Nybörjarguide till BAT och Brave Browser

BAT Token Brave Browser Guide

Vid en kortfattad blick, det enda förhållandet du kanske märker mellan BAT, Grundläggande uppmärksamhetstoken, och den Modig webbläsare är att båda är relaterade till reklam. När du tittar närmare är de två dock mycket kopplade. Du kan använda BAT-token med Brave-webbläsaren för att stödja webbplatser, och de två skapades för att sömlöst integreras. På grund av detta kräver en förståelse av det ena också en förståelse för den andra.

De Modig webbläsare syftar till att leverera integritet när du surfar. Det blockerar spårare och annonser som lär dig om dig utan din kunskap och ibland till och med driver malware. I grund och botten skyddar Brave dig när du surfar utan ansträngning från din sida.

Ladda ner Brave Browser

Basic Attention Token, BAT, är utformat för att förbättra effektiviteten för digital annonsering via en symbol som användare, annonsörer och utgivare alla kan utbyta med Ethereum blockchain. Du kan använda token på Brave-plattformen för en rad uppmärksamhetsbaserade och reklamtjänster, och dess verktyg är baserat på användarnas uppmärksamhet.

Varför skapades BAT och modig?

Teamet bakom BAT och Brave såg att den digitala reklamvärlden var fylld med bedrägerier, spårare och mellanhänder. De märkte att användarna utnyttjas, utgivare skadar och annonsörer tappar. Teamet citerar att så mycket som 50 procent av den typiska mobildataförbrukningen för den genomsnittliga användaren går till spårare och annonser och kostar dem upp till $ 23 varje månad. Annonser minskar telefonens batteritid med upp till 21 procent och tar cirka 5 sekunder att ladda på mobila enheter. Dessutom kränks användarnas integritet; stora mediasidor som har så många som 70 spårare och skadlig kod har ökat 132 procent på ett enda år.

BAT-token

För utgivare fungerar det nuvarande systemet inte, med Google och Facebook som tar 99 procent av tillväxten och 73 procent av annonsdollarna. BAT-webbplatsen citerar också att intäkterna nyligen har minskat med 66 procent och robotar orsakade 7,2 miljarder dollar i bedrägeri under det senaste året. Ovanstående problem leder också till mer än 600 miljoner stationära datorer och telefoner som använder annonsblockerande program, vilket skadar utgivarnas vinst.

Slutligen tappar annonsörer bort på grund av brist på information. De måste också drabbas av dålig inriktning, vilket skadar avkastningen på deras annonser, och marknadsförare kan luras av falska webbplatser som begår bedrägeri.

Hur fungerar modiga och BAT tillsammans?

Brave är en webbläsare med öppen källkod som fokuserar på integritet som också är snabb och blockerar spårare och felaktigheter. Det har också ett huvudbokssystem som anonymt fångar uppmärksamhet från användare, så utgivare får belöningar direkt. BAT kan vara nyckeln till att få olika tjänster via Brave-plattformen och kommer att användas och utbytas av användare, annonsörer och utgivare. Token-verktyget kommer från en användares mentala engagemang i en annons.

BAT-token

Tillsammans är processen sömlös. Brave-webbläsaren ser var användarna spenderar mest tid och använder sedan denna information för att beräkna den proportionella belöningen för varje utgivare som använder BAT. Detta ger transparens och effektivitet i digital reklam via blockchain.

För att fungera övervakar Brave användarnas uppmärksamhet på ett anonymt sätt. Den använder sedan denna information för att belöna utgivarna med hjälp av BAT. Användarnas privata data lämnar aldrig sina enheter, vilket garanterar integritet. Dessutom får användare belöningar för sin uppmärksamhet med BAT. På grund av den förbättrade inriktningen vet annonsörerna inte bara vart deras pengar går utan får också högre avkastning.

Vem skapade BAT ?

Det finns ett fantastiskt team bakom BAT, viktigast av allt, grundare Brendan Eich som skapade Javascript och även grundade Mozilla och webbläsaren Firefox.

BAT-teamet

Hur hjälper BAT och modiga användare, utgivare och annonsörer?

Användare kan antingen använda webbläsaren Brave och säga adjö till annonser och skadlig kod eller välja att få färre annonser som är mer riktade mot deras intressen och har en betydligt lägre risk för skadlig kod. Förlag får mer intäkter eftersom bedrägerier och mellanhänder minskar. Slutligen får annonsörer förbättrad information om vad de spenderar sina pengar på.

Alla inblandade upplever också en hög grad av integritet och minskat annonsbedrägeri tack vare förbättrad klientsidesintegritet, transparens via öppen källkod och kryptografi.

