Begyndervejledning til HaasBot Crypto Trading Bot: Komplet gennemgang

Komplet HaasBot-gennemgang

HaasOnline er hjemmesiden bag HaasBot, en online automatiseret handelsplatform, der har til formål at hjælpe enkeltpersoner til effektivt at handle med digitale aktiver som Bitcoin, Ethereum og forskellige altcoins.

Projektet bruger en innovativ softwarepakke, der inkluderer en række brugerdefinerede bots, en række indikatorer og en række avancerede funktioner, der appellerer til mere erfarne forhandlere.

På trods af dette tilbyder platformen også en række tjenester designet til at blive brugt af mindre erfarne forhandlere, hvorved både nye aktører og professionelle forhandlere kan drage fordel af automatiseret handel.

Komplet HaasBot-gennemgang

Besøg HaasBot

HaasBot Oversigt

HaasOnline Software blev grundlagt af administrerende direktør Stephan de Haas i januar 2014, og virksomheden har et gennemsigtigt ledelsesteam, der inkluderer CTO Quintus de Haas og CSO Josh Becker. HaasOnline Trade Server (HTS) er virksomhedens hovedprodukt, og det fungerer som en fuldt udstyret, automatiseret kryptovaluta-handelsplatform, der er vært for forskellige HaasBots.

Den service, der leveres af HaasOnline, er en af ​​de mest omfattende sammenlignet med sine konkurrenter og indeholder funktioner såsom tekniske indikatorer, historisk og realtids backtesting, sikkerhed og forsikringer.

Derudover understøtter platformen fuldt programmerbare script-bots, som er skrevet i C #, og dette giver udviklere mulighed for at oprette fuldt tilpassede bots, der fungerer på bestemte måder. HaasOnline er også kompatibel med 20 førende børser, herunder Binance, Bitfinex, BitMEX, Coinbase Pro, Gemini, Huobi, Kraken, Kucoin og Poloniex.

Mens kryptohandelsbots kan handle med ethvert altcoin-par, der understøttes af kompatible børser, og der er ingen begrænsninger for antallet af altcoin-par, du kan handle med.

Priserne er struktureret på en måde, der gør det muligt for en række brugere at gøre brug af platformen uanset oplevelsesniveau, og der er ingen begrænsninger eller ekstra gebyrer for antallet af bestillinger, og teamet tager ikke en procentdel af brugernes fortjeneste.

Som et resultat har HaasOnline et voksende samfund med tusindvis af aktive brugere, der bruger HTS-kryptovaluta-handelsplatformen.

HaasBot Nøglefunktioner

 • Funktionalitet – HaasOnline kræver, at brugerne installerer software på deres pc eller bærbare computer og indeholder en intuitiv grænseflade og brugerdefinerede dashboards, der appellerer til forhandlere på alle færdighedsniveauer. Platformen understøtter både Windows og Linux OS, og brugere kan konfigurere bots til automatisk at handle 24/7 og også inkorporere en bred vifte af tekniske indikatorer.
 • Række værktøjer – Platformen indeholder over 50 tekniske indikatorer samt et antal testværktøjer, der giver mulighed for historisk og realtids backtesting. Brugere kan også beskytte deres handler ved at bruge 13 typer forsikringer, som skal opfyldes for at udføre købs- eller salgsordrer på børser, og 21 sikkerhedsoplysninger, som også kan udløse salg eller køb.
 • Exchange-integration – HaasOnline er i øjeblikket kompatibel med 20 førende børser, herunder Binance, Bitfinex, BitMEX, Bitstamp, Bittrex, CCEx, CEX.io, Coinbase Pro, Deribit, Gemini, HitBTC, Huobi, ionomy, Kraken, Kucoin, Nova Exchange, OKCoin, OKEx, OKEx Futures og Poloniex.
 • Teknologi – Brugere kan bruge handelsbots ved at konfigurere HTS til at oprette forbindelse til deres konti på kompatible børser. Der er i øjeblikket 15 forudbyggede bottyper såsom inter exchange arbitrage, flash crash og akkumulationsbots. Platformen understøtter også fuldt programmerbare scriptbots, skrevet i C #, hvilket giver mere avancerede brugere mulighed for at udvikle deres egne tilpassede bots.
 • Kunde support – Brugere kan kontakte teamet ved at indsende en supportbillet i Support-sektionen eller ved at interagere med deres sociale mediekonti. Holdet opretholder en aktiv Twitter-konto, Telegram-gruppe, Discord-server, Facebook-side og YouTube. Teamet leverer også en FAQ-sektion som en del af deres Wiki-ressource-side. Ved at integrere softwaren direkte med Telegram kan brugerne se liveopdateringer om fortjeneste, tab og andre handelsdata.

