Begyndervejledning til Bitcoin & Crypto Trading Bots

Bedste Bitcoin Trading Bots

I modsætning til aktiemarkederne lukker kryptokurrencymarkedet aldrig og sover aldrig, hvilket kan være et meget stressende scenario for handlende og endda afslappede investorer i branchen.

Brugere, der er fortrolige med kryptoinvesteringer, vil også være fortrolige med den (glade eller synkende) følelse af at vågne op om morgenen for at blive mødt af en behagelig eller ubehagelig overraskelse, når de kontrollerer deres portefølje og ser store gevinster eller tab.

Som et resultat af markedets volatilitet er handelsbots blevet mere og mere populære blandt forhandlere ved at lade dem forblive i kontrol over deres handel til enhver tid, hvor botten ikke sover, selvom den erhvervsdrivende er. Derudover tillader en korrekt specificeret bot, at handler udføres hurtigere og mere effektivt, end den erhvervsdrivende ville være i stand til at gøre manuelt.

Eksplosionen af ​​popularitet i kryptokurrency har også resulteret i en stor stigning i antallet af tilgængelige kryptohandelsbots, enten gratis fra open source-platforme eller licenseret til brugere til gengæld for faste gebyrer.

Det er imidlertid vanskeligt at fastslå, hvilke af dem der fungerer efter hensigten, og hvem af dem er et absolut spild af tid. Dette indlæg vil overveje baggrunden for, hvad handelsbots nøjagtigt er, og om de fungerer for Bitcoin & Crypto-handel (og endnu vigtigere for din Bitcoin-handel).

Vi har nøje testet hver bot på denne liste, du kan klikke dig igennem til hver for at se vores detaljerede rapporter og fund, og dette indlæg opdateres konstant med nye muligheder, der kommer på markedet.

Top handelsbots

Hvis du har travlt, er her vores valg af de to bedste botplatforme på markedet lige nu.

Cryptohopper3Commas
Cryptohopper Bot anmeldelse
Integrationer

Binance

Bitfinex

Bittrex

CEX.io

Coinbase Pro

Cobinhood

Cryptopia

HitBTC

Huobi

Kraken

KuCoin

Poloniex

Integrationer

Bittrex

Bitfinex

Binance

Bitstempel

Kucoin

Poloniex

HitBTC

CEX.io

Coinbase Pro

OKex

Huobi

Yobit

GDAX

Pris fra

$ 19 Måned

Pris fra

$ 24 måned

Softwaretype

Skybaseret

Softwaretype

Skybaseret

Eksterne signaler

Ja

Eksterne signaler

Ja

Anmeldelse

Læs

Anmeldelse

Læs

Besøg Besøg

Bedste Crypto Trading Bots

I dette afsnit vil vi se på nogle af de populære og offentligt tilgængelige bots, du kan bruge. I de fleste tilfælde tilbyder disse bots mere end automatisk handel. Nogle af platformene giver klienter avancerede handelsværktøjer samt adgang til adskillige kryptobørser.

CryptohopperStjerne ikon

Cryptohopper er en af ​​de mest etablerede spillere i auto trading-scenen af ​​flere grunde. For det første kører de helt på skyen, så der kræves ingen installation, der muliggør handel 24 timer i timen. De har også et utroligt intuitivt instrumentbræt og kræver kun 5 minutters opsætning for at starte handel.

Cryptohopper anmeldelse

Ved siden af ​​dette er de den eneste bot, der integrerer eksterne signaler, så nye forhandlere kan abonnere på en voksende liste over professionelle analytikere fra hele verden. Mange bruger maskinindlæring, intelligente algoritmer og ansætter hold af matematikere til at målrette stigende mønter. Signaler sendes direkte til brugerens bots, der køber og sælger, når de modtager dem.

Cryptohopper Marketplace

Signaler dashboard, hvor du kan abonnere

Bot giver dig mulighed for at drage fordel af tyrmarkeder med et efterfølgende stop-loss og har fulde tekniske analysefunktioner fra Stoch og RSI til Bollinger Bands og MACD.

Cryptohopper har et meget flot moderne dashboard-område, hvor du kan konfigurere og overvåge alt og leveres med en konfigurationsguide eller foruddannede skabeloner til de populære børser – Binance, Bittrex, Poloniex, GDAX og Kraken.

Cryptohopper Dashboard

Handlende med mere erfaring kan inkorporere deres foretrukne tekniske indikatorer, udløsere og bruge værktøjer, der er praktiske på bjørnemarkeder, såsom DCA & kortslutningsfunktioner.

I modsætning til mange andre bots opkræver Cryptohopper ingen handelsgebyrer og er en af ​​de få bots, der tilbyder en gratis prøveperiode i en måned med muligheden for at opgradere til Bunny ($ 19 p / m), Hare ($ 49 p / m) og Kænguru ($ 99 p / m).

Vi har gennemført en dybdegående gennemgang af Cryptohopper her.

Besøg Cryptohopper

3KommasStjerne ikon

3Commas er en populær handelsbot, der fungerer med en række børser, herunder Bittrex, BitFinex, Binance, Bitstamp, KuCoin, Poloniex, GDAX, Cryptopia, Huobi og YOBIT. Bot fungerer 24/7 med enhver enhed, da det er en webbaseret tjeneste, så du kan overvåge dit handelsdashboard på mobil såvel som stationære og bærbare computere.

