Nybörjarguide till Bonpay

Bonpay Guide

Bonpay är den senaste lösningen för att göra transaktioner och komma till ekonomisk frihet via digitala betalningar över hela världen. Priserna är transparenta och systemet är snabbt och enkelt att använda.

Detta är en fullfjädrad tjänst på blockchain med en rad lösningar, flexibilitet och smidiga transaktioner. Tack vare sin infrastrukturella inkludering, dess tekniska tillförlitlighet och gruppens djupa ekonomiska kunskap sticker Bonpay ut och erbjuder unika lösningar för dem som vill göra och acceptera betalningar globalt.

Bonpays webbplats

Vem står bakom Bonpay?

Tillsammans har huvudteamet bakom Bonpay över 30 års kollektiv erfarenhet av både elektroniska betalningar och internationell finansiering. Ledare har också professionell kunskap och erfarenhet av kryptovaluta. VD, Alex Blazhevych, har mer än sju års erfarenhet av kryptofinansiella system och är också en affärspartner, verkställande, analytiker och affärsutvecklare.

Bonpay Team

CTO, Oleg Boykov, är en utvecklare med över sex års erfarenhet och en stark teknisk utvecklare. CPO, Valentin Kaduchenko, har mer än åtta års erfarenhet av ekonomisk drift, teknik och marknadsföring. CFO, Julya Bashtannik, har mer än fyra års erfarenhet av affärsstrategier och internationella finanser.

Vilka är fördelarna med Bonpay?

När du använder Bonpay har användarna transparenta, rimliga priser. Detta låga pris är möjligt tack vare blockchain-tekniken och decentraliserad. Blockchain gör att medlen kan överföras direkt och säkert med bästa möjliga priser för eventuella gränsöverskridande avgifter.

Bonpay har flera leverantörer, vilket förbättrar möjligheten att konvertera mellan ytterligare kryptovalutor och fiatvalutor. Att göra konverteringarna är nu lika enkelt och snabbt som att skicka ett meddelande. Dataskyddet är också självkontrollerat tack vare Bonpays säkerhetssystem utan kunskap. Detta gör det enkelt att lösa säkerhets-, efterlevnads- och tekniska problem.

En annan bra tjänst från Bonpay – förbetalda kort. För extra fördelar tillåter Bonpay Cards att du använder Bonpay som med andra plast- eller virtuella kort. Företag som utnyttjar Bonpay kan acceptera och använda kryptovalutor, vilket ger dem en fördel i förhållande till konkurrenterna.

Statistik för Bonpay

Bonpay stöds i mer än 130 länder runt om i världen. Med så mycket stöd kan ditt företag växa med lätthet och genomföra transaktioner nästan som helst. Bonpay debiterar ingenting för att registrera och skapa ditt konto, vilket rör dig mot ekonomisk frihet. Bonpay plånbok stöder nu bara Bitcoin men i framtiden kommer det att stödja över 125 valutor (fiat och crypto), vilket innebär att du är otroligt sannolikt att hitta den specifika valuta du behöver.

Hur lagrar och använder du Bonpay?

Med Bonpay lagrar du alla dina tillgångar i en specifik plånbok. Den enda plånboken är för att ta emot, lagra, spendera, konvertera och överföra kryptovaluta på något sätt. Det finns också möjlighet med Bonpay-kort, antingen virtuella eller plastiska, för att göra dina betalningar i krypto enkla och snabba på ett traditionellt sätt.

Vad ska du veta om Bonpay-plånboken?

Plånboken är beroende av den senaste avancerade tekniken för att alltid hålla dina pengar skyddade, så att din personliga och ekonomiska information förblir säker. Bäst av allt är att Bonpay-plånboken alltid är tillgänglig. Du kan använda den på vilken plattform eller enhet som helst. Och som det tidigare berättats kommer utvecklare att lägga till stöd för flera kryptovalutor, som Ethereum, Litecoin, Dash, Ripple, några av ERC20-tokens och många fler.

Bonpay plånbok

Hur skiljer sig Bonpay från andra liknande produkter?

Bonpay är inte den enda betalningsmetoden av sin typ inom blockchain, men det är den enda som erbjuder hela paketet. Produkten bakom Bonpay är redan live, vilket ger den en fördel jämfört med Monaco och Tokencard. Det finns också en belöning för tokeninnehavare, något du inte får med Monaco / Tokencard eller Xapo / Wirex. Även om andra system endast har en värdplånbok, lägger Bonpay till ett kortsaldo för enkelhetens skull. Jämfört med de andra alternativen erbjuder Bonpay den bästa valutakursen för kryptovaluta, bara 1 till 2 procent först och 0 procent efter att DLN lanserades. Du styr också priserna eftersom du väljer när du vill fylla på ditt kort.

Jämförelse

De flesta liknande produkter begränsar sätten att finansiera din plånbok till kryptovalutor, men Bonpay håller på att arbeta med BTC, ETH, ERC20, Ripple och andra kryptovalutor, förutom banköverföringar och PayPal. Valutavgiften för Bonpay är också lägre än andra, och det finns inga POS-gränser per dag, vilket andra betalningsplattformar som TenX inför.

Vilka användarbelöningar finns det?

Både tokeninnehavare och kortinnehavare för Bonpay får belöningar. Det finns en incitamentbelöning för Bonpay-tokeninnehavare. Var och en får belöning från 0,65 procent avgiftspool för alla transaktioner som görs av kortägare. Belöningen betalas i ETH eller BON. För kortinnehavare leder varje köp de gör till en återbetalningsbonus på 0,15 procent (i BON-token). Det finns också svarta kort med begränsad upplaga som har ännu lägre avgifter och högre gränser.

Vad du ska veta om Bonpay Initial Token Sale

Initialen token försäljning för Bonpay har redan upphört. När detta skrivs var 1 ETH motsvarande 500 BON med en bonus på 30 procent. Det höjdes 20 426 ETH och passerade den mjuka locket på 15 000 ETH under de första dagarna.

Alla som deltar i ITS får tillgång till programmet Exclusive Affiliate. De som bidrar med mer än 20 ETH kommer att ha rätt att få Special Black-kortdesignen, gratis kortunderhåll i ett år, bättre avgifter, en låg obegränsad bankväxelkurs och 24/7 kundsupport med prioritet. De som bidrar med minst 200 ETH får gratis kortunderhåll för livet, en personlig supportchef, en ökad gratis månadsautomatgräns, speciella gåvor, gratis användning av de nya betalningsmetoderna via prylar som integreras med kryptovaluta och särskild tillgång till de senaste versionerna av produkter.

Slutsats

Bonpay är en användbar multivaluta-tjänst, som inkluderar plånbok och förbetalt kort för dem som vill ha extra säkerhet. Det låter också användare spendera och ta emot pengar i en rad länder med hjälp av kortet. Mellan den breda acceptansen av Bonpay och de låga räntorna är det ett smart val för dem som har innehav i många krypto- och fiatvalutor.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me