Sådan kommer du i gang med HaasBot

For at oprette en konto skal du blot klikke på fanen “Log ind eller tilmeld dig” på øverst til højre på siden.

1) Opret en konto

Alt, hvad der er brug for, er at indtaste en e-mail-adresse for at registrere en konto på platformen.

2) Installer Haas Trade Server

Brugere skal installere og konfigurere HTS, og teamet har leveret et antal guider, der hjælper med at fremskynde processen. Disse inkluderer videoer til Windows- og Linux-brugere og Wiki-guider om, hvordan man installerer og konfigurerer HTS.

3) Kontroller tegnebogens aktiver

Når du har HTS i gang, kan du navigere på platformen for at kontrollere dine Wallet-aktiver.

4) Vælg en bot

Du kan vælge en handelsbot ved at kontrollere alle de tilgængelige bots i Bot-listen.

HaasBot-prisfastsættelse

Der findes tre typer licenser, nemlig Begynder, Enkel og Avanceret, og ud over at vælge typen kan du også vælge, hvor længe du ønsker, at din licens skal være aktiv. Platformen giver licensbetingelser på 3, 6 eller 12 måneder.

Alle betalinger skal foretages i Bitcoin, og priserne varierer fra 0,04 BTC for en 3 måneders begynderlicens til 0,32 BTC for en 12 måneders avanceret licens. Begynderlicensen giver adgang til 10 samtidige HaasBots, 10+ forsikringer, 10+ safeties og 20 indikatorer, mens den avancerede licens giver mulighed for ubegrænset HaasBots og et ubegrænset antal værktøjer.

Alle licenstyper understøttes af hele spektret af kompatible udvekslinger og leveres med kernefunktioner såsom Backtesting, Bot Performance Analyzer, 3rd Party Notifications, 2FA Security og Developer API Access. Derudover giver hvert niveau adgang til populære indikatorer såsom eksponentiel glidende gennemsnit (EMA), glidende gennemsnitskonvergensdivergens (MACD), StochRSI, relativ styrkeindeks (RSI) og Bollinger Bands.

3 måneders plan

6 måneders plan

12 måneders plan

På trods af disse muligheder tilbyder teamet ikke en gratis prøveperiode, så brugerne skal tilmelde sig for at teste platformen. Som et resultat er det en god ide at se på prissammenligningerne for at finde ud af, hvilken licens der giver adgang til de funktioner, du har mest brug for.

Brugere kan også opgradere når som helst og skal bare betale forskellen mellem deres nuværende og nye plan. Medlemmer skal bare logge ind på HTS og bruge funktionen ‘Upgrade License’, selvom det er vigtigt at bemærke, at opgradering ikke forlænger planens udløbsdato.

Hvor nybegyndervenlig er HaasBot?

Haasonline tager længere tid at vænne sig til sammenlignet med nogle af sine konkurrenter, det er nødvendigt at installere og konfigurere HTS og downloade bots på din computer. Dette kan vise sig vanskeligt i starten, og nye brugere bliver nødt til at gennemgå de forskellige online tutorials for at kunne navigere i processen.

Når først HTS er i gang, har nyere forhandlere adgang til brugervenlige forudbyggede bots såsom Order-bot, der fungerer i henhold til foruddefinerede ordrer, Accumulation-bot, der akkumulerer en bestemt valuta via randomiseret bestilling og Inter -Exchange Arbitrage Bot, der drager fordel af prisforskelle på forskellige børser.

Derudover understøtter Haasonline en række sikkerhedsforanstaltninger designet til at hjælpe med at beskytte erhvervsdrivendes midler. Disse inkluderer muligheder tæt på / under fortjeneste samt valgmuligheder for prispumpe / dumpning og en række alternativer til stoptab.

