergens (MACD), det relative styrkeindeks (RSI), volumenvægtet gennemsnitlig styrke (VWAS) og det eksponentielle glidende gennemsnit (EMA) ).
 • Betalte planer – Demoversionen af ​​platformen kan downloades og bruges gratis, mens Starter-planen er tilgængelig til en pris på $ 129. Standardplanen er tilgængelig for $ 259 og giver adgang til et ubegrænset antal bots samt alle tekniske indikatorer og understøttede udvekslinger. Den professionelle plan er prissat til $ 2999 og inkluderer funktioner såsom ubegrænsede saldi og flere API’er på tværs af børser.
 • Kunde support – Holdet bag Margin er et af de mest gennemsigtige i verden af ​​automatiserede kryptohandelsplatforme og kan kontaktes ved at indsende en billet. Holdet kan også kontaktes via deres Twitter-konto, Discord-gruppe og Facebook. Det officielle websted indeholder også en FAQ-sektion og en række videotutorials, der forklarer, hvordan man bruger platformen effektivt.

Sådan kommer du i gang med margen

1) Registrer en konto

Før du downloader demoen, skal du registrere en konto på Margen, og du skal indtaste en e-mail-adresse, oprette en adgangskode og indtaste dit navn og din placering, inden du går videre. Du skal derefter aktivere din konto ved at klikke på linket i den sendte e-mail. Når dette er gjort, får du adgang til downloadlinket.

Sådan tilmelder du dig på Margin.de

2) Download demo

Du kan derefter downloade den version, der passer til dit operativsystem, og Margin understøtter Windows med 64 og 32 bit versioner tilgængelige, macOS fra hver version af 10.12 Sierra og fremefter, og Ubuntu Linux.

Tidligere margenudgivelser er også stadig tilgængelige til download, som kører på ældre versioner af de tidligere nævnte operativsystemer. Teamet anbefaler dog at bruge en opsætning, der indeholder mindst 4 GB RAM, en Core 2 Duo-processor og en HD-skærm til Windows-, macOS- og Linux-systemer. Mens du kan køre margin på lavere spec-maskiner (f.eks. 2 GB RAM med 720p-skærm), vil det begrænse antallet af par / bots, der kan køres effektivt.

Demoen giver adgang til:

 • Margin’s avancerede bots: Bollinger Band, EMA, mArginmaker og ping pong
 • Intuitiv GUI med træk-og-slip-ordrer og handelsvisninger med flere vinduer
 • Tekniske indikatorer: Bollinger Bands, MACD, RSI, EMA, VWAP osv.
 • Gratis fuldt udstyret praksis med papirhandel

Margin understøtter Windows, Mac og Linux OS3) Gå live

Når du er klar til at opgradere til en betalt plan, skal du vælge en licens, oprette et API-nøglepar på din udvekslingskonto og indsende den første halvdel af hemmeligheden fra parret til Margin.

Når du har indsendt dine API-nøgleoplysninger, skal du vælge den børs, du vil handle på, og derefter indtaste din fulde API-nøgle og hemmelighed for at logge ind.

Sådan starter du handel på Margin.de

For at forenkle processen har teamet oprettet følgende video tutorial på at komme i gang.

Margenprisplaner

Demoversionen af ​​platformen kan downloades og bruges gratis, og startplanen er tilgængelig til en pris på $ 129. Dette inkluderer et ubegrænset antal bots og alle tekniske indikatorer til brug på en børs med en maksimal saldogrænse på $ 10.000.

 • Standardplanen er tilgængelig for $ 259 og giver adgang til et ubegrænset antal bots, alle tekniske indikatorer og alle understøttede børser med en maksimal saldogrænse på $ 100.000 pr. Udveksling.
 • Den professionelle plan er rettet mod de mest dedikerede forhandlere og er prissat til $ 2999 og forbedrer standardplanen ved at inkludere funktioner såsom ubegrænsede saldi og flere API’er pr. Børs..

Hvor meget Margin.de koster

Margin tilbyder i øjeblikket en række forskellige betalingsmuligheder, herunder Visa, MasterCard og PayPal.

Sådan betaler du for Margin.de

Hvor sikker er margen?

Holdet bag Margin tager sikkerhed alvorligt og bruger en række forskellige metoder til at sikre sikkerheden i deres system. Disse inkluderer brugen af ​​SHA 256-kryptering, og brugere kan også kryptere deres API-nøgler ved at klikke på låsikonet på loginskærmen og følge instruktionerne.

Derudover gemmer holdet kun halvdelen af ​​to-delt API-nøglepar på deres servere, og hver del forbliver hash og krypteret.

Holdet lagrer i det væsentlige kun en fjerdedel af et todelt API-nøglepar på deres servere for at sikre, at medlemmerne får betalte kunder, og i tilfælde af at virksomhedsservere blev kompromitteret, ville de gemte oplysninger ikke gøre det muligt for hackere at være i stand til at gøre noget ondsindet.

Desuden dirigeres ordrer heller ikke gennem virksomhedsservere, og Margin forbinder direkte til udveksling af konti via et Application Programming Interface (API), der gør det muligt at interface med udvekslinger, overvåge pris- og kontosaldodata og udføre købs- og salgsordrer.

