Vad är Verasity? Uppmärksamhetsbaserad plattform för videobelöningar

Sannhet

Sättet media skapas och distribueras har förändrats mycket under det senaste decenniet. Människor konsumerar media som produceras av oberoende annonsmaterial på gratis plattformar, som YouTube. Sannhet kan vara nästa mördare-app i världen för att tjäna pengar på media online.

Det har skett en förändring i hur media skapas och tjänar pengar. De som skapar onlinemedier är inte i en bra position, och de stora plattformarna tjänar massor av pengar. Verasity har en lösning som kan hjälpa annonsörer och annonsmaterial.

Med Verasity skulle annonsörer vara säkra på att deras budskap var i kontakt med målgruppen, och mediekonsumenter kunde också dra nytta av den reklam de tittar på. Mediaskapare skulle också kunna få mer ut av den reklam som deras verk marknadsför.

Mer pengar för skapare betyder mer media, vilket är bra för alla.

Sannhet

Verasity fixar en trasig modell

Det finns många problem med onlineannonsering. Ett av de största problemen för annonsörer är att de kan betala för reklam, men på grund av programvara för blockering av annonser når deras budskap aldrig sin publik.

Situationen är lika svår för mediekonsumenter. Om du tittar på videor på internet kommer dina personuppgifter att samlas in och sannolikt säljas av plattformen. En webbplats som YouTube ålägger företag att annonsera och sedan också samlar in användarnas personuppgifter.

Problemet

För en plattform som YouTube är status quo i onlineannonsering en dröm. Oavsett vad plattformen kommer att tjäna pengar, även om dess användare inte ser meddelandet de får betalt för att distribuera.

Verasity har svaret på detta problem och har skapat ett system som kommer att gränssnitt med de mest populära befintliga medieplattformarna.

Riskerna med ny infrastruktur

Det finns ingen brist på nya blockchain-drivna videoplattformar som försöker lösa problemet som beskrivs ovan. Tyvärr är det väldigt svårt att få människor att lämna en plattform när de väl har vant sig vid att använda den.

Verasity är ledtrådar till detta problem och byggde sin app för att fungera med YouTube, Twitch, Kaltura, VideoJS, Flowplayer, Vimeo, JWPlayer, Brightcove och Ooyala.

Video

Om du lägger till all trafik som dessa plattformar hanterar skulle du titta på 95% av de videor som körs på internet. Det gör Verasitys app till en utmanare för storskalig medieintäktsgenerering och en stor fördel för onlineannonsörer.

Verasity fungerar med systemet

Istället för att undra om deras budskap når fram till målgruppen, skulle annonsörer veta vem som tittar på deras annonser. Annonsmaterial kommer också att gynna Verasitys app, vilket skulle hjälpa tittarna att veta att det var värt att titta på annonser online.

På många sätt håller megaplattformarna som har dykt upp under det senaste decenniet att hålla tillbaka annonsmaterial. Även om det har varit några stora framgångshistorier på YouTuber-arenan har väldigt få människor kunnat överskrida plattformen.

En plattform som YouTube har en enorm mängd makt över vad som kan och inte kan sägas online. Detta har demonstrerats några gånger under de senaste två åren. Oavsett vad du kan tänka dig om de vilda idéerna som vissa människor pratar om online, det faktum att plattformen har mer kraft än annonsmaterial och publik handlar om.

Lösning

Verasity ger annonsmaterial mycket mer kraft inom området för intäktsgenerering. Istället för att kontrolleras av plattformens nycklar skulle deras intjäningsförmåga vara oberoende av någon specifik webbplats. Även om en plattform skulle kunna ta bort ett annonsmaterials innehåll, skulle det inte finnas något sätt för plattformen att “demonetisera” innehåll på samma sätt som det finns nu.

En plånbok, många plattformar

Verasitys app skapar en plånbok för mediatillverkare, oavsett plattform. Appen förenar alla lojalitets- och belöningsprogram i en plånbok och ger annonsörer möjlighet att ansluta direkt till tittarna.

Genom att arbeta inom det befintliga online-ramverket har Verasity en mycket bättre chans att skapa verklig förändring i online-medieekonomin. Tänk på det ur en skapares perspektiv. Om du gör en bra podcast eller till och med en film har du ingen aning om hur mycket en plattform kan tjäna på dina media.

Direktförsäljning av media är möjlig, men den ”fria” distributionsmodellen som bygger på reklam har visat sig vara extremt effektiv. Detta sätter annonserna i en klibbig situation. Om annonsmaterial använder gratisplattformar som YouTube, kommer de sannolikt att få tittare, men att tjäna pengar på media är mycket svårare.

Trots alla brister med den nuvarande modellen finns det många bra media där ute. Verasity kan vara nästa steg i att växa affärsmodellen för online media-skapare och hjälpa online-mediautrymmet att bli mer transparent för alla inblandade.

Ekosystem

Verasity sätter Media Ecosystem först

Att designa realistiska lösningar kräver mycket skicklighet. Verasity har skapat en ny app som kanske kan förnya hela intäktsmodellen för onlinemedier eftersom den är så enkel att integrera med den befintliga infrastrukturen för onlinevideodistribution..

Verasitys app erbjuder något för alla i online-medieekosystemet, särskilt de som har förbises av det nuvarande systemet.

Annonsörer

En av de svåraste sakerna för en annonsör är att veta att meddelandet de skapar är att anpassa demografin som de behöver ansluta till.

Verasitys app är enkel för onlineannonsörer att börja använda, och den kan hjälpa dem om den antas i större skala. Att veta att en annonsbudget används väl hjälper annonsföretagen att behålla sina professionella relationer och visa sina kunder att budskapet slår hemma.

Tittare

Att hantera annonser är inte mycket roligt för mediekonsumenter.

Annonsblockeringsprogramvara är en enkel väg ut, men det undergräver affärsmodellen för ”fria” medieplattformar. Lägg till det faktum att personuppgifter samlas in och säljs, och det är inte svårt att se varför dagens mediekonsumenter känner sig ryckade av hela systemet.

Verasitys app skapar nya nivåer av ansvarsskyldighet och öppenhet i reklamarenan online. Att hålla reda på data är mycket enklare, och det finns lite grått område på grund av blockchains anmärkningsvärda registerförmåga.

Mediaskapare

Av alla områden som kommer att dra nytta av Verasitys app kan medieskapare troligen göra det mesta när det gäller ekonomisk avkastning. Ett direktbetalningssystem för mediaskapare hjälper till att göra nya och större projekt till verklighet, vilket är bra för mediekonsumenter och även annonsörer som kommer att kunna använda media för att få mer uppmärksamhet!

Slutsats

Verasity har en bra idé, som är redo att gå live. Det faktum att Verasity-appen kan tjäna pengar på innehåll på världens största medieplattformar är ett stort plus ur ett adoptionsperspektiv..

Om du vill lära dig mer om Verasity eller hur appen kan hjälpa dig, kolla in deras hemsida precis här. När mediaskapare kan vinna mer på sitt arbete är det troligt att vi kommer att se en ny era i skapandet av online-medier.

Med fler och fler människor som vill “gratis” medieplattformar för underhållning har Verasity ställt sig upp som ett mycket lovande blockchainföretag på en snabbt växande marknad.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me