Desuden giver forsikringer et ekstra beskyttelseslag og udløser køb eller salg af et bestemt aktiv, når særlige betingelser er opfyldt. Forsikringer fungerer sammen med sikkerhedsoplysninger og inkluderer mulighederne for opholdsrente, aldrig sælge billigere og overvinde gebyrer.

På trods af dette giver platformen et væld af muligheder for mere avancerede brugere, og disse inkluderer fuldt tilpassede script-bots, over 50 tekniske indikatorer samt de 13 forsikringstyper og 21 forskellige sikkerhedsforanstaltninger. HaasOnline giver også en automatisk indstillingsfunktion til indikatorer og sikkerhedsforanstaltninger, der gør det muligt for medlemmerne at se, hvilke indstillinger der fungerer bedst over en bestemt periode.

I overensstemmelse med de fleste automatiserede handelsplatforme kræver Haasonline noget tinkering af den erhvervsdrivende for at arbejde effektivt og begynde at generere overskud. Desuden styrer brugerne hele processen, vælger bots og indstiller strategier og parametre. Som et resultat bør nye handlende holde sig til enkle strategier og overlade de mere komplekse metoder til erfarne og professionelle forhandlere.

HaasBot-konkurrenter

Vi har dækket et antal Crypto Trading Bots her på Blockonomi nu, HaasBot sammenligner gunstigt i funktioner, men det vil være lidt sværere at konfigurere, da disse er skybaserede handelsplatforme, hvor HaasBot du skal installere lokalt.

De andre systemer, de står over for, er som følger:

 • 3Kommas
 • Cryptohopper
 • Cryptotrader

Er HaasOnline en fidus?

Projektet er et af de mere gennemsigtige på markedet og har givet en klar oversigt over sin virksomhedsstruktur og ledelsesteam på sin hjemmeside. Derudover er holdet ret aktive og kører en række sociale mediekonti og en Telegram-gruppe og har opbygget et stort samfund.

Samtidig kræver platformen ingen personlige oplysninger, og brugerne behøver kun at oplyse en e-mail-adresse, når de opretter en konto. HaasOnline accepterer også kun betaling i Bitcoin, hvilket også hjælper med at opretholde brugernes privatliv. Desuden har softwaren ikke adgang til dine midler; dog kræver det nogle administrative tilladelser for at arbejde.

Softwaren udsender et webgrænseflade og sin egen API ved at køre en lokal server og bruger sin administratoradgang til den lokale webserver.

Om Haasbot

Holdet har også indarbejdet en række sikkerhedsfunktioner for at beskytte deres kunder, og indskud og udbetalinger fra HTS-platformen understøttes ikke. Dette fjerner muligheden for, at en hacker er i stand til at kompromittere en handelsafbrydelse og stjæle midler direkte fra en brugers udvekslingskonti. Derudover understøtter platformen Two Factor Authentication (2FA) som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, og dette hjælper med at sikre, at uautoriseret adgang ikke er mulig på din handelsserver.

I lighed med andre handelsbotplatforme, mens du ikke opbevarer midler på Haasonline, forbinder dine handelsbots med dine vekselkonti og udfører handler på dine vegne, og hvis hackere skulle få adgang til din handelsterminal, ville de være i stand til at tage kontrol af din handelsaktivitet. Selvom de ikke ville være i stand til at foretage udbetalinger, kan de stadig forårsage kaos med dine konti, og brugerne rådes til altid at få mest muligt ud af de tilgængelige sikkerhedsmuligheder.

Potentielle brugere kan tilmelde sig Telegram-gruppen for at få en bedre forståelse af projektet eller tage noget tid at søge i Bitcointalk tråd om Haasonline, der dækker år og år med diskussion.