3Commas anmeldelse

Det giver dig mulighed for at indstille stop-loss og take-profit mål og har også et socialt handelsaspekt, der giver dig mulighed for at kopiere handlinger fra de mest succesrige forhandlere.

3 kommahandel handel bot

En anden interessant funktion er, at det er ETF-lignende kryptoporteføljefunktion, der giver dig mulighed for at oprette, analysere og tilbagetest en kryptoportefølje og vælge blandt de bedst fungerende porteføljer oprettet af andre.

Vi har gennemført en dybdegående gennemgang af 3kommaer her.

Besøg 3Commas

Kvadens

Quadency er en digital aktiveradministrationsplatform, der leverer automatiserede handels- og porteføljestyringsløsninger til både detailhandlere og institutionelle forhandlere.

Quadency ReviewQuadency Review

Platformen indeholder en omfattende række funktioner designet til at strømline processen med handel og investering i kryptokurver. Disse inkluderer en række handelsbots, der kommer forudkonfigureret eller kan tilpasses efter ønske, avanceret kortlægning og porteføljeanalyse.

Disse funktioner kombinerer alle for at forbedre kryptohandelsoplevelsen, og Quadency understøtter automatiseret handel på Binance, Bittrex, Coinbase Pro, Kucoin, Liquid og OKEx.

Se vores fulde Quadency Review her.

Besøg Quadency

Coinrule

Coinrule er en af ​​de nyeste handelsbotplatforme på markedet, der har nogle fantastiske funktioner og er velegnet til både begyndere og mere avancerede forhandlere. Det understøtter de mest populære børser som Binance, BitMEX, Coinbase Pro og Kraken og kan tilgås gratis ved hjælp af en Starter-konto.

Coinrule automatiseret handel

Betalte abonnementer spænder fra $ 29,99 til $ 249,99 pr. Måned med de forskellige kontoniveauer designet til at imødekomme handlende med forskellig erfaring og aktivitetsniveauer.

Enhver, der er interesseret i at bruge platformen, kan altid tilmelde sig en gratis startkonto og teste den for at finde ud af, om det vil være en fordel at vælge et betalt abonnement.

Du kan tjekke vores fulde anmeldelse af Coinrule her.

Besøg Coinrule

Udvekslingsbetjent

I modsætning til mange af de andre handelsbots på denne liste, Udvekslingsbetjent er mere et handelsværktøjssæt og kryptoporteføljestyringsplatform. De fleste kryptobørser giver ikke handlende masser af værktøjer til at bruge. Exchange Valet udfylder hullerne med almindeligt anvendte handelsværktøjer som samtidig stoptab og tager profitordrer.

Hvis du er vant til at bruge en handelsplatform som MT4 eller MT5, tages evnen til at indstille samtidig stoptab og tage profitordrer for givet. Mange børser understøtter hverken ordretype eller tillader forhandlere at bruge begge på samme tid.

Udvekslingsbetjent

Exchange Valet giver dig mulighed for at indstille både stoptab og tage profitordrer på det tidspunkt, hvilket er yderst nyttigt for aktive handlende.

Lad os sige, at du vil åbne en position i BTC, men din forventning er, at den vil samle sig for yderligere 10%. Hvis du tager fejl i retning af BTC-markedet, er der ingen grund til at holde fast og se din handelskapital blive spist op af en grim nedadgående kursbevægelse.

Exchange Valets platform giver dig mulighed for at åbne din BTC-handel med både stoptab og tage profitordre til det prisniveau, du vil. Hvis du har ret, og BTC samler med 10%, låser Exchange Valet det overskud ved at sælge positionen. Hvis du fik det forkert, vil dit stoptab forhindre et volatilt marked i at sprænge din handelskonto.

Praktiske værktøjer til porteføljestyring også!

Exchange Valet giver dig også mulighed for at holde øje med alle dine positioner og balancere dem næsten automatisk. Platformen viser alle dine kryptobesiddelser på et cirkeldiagram og giver dig mulighed for at købe en bestemt procentdel af din porteføljes samlede værdi i en enkelt krypto.

Lad os sige, at du vil have 40% af din samlede porteføljes værdi i ETH. Exchange Valet giver dig et simpelt indtastningsfelt, der giver dig mulighed for at købe den procentdel af enhver krypto, du kan lide. Dette er en nem måde at sikre, at du opretholder balancen mellem kryptoer, du kan lide, uden at gøre masser af arbejde.

Exchange Valet har også solide kommunikationsværktøjer. Alle dine ordrer kan leveres via Telegram (de kalder det Speedtrade), og andre oplysninger vil blive sendt til dig, hvis du vil. Porteføljeinfo kan også leveres med Telegram eller ved hjælp af platformens proprietære chatbot.

Exchange Valet mangler nogle funktioner

Hvis du leder efter en automatiseret handelsplatform, vil Exchange Valet ikke være et godt valg for dig. Selvom det tilbyder super nyttige handelsfunktioner, er det virkelig ikke en handels bot. Det er også begrænset til Binance og Bittrex. Dette kan måske ikke være et problem, men det er noget at overveje.

Exchange Valet koster også kryptoer at bruge. Platformen tilbyder nye brugere en 14-dages gratis prøveperiode, men derefter koster det dig $ 29 USD pr. Måned, $ 75 USD i tre måneder eller $ 250 USD, hvis du køber et års service.

Hvis du er en aktiv forhandler med en stor portefølje, kan disse priser give mening, selvom der er andre platforme, der giver dig flere funktioner til en lignende pris.

