Nybörjarguide till evighet

Aeternity Guide

Aeternitet levererar en ny blockchain-teknik med målet om global skalbarhet, transparent styrning och effektivitet till skillnad från allt vi redan har sett. Aeternity har flera viktiga funktioner som hjälper till att skilja det från andra befintliga blockchain-tekniker, vilket banar väg för framtiden.

Vad är statliga kanaler?

Statliga kanaler är där smarta kontrakt existerar, och om en oenighet inträffar verkställer blockkedjan för evighet den smarta kontraktskoden. Statliga kanaler är ett genombrott eftersom ett nätverk av dem gör det möjligt att förtroende utbyta värde med någon runt om i världen. På detta sätt kan deltagare ha privata interaktioner och företag kan hålla sina register utanför kedjan istället för offentligt. Det finns oändliga omedelbara transaktioner, vilket gör det möjligt att utnyttja användningsfall med höga transaktionsvolymer.

Funktioner

Eftersom systemet utnyttjar tillståndskanaler som standardmetod för att köra smarta kontrakt är evigheten låg kostnad. Det är faktiskt det mest effektiva av alla Turing-kompletta blockkedjor. Effektiviteten och de låga kostnaderna gör det möjligt att lägga till andra typer av intäktsgenerering.

Varför spelar det decentraliserade oraklet betydelse??

Oracle-maskiner ansluter smarta kontrakt och verkliga offentliga data. Orakler är kraftfullare som en kategori än de beräkningsmodeller som Turing är kompletta. Aeternity inkluderar decentraliserade orakler för att tillhandahålla manipuleringssäkra offentliga data och sedan utföra ett smart kontrakt baserat på denna information. Detta kan vara användbart när det gäller smarta kontrakt som beror på saker som väder, priset på guld eller andra tillgångar, valresultat eller något annat som är allmänt känt. Orakel på andra blockkedjor tenderar att ha en enda felpunkt, men evighetens orakel är decentraliserade, vilket minskar risken för fel.

Hur uppnår en evighet enighet?

Konsensusen i evighet görs via en hybridalgoritm som kombinerar bevis på arbete (PoW) med bevis på spel (PoS). Förutom att vara mer effektiv när det gäller energiförbrukning, är denna “Cuckoo Cycle” PoW mer användbar genom att uppmuntra förbättrade DRAM-chips (random access memory) att utvecklas. Ännu bättre är det faktiskt möjligt för smartphones att bryta nya tokens på ett effektivt sätt, vilket gör evigheten mer decentraliserad än blockchain har varit tidigare. PoS-delen sker via on-chain prediction-marknader.

Hur är Aeternity’s Governance Unique?

Aeternity är stolt över att erbjuda en unik styrningsstrategi. Den använder en typ av futarki, där värdeinnehavare satsar och gruvarbetare röstar så att de två grupperna kan fatta beslut tillsammans. Vetenskapligt sett har förutsägelsemarknader visat sig vara en bra metod för att aggregera data. On-chain-förutsägelsemarknaderna i ett evighetsprojekt tillgänglig information till nätverket i ett enda nummer från 0 till 1. Detta nummer låter gruvarbetare veta vilken blockchain-version de ska bryta på. Dessutom tillåter styrmekanismen att kontrollera oraklernas noggrannhet. Denna mekanism bestämmer också blockkedjans variabler, till exempel blockstorlek och beräkningspris.

Erbjuder Aeternity användare integritet och säkerhet?

Aeternity ger verkligen integritet även när blockchain används för sin transparens och oföränderlighet. Teamet bakom evigheten erkänner att många affärsanvändningsfall måste ha integritet, och detta innebär att transaktionerna inte kan registreras offentligt. Aeternity möjliggör detta genom att smarta kontrakt bara går in i blockchain om det uppstår en oenighet, i vilket fall dessa smarta kontrakt väsentligen skiljer sig själva.

Säkerhet kommer via den oöverträffade decentraliseringen som nämns ovan som ett resultat av möjligheten att bryta på både smartphones och datorer. De senaste kryptografiska datastrukturerna ger extra säkerhet. Mellan de två finns det ingen risk för en enda felpunkt och effektiviteten förbättras.

Vad finns i eteriska ekosystemet?

Det stora ekosystemet för evighet har allt som behövs för att koppla samman samhälle och teknik. Incubator Foundation kommer att stödja open source-utvecklare, unga företag och entreprenörer som väljer att bygga projekt på evighet. Tillsammans med lanseringen av plattformen kommer aeternity också att leverera viktiga öppen källkodsappar. Detta gör att blockchain kan vara användbar redan från början.

