Begyndervejledning til Cryptotrader: Komplet gennemgang

CryptoTrader anmeldelse

Cryptotrader er en skybaseret handelsplatform, der indeholder en række handelsbots og hjælper med at automatisere handelsprocessen.

Platformen giver brugerne mulighed for at engagere sig i algoritmisk handel og sigter mod at levere skybaserede handelsløsninger til både erfarne kryptovalutahandlere og alle, der kan være en ny aktør i sektoren.

Brugere er i stand til at vælge mellem bots, der gør brug af forskellige strategier, herunder mere aggressive teknikker, der sigter mod at låse i kortsigtede gevinster, eller bots, der handler mere konservativt og har mere langsigtet fokus.

CryptoTrader anmeldelse

Besøg CryptoTrader

CryptoTrader-oversigt

Holdet hos Cryptotrader har produceret en ganske minimalistisk webside, og der gives ikke meget information om menneskerne bag projektet, eller hvor de kan være placeret.

Imidlertid viser det sig, at projektet drives af Algocraft Ltd, og den skybaserede platform giver brugerne mulighed for at gøre brug af automatiserede handelsstrategier via deres fleksible script-sprog, der er baseret på CoffeeScript..

Medlemmer er i stand til at handle Bitcoin og andre kryptokurver uden at skulle installere særlig software, og handelsbots kører i deres skalerbare VPS-sky 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Platformen indeholder også en bred vifte af nyttige værktøjer, såsom deres backtestmuligheder, der giver handlende mulighed for at operere risikofrit på reelle markeder, og når de er klar, kan handlende gå videre til automatisering via brug af live handelsrobotter.

Cryptotrader understøtter i øjeblikket 13 førende kryptokursudvekslinger, herunder Binance, Coinbase og Huobi og driver en abonnementstjeneste, der giver brugerne mulighed for at vælge en betalt plan, der bedst dækker deres behov og passer til deres handelsmål.

CryptoTrader-funktioner

Nøglefunktioner

 • Funktionalitet – Cryptotrader fungerer som en webbaseret løsning, og deres automatiserede handelsbots er baseret i VPS-skyen. Disse bots kører på Cryptotrader’s servere og kræver ingen softwareinstallation.
 • Række værktøjer – Platformen leverer en række testværktøjer og giver brugerne mulighed for at live-teste og backteste deres handelsstrategier. Medlemmer kan vælge mellem et sæt strategiske skabeloner, herunder grundlæggende handel med flere par og EMA-crossover og køre tests for at se, hvordan en handelsbot ville have fungeret på tidligere markeder under en række forskellige forhold.
 • Exchange-integration – Cryptotrader er i øjeblikket kompatibel med 13 førende børser, herunder Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CEX.io, Coinbase, Huobi, Kraken, Poloniex og Quione.
 • Teknologi – Platformen leverer en API, der integreres med et antal børser og giver udviklere mulighed for at skrive fuldt udstyrede handelsalgoritmer. Cryptotrader kan udføre handelskripts kodet i CoffeeScript på historiske data, og enhver med en vis programmeringsevne kan oprette deres egne bots.
 • Integreret markedsplads – Cryptotrader inkluderer også et strategimarked, hvor brugerne kan købe og sælge handelsstrategier, hvor de bedste strategier oprettes af professionelle forhandlere.
 • Kunde support – Holdet kan nås ved at udfylde kontaktsektionen på deres startside, og de opretholder også en aktiv Twitter. Medlemmer kan også bruge øjeblikkelige e-mail-alarmer og SMS-underretninger samt et diskussionsforum.

Sådan tilmelder du dig Cryptotrader

Oprettelse af en konto er en ligetil proces. Klik på fanen “Log ind” øverst på siden, og klik derefter på “Jeg vil registrere”.

1) Opret en konto

Indtast blot et opholdsland, e-mail-adresse og adgangskode for at registrere dig.

Du kan derefter bekræfte din e-mail-konto ved at klikke på aktiveringslinket i den sendte e-mail og få adgang til dashboardet.

2) Opret din konto

Herfra kan du vælge at opgradere din konto til en abonnementsplan og bruge funktionerne til livehandel eller backtesting. Du kan også vælge at leje, købe eller oprette en handelsstrategi. Du kan også vælge fra listen over børser for at se nøjagtigt, hvilke handelspar der understøttes.