HaasBot Pros

 • Gennemsigtigt team
 • Højt antal børser og handelspar understøttet
 • Over 100 forskellige bots tilgængelige
 • Bredt udvalg af indikatorer, værdipapirer og forsikringer
 • Fantastiske muligheder for udviklere og avancerede forhandlere

HaasBot Cons

 • Ingen prøveversion
 • Mere kompliceret opsætning end skybaserede bots
 • Lidt pebret for nogle
 • Ingen support til Apple OS

Konklusion

HaasOnline er en omfattende automatiseret handelsplatform, der kræver, at brugerne tilmelder sig hjemmesiden, installerer og konfigurerer HTS, abonnerer på en licens og derefter begynder at bruge forskellige bots. Platformen integreres med et stort antal førende børser og understøtter over 500 valutapar. Derudover får brugerne også adgang til en bred vifte af tekniske analyser og værktøjer såsom backtestmuligheder, forsikring og sikkerhed.

Holdet tilbyder også en række licenser, der kommer nyere handlende til gode, men softwaren tager noget at vænne sig til og behovet for at downloade og installere software, jeg slukker for nogle handlende.

Som et resultat rådes nyere handlende til at slutte sig til Telegram-gruppen for at få en bedre forståelse af platformen og derefter se på at købe en 3-måneders licens, mens de bliver fortrolige med HTS-systemet. Nye brugere kan også se på at gøre brug af nogle af de lettere at bruge forudbyggede bots og være sikker på at beskytte deres midler ved at gøre brug af forsikring og sikkerhed.

Den omfattende understøttelse af bytte- og handelspar giver HaasBots mulighed for at udmærke sig ved at udføre mindre handler for at få mest muligt ud af forskelle mellem forskellige valutapar, og Arbitrage-funktionen giver handlende mulighed for at tjene penge uanset deres erfaringsniveau. På trods af dette er Haasonline et meget indviklet og detaljeret projekt, som måske er bedst egnet til mere mellemliggende og avancerede forhandlere.

Den brede vifte af tekniske indikatorer og evnen til at tilpasse bots vil appellere til de mere teknisk avancerede, og teamet leverer omfattende dokumentation om indikatorer, handelsteknikker samt forskellige softwarefunktioner.

Projektet er bakket op af et respekteret og gennemsigtigt team og har opbygget en betydelig brugerbase gennem årene. Men ifølge feedback fra samfundet; nogle brugere rapporterer at have problemer med softwaren og hævder, at det til tider ikke reagerer. Som et resultat kan HaasOnline være bedst for folk, der kan lide at få deres hænder beskidte eller er villige til at bruge tid på at få mest muligt ud af de mange funktioner, der tilbydes.

Besøg HaasBot

HaasBot

src = “~ billeder \ begyndere-guide-til-haasbot-krypto-trading-bot-komplet-gennemgang.gif”

alt = “HaasBot anmeldelse”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.3

Brugervenlighed

7.0 / 10

Omdømme

9,0 / 10

Gebyrer

8.0 / 10

Kunde support

9,0 / 10

Fordele

 • Gennemsigtigt team
 • Højt antal børser og handelspar understøttet
 • Over 100 forskellige bots tilgængelige
 • Bredt udvalg af indikatorer, værdipapirer og forsikringer
 • Fantastiske muligheder for udviklere og avancerede forhandlere

Ulemper

 • Ingen prøveversion
 • Let læringskurve
 • Ingen support til Apple OS
 • Ikke skybaseret