Hur mäter modig uppmärksamhet?

Nyckeln till hela processen är att mäta en användares uppmärksamhet, vilket görs i realtid när användare ser innehåll och annonser på den aktiva fliken. Varje annons får ett uppmärksamhetsvärde baserat på pixlar i vyn och stegvis varaktighet i proportion till mängden relevant innehåll innan användaren direkt engagerar sig i annonsen. När systemet växer kommer det att definiera ytterligare anonyma modeller av kostnad per åtgärd. Baserat på uppgifterna matchas annonser anonymt med kundintressen med hjälp av lokala maskininlärningsalgoritmer, vilket förbättrar användarupplevelsen.

Hur det fungerar

Brave planerar att arbeta nära med annonsörer och utgivare för att komma med de bästa metoderna för att mäta användarnas uppmärksamhet. Potentiella mätvärden inkluderar tilldelning av poäng baserat på visningens längd eller användning av det totala antalet visningar för reklaminnehåll inom ett givet antal sekunder.

Hur utbyts BAT?

Det största antalet BAT: er går till förläggarna i form av annonsintäkter. Användare får också vissa BAT som belöning för att visa annonser. De kan sedan använda dessa BAT: er för premiumtjänster eller innehåll inom Brave-plattformen. Annonsörer betalar BAT för att placera sina annonser. Det finns också möjlighet för användare att donera BAT till förläggare, något som teamet bakom Brave anser att många kommer att göra.

Hur man köper BAT?

Du kan inte köpa BAT med “Fiat” -valuta så du måste först köpa en annan valuta – de enklaste att köpa är Bitcoin eller Ethereum som du kan göra på Coinbase med banköverföring eller betalkort / kreditkortsköp och sedan handla det för BAT vid ett utbyte som Binance.

Registrera dig på Coinbase

För första gången köpare av kryptovaluta rekommenderar vi att du använder Coinbase för att göra ditt första köp – det är lätt att använda, helt reglerat av den amerikanska regeringen så att du vet att det är en av de säkraste och mest ansedda platserna att köpa kryptovaluta från. Coinbase erbjuder möjligheten att köpa Bitcoin, Litecoin och Ethereum med ett kredit- eller bankkort eller genom att skicka en banköverföring. Avgifterna är högre för kort men du kommer att få din valuta direkt.

Du måste utföra viss identitetsverifiering när du registrerar dig eftersom de måste följa strikta ekonomiska riktlinjer.

Se till att du använder vår länk för att registrera dig, du kommer att krediteras $ 10 i gratis bitcoin när du gör ditt första köp på $ 100.

Coinbase webbplats

För att komma igång, klicka på “Registrera” -knappen där du kommer till ett registreringsformulär där du måste ange ditt namn, e-post och välja ett lösenord.

Köp Ethereum

I Coinbase, besök fliken “Köp / Sälj” högst upp, välj “Ethereum”, välj din betalningsmetod och ange det belopp du vill köpa – du kan antingen ange ett belopp i US-dollar eller ett antal Ether.

Köp Etherum

Du kommer sedan att bli ombedd att bekräfta din transaktion, om du betalar med ett kort kan du behöva slutföra en verifiering med din kortleverantör. När det är klart läggs ditt Ethererum till i ditt konto.

Köp BAT på en börs

BAT finns på ett stort antal börser, vi rekommenderar att du använder Binanace. Du kan nu skicka din Ether till Binance för att göra ditt köp av BAT, ta en titt på vår recension av Binance här för att se hur du registrerar dig och köper på deras börs.

Binance plånböcker

BAT finns också på :

  • Bittrex
  • Huobi
  • Upbit
  • Bitfinex
  • Liqui

Kan du redan använda modig?

Brave-webbläsaren är redan tillgänglig, och en stor del av den infrastruktur som teamet behöver för att distribuera BAT på baksidan är redan “kod komplett.” Det betyder att den redan är på plats. Faktum är att teamet redan använder det för att fördela donationerna mellan utgivare beroende på kundernas uppmärksamhet. För tillfället kan du få Brave Browser för Mac OS, Windows eller Linux.

Slutsats

Med Basic Attention Token kan Brave ge fördelar för alla inblandade, inklusive användare, annonsörer och utgivare. Annonsörer bör se en förbättring av deras avkastning, medan utgivare får mer annonsintäkter och mindre frustrerade användare. Användare sparar pengar på data, sparar tid som väntar på att annonser ska laddas och behöver inte oroa sig så mycket för skadlig kod. När de väl är utplacerade verkar Brave och BAT som en utmärkt lösning för många av de problem som för närvarande plågar digital reklam.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me