3) Vælg og test en handelsstrategi

Du kan vælge en strategi fra afsnittet Strategimarked, og hver indstilling viser dens pris og popularitetsvurdering. Brugere med programmeringsevner kan udvikle deres egne ved at arbejde med open source-strategikoden, der også er placeret inde i strategimarkedet.

For at bakke en strategi og se, hvordan den fungerer på historiske markedsdata, skal du åbne backtesting-værktøjet og indsætte koden i editoren. Backtest-indstillingerne kan konfigureres om nødvendigt ved hjælp af formularen øverst.

Du kan derefter klikke på knappen ‘Backtest’, og når simuleringen er afsluttet, vil du modtage en log, der indeholder alle handler udført af algoritmen.

Du kan også generere en API-nøgle og hemmelighed på din cryptocurrency-udvekslingskonto. Klik på knappen “Kør”, og indsæt API-nøglen og hemmeligheden i konfigurationsformularen, og klik derefter på “Start”. Efter oprettelse af forbindelse til børsen skal en ny botforekomst vises her og boten bruger denne placering til at logge al sin handelsaktivitet.

Priser for CryptoTrader

Der er fem forskellige prisplaner til rådighed, og planerne er prissat i Bitcoin (BTC) og spænder fra 0,0042 BTC til 0,0653 BTC om måneden. Medlemmer har også mulighed for at foretage betalinger i Litecoin (LTC). Hver plan inkluderer e-mail-alarmer og backtestefunktioner ud over følgende funktioner:

Grundlæggende+

 • Fra 0,0042 BTC pr. Måned
 • 1 live trading bot
 • $ 1000 handelskonto egenkapitalgrænse

Fast

 • Fra 0,0059 BTC pr. Måned
 • 3 live handelsbots
 • $ 5000 handelskonto egenkapitalgrænse

Pro

 • Fra 0,011 BTC pr. Måned
 • 5 live handelsbots
 • $ 20.000 handelskonto egenkapitalgrænse
 • Marginhandel / korte positioner

VIP

 • Fra 0,0209 BTC pr. Måned
 • 10 live trading bots
 • Ubegrænset grænse for handelskapital
 • Marginhandel / korte positioner
 • Prioriteret support

Præmie

 • Fra 0,0522 BTC pr. Måned
 • 25 live trading bots
 • Ubegrænset grænse for handelskonto
 • Marginhandel / korte positioner
 • Prioriteret support

Derudover er der nogle handelsstrategier, der er tilgængelige gratis, mens nogle er tilgængelige for leje. Premiumstrategier kan vælges ved hjælp af børsstøtte og lejepris og ledsages af fulde beskrivelser og brugsanvisninger. Hver strategi har også en omkostnings- og popularitetsprocent, og de højere popularitetsstrategier med en track record af succes er blandt de dyrere.

Hvor nybegyndervenlig er Cryptotrader?

Cryptotrader er relativt ligetil at bruge og kræver ikke download eller installation af nogen software eller yderligere plug-ins. Platformen kan tilgås via hjemmesiden og fungerer som en fuldstændig skybaseret løsning med bots, der kører i Cryptotrader VPS-skyen.

Der er også en god mængde fællesskabsproduceret information tilgængelig, såsom videoer om, hvordan du opsætter din første bot, og opretter forbindelse til handel via API-nøgle med din foretrukne udveksling.

Nye brugere kan også få tip om, hvordan man finder en strategi, der passer til deres handelsmål, hvordan man backtest den og lige hvad man kan forvente. Derudover får medlemmerne efter tilmelding adgang til forummet, som indeholder et stort antal detaljerede forklaringer og giver alle mulighed for at diskutere med mere erfarne brugere.

Community Forum kan også fungere som et godt udgangspunkt for at hjælpe medlemmerne med at lære, hvordan de udvikler deres egne handelsstrategier.

Nye aktører i verdenen med automatiseret handel kan også købe handelsstrategier fra Cryptotrader-markedet, som indeholder strategier oprettet af professionelle forhandlere, og mens der er nogle gratis handelsbots, er de mest populære bots alle betalte muligheder og kræver, at brugerne tilmelder sig en abonnementsplan. Ved at opgradere til dyrere planer får brugerne adgang til flere handelsbots og en øget handelsandel.

For enhver, der er interesseret i at kode deres egne strategier, er det nødvendigt med programmeringserfaring for at kunne bruge Cryptotrader-tjenesten, og platformen inkluderer et Developer University og fuld API-dokumentation.