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"HaasBot","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 01 \ /haasbot-review.gif","beskrivelse":"HaasOnline er hjemmesiden bag HaasBot, en online automatiseret handelsplatform, der har til formål at hjælpe enkeltpersoner til effektivt at handle med digitale aktiver som Bitcoin, Ethereum og forskellige altcoins. Projektet gør brug af en innovativ softwarepakke, der inkluderer en række brugerdefinerede bots, en række indikatorer og en række avancerede funktioner, der…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8,25"},"navn":"HaasBot","reviewBody":"HaasOnline er hjemmesiden bag HaasBot, en online automatiseret handelsplatform, der har til formål at hjælpe enkeltpersoner med at effektivt handle med digitale aktiver som Bitcoin, Ethereum og forskellige altcoins. \ R \ n \ r \ nProjektet bruger en innovativ softwarepakke, der inkluderer en række brugerdefinerede bots, en række indikatorer og en række avancerede funktioner, der appellerer til mere erfarne forhandlere. \ r \ n \ r \ n På trods af dette tilbyder platformen også en række tjenester designet til at blive brugt af mindre erfarne forhandlere , således at både nye aktører og professionelle forhandlere kan drage fordel af automatiseret handel. \ r \ n \ r \ n \ r \ nBesøg HaasBot \ r \ n \ r \ nHaasBot Oversigt \ r \ nHaasOnline Software blev grundlagt af CEO Stephan de Haas i Januar 2014, og virksomheden har et gennemsigtigt administrerende team, der inkluderer CTO Quintus de Haas og CSO Josh Becker. HaasOnline Trade Server (HTS) er virksomhedens hovedprodukt, og det fungerer som en fuldt udstyret, automatisk kryptovaluta-handelsplatform, der er vært for forskellige HaasBots. \ R \ n \ r \ nTjenesten leveret af HaasOnline er en af ​​de mest omfattende, når sammenlignet med sine konkurrenter og indeholder funktioner som tekniske indikatorer, historisk og realtids backtesting, sikkerhed og forsikringer. \ r \ n \ r \ n Derudover understøtter platformen fuldt programmerbare script-bots, som er skrevet i C #, og dette giver udviklere mulighed for for at skabe fuldt tilpassede bots, der fungerer på bestemte måder. \ u00a0 HaasOnline er også kompatibel med 20 førende børser, herunder Binance, Bitfinex, BitMEX, Coinbase Pro, Gemini, Huobi, Kraken, Kucoin og Poloniex. \ r \ n \ r \ n Mens crypto trading bots kan handle med ethvert altcoin-par, der understøttes af kompatible børser, og der er ingen begrænsninger for antallet af altcoin-par, du kan handle med. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPriser er struktureret i en måde at tillade en række brugere at gør brug af platformen uanset oplevelsesniveau, og der er ingen begrænsninger eller ekstra gebyrer for antallet af bestillinger, og teamet tager ikke en procentdel af brugeroverskuddet. \ r \ n \ r \ n Som et resultat har HaasOnline glæde af et voksende samfund med tusindvis af aktive brugere, der bruger HTS-kryptovaluta-handelsplatformen. \ r \ nHaasBot-nøglefunktioner \ r \ n \ r \ n \ tFunktionalitet \ u2013 HaasOnline kræver, at brugerne installerer software på deres pc eller bærbare computere og indeholder en intuitiv grænseflade og brugerdefinerede dashboards, der appellerer til handlende på alle niveauer. Platformen understøtter både Windows og Linux OS, og brugere kan konfigurere bots til automatisk at foretage handler 24 \ / 7 og også inkorporere en bred vifte af tekniske indikatorer. \ R \ n \ tRækkevidde af værktøjer \ u2013 Platformen indeholder også over 50 tekniske indikatorer som et antal testværktøjer, der giver mulighed for historisk og realtids backtesting. Brugere kan også beskytte deres handler ved at bruge 13 typer forsikringer, som skal opfyldes for at udføre købs- eller salgsordrer på børser, og 21 sikkerhedsforanstaltninger, som også kan udløse salg eller køb. \ R \ n \ tBørsintegration \ u2013 HaasOnline er aktuelt kompatibel med 20 førende børser, herunder Binance, Bitfinex, BitMEX, Bitstamp, Bittrex, CCEx, CEX.io, Coinbase Pro, Deribit, Gemini, HitBTC, Huobi, ionomy, Kraken, Kucoin, Nova