Nybörjarguide till etos: People-Powered Blockchain & Universal Wallet

Ethos Guide

Livssyn marknadsför sig som en blockchain-plattform som drivs av folket. Målet är att tillhandahålla ett ekonomiskt ekosystem som är rättvist, öppet och säkert. Teamet vill ge alla chansen att vara en del av den nya ekonomin genom att kombinera design, social intelligens och teknik.

Ethos Guide

En av de viktigaste funktionerna i Ethos är plattformens Universal Wallet. Eftersom denna plånbok är universell kan den innehålla flera kryptovalutor, vilket förhindrar behovet av att hålla och organisera flera privata nycklar och plånböcker. Istället kan användare lita på en enda säker blockchain-plånbok. Plånboken är gratis och gör det möjligt att komma åt tillgångar var som helst direkt. Istället för att behöva komma ihåg flera privata nycklar, låter Ethos SmartKeys dig styra din Universal Wallet med en enda privat nyckel.

SmartWallet är en mobil första hotplånbok som säkert gränssnitt för flera tillgångar över flera blockkedjor. Inom en snar framtid kommer Ethos också att lägga till en ColdWallet som har sin egen SmartKey och lagras offline för att maximera säkerheten.

Ethos Universal Wallet Security

När du ställer in Universal Wallet genererar du en 24-ords mnemonic som är ett 256-bitars utsäde. Detta utsäde ger masterkryptering för varje privat nyckel i varje plånbok som du skapar, vilket ger säkerhet för alltid. Ethos SmartKeys använder accelerometrar och feedback för att säkerställa att varje SmartKey är extremt säker och unik. Genom att använda den enda SmartKey kan du komma åt alla dina digitala tillgångar, även om de finns i olika kryptovalutor.

säkerhet

För ökad säkerhet har du alltid kontroll över dina tillgångar och Ethos har aldrig dem. På samma sätt lagrar Ethos aldrig ditt plånboksäde på servern och det finns ett virtuellt tangentbord som stoppar loggning av nycklar. Det finns gott om säkerhetsfunktioner, såsom PIN-skydd och biometri. Om du tappar din telefon kan du enkelt återställa din plånbok med din unika 24-ords mnemonic.

Funktioner i Ethos Universal Wallet

WatchFolio spårar din portfölj, så att du kan lägga till information för alla digitala tillgångar som lagras i en annan plånbok, titta på specifika mynt eller skapa en fantasiportfölj om du vill ha lite övning. Mynt levererar myntprofiler med detaljerad information, såsom betyg, marknadsprestanda och teknisk information, och utnyttjar social intelligens och rådata.

Funktioner

Ethos arbetar också med Ethos Verified Wallet Domains. Dessa låter dig registrera dig och sedan verifiera ditt namn och få en plånbokdomän med samma stöd för alla mynt som Ethos Universal Wallet tillhandahåller. Istället för att behöva ge ut en svår att komma ihåg kryptovaluta-adress som någon lätt kan ange fel, får du ett enkelt namn som synkroniseras med dina blockchain-transaktioner.

Hur jämför Ethos Universal Wallet med andra plånböcker?

Det finns nästan ingen jämförelse mellan Ethos Universal Wallet och konkurrerande plånböcker. Jämfört med CASE, UberPay, Exodus, Mist, Trezor, Coinbase, Ledger Nano S och Mycelium är Ethos den enda som kryssar för alla rutorna. Den har stöd för Bitcoin-, altcoins- och ERC20-tokens, plus tokenklassificeringar. Det har också tillgångstilldelning, kylförvaring, hanterade nycklar, fondöverföring, mobilsupport, ett mjukvarugränssnitt och ett socialt element. Konkurrenterna har bara en handfull av dessa funktioner, och ingen av ovanstående konkurrenter erbjuder sociala funktioner eller tokenklassificeringar.

Hur får du Ethos-plånboken?

Just nu kan du förregistrera dig för Ethos Wallet. Förregistrering ger dig chansen att vara en av de första som väljer din verifierade plånbokadress så att du kan få det namn du vill ha. Du får också guldmedlemskap utan kostnad för ditt första år och tillgång till flygdroppar från Ethos-partners.

Vad är etos socialt?

Ethos Social ger plattformen en social aspekt som låter användarna utnyttja andras kraft (därmed ”folkdriven”) för att göra smartare investeringar. Det finns funktioner som recensioner och betyg, plus samförstånd i samhället för att ge insikter. Med Ethos Social kan användare interagera med andra som är experter och entusiaster, dela din kunskap och data så att alla kan göra smarta investeringar med digitala tillgångar eller till och med bara lära sig om denna typ av investering.

Vad är några funktioner i Ethos-appen och plattformen?

När man använder Ethos kan användare se allt i sin enkla portföljprestanda. Detta inkluderar analyser i realtid och smarta rapporter som hjälper dig att utvärdera och planera. Tack vare Ethos-communityn får du dynamiska recensioner och betyg på plattformen. Gränssnittet är både intuitivt och roligt, tilltalande för nybörjare, experter och alla däremellan. Bäst av allt, Ethos har inga dolda kostnader eller installationsavgifter, så att du kan planera exakt ekonomiskt.

Vad är Ethos berggrund?

Ethos Bedrock är den högpresterande och sofistikerade API-arkitekturen som integreras med Ethos ekosystem och token. Den är utformad för att driva framtida finans- och kryptoapplikationer. När det är klart kommer Ethos-teamet att dela det, så andra kan också dra nytta av tekniken.

Vad är ETHOS-token?

ETHOS är plattformens åtkomsttoken som låter användare säkert hantera kryptovalutaplånböcker, mynt och nycklar. Den har ERC-20 granskade kontrakt på Ethereum blockchain och levererar billigare transaktioner som ger dig kontroll över dina medel. Inledningsvis kommer ETHOS att vara för åtkomst till olika funktioner och betala avgifter. Så småningom kommer den att bli mer likvid och kan användas för att balansera enskilda portföljer.

ETHOS-token

ETHOS-tokens är den betalningsmetod som används för att komma åt och använda tjänster på plattformen och betala transaktionsavgifter. Dessutom möjliggör det likviditet. Det kommer inte att kontrollera företaget, ge rösträtt eller betala vinst. Ethos-teamet hoppas att ETHOS-tokens i framtiden också kommer att användas för att skicka värde på ett sätt som liknar PayPal.

Hur man köper ETHOS

Du kan inte köpa ETHOS med en “Fiat” -valuta, så du måste först köpa en annan valuta – de enklaste att köpa är Bitcoin eller Ethereum som du kan göra på Coinbase med banköverföring eller bankkortköp och sedan handla det för ETHOS vid ett utbyte som visar token.

Se till att du använder vår länk för att registrera dig, du kommer att krediteras $ 10 i gratis bitcoin när du gör ditt första köp på $ 100.

Coinbase webbplats

När du har köpt Ethereum kan du handla för ETHOS-tokens på följande börser:

  • Binance
  • HitBTC
  • IDEX
  • Cobinhood

Slutsats

Ethos erbjuder användarna en rad kryptovalutarelaterade tjänster som drivs av folket. Universal Wallet innehåller innovativa funktioner, som en social aspekt, för att tillåta användare att interagera med varandra och dela med sig av insikter som kan leda till smarta investeringar. Plånboken startar snart och du kan redan registrera dig.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me