To områder, hvor Exchange Valet skinner, er sikkerhed og tilslutningsmuligheder. Platformen opfylder ISO 27001, ISO 27017 og ISO 27018 standarder for datasikkerhed. Det tilbyder også en masse information via Telegram, hvilket er fantastisk, hvis du vil holde øje med din portefølje, når du ikke er foran en computer.

Værd at lære mere om

Hvis du foretrækker at handle med din egen konto, kan Exchange Valet være et godt værktøj for dig. Mens det mangler algo-baserede handelsfunktioner, tilbyder det handlende alle de værktøjer, de ville finde på en konventionel handelsplatform.

Exchange Valet tager din sikkerhed alvorligt, hvilket er dejligt at se. Kommunikationsværktøjerne, som Exchange Valet byggede, er også nyttige. Hvis du er på udkig efter en platform, der udfylder de huller, som udvekslinger er åbne, er Exchange Valet et dybere kig værd!

Læs vores fulde anmeldelse af Exchange Valet her.

Besøg Exchange Valet

CryptoTrader

Det CryptoTrader bot er en skybaseret handelsbot, der giver brugerne fuldautomatiske handelsløsninger, men ikke kræver, at de installerer boten på deres eget system. CryptoTrader har en ‘markedsplads’, der giver brugerne mulighed for at købe deres foretrukne handelsstrategi eller alternativt at sælge strategier udviklet af dem selv.

Cryptotrader understøtter de fleste af de største børser for både backtesting og live trading, med backtesting-værktøjet, der giver brugerne mulighed for at gennemgå, hvordan deres strategier vil fungere under forskellige markedsforhold.

Cryptotrader

CryptoTrader tilbyder fem forskellige abonnementsplaner med gebyrer, der spænder fra 0,006 BTC til 0,087 BTC pr. Måned (Bitcoin er den eneste accepterede betalingsmetode). De separate pakker inkluderer et antal forskelle, herunder antallet af bots, der opererer på brugerens vegne samt den maksimale egenkapitalgrænse.

Selvom noget kendskab til kodning er gavnligt, når der oprettes strategier i CryptoTrader-bot, er der en række gratis og betalte strategier til rådighed for brugere, der ikke er erfarne / interesserede i kodning.

CryptoTrader-bot har også et bredt niveau af interoperabilitet, hvor tjenesten tilbyder e-mail- og tekstmeddelelser for at advare brugere om vigtige markedsbegivenheder eller ændringer i tendenser.

Læs vores dybe gennemgang af CryptoTrader.

Besøg CryptoTrader

Haasbot

Oprettet i 2014 af Haasonline, Haasbot handler Bitcoin og mange andre altcoins,

Selvom Haasbot sandsynligvis er den mest komplette af de handelsbots, der i øjeblikket er tilgængelige, gør det meget af arbejdet med relativt minimal input, der kræves af brugeren, for at levere denne service er det ret dyrt med omkostninger fra 0,04 BTC til 0,07 BTC i en periode på tre måneder.

HaasBot

Til disse priser er det klart, at enhver, der er villig til at tage en chance for det, skal være vidende om, hvad de forventer at komme ud af platformen og være forpligtet til at gøre det.

Haasbot er en udvækst af HaasOnline Software, som blev startet af Stephan de Haas i 1990’erne. Det samme firma står også bag HaasOnline Trade Server (HTS), som er et automatiseret system, der er designet til at handle kryptokurver.

Haasbot-platformen fungerer på Windows, MacOS og Linux og giver handlende mulighed for at vælge mellem mere end 10 forskellige ‘bots’. Jo mere du beslutter at bruge, jo flere bots har du adgang til på platformen.

I betragtning af de priser, der er involveret i brugen af ​​bots, er det en god ide at undersøge de afkast, de tidligere har genereret.

Læs vores dybe gennemgang af HaasBot her.

Besøg Haasbot

Zignaly

Zignaly er en handelsterminal med kryptovaluta-handelsbots, der lader dig handle automatisk med hjælp fra eksterne kryptosignaleverandører. I øjeblikket koster platformen kun $ 12 pr. Måned.

Platformen er utrolig nem at bruge og kan bruges som en passiv indkomstmaskine. Zignaly giver dig mulighed for nemt at oprette forbindelse til en TradingView-konto, så du kan bruge den med dine yndlingsindikatorer. Alternativt kan du bruge Zignaly-handelsterminalen til at oprette din fulde strategi på én gang.

Da Zignaly stadig er pre-lancering, er antallet af børser, den opererer med, begrænset. Udviklingsteamet siger, at når den fulde version er live, tilføjes KuCoin, Coinbase Pro, Poloniex og Bittrex til platformen. Virksomheden planlægger også at tilbyde sine kunder ubegrænsede valutapar uden yderligere omkostninger.

Zignaly Trading Bot

En af de bedste ting ved Zignaly udover prisen er udviklernes forpligtelse til gennemsigtighed. De fulde udviklingsteams info er tilgængelig online, og enhver, der ønsker at lære mere om grundlæggerne, kan finde deres personlige oplysninger på deres sociale medieprofiler.

Læs vores dybdegående gennemgang af Zignaly her.