Er Cryptotrader en fidus?

Der er næsten ingen information tilgængelig online om menneskerne bag platformen; Cryptotrader har dog udviklet et betydeligt fællesskab af brugere, og potentielle medlemmer kan søge i Reddit og Bitcointalk for at se diskussioner om brug af platformen.

Som en automatisk handelstjeneste har Cryptotrader ikke adgang til dine midler på noget tidspunkt, og brugerne er ikke forpligtet til at overføre penge for at handle via Cryptotrader, da bots fungerer via en API-integration, der giver dem mulighed for at udføre handler på understøttede børser.

Brugere skal generere API-nøgler på deres kryptovaluta-børser og linke dem til en handelsbot. Disse nøgler giver bot begrænset adgang til din konto for at udføre handler, og bots får ikke tilbagetrækningsrettigheder, så selvom der opstår et sikkerhedsbrud, ville involverede ondsindede parter stadig ikke være i stand til direkte at få adgang til dine midler.

For yderligere sikkerhed er det en god ide at begrænse de handlinger, en bot kan tage, og starte med mere konservative handelsstrategier. Det tilrådes også kun at køre en enkelt bot med hver udvekslingskonto for at undgå, at bots konkurrerer om midler. De mere avancerede planer giver medlemmer mulighed for at køre flere live handelsbots; dog kan brugerne overvinde dette problem ved at bruge børser som Bitstamp og Poloniex, der muliggør oprettelse af underkonti.

Teamet erklærer også, at de stræber efter at beskytte alle brugerdata, og e-mails, navne og yderligere personlige oplysninger behandles fortroligt kun brugt til interne formål, og der er ingen datadeling med eksterne eller tredjepartsenheder.

De angiver også, at enhver konto, der viser sig at være forbundet med levering af spam eller andre ulovlige aktiviteter, straks lukkes uden forudgående varsel eller refusion. Brugere skal også være opmærksomme på, at enhver kildekode, de indsender, forbliver deres intellektuelle ejendom. Når først alt indhold, inklusive kildekode, er blevet offentliggjort, kan det ikke fjernes efter anmodning og forbliver offentligt tilgængeligt. Holdet får heller ikke adgang til dine strategier uden tilladelse, medmindre det er nødvendigt for vedligeholdelse.

Konklusion

Cryptotrader er en brugervenlig, algoritmisk handelsplatform, der giver brugerne mulighed for at tilmelde sig en betalt plan, abonnere på forskellige bots og deltage i automatiseret handel ved at følge aktiviteten af ​​de valgte bots.

Platformen integreres med nogle af de største og mest populære børser og fungerer som en skybaseret platform, som gør det muligt for nye brugere at komme i gang uden at kræve software-downloads af plug-in-udvidelser.

Som et resultat kræves ingen teknisk viden, og brugerne kan komme i gang hurtigt og gøre brug af det tilgængelige lærings- og supportmateriale. Det er dog stadig klogt for mindre erfarne handlende at teste bots grundigt, inden de implementerer dem, og at vælge konservative strategier til mindre beløb, når de er klar til at forpligte sig til live handel.

På trods af den relative lethed ved at bruge platformen har den nogle ulemper, for det første er der lidt information tilgængelig på teamet bag projektet, som ikke hjælper med at opbygge en følelse af tillid, og kundesupportmulighederne mangler sammenlignet med nogle af konkurrencen. Medlemmer skal i øjeblikket indsende e-mail-anmodninger, mens andre platforme gør brug af Telegram, live chats og bruger deres sociale mediekanaler mere aktivt for at holde deres samfund engageret og opdateret.

Derudover, mens der er en god mængde information tilgængelig, er webstedet ret minimalistisk, og potentielle brugere skal først tilmelde sig for at verificere listerne over udvekslinger og kryptovalutahandelspar, der aktuelt understøttes, da disse oplysninger generelt ikke gøres offentligt tilgængelige.

Cryptotrader er dog stadig en nem at bruge og relativt populær mulighed, der giver en række konti til små investorer op til institutionelle enheder. Det giver også erfarne programmører og handlende mulighed for at oprette deres egne bots og sælge dem på markedspladsen, mens nyere brugere kan leje disse bots og tilbagestille dem grundigt, inden de forpligter dem til live brug.