Som et resultat har ingen hos Margin noget kendskab til dine handelsmønstre, og de tilfælde, hvor teamet har brug for kommunikation mellem din kopi af margin og deres servere, er som følger:

 • For at kontrollere, om du har den rigtige betalingsplan
 • At hente historikdata, som ikke er tilgængelige fra børserne
 • For at kontrollere, om der er en opdateret version af Margin tilgængelig

Som det er almindelig praksis for langt de fleste handelsbotplatforme, kræver Margin ikke, at du overfører penge til din konto, og applikationen har ikke adgang til dine midler.

På trods af dette råder holdet stadig deres brugere til ikke at aktivere udbetalinger på deres API-nøgler, så det er umuligt for midler at efterlade tilknyttede vekselkonti.

Marginhandelsplatformens nøglefunktioner

Endelig er desktop-applikationen også kompatibel med en VPS eller VPN, og Microsoft Remote Desktop kan bruges til at oprette forbindelse til din foretrukne VPS- eller VPN-forekomst. På denne måde kan du kontinuerligt overvåge nøjagtigt, hvordan Margin handler fra din pc, telefon eller tablet, og du behøver ikke lade din bærbare computer løbende køre.

Det er værd at bemærke, at du:

 • Bør ikke køre to forekomster af Margin parallelt og oprette forbindelse til en udveksling med det samme API-nøglepar.
 • Bør sørge for at indstille din VPS-forekomst til samme tid som den pc / laptop, som du kører Margin på, hvis ikke dine API-nøgler muligvis ikke fungerer.
 • Bør sørge for, at dine API-nøgler ikke har tilbagekaldelser aktiveret.
 • Skal gøre brug af Margin’s krypteringsværktøj på loginskærmen til at kryptere dine nøgler og give et ekstra lag af sikkerhed.

Dataforbrug, når du opretter forbindelse til din VPS-instans ved hjælp af en telefon eller tablet, er normalt ret høj, så tag dette i betragtning, når du bruger en mobildataplan.

Hvor nybegyndervenlig er margen?

Som en desktop handelsplatform, der skal downloades og køres fra din pc, kan det tage lidt tid at vænne sig til at vænne sig til nogen, der er ny til at bruge handelsbots, men teamet har stillet en række skriftlige og videoressourcer til rådighed til hjælp mennesker gennem processen. Derudover er de tilgængelige i deres Telegram og Discord-grupper sammen med medlemmer af samfundet, der også har værdifuld viden og erfaring.

Det er værd at huske, at demo-versionen kan downloades og testes udførligt gratis og inkluderer mArginmaker- og ping pong-strategier, avancerede bots, en række tekniske indikatorer og en komplet papirhandelspraksis. Dette giver alle mulighed for at komme i gang og bruge betydelige mængder tid på at teste applikationen for at få fat i den, før de går videre til en betalt plan.

Marginens nøglefunktioner

Margin gør også brug af veldesignet brugergrænseflade, og den konfigurerbare GUI giver brugerne mulighed for at vælge det layout, der passer dem bedst, og den visuelle handelsfunktion giver dig mulighed for at trække og slippe ordrer i diagrammer eller svæve over en handel for straks at se opnåede gevinster, og RSS-feeds gengives også i diagrammet for at give en opdateret nyhedsstrøm.

På trods af at vi sigter mod at være brugervenlige, har Margin sandsynligvis mere appel til mellemliggende til avancerede brugere og hele spektret af tekniske indikatorer, der tilbydes, avancerede bots, muligheden for at se op til 25 markeder samtidigt på en anden skærm og smart ordrerutering kommer praktisk til mere erfarne og meget aktive forhandlere .

Alt i alt er applikationen ret tilgængelig, da demoen er tilgængelig gratis, og startplanen er tilgængelig for en engangsbetaling på $ 129. Standardplanen er tilgængelig for $ 259, og enhver, der er ny inden for handel, kan let bruge demoen til at vænne sig til at bruge mere ligetil strategier såsom Ping Pong-strategien, der involverer simpelthen at indstille købsprisen og salgspriserne, som boten vil sigte mod at udføre på.

Sådan bruges den statiske bordtennisbot

Ping Pong-strategien er en af ​​de mest populære handelsstrategier, der er tilgængelige på Margin, og er også en af ​​de mest ligefremme at bruge. Den statiske bordtennisbot placerer begrænsede ordrer, og du kan komme i gang ved at klikke på strategiknappen (skakridder med +) for at oprette en ny bot.

Det vil oprindeligt være en effektiv gevinst på 0,1% omkring spreadet. For at vælge de ønskede priser kan du klikke og trække købs- og salgsprislinjerne, og boten venter, indtil dens ordre er fuldt udfyldt, før du skifter handlinger for derefter at placere en grænseordre på den modsatte side.