Besøg Zignaly

Apex Trader

Apex Trader er en anden nyere platform, der tilbyder og let introduktion til handel automatisk bruger bots. Platformen indeholder handelsbots, der kan bruges til at anvende en række handelsstrategier og arbejde via API-forbindelser til populære kryptovalutabørser, herunder Binance, ByBit, Kraken og KuCoin.

Apex Trader er meget konfigurerbar og leverer over 100 tekniske indikatorer, hvilket betyder, at enhver kan oprette deres egne automatiserede handelsstrategier og derefter distribuere dem til at køre 24/7 på en bred vifte af handelspar.

Apex Trader hjemmesideApex Trader hjemmeside

Platformens gratis prøveperiode på 7 dage giver dig også mulighed for at føle Apex, inden du forpligter dig til et betalt månedligt abonnement.

Vi har også gennemgået Apex Trader her.

Besøg Apex Trader

Cap.Club

Cap.Club er en enkel måde at få adgang til avancerede handelsfunktioner. Platformen blev designet i Rusland og fungerer i øjeblikket på Binance og Bittrex. Platformen tilbyder handlende automatiseret køb og salg af algos samt avancerede ordretyper.

En af de første ting, som du sandsynligvis vil bemærke om Cap.Club, er enkelheden af ​​både dets websted og interface. Hvis du bare kommer ind i automatiseret handel eller har lidt kodende viden, kan denne enkelhed være et stort plus for dig.

Platformen findes i to versioner.

Den gratis version giver dig alle de handelsstrategier, som den fulde platform indeholder, men du vil være begrænset i, hvor mange der kan køre på én gang. Den gratis konto er også begrænset i kommunikation. Den fulde version sender dig alarmer via både e-mail og telegram, men den gratis vil kun kontakte dig med e-mail.

Cap Club

Hvis du vil bruge platformen gratis, er den klar til at gå. For dem, der ønsker at opgradere, koster det i øjeblikket $ 30 USD pr. Måned eller kan også købes årligt til en nedsat pris på $ 300 USD.

Enkel at bruge, masser af avancerede funktioner

Lad ikke enkelheden i Cap.Clubs interface narre dig, det leverer nogle avancerede handelsværktøjer. Ud over at begrænse og efterfølgende ordrer tilbyder Cap.Club sine brugere tre handelsprogrammer:

  • Smart Sell (lang)
  • Smart Buy-Sell (lang)
  • Smart Sell-Buy (kort)

Disse alger søger at tjene penge automatisk til Cap.Clubs kunder. Der er ikke masser af anmeldelser derude for, hvor effektive algerne er, men de er alle 100% gratis at bruge sammen med basispakken.

Platformen, som Cap.Club sammensatte, tilbyder meget værdi og er også et godt kompromis mellem en algo-drevet handelsplatform og en handelsplatform, der giver dig nogle af de normale handelsværktøjer, der mangler på de fleste kryptobørs.

Cap.Club inkluderer også en visuel strategi editor med både den gratis og premium pakke. Hvis du forstår, hvordan handelsstrategier fungerer, men ikke kan sætte dem i kode, kan en visuel strategi editor være en god pasform for dig.

I stedet for at skulle skrive din egen algo i kode, kan du bruge en visuel strategi editor til at lægge den ud med symboler. Når du har strategien sammen, er den enkel at køre. Du kan finde ud af, at dine strategiideer er rentable, og de kan hjælpe dig med at overgå markedet.

Cap.Club giver dig meget

Det faktum, at Cap.Club giver dig mulighed for at bruge sin platform gratis, er fantastisk. Mens du vil være begrænset i, hvor mange strategier og API’er du kan køre på én gang, vil det hjælpe dig med at finde ud af, om platformen giver mening for dig.

For hyppige handlende, der har en slags måde at bruge grænse- og handelsordrer på, er næsten nødvendigt. At købe og sælge til markedspriser er ikke ideelt. Efterfølgende stop og tage profitordrer kan hjælpe dig med at køre en vindende position, hvilket gør det muligt for en enkelt position at gøre hele abonnementet værd.

Den store ulempe ved Cap.Club er, at den kun understøtter to børser.

Hvis du ikke vil handle med Binance eller Bittrex, vil Cap.Club ikke være til stor nytte for dig. Når det er sagt, er det virkelig nemt at oprette Cap.Club med Binance og Bittrex, hvilket gør det muligt at åbne en ny konto på en eller begge børser værd at tænke på.

Nem opsætning og support

Når du har åbnet din Cap.Club-konto, skal du bare gå til udvekslingen efter eget valg og oprette en API. Du får en ny API og en hemmelig kode. Gå bare tilbage til Cap.Club, og indtast informationen i de felter, den giver dig. Processen er superenkel og tager kun et par minutter.

Cap.Club har også en dyb supportafdeling online. Hvis du har brug for hjælp til at forbinde din udvekslingskonto til deres platform eller finde ud af, hvordan du bruger et af værktøjerne, skal du være i stand til at finde de oplysninger, du har brug for. Support er inkluderet i begge kontotyper, hvilket er en fantastisk funktion.

Samlet set ser Cap.Club ud som en dygtig automatiseret handelsplatform, der også giver handlende nogle nyttige værktøjer, så længe du bruger en af ​​dens to understøttede børser.

Besøg Cap.Club

Signalgrupper

Signal er en platform, der er lavet specielt til Binance. Signal giver handlende på Binance nogle hårdt nødvendige værktøjer og et højt niveau af forbindelse. Hvis du vil have automatiseret handel eller bruge en anden børs, er denne platform ikke noget for dig.