Endelig er det vigtigt at huske, at kryptokurrencyhandel ofte kan være en højrisikoaktivitet, og der er ingen garantier for at tjene penge eller låse fortjeneste.

Nyere handlende skal se på at gøre brug af en populær bot bygget på respekterede og pålidelige algoritmer og bruge testværktøjerne, før de tillader boten at handle på en live-konto.

Hver enkelt er ansvarlig for deres handelserfaring, og holdet bag Cryptotrader holdes ikke ansvarlig for eventuelle negative virkninger af eksterne faktorer eller eventuelle tab. Hjemmesiden er dog ret intuitiv, og platformen er en ligetil måde for brugere at deltage i algoritmisk handel, og ved at teste og fungere klogt skal medlemmerne have en relativt behagelig brugeroplevelse.

Besøg CryptoTrader

CryptoTrader

src = “~ billeder \ begyndere-guide-til-cryptotrader-komplet-gennemgang.gif”

alt = “CryptoTrader anmeldelse”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.5

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

8.0 / 10

Gebyrer

8.0 / 10

Kunde support

9,0 / 10

Fordele

 • Let at bruge
 • Cloudbaseret system
 • Støtte til populære børser
 • Gode ​​læringsmaterialer

Ulemper

 • Teaminfo mangler

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"CryptoTrader","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 12 \ /cryptotrader-review.gif","beskrivelse":"Cryptotrader er en skybaseret handelsplatform, der inkorporerer en række handelsbots og hjælper med at automatisere handelsprocessen. Platformen giver brugerne mulighed for at engagere sig i algoritmisk handel og sigter mod at levere skybaserede handelsløsninger til både erfarne kryptovalutahandlere og alle, der kan være en ny aktør i sektoren. Brugere kan…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8,50"},"navn":"CryptoTrader","reviewBody":"Cryptotrader er en skybaseret handelsplatform, der indeholder en række handelsbots og hjælper med at automatisere handelsprocessen. \ R \ n \ r \ nPlatformen giver brugerne mulighed for at deltage i algoritmisk handel og sigter mod at levere skybaserede handelsløsninger til begge erfarne kryptovalutahandlere og alle, der kan være en ny aktør i sektoren. \ r \ n \ r \ nBrugere er i stand til at vælge mellem bots, der gør brug af forskellige strategier, herunder mere aggressive teknikker, der sigter mod at låse kortvarige gevinster, eller bots, der handler mere konservativt og har mere langsigtet fokus. \ r \ n \ r \ n \ r \ nBesøg CryptoTrader \ r \ n \ r \ nCryptoTrader Oversigt \ r \ nTeamet på Cryptotrader har produceret en ganske minimalistisk webside og der gives ikke meget information om menneskerne bag projektet, eller hvor de kan befinde sig. \ r \ n \ r \ nProjektet er dog vist at blive kørt af Algocraft Ltd, og den skybaserede platform giver brugerne mulighed for at gøre brug af automatiseret handel strategier via deres fleksible script sprog whi ch er baseret på CoffeeScript. \ r \ n \ r \ nMedlemmer er i stand til at handle med Bitcoin og andre kryptokurver uden at skulle installere nogen speciel software, og handelsbots kører i deres skalerbare VPS-sky 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. \ r \ n \ r \ nPlatformen indeholder også en bred vifte af nyttige værktøjer, såsom deres backtestmuligheder, der giver handlende mulighed for at operere risikofrit på reelle markeder, og når de er klar, kan handlende gå videre til automatisering via brug af live handelsrobotter. \ r \ n \ r \ nCryptotrader understøtter i øjeblikket 13 førende kryptokursudvekslinger inklusive Binance, Coinbase og Huobi og driver en abonnementstjeneste, der giver brugerne mulighed for at vælge en betalt plan, der bedst dækker deres behov og passer til deres handelsmål. \ r \ n \ r \ n \ r \ nNøglefunktioner \ r \ n \ r \ n \ tFunktionalitet \ u2013 Cryptotrader fungerer som en webbaseret løsning, og deres automatiserede handelsbots er baseret i VPS-skyen. Disse bots kører på Cryptotrader-servere og kræver ingen softwareinstallation. \ R \ n \ tRækkevidde af værktøjer \ u2013 Platformen leverer en række testværktøjer