Ekosystem

En del av ekosystemet för evighet är också integration med webbläsare, plus en mobil-första strategi. Detta kommer teoretiskt att föra tekniken till ännu större antagande. För att ytterligare främja en känsla av gemenskap och uppmuntra utveckling kommer evighet att anordna konferenser och möten runt om i världen.

För att utbilda utvecklare kommer aethood att tillhandahålla workshops och handledning som gör tekniken lättare tillgänglig. Aeternity kommer också att vara villiga att arbeta med individer och företag för att ta reda på hur plattformen passar in i deras specifika användningsfall. Teamet undersöker ständigt de senaste standarderna inom teknik och utökar verksamheten med olika internationella forskningsanläggningar, vilket säkerställer att tekniken är uppdaterad och säker. Teammedlemmar arbetar med att utveckla partnerskap i olika sektorer så att blockchain-tekniken kan se användning i den verkliga världen, och de kommer snart att tillkännage dessa partnerskap.

Aeternity är redan införlivat i Furstendömet Liechtenstein. Teamet bedriver kontinuerlig kommunikation med tillsynsinstitutionerna där och runt om i världen för att säkerställa att det förblir lagligt.

Vad är några användningsfall för evighet?

Användningsfallet för evighet är omfattande och spänner över alla sektorer. Förutsägelsemarknader kan dra nytta av smarta kontrakt utan någon ansträngning från deras sida. Aeternity kan göra det möjligt att crowdfunda med dominerande försäkringsavtal för att skydda bidragsgivare mot misslyckande och samla in pengar. Tillitlösa utbyten är lätta att skapa, inklusive effektiva, tvärkedjiga, pålitliga atombyten. Användningsfallet fortsätter och fortsätter.

Använd fodral

Hur man köper Aeternity AE Token

Du kan inte köpa AE med “Fiat” -valuta, så du måste först köpa en annan valuta – de enklaste att köpa är Bitcoin eller Ethereum som du kan göra på Coinbase med banköverföring eller betalkort / kreditkort och sedan handla det för AE vid ett utbyte som visar token. Läs vidare för att se hur du köper den.

Registrera dig på Coinbase

För första gången köpare av kryptovaluta rekommenderar vi att du använder Coinbase för att göra ditt första köp – det är lätt att använda, helt reglerat av den amerikanska regeringen så att du vet att det är en av de säkraste och mest ansedda platserna att köpa kryptovaluta från. Coinbase erbjuder möjligheten att köpa Bitcoin, Litecoin och Ethereum med ett kredit- eller bankkort eller genom att skicka en banköverföring. Avgifterna är högre för kort men du kommer att få din valuta direkt.

Du måste utföra viss identitetsverifiering när du registrerar dig eftersom de måste följa strikta ekonomiska riktlinjer.

Se till att du använder vår länk för att registrera dig, du kommer att krediteras $ 10 i gratis bitcoin när du gör ditt första köp på $ 100.

Coinbase webbplats

För att komma igång, klicka på “Registrera” -knappen där du kommer till ett registreringsformulär där du måste ange ditt namn, e-post och välja ett lösenord.

Köp Ethereum

I Coinbase, besök fliken “Köp / Sälj” högst upp, välj “Ethereum”, välj din betalningsmetod och ange det belopp du vill köpa – du kan antingen ange ett belopp i US-dollar eller ett antal Ether.

Köp Etherum

Du kommer då att bli ombedd att bekräfta din transaktion, om du betalar med ett kort kan du behöva göra en verifiering med din kortleverantör. När det är klart kommer ditt Ethererum att läggas till i ditt konto.

Köp AE på Binance

Du kan nu skicka din Ether till Binance för att göra ditt köp av AE, ta en titt på vår recension av Binance här för att se hur du registrerar dig och köper på deras börs.

Binance plånböcker

AE finns också på följande börser:

  • Gate.io
  • Liqui
  • HitBTC
  • IDAX
  • Mercatox

Hur ser färdplanen för Aeternity ut?

År 2017 började Aeternity utvecklingen, lanserade testnätet, slutförde stödkampanjen och byggde viktiga appar. Under första kvartalet 2018 kommer teamet att slutföra säkerhetsgranskningen och Q2 kommer att se lanseringen av mainnet.

Färdplan

Slutsats

Även om det finns många andra blockchain-tekniker tillgängliga, med antalet växande, är de framsteg som aeternity erbjuder viktiga. Utbudet av ytterligare tekniker bör visa sig vara användbart. Dessutom är det uppfriskande att de väsentliga applikationerna redan är utvecklade och mycket av den andra utvecklingen är klar, eftersom detta sätter det närmare att ha en färdig produkt än många andra blockchain-plattformar. När det växer bör människor upptäcka ännu fler användningsområden för evigheten.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me