Sådan bruges Margin Ping Pong Bot

I den følgende illustration er der lige lagt en grænse for købsordre, og boten venter på, at ordren bliver aktiv. En begrænset salgsordre for det samme beløb placeres på den modsatte side, når denne ordre bliver udfyldt, og i dette eksempel er der angivet en effektiv gevinst på lidt over 3%.

Det er værd at huske, at boten fortsætter med at handle, indtil du eksplicit stopper den.

Sådan bruges Margin Maker Bot

Margin Maker Strategy er en anden populær handelsstrategi, og margin maker-bot er en dynamisk bot, der placerer begrænsede ordrer. Denne bot er mere avanceret og giver dig mulighed for at indstille et antal parametre, for eksempel indstilles ‘tidsvinduet’ ved at trække i den lange lodrette blå linje (den tynde blå linje i midten af ​​diagrammet løber fra top til bund) for at bestemme den ønskede tidsperiode.

Tidsvinduets lodrette højde er angivet af de laveste og mest prissatte handler, der fandt sted i løbet af den tid.

Sådan bruges Margin Market Maker Bot

De relative købs- og salgsmargener (stiplede røde vandrette linjer) kan indstilles inde i dette vindue, og vinduets lodrette højde ændres i overensstemmelse hermed, da den laveste og højeste handelspris ændrer sig over tid.

Dette betyder også, at købs- og salgsmargenpriserne ændres, og når markedet trækker sig sammen, kommer priserne tættere på hinanden. Dette betyder også, at den oprindelige Eff. gain * vist i midten af ​​tidsvinduet ændres også.

Min. effektiv gevinst [%] parameter gælder for både køb / salg og salg / køb cyklusser her. Den er altid aktiv med standardværdien 0,0%. For at sikre, at boten vinder, når handelsgebyrer er trukket fra, skal der gives en positiv værdi. Det er værd at bemærke, at en botordre kan sidde fast til en bestemt pris for ikke at overtræde min. effektiv gevinst.

Et stoptab kan aktiveres og derefter tilpasses i diagrammet, og når der opstår en stop-loss-begivenhed, accepterer boten tabet ved at udløse en spot-salgsordre og derefter stoppe sin handelsaktivitet.

Fordele

 • Gennemsigtig virksomhed og team
 • Moderne og konfigurerbar GUI
 • Omfattende Exchange-support
 • Gratis demo-version
 • Bredt udvalg af muligheder for avancerede forhandlere

Ulemper

 • Ansøgningen skal downloades
 • Kan være kompleks for begyndere

Konklusion

Margen er en seriøs mulighed for alle, der ønsker at fordybe sig i en verden af ​​automatiseret Bitcoin-handel. Virksomheden og teamet bag projektet er fuldt gennemsigtige og har gjort deres identiteter og forskellige sociale medier / LinkedIn-profiler offentligt tilgængelige.

De leverer også en omfattende og professionel service, og deres aktiviteter fortolkes i overensstemmelse med og styres af tysk lovgivning, og som et resultat er Margin et levedygtigt valg for alle, der søger en sikker løsning med en veldesignet handelsgrænseflade og et bredt sortiment af optioner til en rimelig pris.

Applikationen er dedikeret til handel med over 3000 kryptokurver på tværs af en række førende børser, der passer til nogle handlende, mens enhver, der er interesseret i at handle med en bred vifte af altcoins, vil blive tvunget til at se efter en alternativ mulighed.

Margin integreres med over 15 førende børser, herunder Binance, Coinbase Pro, Gemini og Kraken, og indeholder også en række banebrydende funktioner såsom visuel handel, træk og slip ordrefunktionalitet, i diagram RSS-feeds, en smart ordreruter og en konfigurerbar GUI.

Et stort antal af disse funktioner sammen med en række tekniske indikatorer og handelsbots, der er tilgængelige til brug, passer til mellemliggende og mere avancerede forhandlere, og platformen er oprettet for at give mere dedikerede forhandlere mulighed for at få mest muligt ud af deres handelsaktiviteter.

Imidlertid har teamet stillet en række ressourcer til rådighed for at hjælpe brugerne gennem processen med at bruge Margin til at foretage automatiserede handler, og disse inkluderer både skriftlige og videoguider. Afgørende for holdet er også klar til at diskutere problemer i deres Telegram- og Discord-grupper sammen med mere erfarne medlemmer af samfundet, hvilket er en værdifuld ressource for alle, der stadig lærer.

Margin Bot-platform

Behovet for at downloade og installere applikationen kan vise sig at være en afbrydelse for nogle, og der er andre handelsplatforme, der let kan tilgås fra en webbrowser som 3Commas og Cryptohopper, men teamet indeholder dog en række fornuftige sikkerhedsprotokoller og tillad brugere af Windows, Mac og Linux at bruge deres protokol.

Når den populære Ping Pong-strategi er i gang, er den ganske ligetil at bruge, og enhver, der stadig er ny inden for automatiseret handel, kan få fat i den på kort tid.

Vigtigst er det, at demo-versionen kan downloades og bruges gratis, hvilket gør det muligt for enhver at tage så meget tid som nødvendigt for at teste platformen og beslutte, om den passer til dem. Som altid giver det god mening at engagere sig i papirhandel og køre adskillige simuleringer med virtuelle midler, inden de går på en live-konto.