og giver brugerne mulighed for at live-teste og gentest deres handelsstrategier. Medlemmer kan vælge mellem et sæt strategiske skabeloner, herunder grundlæggende handel med flere par og EMA-crossover og køre tests for at se, hvordan en handelsbot ville have fungeret på tidligere markeder under en række forskellige forhold. \ R \ n \ tBytte Integration \ u2013 Cryptotrader er i øjeblikket kompatibel med 13 førende børser, herunder Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CEX.io, Coinbase, Huobi, Kraken, Poloniex og Quione. \ r \ n \ tTechnology \ u2013 Platformen giver en API, der integreres med en antal udvekslinger og giver udviklere mulighed for at skrive fuldt udstyrede handelsalgoritmer. Cryptotrader kan udføre handelsskripter kodet i CoffeeScript på historiske data, og alle med en vis programmeringsevne kan oprette deres egne bots. \ R \ n \ tIntegrated Marketplace \ u2013 Cryptotrader inkluderer også en strategimarked, hvor brugere kan købe og sælge handelsstrategier med de bedste strategier, der oprettes af professionelle forhandlere. \ r \ n \ tKundesupport \ u2013 Holdet kan nås ved at udfylde kontaktsektionen på deres startside, og de opretholder også en aktiv Twitter. Medlemmer kan også gøre brug af øjeblikkelige e-mail-alarmer og SMS-underretninger samt et diskussionsforum. \ R \ n \ r \ nHvordan du tilmelder dig Cryptotrader \ r \ nOprettelse af en konto er en ligetil proces, klik på \ u201cLog ind \ u201d fanen øverst på siden, og klik derefter på \ u201cJeg vil registrere \ u201d. \ r \ n1) Opret en konto \ r \ nIndtast blot et bopælsland, e-mail-adresse og adgangskode for at registrere. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan derefter bekræfte din e-mail-konto ved at klikke på aktiveringslinket i den sendte e-mail og få adgang til instrumentbrættet. \ r \ n2) Opret din konto \ r \ nFra her kan du vælge at opgradere din konto til en abonnementsplan og gøre brug af live trading eller backtesting-funktionerne. Du kan også vælge at leje, købe eller oprette en handelsstrategi. Du kan også vælge fra børslisten for at se nøjagtigt, hvilke handelspar der understøttes. \ R \ n \ r \ n \ r \ n3) Vælg og test en handelsstrategi \ r \ nDu kan vælge en strategi fra strategien Markedsafsnit og hver indstilling viser deres pris og popularitetsvurdering. Brugere med programmeringsevner kan udvikle deres egne ved at arbejde med open source-strategikoden, der også er placeret inde i strategimarkedet. \ R \ n \ r \ nFor at bakke en strategi og se, hvordan den fungerer på historiske markedsdata, skal du åbne backtestværktøjet og indsæt koden i editoren. Backtest-indstillingerne kan konfigureres, hvis det er nødvendigt, ved hjælp af formularen øverst. \ R \ n \ r \ nDu kan derefter klikke på knappen ‘Backtest’, og når simuleringen er afsluttet, vil du modtage en log, der indeholder alle handler udført af algoritmen. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan også generere en API-nøgle og hemmelighed på din cryptocurrency-udvekslingskonto. Klik på knappen “Kør”, og indsæt API-nøglen og hemmeligheden i konfigurationsformularen, og klik derefter på “Start”. Efter oprettelse af forbindelse til børsen skal der vises en ny botforekomst her, og boten bruger denne placering til at logge al sin handelsaktivitet. \ R \ nCryptoTrader-prissætning \ r \ nDer er fem forskellige prisplaner tilgængelige, og planerne er prissat i Bitcoin (BTC) og spænder fra 0,0042 BTC til 0,0653 BTC om måneden. Medlemmer har også mulighed for at foretage betalinger i Litecoin (LTC). Hver plan inkluderer e-mail-alarmer og backtesting-funktioner ud over følgende funktioner: \ r \ nBasic + \ r \ n \ r \ n \ tFra 0,0042 BTC pr. Måned \ r \ n \ t1 live trading bot \ r \ n \ t $ 1000 grænse for handelskonto egenkapital \ r \ n \ r \ nRegular \ r \ n \ r \ n \ tFra 0,0059 BTC pr. måned \ r \ n \ t3 live trading bots \ r \ n \ t $ 5000 handelskonto egenkapitalgrænse \ r \ n \ r \ nPro \ r \ n \ r \ n \ tFra 0,011 BTC pr. måned \ r \ n \ t5 live trading bots \ r \ n \ t $ 