Meget som Exchange Valet giver Signal handlende de værktøjer, de ville finde på en handelsplatform som MT4. Ud over samtidig stoptab og tage fortjenesteordrer giver det også handlende mulighed for at programmere steget køb såvel som efterfølgende stop.

De fleste af de funktioner, som Signal tilbyder, er yderst nyttige for handlende. Mens en platform som Signal ikke rigtig vil være nyttig for en kryptoinvestor, der ser på HODL på lang sigt, vil de værktøjer, som Signal leverer, hjælpe forhandlere, der er vant til fuldt udstyrede handelsplatforme.

Signal er bygget til Binance

Hvis du handler på Binance og leder efter avancerede handelsværktøjer, kan Signal være den rigtige platform til jobbet. Som nævnt ovenfor er det et must for forhandlere at kunne bruge stop loss og take-profit ordrer samtidigt.

Signalgrupper

Ud over at tilføje samtidige stoptab og take-profit ordrer giver Signal dig muligheden for at købe ind i en position over en periode. Dette kaldes en købet med stiger, og det kan være praktisk, hvis du tror, ​​at der er et stort træk, der kommer i en symbolsk pris.

I stedet for at købe hele din position på en, kan du automatisk indstille Signal til at købe for dig. Dette kan også være godt for større forhandlere, der ønsker at sprede deres ordrer og reducere chancen for, at de vil påvirke markedsprisen på et token markant.

Signal tilbyder også to interessante værktøjer, som nogle handlende måske finder nyttige.

Platformen giver brugerne mulighed for at sælge eksisterende mønter og har også et ‘mål’ værktøj. Værktøjet sælge eksisterende mønter giver Signalbrugere mulighed for at sælge specifikke mønter, og målværktøjerne giver forhandlere mulighed for at angive niveauer, hvor positioner kan sælges. Begge værktøjer kan være nyttige for avancerede forhandlere.

Stor forbindelse

Signal tilbyder et simpelt sæt værktøjer, men det kan tilgås fra næsten enhver enhed. Mange af de andre platforme på denne liste skal køres på en computer og fungerer ikke på iOS eller Android.

Forbindelse er et område, hvor signalet skinner. Du kan bruge platformen fra næsten enhver enhed, inklusive de to mest populære mobile operativsystemer. Hvis du er på udkig efter en fuldt udstyret handelsplatform til Binance, som du kan bruge næsten overalt, er Signal en god pasform.

Platformen giver dig også besked via SMS, når dine ordrer udføres, hvilket kan være praktisk, hvis du har brug for at være på toppen af ​​markedet. Det giver dig også mulighed for at spore din handelspræstation over tid, hvilket kan være meget praktisk, hvis du handler ofte.

Ikke bygget til alle

Signal vil ikke være en god pasform for enhver kryptohandler derude. Selvom det udfylder nogle huller på Binance, fungerer det kun med en børs og tilbyder ikke nogen form for algoritmiske handelsmuligheder. Hvis du leder efter en bot, er dette ikke platformen for dig.

Der er ikke meget information om omkostningerne ved brug af Signal, og det kan være gratis. Der er også løftet om flere funktioner i fremtiden, da hjemmesiden siger, at “dette er kun begyndelsen.”

Hvis Signal er gratis at bruge, og holdet bag det planlægger at tilføje udvekslinger og funktioner i fremtiden, er det meget lovende for platformen. Som det ser ud i dag er Signal et godt udseende produkt, der har en ren grænseflade samt et solidt udviklingsteam bag det.

Platformen ser ud til at være rettet mod hyppige forhandlere og kan passe godt, hvis du er på Binance og handler meget. Selv med de mere basale handelsværktøjer, som Signal tilbyder regelmæssige forhandlere, vil de sandsynligvis have en meget højere levetid.

Læs vores fulde signalanmeldelse her.

Besøg Signal

Live Trader

Hvis du er på udkig efter en one-stop trading bot platform, Live Trader kunne være det for dig. Afhængigt af hvilken plan du beslutter at tilmelde dig, giver Live Trader dig adgang til 25, 250 eller 1000 unikke handelsbots.

Live Trader arbejder også med nogle af de største krypto-udvekslinger derude. Du kan bruge Live Trader med Polonix, Bitstamp, Bitfinex, Binance, KuCoin og Kraken. Platformen er 100% skyhostet, hvilket gør det nemt at køre på næsten enhver hardware der er.

Tilslutning af Live Trader til din udveksling eller udveksling af valg er enkel, og Live Trader har masser af supportværktøjer online for at hjælpe sine kunder med at få deres konto oprettet hurtigt.

Live Trader

Den reelle fordel, som Live Trader tilbyder kunder, er det store antal handelsbots samt et nyt back-test-system. I modsætning til nogle platforme, der har brug for direkte adgang til en udveksling for at foretage backtesting, kan Live Trader køre avancerede backtesting-simuleringer på papir.

Live Trader tilbyder meget

Den første ting at bemærke om Live Trader er antallet af udvekslinger, som den vil fungere med. I stedet for at blive begrænset af din handelsbot giver Live Trader dig adskillige valgmuligheder for en udveksling. Det giver dig også mulighed for at køre flere handelsstrategier på samme tid, afhængigt af hvilken plan du beslutter at købe.