De betalte planer, der tilbydes, er også konkurrencedygtige, da de involverer engangsbetalinger, og start- og standardplanerne beløber sig til $ 10,75 og $ 21,60 om måneden, hvis du kun bruger Margin i et år..

De gennemsnitlige omkostninger falder selvfølgelig, jo længere du bruger platformen, og holdet sigter mod at tiltrække og fastholde mere dedikerede forhandlere, der gerne vil forkaste en betydelig dyrere professionel plan.

På grund af de relativt lave omkostninger, der er involveret i at komme i gang med Margin, betaler platformen i det væsentlige sig selv, hvis det hjælper dig med at generere endda ganske moderate overskud regelmæssigt.

Som et resultat passer Margin til enhver, der er klar til at dykke dybt ned i en verden af ​​automatiseret Bitcoin-handel, og tage sig tid til at oprette og konfigurere platformen på den måde, der passer dem bedst.

Enhver, der ønsker at lære at handle Bitcoin, kan downloade demoen og komme i gang, mens mere erfarne handlende kan gøre det samme for at få en dybere forståelse af, hvordan Margin kan hjælpe dem med at forbedre deres nuværende handelsaktiviteter.

Anvendelse: Kuponkode “Blockonomi” til 10% rabat ved margen

Besøg Margin

Margen

src = “~ billeder \ begyndere-guide-til-margin-bitcoin-bot-komplet-gennemgang.gif”

alt = “Margin Bot anmeldelse”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Brugervenlighed

7.0 / 10

Omdømme

8.0 / 10

Gebyrer

9,0 / 10

Kunde support

8.0 / 10

betalingsmetoder

9,0 / 10

Fordele

 • Gennemsigtig virksomhed og team
 • Moderne og konfigurerbar GUI
 • Omfattende Exchange-support
 • Gratis demo-version
 • Bredt udvalg af muligheder for avancerede forhandlere