Exchange, OKCoin, OKEx, OKEx Futures og Poloniex. \ R \ n \ tTeknologi \ u2013 Brugere kan bruge handelsbots ved at konfigurere HTS til at oprette forbindelse til deres konti på kompatible børser. Der er i øjeblikket 15 forudbyggede bottyper som inter exchange arbitrage, flash crash og akkumulationsbots. Platformen understøtter også fuldt programmerbare scriptbots, skrevet i C #, som giver mere avancerede brugere mulighed for at udvikle deres egne tilpassede bots. \ R \ n \ tKundesupport \ u2013 Brugere kan kontakte teamet ved at indsende en supportbillet i Support-sektionen eller ved at interagere med deres sociale mediekonti. Holdet opretholder en aktiv Twitter-konto, Telegram-gruppe, Discord-server, Facebook-side og YouTube. Teamet leverer også en FAQ-sektion som en del af deres Wiki-ressource-side. Ved at integrere softwaren direkte med Telegram kan brugerne se liveopdateringer om fortjeneste, tab og andre handelsdata. \ R \ n \ r \ nHvordan kommer du i gang med HaasBot \ r \ nFor at oprette en konto skal du bare klikke på \ u201cLog ind eller Registrer dig op \ u201d-fanen øverst til højre på siden. \ R \ n1) Opret en konto \ r \ n Alt, hvad du behøver, er at indtaste en e-mail-adresse for at registrere en konto på platformen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n2) Installer Haas Trade Server \ r \ nBrugere skal installere og konfigurere HTS, og teamet har leveret en række guider, der hjælper med at fremskynde processen. Disse inkluderer videoer til Windows- og Linux-brugere og Wiki-guider om, hvordan man installerer og konfigurerer HTS. \ R \ n \ r \ n \ r \ n3) Kontroller tegnebogets aktiver \ r \ n Når du har HTS i gang, kan du navigere i platform til at kontrollere dine Wallet-aktiver. \ r \ n \ r \ n \ r \ n4) Vælg en bot \ r \ nDu kan vælge en handels bot ved at kontrollere alle de tilgængelige bots i Bot-listen. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHaasBot-prissætning \ r \ nDer findes tre typer licenser, nemlig Begynder, Enkel og Avanceret, og ud over at vælge typen kan du også vælge, hvor længe du ønsker, at din licens skal være aktiv. Platformen giver licensbetingelser på 3, 6 eller 12 måneder. \ R \ n \ r \ nAlle betalinger skal foretages i Bitcoin, og priserne varierer fra 0,04 BTC for en 3 måneders begynderlicens til 0,32 BTC for en 12 måneders avanceret licens. Begynderlicensen giver adgang til 10 samtidige HaasBots, 10+ forsikringer, 10+ sikkerhed og 20 indikatorer, mens den avancerede licens giver mulighed for ubegrænset HaasBots og et ubegrænset antal værktøjer. \ R \ n \ r \ nAlle licenstyper understøttes af hele spektret af kompatible udvekslinger og leveres med kernefunktioner såsom Backtesting, Bot Performance Analyzer, 3rd Party Notifications, 2FA Security og Developer API Access. Derudover giver hvert niveau adgang til populære indikatorer såsom eksponentiel glidende gennemsnit (EMA), glidende gennemsnitskonvergensdivergens (MACD), StochRSI, relativ styrkeindeks (RSI) og Bollinger Bands. \ R \ n3 Månedsplan \ r \ n \ r \ n \ r \ n6 måneders plan \ r \ n \ r \ n12 måneders plan \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n På trods af disse muligheder giver holdet ikke en gratis prøveperiode, så brugerne skal tilmelde sig for at teste platformen. Som et resultat er det en god ide at se på sammenligningerne af prissammenligning for at finde ud af, hvilken licens der giver adgang til de funktioner, du har mest brug for. \ R \ n \ r \ nBrugere kan også opgradere når som helst og skal bare betale forskellen mellem deres nuværende og nye plan. \ u00a0Medlemmer skal bare logge ind på HTS og bruge ‘Opgraderingslicens’ \ u00a0-funktionen, selvom det er vigtigt at bemærke, at opgradering ikke forlænger planens udløbsdato . \ r \ nHvor nybegyndervenlig er HaasBot? \ r \ nHaasonline tager længere tid at vænne sig til sammenlignet med nogle af sine konkurrenter, det er nødvendigt at installere og konfigurere HTS og downloade bots på din computer. Dette kan vise sig vanskeligt i starten, og nye brugere bliver nødt til at gennemgå de