Mens Live Trader er en betalingstjeneste, tilbyder den en begrænset gratis prøveperiode, så du kan lære mere om, hvad du ville købe, hvis du tilmelder dig. Grundplanen giver dig mulighed for at køre en strategi, midtplanplanen giver dig fem simuleringsstrategier, og den øverste plan, der giver dig 1000 bots at vælge imellem, giver dig mulighed for at køre 10 af dem på én gang!

Hvis du undrer dig over prisfastsættelse, koster basisplanen $ 15 USD pr. Måned, planen på mellemniveau koster $ 39 USD pr. Måned, og planen på øverste niveau kører dig $ 79 USD pr. Måned. I betragtning af at Live Trader tager sig af al hosting, er de satser, den opkræver, ikke urimelige.

Gearet til Algos

Live Trader er bestemt oprettet til forhandlere, der ønsker at bruge algos. Hvis du er på udkig efter en platform, der giver dig nogle avancerede ordretyper og et par grundlæggende algos, kan Live Trader muligvis være overkill. På den anden side, hvis du er på udkig efter et dybt udvalg af automatiseret handelsalgos, kan Live Trader være en perfekt pasform.

Der er virkelig et forbløffende antal automatiserede handelsalgoer på Live Trader. Ud over de algos, som Live Trader har til rådighed, er der også en algo-markedsplads, du kan gennemse.

Hvis du gerne vil udvikle dine egne handelsværktøjer, har Live Trader en strategibygger, der giver dig mulighed for at konstruere dine egne strategier og tilbagetest dem på enhver udveksling, som platformen understøtter. Alt dette tilføjer et stort udvalg af algos til automatiseret kryptohandel på nogle af de mest populære kryptobørs derude.

Ikke en freebie

Live Trader leverer meget algoritmisk handel, men det er ikke billigt. Hvis du er på hegnet om, hvordan algos kan passe ind i din kryptohandel, kan Live Trader være meget at tage på i starten. Starttrinneplanen Live Trader er ikke for dyr og kan være et godt sted at komme i gang med automatiseret kryptohandel.

Med alle de funktioner, som Live Trader inkluderer, er det rimeligt at forvente, at de mere avancerede planer vil koste betydeligt mere.

Live Trader giver dig mulighed for at handle på mange børser med et væld af algos på samme tid, hvilket ikke er den nemmeste ting at gøre i back-end. Alle disse cloud-servere koster penge, og at gøre det samme på din egen maskine ville blive dyrt.

Live Trader er en fantastisk platform til algo-driven handel

Der er ingen omgå mængden af ​​algos, som Live Trader giver dig adgang til enten med mellem- eller højt abonnement. At have mere end 250 algos at vælge imellem er et fantastisk værktøjssæt, som enhver kryptotrader kan bruge.

Hvis du leder efter en platform, der leverer masser af algos, arbejder med mange af de mest populære krypto-udvekslinger og lader dig lave omfattende off-exchange backtesting, er Live Trader værd at lære mere om.

Alle planerne har også et solidt supportsystem, der bakker dem op, som du kan lære mere om på platformens websted. Hjemmesiden tilbyder også et chatvindue, som er rart at se!

Besøg Live Trader

GunBot

GunBot er en velkendt kryptovaluta trading bot, der bruger individuelle strategier, der kan tilpasses fuldstændigt, så de passer til din handelsstil. Det kan fungere på følgende børser: Bittrex, Binance, Poloniex, Bitfinex, Cex.io, GDAX, Kraken og Cryptopia. Du kan køre bot på din egen computer eller bruge en VPS og kan manuelt tilføje forskellige møntpar, vælge en strategi og indstille den til at fungere.

GunBot

GunBot er en alsidig handelsplatform, og det giver også en masse værdi for pengene. Platformen har et par forskellige planer, der spænder fra 0,04 BTC til Starter Edition til 0,3 BTC til Ultimate Edition. Til aktuelle priser kostede starterudgaven kun $ 160 USD og giver brugerne mulighed for at købe en livstidslicens mod et ekstra gebyr.

De funktioner, som GunBot inkluderer i sin Starter Edition, er umagen værd for prisen. Inkluderet i Starter Edition er en kopi af GunBot Lite samt tre alger at vælge imellem. De næste to niveauer tilføjer masser af funktionalitet, hvor Pro Edition tilføjer backtesting-muligheder og kryptosight som standardfunktioner.

GunBot kan bruges på en hvilken som helst af de største platforme, herunder Linix eller VPS. Det anslås, at der er mere end 6.000 forhandlere, der bruger GunBot dagligt, og det er blevet adskillige positive

Besøg GunBot

Gekko

Gekko er en open source trading bot og backtesting-platform, der understøtter 18 forskellige Bitcoin-børser. Gekko er helt gratis og kan findes på GitHub-platformen. Gekko er en forholdsvis ligetil handelsapp til brug, der fra begyndelsen indeholder en grænseflade og grundlæggende strategier, som giver dig mulighed for at være mere komfortabel med brugen af ​​bot.

Gekko

Gekko har også et antal plugins til rådighed, der giver dig mulighed for at blive opdateret uanset hvilket niveau af tilslutning du har. Selvom Gekko ikke er en højfrekvent handelsbot (kun foretager et par handler om ugen afhængigt af konfiguration) eller en bot, der giver dig mulighed for at udnytte arbitrage-muligheder, betyder dens liste over understøttede børser og grundlæggende strategier, at det sandsynligvis er en godt sted at starte for alle, der er interesserede i at bruge Bitcoin trading bots.