Ulemper

 • Ansøgningen skal downloades
 • Kan være kompleks for begyndere

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"Margen","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 11 \ /margin-bot-review.gif","beskrivelse":"Margin er en Bitcoin-handelsplatform, der indeholder et omfattende udvalg af funktioner, herunder visuel handel og en konfigurerbar GUI, der gør det muligt for brugerne at optimere deres Bitcoin-handelsaktiviteter. Platformen giver enhver mulighed for at bruge automatiserede handelsstrategier, der kan bruges døgnet rundt, fjerne følelser fra deres handel og tilpasse og…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8.20"},"navn":"Margen","reviewBody":"Margin er en Bitcoin-handelsplatform, der indeholder et omfattende udvalg af funktioner, herunder visuel handel og en konfigurerbar GUI, der gør det muligt for brugerne at optimere deres Bitcoin-handelsaktiviteter. \ R \ n \ r \ nPlatformen giver enhver mulighed for at bruge automatiserede handelsstrategier, der kan være ansat døgnet rundt, fjerner følelser fra deres handel og tilpasser og automatiserer deres strategier via brug af en bred vifte af handelsbots. \ r \ n \ r \ nPlatformen kan downloades fuldt ud og fungerer via API-forbindelser til over 15 førende kryptokursudveksling inklusive Binance, Gemini, Kraken og KuCoin. \ r \ n \ r \ nFor at komme i gang kan du vælge en licensplan, oprette et API-nøglepar på din udvekslingskonto, downloade margen og derefter vælge din foretrukne udveksling og indtast din fulde API-nøgle og hemmelighed for at logge ind. \ r \ n \ r \ nFor alle, der ønsker at teste platformen, inden de forpligter sig til en betalt plan, er det muligt at downloade en demo-version af Margin og bruge den udførligt, før du opgraderer din membe rskib. \ r \ n \ r \ n \ r \ nBrug: Kuponkode \ u201cBlockonomi \ u201d i 10% rabat ved margen \ r \ nBesøg margen \ r \ n \ r \ nMarginoversigt \ r \ nMargin var tidligere kendt som Leonardo automatiserede krypto trading bot, og holdet siger, at de har kørt Bitcoin-handler siden maj 2014. Leonardo forsvandt generelt mod slutningen af ​​2017, og protokollen er siden købt af Margin, og holdet har integreret mange af Leonardos bots og nøglefunktioner i deres eget handelssystem. \ r \ n \ r \ n Ud over at tilbyde en robust Bitcoin-handelsplatform er Margin-teamet også meget professionelt og gennemsigtigt med deres informations- og virksomhedsstruktur frit tilgængelige for visning online. \ r \ n \ r \ nSom kan hentes fra deres webstedsadresse, projektet er baseret i Tyskland, og virksomheden bevarer en forretningsadresse på Goldstrasse 9, 33602 Bielefeld, Tyskland. Holdet inkluderer medstiftere Jonathan Maycock, Christof Elbrechter og Ren \ u00e9 T \ u00fcnnermann, der satte sig for at opbygge en brugervenlig, men alligevel kraftig handelsterminal, og Margin indeholder et rent layout sammen med stærk sikkerhed og et omfattende udvalg af effektiv handel bots. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMargin understøtter også en bred vifte af førende kryptokurrencyudvekslinger, herunder Binance, Bitfinex, Bitstamp, Coinbase Pro, Gemini, Huobi, Kraken, KuCoin og Poloniex. \ r \ n \ r \ nApplikationen kan køres på Windows, macOS og Linux og giver også adgang til en lang række populære tekniske indikatorer såsom MACD, RSI, EMA, VWAP og Bollinger Bands. Holdet har leveret en demo-version, som kan downloades og testes udførligt, inden de går videre til at betale for fuld adgang, og Starter-planen kræver en \ u00a0 engangsbetaling på $ 129 og tilbyder ubegrænset bots og alle tekniske indikatorer på en enkelt børs ( med en maksimal saldo på $ 10.000). \ r \ n \ r \ n Efter opgradering til en betalt plan får du adgang til de to algoritmer, der viste sig populære hos brugere af Leonardo, nemlig Ping Pong-strategien og Margin Maker-strategien. Disse giver dig mulighed for at indstille købs- og salgspriser og let komme i gang eller handle i henhold til prishandling, og Margin giver en robust service til forhandlere på alle niveauer. \ R \ n \ r \ n \ r \ nNøglefunktioner \ r \ n \ r \ n \ tFunktionalitet \ u2013 Margin fungerer som en desktop-handelsapplikation, der understøtter Windows-, Mac- og Linux-operativsystemer. Protokollen er veludformet og har en konfigurerbar GUI, der kan bruges til flere skærmopsætninger samt lyse og mørke temaindstillinger. \ R \ n \ tTeknologi \ u2013 Platformen understøtter omkring 17 kryptovalutaudvekslinger, og alle kan oprette automatiserede handler via API-integration. Margin inkorporerer også en række banebrydende funktioner, herunder visuel handel, træk og slip ordrefunktionalitet, i diagram RSS-feeds, en smart ordrerouter og API-kryptering og hashing. \ R \ n \ tVærktøjsrække \ u2013 Platformen indeholder den tidligere populære Ping Pong og Margin Maker strategier, der gør det muligt for enhver at komme i gang hurtigt med varierende niveauer af kompleksitet. Valgmuligheder for fællesmarked og grænseordre er tilgængelige, ligesom tekniske indikatorer såsom Bollinger-bånd, konvergens med glidende gennemsnit \ / divergens (MACD), relativ styrkeindeks (RSI), volumenvægtet gennemsnitlig styrke (VWAS) og det eksponentielle glidende gennemsnit ( EMA). \ R \ n \ tBetalte planer \ u2013 Demoversionen af ​​platformen kan downloades og bruges gratis, mens Starter-planen er tilgængelig til en pris på $ 129. Standardplanen er tilgængelig for $ 259 og giver adgang til et ubegrænset antal