Nybörjarguide till Minds.com: webbplatsen för sociala medier som betalar dig i Crypto

Minds Social Network

Minds.com, en ny webbplats för sociala medier lanserade nyligen sin egen kryptovaluta på Ethereums testnät. Medlemmar på webbplatsen kan tjäna tokens i utbyte mot att interagera med webbplatsen och skapa innehåll. Medan andra sociala mediasidor som Facebook avundsjuka dina data och ger dig inget i gengäld, spårar Minds.com dig inte och betalar dig till och med i utbyte för att delta och göra webbplatsen mer livlig. I den här artikeln ska vi gå igenom vad Minds.com är och hur du kan gå med i det för att tjäna kryptovaluta för dig själv.

Minds Social Network

Vad är Minds.com?

Minds.com är en ny spännande social medieplattform som syftar till att ge ett verkligt alternativ till webbplatser som Twitter och Facebook. Webbplatsen skapades på många sätt som ett svar på den senaste tidens anfall av censur och datautvinning som andra sociala mediewebbplatser har varit engagerade i flera år nu. Webbplatser som Facebook och Twitter spårar allt vi gör och säljer sedan all vår information till annonsörer.

Inte bara det, men Facebook och särskilt Twitter har tagits aktivt i censur av idéer som strider mot deras starkt vänsterledda och politiskt korrekta ställning. Detsamma gäller YouTube, som aktivt har drivit en censurskampanj mot den konservativa rätten till centrumets utbildningskanal Prager University.

Som svar på denna uppenbara och uppenbara censur skapades Minds.com med avsikten att inget lagligt skyddat tal skulle censureras eller undergrävas. Webbplatsen i sig har ingen specifik politisk partiskhet och åsikter från alla håll i spektrumet välkomnas och uppmuntras. Dessutom bedriver Minds.com inte aktiv användarspårning eller säljer personlig information till annonsörer. Mer än så är Minds.com till stor del immun mot de typer av stora dataintrång som Facebook har sett med den senaste tiden Cambridge Analytica-skandalen.

Minds.com får sällskap av några andra nya sociala medier som har tonvikt på eller åtminstone en koppling till kryptovalutavärlden, inklusive Steemit, Yours.org och Gab.ai. Målet med dessa webbplatser är i många fall inte att direkt ersätta de befintliga sociala medianätverken, utan istället erbjuda ett alternativ så att om folk vill lämna kan de göra det.

Minds.com leds av VD Bill Ottman som nyligen gjorde en rad intervjuer med kända yttrandeförespråkare som Tucker Carlson från Fox News och Dave Cullen från Computing Forever.

Komma igång med Minds.com

Minds.com är väldigt lätt att använda och komma igång. Det erbjuder också en fullständig mobilupplevelse på både Android och iOS. Till att börja med är allt du behöver göra att skapa ett konto på registreringssidan och ange ett telefonnummer. Enligt webbplatsen sparas eller delas aldrig telefonnummer och används istället endast som ett sätt att förhindra spam-bot-registreringar. Endast en hash av telefonnummer sparas.

När du väl har ställt in ditt användarnamn och lösenord är du redo att börja tjäna kryptovalutabelöningar för att använda webbplatsen, samt för att skicka meddelanden, skriva bloggar och dela videor och bilder.

Tjäna Minds Tokens

För att tjäna tokens på plattformen är allt du behöver göra att utföra nästan alla normala åtgärder som man gör på en social mediasida. Du kan till exempel skapa ett inlägg, gilla eller ogilla något, dela ett foto, ladda upp en video eller skriva ett blogginlägg. Du kan också “påminna” om något, som är som att posta om eller twittra på nytt, som du hittade på webbplatsen till ditt eget flöde. Att tjäna tokens på webbplatsen är så enkelt att till och med bara att logga in på din profilsida i en webbläsare eller i mobilappen räknas som en incheckning och kan tjäna dig kryptovaluta.

Låt oss nu prata om hur belöningarna bestäms.

Varje åtgärd du gör på webbplatsen är värt ett annat antal poäng. Dessa poäng läggs sedan till ditt dagliga bidrag totalt. Enkla åtgärder som att kontrollera ditt flöde eller ladda upp något är bara värda en liten mängd poäng. Omvänt är det värt mer att bidra med innehåll som att dela en länk eller skriva ett blogginlägg.