Besøg Gekko

Zenbot

Svarende til Gekko, Zenbot er også en open source trading bot for Bitcoin-handlere. Som et open source-projekt er Zenbot tilgængelig for brugere til at downloade og ændre koden efter behov.

Zenbot

Der har imidlertid været spørgsmålstegn i samfundet over udviklingen af ​​Zenbot, uden at der er foretaget opdateringer til platformen i et betydeligt antal måneder. Dette betyder, at der ikke er tilføjet yderligere udvekslinger til platformen i næsten et år, hvilket betyder, at den muligvis har adgang til mindre information end nogle af sine konkurrenter. På den positive side tilbyder Zenbot, i modsætning til Gekko, dog højfrekvent handel såvel som at understøtte flere kryptovalutaer ud over Bitcoin.

Besøg Zenbot

Hvad er handelsbots?

I det væsentlige er en handelsbot et softwareprogram, der interagerer direkte med finansielle børser (ofte ved hjælp af API’er for at få og fortolke relevant information) og placerer købs- eller salgsordrer på dine vegne afhængigt af fortolkningen af ​​markedsdata.

Bots tager disse beslutninger ved at overvåge markedets prisbevægelse og reagere i henhold til et sæt foruddefinerede og forprogrammerede regler. En handelsbot vil typisk analysere markedshandlinger, såsom volumen, ordrer, pris og tid, selvom de generelt kan programmeres til at passe til din egen smag og præferencer.

Trading Bot-strategi

Handelsbots har været populære i mange år på forskellige konventionelle finansielle markeder. Handelsbots har dog ikke traditionelt været tilgængelige for den gennemsnitlige investor, da de koster et betydeligt beløb.

For eksempel kan en Bloomberg-terminal ofte koste mere end $ 10.000. På grund af blockchains gennemsigtige karakter har kryptokursudvekslinger tendens til at give deres kunder direkte markedsadgang, der giver brugerne mulighed for at analysere børsens elektroniske ordrebog, som var en type adgang, der traditionelt udelukkende var tilgængelig for mæglere og investeringshuse. på konventionelle finansielle markeder.

Da mange mennesker handler Bitcoin passivt og derfor ikke er i stand til at afsætte store mængder tid til at analysere markedet, er hensigten, at Bitcoin-bots vil give brugerne mulighed for at etablere mere effektiv handel uden altid at være på toppen af ​​markedet.

Typer af handelsbotstrategier

Selvom kryptokurrencymarkedet er meget mindre modent end andre finansielle markeder, har markedets digitale karakter betydet, at på trods af at det har haft betydeligt mindre tid til at integrere algoritmisk handel, har teknologien ikke været langsom i at indhente sine rivaler i vilkår for levering af en handel bot-tjeneste, der giver investorer mulighed for at få adgang til en bred vifte af handelsstrategier, hvoraf nogle af de mest populære betragtes nedenfor:

Arbitrage

I de tidlige dage med kryptokurrencyhandel var en af ​​de primære strategier, som erhvervsdrivende brugte for at opnå overskud, arbitrage – dvs. at købe aktiver på et marked og derefter sælge dem i et andet til en højere pris og dermed tjene overskud på forskellen. Da kryptokursudvekslinger blev decentraliseret, var der ofte store forskelle mellem priserne på forskellige børser, hvilket betyder, at overskud kunne opnås gennem arbitrage.

Selvom spredningen mellem børser er meget mindre nu, vises de stadig fra tid til anden, og handelsbots kan hjælpe brugerne med at få mest muligt ud af disse forskelle. Derudover kan arbitrage også anvendes i handlende, der ønsker at involvere futureskontrakter i deres handelsstrategier ved at drage fordel af enhver forskel, der findes mellem en futureskontrakt og dens underliggende aktiv, ved at overveje futureskontrakter, der handles på forskellige forskellige børser.

Market Making

Handelsbots kan også give investorer mulighed for at bruge market making-strategien. Denne strategi foreskriver “kontinuerlige købs- og salgspriser på en række forskellige digitale digitalvalutaer og digitale valutaderivatkontrakter” i et forsøg på at “fange spændet mellem købs- og salgsprisen”.

For at udføre strategierne for markedsføring involverer det i at foretage både køb og salg af begrænsningsordrer nær det eksisterende markedssted. Efterhånden som priserne svinger, vil handelsboten automatisk og kontinuerligt afgive begrænsningsordrer for at drage fordel af spændet.

Selvom dette kan være rentabelt i visse perioder, kan den intense konkurrence omkring denne strategi resultere i, at den er ulønnsom, især i miljøer med lav likviditet.

Gør Trading Bots arbejde?

Handelsbots fungerer ved at reagere på markedet. Det samler de data, det har brug for for at udføre en handel baseret på analyse af handelsplatformen. Men med kryptokurrency fortæller handelsplatformen kun halvdelen af ​​historien, hvor mange stigninger og fald er baseret på andre kilder (såsom John McAfees Twitter eller andre online rygter!), Der ikke kan programmeres i botten til analyse.

Som nævnt ovenfor er spændet mellem børserne desuden blevet noget fladere, hvilket betyder, at mulighederne for inter-exchange arbitrage er meget lavere end i tidligere år.

Mange handelsbots bruger det, der kaldes et eksponentielt glidende gennemsnit (EMA), som udgangspunkt for at analysere markedet. EMAs spormarkedspriser over en bestemt tidsperiode, og bots kan programmeres til at reagere på, hvad den pris gør – såsom at gå ud over visse tærskler.