forskellige online-tutorials for at kunne navigere i processen. \ R \ n \ r \ nNår HTS er i gang, har nyere handlende dog adgang til brugervenlige præ -indbyggede bots såsom Order-bot, der fungerer i henhold til foruddefinerede ordrer, Accumulation-bot, som akkumulerer en bestemt valuta via randomiseret bestilling, og Inter-Exchange Arbitrage Bot, der udnytter prisforskelle på forskellige børser. \ r \ n \ r \ nDesuden understøtter Haasonline en række sikkerhedsforanstaltninger, der er designet til at beskytte erhvervsdrivendes midler. Disse inkluderer Luk over \ / Under overskudsindstillinger samt Prispumpe \ / Dump-muligheder og en række Stop Loss-alternativer. \ R \ n \ r \ nDesuden giver forsikringer et ekstra lag af beskyttelse og udløser køb eller salg af et bestemt aktiv, når særlige betingelser er opfyldt. Forsikringer fungerer sammen med sikkerhed og inkluderer Stay Rentable, Never Sell Cheaper and Overcome Fees options. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n På trods af dette giver platformen et væld af muligheder for mere avancerede brugere og disse inkluderer fuldt tilpasselige script-bots, over 50 tekniske indikatorer samt de 13 forsikringstyper og 21 forskellige sikkerhedsforhold. HaasOnline tilbyder også en automatisk indstillingsfunktion til indikatorer og sikkerhedsforanstaltninger, der gør det muligt for medlemmerne at se, hvilke indstillinger der fungerer bedst over en bestemt periode. \ R \ n \ r \ n I overensstemmelse med de fleste automatiserede handelsplatforme kræver Haasonline noget at tinkere af den erhvervsdrivende til at arbejde effektivt og begynde at generere overskud. Desuden styrer brugerne hele processen, vælger bots og indstiller strategier og parametre. Som et resultat skal nye handlende holde sig til enkle strategier og overlade de mere komplekse metoder til erfarne og professionelle handlende. \ R \ nHaasBot-konkurrenter \ r \ nVi har dækket et antal Crypto-handelsbots her på Blockonomi nu, HaasBot sammenligner gunstigt i funktioner, men vil være lidt sværere at konfigurere, da disse er skybaserede handelsplatforme, hvor HaasBot skal installeres lokalt. \ r \ n \ r \ nDe andre systemer, de står over for, er som følger: \ r \ n \ r \ n \ t3Commas \ r \ n \ tCryptohopper \ r \ n \ tCryptotrader \ r \ n \ r \ n Er HaasOnline en fidus? \ r \ nProjektet er et af de mere gennemsigtige på markedet og har givet en klar oversigt over dets virksomhedsstruktur og ledelsesteam på sin hjemmeside. Derudover er holdet ret aktive og kører en række sociale mediekonti og en Telegram-gruppe og har opbygget et betydeligt samfund. \ R \ n \ r \ n Samtidig kræver platformen ingen personlige oplysninger og brugere behøver kun at oplyse en e-mail-adresse, når de opretter en konto. HaasOnline accepterer også kun betaling i Bitcoin, hvilket også hjælper med at opretholde brugernes privatliv. Desuden har softwaren ikke adgang til dine midler; dog kræver det nogle administrative tilladelser for at arbejde. \ r \ n \ r \ nSoftwaren udsender et webgrænseflade og dets egen API ved at køre en lokal server og bruger sin administratoradgang til den lokale webserver. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTeamet har også indarbejdet en række sikkerhedsfunktioner for at beskytte deres kunder, og indskud og udbetalinger fra HTS-platformen understøttes ikke. Dette fjerner muligheden for, at en hacker er i stand til at kompromittere en handelsafbrydelse og stjæle midler direkte fra en brugers udvekslingskonti. Derudover understøtter platformen Two Factor Authentication (2FA) som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, og dette hjælper med at sikre, at uautoriseret adgang ikke er mulig på din handelsserver. \ R \ n \ r \ n Ligner andre handelsbotplatforme, mens du opbevar ikke penge på Haasonline, dine handelsbots forbinder med dine vekselkonti og udfører handler på dine vegne, og hvis hackere skulle få adgang til din handelsterminal, ville de være i stand til at tage kontrol over din handelsaktivitet. Selvom de ikke ville være i stand til at foretage