I slutet av varje dag läggs alla poängsummor samman och du får en procentsats baserat på det totala antalet poäng som du tjänat i jämförelse med alla andra på webbplatsen. Därefter får du en daglig utbetalning av token som är lika med det totala beloppet som utdelas till nätverket varje dag dividerat med procentandelen poäng som du har bidragit med. Med andra ord, om du skulle bidra med många åtgärder på en långsam dag, skulle du få fler tokens än du skulle genom att bidra med samma belopp på en hektisk dag. I våra tester med webbplatsen fann vi att det att göra minst ett par åtgärder varje dag skulle få någonstans mellan 0,1 och 0,03 tokens per dag.

Så här såg de senaste dagarna ut i vårt testkonto. Observera att det fanns flera dagar där vi inte använde tjänsten alls och därmed inte fick några tokens för dagen.

Minds.com-token

Så vad är dessa tokens för, och vad är de värda? För närvarande körs Minds.com fortfarande på Rinkey-testnätet, och det är därför inte riktigt ERC-20-token har skapats. Företaget planerar att meddela när de kommer att gå live på huvudnätet någon gång snart. Vidare bör alla tokener som intjänas på testnätet automatiskt bytas en-mot-en till huvudnettoken när lanseringen är klar.

För närvarande kan Minds.com-tokens användas för att öka alla inlägg eller innehåll som delas till webbplatsen. Boosting är i grunden som att marknadsföra eller marknadsföra ditt innehåll med hög prioritet för alla användare som kan vara intresserade av det. En token kan användas för att öka ett inlägg för upp till 1000 visningar. I det här fallet betyder ett intryck att ditt inlägg kommer att visas i flödet för minst 1000 personer. Detta betyder dock inte att 1000 personer klickar igenom och läser ditt blogginlägg eller länk, så kom ihåg det.

Det som är intressant med detta är att om du lägger upp intressant nog innehåll och förstärker det, kan du faktiskt tjäna tillbaka den token du spenderade för att öka ditt inlägg och kanske till och med tjäna en positiv nettovinst om ditt innehåll fick tillräckligt bra mottagning. Att ha fler prenumeranter som gillar och påminner om dina inlägg kan också öka dina intäkter på plattformen.

Webbplatsen erbjuder även en Patreon-stil där fans av dig kan låsa upp premiuminnehåll genom att direkt skicka dig tokens genom en process som kallas en tråd. Dessutom kan tokenledningar bara skickas som ett tips via nätverket utan att behöva betala transaktionsavgifter.

Eftersom polletterna för närvarande endast testar nätet är det svårt att säga exakt vad deras monetära värde är eller kommer att vara. Minds.com använde inte alltid tokens för att underlätta sina transaktioner och förlitade sig istället tidigare på ett poängsystem. På den tiden skulle en enda 1000 visningsökning öka 1000 poäng. Vidare kan 1000 poäng köpas för en dollar. Detta tyder på att den aktuella satsen av tokens möjligen kommer att värderas till cirka en dollar vardera. Det är åtminstone uppskattningen baserat på vad en Minds.com-token för närvarande kan användas till. Vad den öppna marknaden kommer att tänka på dem när de är tillgängliga kan vara en annan historia helt.

Slutsats

Efter att ha använt Minds.com i några månader kan vi säga att tjänsten verkligen är polerad och enkel att använda. Den erbjuder i huvudsak alla funktioner på Facebook, YouTube och Twitter tillsammans i ett snyggt paket. Vi fann dock att utan att öka inlägg kommer publicerat innehåll i bästa fall bara att få en handfull visningar eftersom det fortfarande är svårt för användare att upptäcka nytt innehåll som inte förstärks. Att öka är dock ganska enkelt och i många fall gratis (förutsatt att du använder tokens som tjänades istället för att köpas). Detta utjämnar spelplanen till viss del.

Minds.com är definitivt ett pågående arbete, men med sina värderingar av yttrandefrihet framför och i centrum, liksom dess innovativa integration av kryptovaluta, kan Minds.com stå för att vara ett intressant och fullt fungerande alternativ till det alltför påträngande och mycket censurplattformar som vi har idag.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me