Ved at programmere bots kan handlende indstille deres tærskler til at svare til deres risikovillighed. En af ulemperne ved EMA er imidlertid, at den er baseret på fortidens historie, som, som alle handlende vil vide, ikke er en indikation af fremtidig ydeevne, især i kryptovalutaindustrien, hvor volatilitet er udbredt. Derfor er spørgsmålet om, hvorvidt tradingbots fungerer, en mangesidet, hvor problemet svarer, at de fungerer, men ikke nødvendigvis for alle.

Handelsbots tilbyder en række fordele, herunder at have konstant interaktion med markedet såvel som den ikke-væsentlige faktor, der fjerner følelser fra handel. På den anden side kan en handelsbot simpelthen ende med at automatisere et sæt dårlige markedshandelsbeslutninger ved at bruge den forkerte handelsstrategi eller stole på andres handelsstrategi..

Årsager til at overveje at bruge en bot

Cryptos er en fantastisk ny aktivklasse, men det er svært at skabe et afkast fra dem på samme måde som kontanter eller en aktie skaber værdi. De fleste mennesker forbinder aktier med gevinster fra kursstigning, men mange af de bedste aktier udbetaler udbytte. Der er ikke rigtig en analog til dette på kryptomarkedet, medmindre kryptoejere udlejer deres kryptoer for at få en indkomst fra deres beholdning.

Fra et investeringsmæssigt synspunkt er passiv indkomst ekstremt vigtig. Som det sidste år har vist os, kan vi ikke antage, at aktivpriserne viser gevinster år over år. Et argument for at holde aktier gennem et bjørnemarked er, at de fortsætter med at betale udbytte, som derefter kan geninvesteres i virksomheden, når aktiekurserne er deprimeret..

Cryptos er mere som en vare end et selskab fra et investeringssynspunkt, hvilket efterlader investorer med noget af et problem. Der er absolut ingen grund til at holde fast i en vare på et bjørnemarked, da det ikke giver nogen form for afkast bortset fra prisforbedring.

Handelsbots giver Crypto-investorer indkomstmuligheder

Hvis du vil sætte din kryptoportefølje til at fungere for dig, kan det være fornuftigt at bruge bots. Der er mange forskellige slags bots derude, og nogle kan udnytte markedsbevægelser for automatisk at skabe gevinster.

I stedet for at stole på udbytte giver handelsbots dig mulighed for at udnytte dine kryptobesiddelser til at tjene penge via handler. Dette system med indtægtsgenerering er muligvis ikke helt så sikkert som sammensat udbytte, men det er en af ​​de eneste muligheder, der er tilgængelige for kryptoinvestorer.

‘Bot’ er vigtig, fordi den i modsætning til et menneske er vågen og leder efter indkomstmuligheder 24/7. Selvfølgelig findes der ikke noget som gratis penge.

Enhver risiko, der kan generere et afkast, har potentialet til at tabe penge. Det er en god ide at sikre, at enhver automatiseret investeringsplatform, du vælger at stole på med dine kryptoer, kan bevise, at den fungerer med en verificerbar transaktionshistorik.

Vær realistisk med hensyn til retur

Det er let at blive båret af drømme om hurtige penge tjent på de finansielle markeder.

De år, der førte op til det massive kryptorally i 2017, var fantastiske, men nu går kryptomarkedets virkelighed ind. Hvis du ønsker at gøre den type afkast, som mange så i 2017 med en handelsbot, vil du sandsynligvis blive skuffet eller gå i stykker.

Den enkle kendsgerning er, at for at skabe afkast skal du tage risiko. Jo større risiko, jo større er det mulige afkast. På den anden side, når du tager store risici, er muligheden for at du står over for katastrofale tab meget reel. Der er ikke nogen algo, der kan ‘risikere’ handel, uanset hvor avanceret den er.

Hvis du ønsker at tjene 3-6% om året på dine kryptobesiddelser med en handelsbot, vil du sandsynligvis finde noget, der fungerer for dig. Der er mange handelsstrategier med lav risiko, der giver afkast, og en algo sørger for, at du ikke mister din disciplin, der springer efter messingringen.

Husk, at en porteføljeforvalter, der konsekvent kan producere årligt afkast omkring 10%, vil slå 99% af professionelle pengeforvaltere. At forvente, at en algo vil gøre mere end det, er sandsynligvis ikke klogt.

Konklusion

Handelsbots kan hjælpe handlende med at sikre, at de altid interagerer med markedet, selv når de fysisk ikke er i stand til det. De kan hjælpe med at fjerne nogle af de stress og følelser, der ofte findes i alle finansielle handelsmarkeder, ikke mindst kryptokurrencymarkedet.

Men handel med bots er ikke for alle, og heller ikke alle har brug for en. Casual investorer er ikke det primære mål for handel med bots, og hvis din hensigt er at købe og holde Bitcoin, så er en trading bot sandsynligvis ikke den rigtige investering for dig.

Derudover, hvis du ikke er en kompetent programmør eller er fortrolig med oprettelsen af ​​finansielle strategier, er handel med bots muligvis ikke noget for dig. Men hvis du har den nødvendige viden og evne til at overvinde disse forhindringer, kan en handelsbot være et værdifuldt værktøj til at overvåge og opnå gevinster fra Bitcoin-markedet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me