20.000 handelskonto egenkapitalgrænse \ r \ n \ tMarginhandel \ / korte positioner \ r \ n \ r \ nVIP \ r \ n \ r \ n \ tFra 0,0209 BTC pr. måned \ r \ n \ t10 live trading bots \ r \ n \ tUbegrænset grænse for handelskonto egenkapital \ r \ n \ tMarginhandel \ / kort positioner \ r \ n \ tPrioritetsstøtte \ r \ n \ r \ nPremium \ r \ n \ r \ n \ tFra 0,0522 BTC pr. måned \ r \ n \ t25 live trading bots \ r \ n \ tUbegrænset handelskonto egenkapitalgrænse \ r \ n \ tMarginhandel \ / korte positioner \ r \ n \ tPrioritetsstøtte \ r \ n \ r \ n Derudover er der nogle handelsstrategier, der er tilgængelige gratis, mens nogle er tilgængelige for leje. Premiumstrategier kan vælges ved hjælp af børsstøtte og lejepris og ledsages af fulde beskrivelser og brugsanvisninger. Hver strategi har også en omkostnings- og popularitetsprocent, og de højere popularitetsstrategier med en track record for succes er blandt de dyrere. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHvordan begyndervenlig er Cryptotrader? \ R \ nCryptotrader er relativt ligetil at bruge og kræver ikke download eller installation af software eller yderligere plug-ins. Platformen kan tilgås via hjemmesiden og fungerer som en fuldstændig skybaseret løsning med bots, der kører i Cryptotrader VPS-skyen. \ R \ n \ r \ nDer er også en god mængde fællesskabsproduceret information tilgængelig, såsom videoer om, hvordan du opsætter din første bot og opretter forbindelse til handel via API-nøgle med din foretrukne børs. \ r \ n \ r \ nNye brugere kan også få tip til, hvordan man finder en strategi, der passer til deres handelsmål, hvordan man backtest den, og lige hvad man kan forvente. Derudover får medlemmerne efter tilmelding adgang til forummet, som indeholder et stort antal detaljerede forklaringer og giver alle mulighed for at diskutere med mere erfarne brugere. \ R \ n \ r \ nFællesskabsforumet kan også fungere som et godt udgangspunkt for at hjælpe medlemmerne med at lære at udvikle deres egne handelsstrategier. \ r \ n \ r \ nNye deltagere i verdenen med automatiseret handel kan også købe handelsstrategier fra Cryptotrader-markedet, der indeholder strategier oprettet af professionelle forhandlere, og mens der er nogle gratis handelsbots, de mest populære bots er alle betalte optioner og kræver, at brugerne tilmelder sig en abonnementsplan. Ved at opgradere til dyrere planer får brugerne adgang til flere handelsbots og en øget mængde handelskapital. \ R \ n \ r \ nFor alle, der er interesseret i at kode deres egne strategier, er det nødvendigt med programmeringserfaring for at kunne bruge Cryptotrader-tjenesten og platformen inkluderer et udvikleruniversitet og fuld API-dokumentation. \ r \ n Er Cryptotrader en fidus? \ r \ n Der er næsten ingen information tilgængelig online om menneskerne bag platformen; Cryptotrader har dog udviklet et betydeligt fællesskab af brugere, og potentielle medlemmer kan søge i Reddit og Bitcointalk for at se diskussioner om brug af platformen. \ r \ n \ r \ n Som en automatiseret handelstjeneste har Cryptotrader ikke adgang til dine midler på noget tidspunkt , og brugerne er ikke forpligtet til at overføre penge for at kunne handle via Cryptotrader, da bots fungerer via en API-integration, der giver dem mulighed for at udføre handler på understøttede børser. \ r \ n \ r \ nBrugere skal generere API-nøgler på deres kryptokurrency børser og knytte dem til en handels bot. Disse nøgler giver bot begrænset adgang til din konto for at udføre handler, og bots får ikke tilbagetrækningsrettigheder, så selvom der opstår et sikkerhedsbrud, vil eventuelle involverede ondsindede parter stadig ikke være i stand til direkte at få adgang til dine midler. \ R \ n \ r \ nFor yderligere sikkerhed er det en god ide at begrænse de handlinger, en bot kan tage, og starte med mere konservative handelsstrategier. Det tilrådes også kun at køre en enkelt bot med hver udvekslingskonto for at undgå, at bots konkurrerer om midler. De mere avancerede planer giver medlemmer mulighed for at køre flere live handelsbots; dog kan brugerne overvinde dette problem ved hjælp af udvekslinger som Bitstamp og Poloniex, der muliggør oprettelse af underkonti. \ r \ n \ r \ nTeamet erklærer også, at de stræber efter at beskytte alle brugerdata og e-mails, navne og yderligere personlige oplysninger oplysninger behandles fortroligt kun brugt til interne formål, og der er ingen datadeling med eksterne eller tredjepartsenheder. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe angiver også, at enhver konto, der viser sig at være tilknyttet levering af spam eller andre ulovlige aktiviteter afsluttes straks uden forudgående varsel eller refusion. Brugere skal også være opmærksomme på, at enhver kildekode, de indsender, forbliver deres intellektuelle ejendom. Når først alt indhold, inklusive kildekode, er blevet offentliggjort, kan det ikke fjernes efter anmodning og forbliver offentligt tilgængeligt. Teamet får heller ikke adgang til dine strategier uden tilladelse, medmindre det er nødvendigt for vedligeholdelse. \ R \ nKonklusion \ r \ nCryptotrader er en enkel at bruge, algoritmisk handelsplatform, der giver brugerne mulighed for at tilmelde sig en betalt plan, abonnere på forskellige bots, og deltage i automatiseret handel ved at følge aktiviteten af ​​de valgte bots. \ r \ n \ r \ nPlatformen integreres med nogle af de største og mest populære børser og fungerer som en skybaseret platform, der giver nye brugere mulighed for at komme i gang uden kræver software-downloads af plug-in-udvidelser. \ r \ n \ r \ n Som et resultat kræves der ingen teknisk viden, og brugerne kan komme i gang hurtigt og gøre brug af det tilgængelige lærings- og supportmateriale. Det er dog stadig klogt for mindre erfarne handlende at teste bots grundigt, inden de implementerer dem, og at vælge konservative strategier til mindre beløb, når de først er klar til at forpligte sig til livehandel. \ R \ n \ r \ n På trods af den relativt lette anvendelse af platformen , det har nogle ulemper, for det første er der kun få oplysninger om teamet bag projektet, som ikke hjælper med at opbygge en følelse af tillid, og kundesupportmulighederne mangler sammenlignet med nogle af konkurrencen. Medlemmer skal i øjeblikket indsende e-mail-anmodninger, mens andre platforme bruger Telegram, live chats og bruger deres sociale mediekanaler mere aktivt for at holde deres samfund engageret og opdateret. \ R \ n \ r \ n Derudover, mens der er en god mængde information tilgængelig, webstedet er ret minimalistisk, og potentielle brugere skal først tilmelde sig for at verificere listerne over børser og kryptokurrencyhandelspar, der aktuelt understøttes, da disse oplysninger generelt ikke gøres offentligt tilgængelige. \ r \ n \ r \ nCryptotrader er dog stadig en nem at bruge og relativt populær mulighed, der giver en række forskellige konti til små investorer op til institutionelle enheder. Det giver også erfarne programmører og handlende mulighed for at oprette deres egne bots og sælge dem på markedet, mens nyere brugere kan leje disse bots og foretage en backtest af dem inden de forpligter dem til live brug. \ R \ n \ r \ n Endelig er det vigtigt at huske, at handel med kryptokurrency ofte kan være en højrisikoaktivitet, og der er ingen garantier for at tjene penge eller låse i overskud. \ r \ n \ r \ nFærre handlende bør se på at gøre brug af en populær bot bygget på respekterede og pålidelige algoritmer , og brug testværktøjerne, inden de tillader boten at handle på en live-konto. \ r \ n \ r \ nHver enkeltperson er ansvarlig for deres handelserfaring, og holdet bag Cryptotrader holdes ikke ansvarlig for eventuelle negative virkninger af eksterne faktorer eller eventuelle tab. Webstedet er dog ret intuitivt, og platformen er en ligetil måde for brugerne at deltage i algoritmisk handel, og ved at teste og fungere klogt skal medlemmerne have en relativt behagelig brugeroplevelse. \ R \ nBesøg CryptoTrader","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"},"dato Udgivet":"2019-12-08"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me