udbetalinger, kan de stadig forårsage kaos med dine konti, og brugerne rådes til altid at få mest muligt ud af de tilgængelige sikkerhedsmuligheder. \ R \ n \ r \ nProspektive brugere kan tilmelde sig Telegram-gruppen for at få en bedre forståelse af projektet eller brug lidt tid på at søge i Bitcointalk-tråden om Haasonline, der dækker år og år med diskussion. \ r \ nHaasBot Pros \ r \ n \ r \ n \ tTransparent team \ r \ n \ tHøjt antal udvekslinger og handelspar understøttet \ r \ n \ tOver 100 forskellige tilgængelige bots \ r \ n \ tBred vifte af indikatorer, værdipapirer og forsikringer \ r \ n \ tGrande muligheder for udviklere og avancerede forhandlere \ r \ n \ r \ nHaasBot Cons \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tIngen prøveversion \ r \ n \ tMere kompliceret opsætning end skybaserede bots \ r \ n \ tEn bit dyr for nogle \ r \ n \ tIngen Apple OS-support \ r \ n \ r \ nKonklusion \ r \ nHaasOnline er en omfattende automatiseret handelsplatform, der kræver, at brugerne tilmelder sig webstedet, installerer og konfigurerer HTS, abonnerer på en licens og derefter begynder at brug forskellige bots. Platformen integreres med et stort antal førende børser og understøtter over 500 valutapar. Derudover får brugerne også adgang til en bred vifte af tekniske analyser og værktøjer såsom backtestmuligheder, forsikring og sikkerhed. \ R \ n \ r \ nTeamet tilbyder også en række licenser, der kommer nyere handlende til gode, dog software tager noget at vænne sig til og behovet for at downloade og installere software, jeg slukker for nogle handlende. \ r \ n \ r \ n Som et resultat tilrådes det, at nyere handlende tilslutter sig Telegram-gruppen for at få en bedre forståelse af platformen og derefter se efter at købe en 3 måneders licens, mens de bliver fortrolige med HTS-systemet. Nye brugere kan også se på at gøre brug af nogle af de nemmere at bruge forudbyggede bots og være sikker på at beskytte deres midler ved at gøre brug af forsikring og sikkerhed. \ R \ n \ r \ nDen omfattende udveksling og handel par support tillad HaasBots at udmærke sig ved at udføre mindre handler for at få mest muligt ud af forskelle mellem forskellige valutapar, og Arbitrage-funktionen tillader handlende at tjene penge uanset deres erfaringsniveau. På trods af dette er Haasonline et meget indviklet og detaljeret projekt, der måske er bedst egnet til mere mellemliggende og avancerede forhandlere. \ R \ n \ r \ nDen brede vifte af tekniske indikatorer og evnen til at tilpasse bots vil appellere til de mere teknisk avancerede, og teamet leverer omfattende dokumentation om indikatorer, handelsteknikker samt forskellige softwarefunktioner. \ r \ n \ r \ nProjektet er bakket op af et respekteret og gennemsigtigt team og har opbygget en betydelig brugerbase gennem årene. Men ifølge feedback fra samfundet; nogle brugere rapporterer at have problemer med softwaren og hævder, at det til tider ikke reagerer. Som et resultat kan HaasOnline være bedst for folk, der kan lide at få deres hænder beskidte eller er villige til at bruge tid på at få mest muligt ud af det store antal funktioner, der tilbydes. \ R \ nBesøg HaasBot","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"},"dato Udgivet":"2019-07-17"},"yderligere Type":"udefineret","Alternativ navn":"udefineret","pris":"udefineret","priser":"udefineret","mærke":"udefineret","kategori":"udefineret","farve":"udefineret","dybde":"udefineret","disambiguatingDescription":"udefineret","gtin":"udefineret","gtin12":"udefineret","gtin13":"udefineret","gtin14":"udefineret","gtin8":"udefineret","højde":"udefineret","identifikator":"udefineret","logo":"udefineret","mainEntityOfPage":"udefineret","materiale":"udefineret","model":"udefineret","mpn":"udefineret","nsn":"udefineret","produktID":"udefineret","produktions dato":"udefineret","Købsdato":"udefineret","udgivelses dato":"udefineret","samme som":"udefineret","sku":"udefineret","slogan":"udefineret","url":"udefineret","vægt":"udefineret","bredde":"udefineret"}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me