bots samt alle tekniske indikatorer og understøttede udvekslinger. Den professionelle plan er prissat til $ 2999 og inkluderer funktioner såsom ubegrænset saldo og flere API’er på tværs af børser. \ R \ n \ tKundesupport \ u2013 Holdet bag Margin er et af de mest gennemsigtige i verden af ​​automatiserede kryptohandelsplatforme og kan være kontaktes ved at indsende en billet. Holdet kan også kontaktes via deres Twitter-konto, Discord-gruppe og Facebook. Det officielle websted indeholder også en FAQ-sektion og en række videotutorials, der forklarer, hvordan man bruger platformen effektivt. \ R \ n \ r \ nHvordan man får Startet på margen \ r \ n1) Registrer en konto \ r \ n Inden du downloader demoen, skal du registrere en konto på margen, og du skal indtaste en e-mail-adresse, oprette en adgangskode og indtaste dit navn og din placering, inden du går videre . Du skal derefter aktivere din konto ved at klikke på linket i den sendte e-mail. Når dette er gjort, får du adgang til downloadlinket. \ R \ n \ r \ n \ r \ n2) Download demo \ r \ nDu kan derefter downloade den version, der passer til dit operativsystem, og Margin understøtter Windows med 64 og 32 bit versioner tilgængelige, macOS fra alle versioner af 10.12 Sierra og fremefter og Ubuntu Linux. \ R \ n \ r \ n Tidligere marginaludgivelser er også stadig tilgængelige til download, som kører på ældre versioner af de tidligere nævnte operativsystemer. Teamet anbefaler dog at bruge en opsætning, der indeholder mindst 4 GB RAM, en Core 2 Duo-processor og en HD-skærm til Windows-, macOS- og Linux-systemer. Mens du kan køre margin på lavere spec-maskiner (f.eks. 2 GB RAM med en 720p-skærm), vil det begrænse antallet af par \ / bots, der kan køres effektivt. \ R \ n \ r \ nDemoen giver adgang til: \ r \ n \ r \ n \ tMargin \ ‘s avancerede bots: Bollinger Band, EMA, mArginmaker og ping pong \ r \ n \ tIntuitiv GUI med træk-og-slip-ordrer og handelsvinduer med flere vinduer \ r \ n \ tTekniske indikatorer: Bollinger Bands, MACD, RSI, EMA, VWAP osv. \ R \ n \ tGratis komplet papirhandelspraksisfacilitet \ r \ n \ r \ n3) Gå live \ r \ nNår du er klar til at opgradere til en betalt plan, vil du har brug for at vælge en licens, oprette et API-nøglepar på din udvekslingskonto og indsende den første halvdel af hemmeligheden fra parret til Margin. \ r \ n \ r \ nNår du har indsendt dine API-nøgleoplysninger, skal du vælge udveksling, du vil handle på, og indtast derefter din fulde API-nøgle og hemmelighed for at logge ind. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFor at forenkle processen har teamet oprettet følgende video-tutorial om at komme i gang. \ r \ n Margenprisplaner \ r \ nDemoen v erion af platformen kan downloades og bruges gratis, og startplanen er tilgængelig til en pris på $ 129. Dette inkluderer et ubegrænset antal bots og alle tekniske indikatorer til brug på en børs med en maksimal saldogrænse på $ 10.000. \ R \ n \ r \ n \ tStandardplanen er tilgængelig for $ 259 og giver adgang til et ubegrænset antal bots , alle tekniske indikatorer og alle understøttede børser med en maksimal saldogrænse på $ 100.000 pr. børs. \ r \ n \ tProfessionel plan er rettet mod de mest dedikerede forhandlere og er prissat til $ 2999 og forbedrer standardplanen ved at inkludere funktioner såsom ubegrænset saldi og flere API’er pr. børs. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Margin tilbyder i øjeblikket en række forskellige betalingsmuligheder, herunder Visa, MasterCard og PayPal. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvor sikker er margen? \ r \ nTeamet bag Margin tager sikkerhed alvorligt og bruger en række forskellige metoder til at sikre sikkerheden i deres system. Disse inkluderer brug af SHA 256-kryptering, og brugere kan også kryptere deres API-nøgler ved at klikke på låsikonet på loginskærmen og følge instruktionerne. \ R \ n \ r \ n Derudover gemmer holdet kun halvdelen af ​​to dele API-nøglepar på deres servere, og hver del forbliver hash og krypteret. \ R \ n \ r \ nTeamet gemmer i det væsentlige kun en fjerdedel af et todelt API-nøglepar på deres servere for at sikre, at medlemmer får betalte kunder og i i tilfælde af at virksomhedsservere blev kompromitteret, ville de gemte oplysninger ikke gøre det muligt for hackere at være i stand til at gøre noget ondsindet. \ r \ n \ r \ nDesuden sendes ordrer heller ikke gennem virksomhedsservere, og Margin forbinder direkte til udveksling af konti via en API (Application Programming Interface), der gør det muligt at grænseflade med udvekslinger, overvåge pris- og kontobalancedata og udføre købs- og salgsordrer. \ R \ n \ r \ n Som et resultat har ingen hos Margin nogen viden om din handelsmønstre og de tilfælde, hvor holdet har brug for com kommunikation mellem din kopi af margin og deres servere er som følger: \ r \ n \ r \ n \ tFor at kontrollere, om du er i den korrekte betalingsplan \ r \ n \ tFå at hente historikdata, som ikke er tilgængelige fra børserne \ n \ tFor at kontrollere, om der er en opdateret version af Margin tilgængelig \ r \ n \ r \ nSom det er almindelig praksis for langt de fleste handelsbotplatforme, kræver Margin ikke, at du overfører penge til din konto, og applikation har ikke adgang til dine midler. \ r \ n \ r \ n På trods af dette råder holdet stadig deres brugere til ikke at aktivere udbetalinger på deres API-nøgler, så det er umuligt for midler at efterlade tilknyttede vekselkonti. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Endelig er desktop-applikationen også kompatibel med en VPS eller VPN, og Microsoft Remote Desktop kan bruges til at oprette forbindelse til din foretrukne VPS- eller VPN-forekomst. På denne måde kan du kontinuerligt overvåge nøjagtigt, hvordan Margin handler fra din pc, telefon eller tablet, og du behøver ikke at lade din bærbare computer løbende køre. \ R \ n \ r \ nDet er værd at bemærke, at du: \ r \ n \ r \ n \ tBør ikke køre to forekomster af Margin parallelt og oprette forbindelse til en udveksling med det samme API-nøglepar. \ r \ n \ tBør sørge for at indstille din VPS-instans til samme tid som pc’en \ / bærbar computer, som du kører Margin på, hvis ikke dine API-nøgler muligvis ikke fungerer. \ r \ n \ tBør sørge for, at dine API-nøgler ikke har aktiveret tilbagetrækning. \ r \ n \ tBør gøre brug af margins krypteringsværktøj i login-skærm for at kryptere dine nøgler og give et ekstra lag af sikkerhed. \ r \ n \ r \ nOgså dataforbrug, når du opretter forbindelse til din VPS-instans ved hjælp af en telefon eller tablet, er normalt ret høj, så tag dette i betragtning, når du bruger en mobil dataplan . \ r \ nHvordan begyndervenlig er margen? \ r \ nSom en desktop handelsplatform, der skal downloades og køres fra din pc, kan Margin muligvis tage noget ti mig til at vænne mig til alle, der er nye ved at bruge handelsbots, men teamet har dog stillet en række skriftlige og videoressourcer til rådighed for at hjælpe folk gennem processen. Derudover er de tilgængelige i deres Telegram- og Discord-grupper sammen med medlemmer af samfundet, der også har værdifuld viden og erfaring. \ R \ n \ r \ nDet er værd at huske, at demo-versionen kan downloades og testes udførligt gratis, og inkluderer mArginmaker- og ping pong-strategier, avancerede bots, en række tekniske indikatorer og en fuldt udstyret praksis med papirhandel. Dette giver alle mulighed for at komme i gang og bruge betydelige mængder tid på at teste applikationen for at få fat i den, før de går videre til en betalt plan. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Margin gør også brug af veldesignet brugergrænseflade og den konfigurerbare GUI giver brugerne mulighed for at vælge det layout, der passer dem bedst, og den visuelle handelsfunktion giver dig mulighed for at trække og slippe ordrer i diagrammer eller svæve over en handel for straks at se de opnåede gevinster og RSS feeds gengives også i diagrammet for at give en opdateret nyhedsstrøm. \ r \ n \ r \ n På trods af at den sigter mod at være brugervenlig har Margin sandsynligvis mere appel til mellemliggende til avancerede brugere og hele spektret af tekniske indikatorer, der tilbydes, avancerede bots, muligheden for at se op til 25 markeder samtidigt på en anden skærm og smart ordreruting vil være praktisk for mere erfarne og meget aktive handlende. \ r \ n \ r \ n Alt i alt er applikationen ret tilgængelig som demoen er tilgængelig gratis, og startplanen er tilgængelig fo r en engangsbetaling på $ 129. Standard-planen er tilgængelig for $ 259, og enhver, der er ny inden for handel, kan let bruge demoen til at vænne sig til at bruge mere ligetil strategier såsom Ping Pong-strategien, der involverer simpelthen at indstille købsprisen og salgspriserne, som bot vil sigte mod at udføre at. \ r \ nHvordan man bruger den statiske bordtennisbot \ r \ nPing Pong-strategien er en af ​​de mest populære handelsstrategier, der er tilgængelige på Margin, og er også en af ​​de mest ligefremme at bruge. Den statiske ping pong-bot placerer begrænsede ordrer, og du kan komme i gang ved at klikke på strategiknappen (skakridder med +) for at oprette en ny bot. \ R \ n \ r \ nDen oprindelige standard er en effektiv gevinst på 0,1% omkring Spredningen. For at vælge de ønskede priser kan du klikke og trække købs- og salgsprislinjerne, og boten venter, indtil dens ordre er fuldt udfyldt, før du skifter handlinger for derefter at placere en grænseordre på den modsatte side. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nI den følgende illustration er en grænse for købsordre lige blevet placeret, og boten venter på, at ordren bliver aktiv. En begrænset salgsordre for det samme beløb placeres på den modsatte side, når denne ordre bliver udfyldt, og i dette eksempel er der angivet en effektiv gevinst på lidt over 3%. \ R \ n \ r \ nDet er værd at huske på, at boten fortsætter med at handle, indtil du eksplicit stopper den. \ r \ nHvordan man bruger Margin Maker Bot \ r \ nMargin Maker Strategy er en anden populær handelsstrategi, og margin maker-bot er en dynamisk bot, der placerer begrænsede ordrer. Denne bot er mere avanceret og giver dig mulighed for at indstille et antal parametre, for eksempel er tidsvinduet \ u2018 \ u2019 indstillet ved at trække den lange lodrette blå linje (den tynde blå linje i midten af ​​diagrammet løber fra toppen til bund) for at bestemme den ønskede tidsperiode. \ r \ n \ r \ nTidsvinduets lodrette højde er angivet af de laveste og højeste priser, der skete i løbet af den tid. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe relative margener for køb og salg (stiplede røde vandrette linjer) kan indstilles inde i dette vindue, og vinduets lodrette højde ændres i overensstemmelse hermed, da den laveste og højeste handelspris ændres over tid. \ r \ n \ r \ n Dette betyder også, at priserne på køb og salg vil ændre sig, og når markedet trækker sig sammen, kommer priserne tættere på hinanden. Dette betyder også, at den oprindelige Eff. gain * vist i midten af ​​tidsvinduet ændres også. \ r \ n \ r \ nMin. effektiv gevinst [%] -parameter gælder for både køb \ salg eller salg \ / købscyklusser her. Den er altid aktiv med standardværdien 0,0%. For at sikre, at boten vinder, når handelsgebyrer er trukket fra, skal der gives en positiv værdi. Det er værd at bemærke, at en botordre kan sidde fast til en bestemt pris for ikke at overtræde min. effektiv gevinst. \ r \ n \ r \ nA Stop tab kan aktiveres og derefter tilpasses i diagrammet, og når en stop-loss begivenhed opstår, accepterer bot tabet ved at udløse en spot-salgsordre og derefter stoppe sin handelsaktivitet . \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ tGennemsigtigt firma og team \ r \ n \ tModerne og konfigurerbar GUI \ r \ n \ t Omfattende Exchange-support \ r \ n \ tGratis demoversion \ r \ n \ tBred rækkevidde af indstillinger for avancerede erhvervsdrivende \ r \ n \ r \ nKonsol \ r \ n \ r \ n \ tProgrammet skal downloades \ r \ n \ tKan være kompleks for begyndere \ r \ n \ r \ nKonklusion \ r \ nMargin er en seriøs mulighed for alle, der ønsker at fordybe sig i en verden af ​​automatiseret Bitcoin-handel. Virksomheden og teamet bag projektet er fuldt gennemsigtige og har gjort deres identiteter og forskellige sociale medier \ / LinkedIn-profiler offentligt tilgængelige. \ R \ n \ r \ nDe leverer også en omfattende og professionel service, og deres operationer fortolkes i overensstemmelse med med og styret af tysk lovgivning, og som et resultat er Margin et levedygtigt valg for alle, der søger en sikker løsning med en veldesignet handelsgrænseflade og en bred vifte af muligheder til en rimelig pris. \ r \ n \ r \ nApplikationen er dedikeret til handel med over 3000 kryptokurver på tværs af en række førende børser, der passer til nogle handlende, mens enhver, der er interesseret i at handle med en bred vifte af altcoins, vil blive tvunget til at lede efter en alternativ mulighed. \ r \ n \ r \ nMargin integreres med over 15 førende børser, herunder Binance, Coinbase Pro, Gemini og Kraken, og indeholder også en række banebrydende funktioner såsom en visuel handel, træk og slip ordrefunktionalitet, i diagram RSS-feeds, en smart ordreruter, og en konfigurerbar GUI. \ r \ n \ r \ nEt stort antal af disse funktioner sammen med en række tekniske indikatorer og handelsbots, der er tilgængelige til brug, passer til mellemliggende og mere avancerede forhandlere, og platformen er indstillet til at give mere dedikerede forhandlere mulighed for at gøre mest af deres handelsaktiviteter. \ r \ n \ r \ nTeamet har dog stillet en række ressourcer til rådighed for at hjælpe brugerne gennem processen med at bruge Margin til automatiserede handler, og disse inkluderer både skriftlige og videovejledninger. Afgørende for holdet er også klar til at diskutere problemer i deres Telegram- og Discord-grupper sammen med mere erfarne samfundsmedlemmer, hvilket er en værdifuld ressource for alle, der stadig lærer. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBehovet for downloade og installere applikationen kan vise sig at være en afbrydelse for nogle, og der er andre handelsplatforme, der let kan tilgås fra en webbrowser som 3Commas og Cryptohopper, men teamet indarbejder en række fornuftige sikkerhedsprotokoller og tillader brugere af Windows, Mac og Linux til at bruge deres protokol. \ R \ n \ r \ nNår den er i gang, er den populære Ping Pong-strategi ret ligetil at bruge, og enhver, der stadig er ny inden for automatiseret handel, kan få fat i den på kort tidsrum. \ r \ n \ r \ nVigtigst er det, at demo-versionen kan downloades og bruges gratis, hvilket gør det muligt for enhver at tage så meget tid som nødvendigt for at teste platformen og beslutte, om den passer til dem. Som altid giver det mening at engagere sig i papirhandel og køre adskillige simuleringer med virtuelle fonde, inden de opgraderer til en live-konto. \ R \ n \ r \ nDe betalte planer, der tilbydes, er også konkurrencedygtige, da de involverer engangsbetalinger og starteren og Standard-planer beløber sig til omkring $ 10,75 og $ 21,60 om måneden, hvis du kun bruger Margin i et år. \ r \ n \ r \ nDen gennemsnitlige pris falder naturligvis jo længere du bruger platformen, og holdet sigter mod at tiltrække og bevare mere dedikerede erhvervsdrivende, der med glæde vil tilbyde en betydeligt dyrere professionel plan. \ r \ n \ r \ n På grund af de relativt lave omkostninger, der er forbundet med at komme i gang med Margin, betaler platformen i det væsentlige sig selv, hvis det hjælper dig med at generere endnu ganske moderat overskud med jævne mellemrum. \ r \ n \ r \ n Som et resultat passer Margin til enhver, der er klar til at dykke dybt ned i en verden af ​​automatiseret Bitcoin-handel, og tage dig tid til at oprette og konfigurere platformen på den måde, der passer til dem bedst. \ r \ n \ r \ nEnhver, der ønsker at give læring hvordan man handler Bitcoin en gang kan downloade demoen og komme i gang, mens mere erfarne handlende kan gøre det samme for at få en dybere forståelse af, hvordan Margin kan hjælpe dem med at forbedre deres nuværende handelsaktiviteter. \ r \ nBrug: Kuponkode \ u201cBlockonomi \ u201d for 10% rabat ved Margen \ r \ nBesøg margen","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"},"dato Udgivet":"2019-11-20"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me