TEMCO: Supply Chain Management Platform aangedreven door Rootstock RSK

Temco

TEMCO is een supply chain-platform dat gebruikmaakt van de RSK-blockchain. Het platform vertrouwt op blockchain-technologie om geïsoleerde supply chain-systemen met elkaar te verbinden en datadiensten aan te bieden. Bedrijven kunnen gebruikmaken van de business intelligence-tool die zakelijke inzichten biedt. Consumenten hebben toegang tot een afzonderlijke applicatie waarmee ze de supply chain-gegevens kunnen volgen met realtime informatie, evenals een online marktplatform dat de mogelijkheid biedt om met cryptocurrency te betalen.

Temco

Het team achter TEMCO herkent problemen met het huidige supply chain-systeem, met name de manier waarop informatie wordt losgekoppeld. Deze ontkoppeling betekent dat consumenten onzeker zijn over de productkwaliteit, aangezien ze geen toegang hebben tot volledige informatie. Zonder TEMCO kunnen zelfs bedrijven met zware investeringen in infrastructuur de gegevens niet effectief gebruiken.

TEMCO & Onderstam

TEMCO koos ervoor om zijn supply chain-oplossing te bouwen en deze in te zetten met behulp van de Rootstock (RSK), Bitcoin Sidechain. Deze beslissing was gedeeltelijk gebaseerd op het feit dat RSK bijdraagt ​​aan een revolutie in het Bitcoin-ecosysteem. Het ontwikkelde ook het allereerste slimme contractplatform dat open-source was en een tweewegkoppeling met Bitcoin had. TEMCO is van plan gebruik te maken van de hoge schaalbaarheid, lage transactiekosten en hoge transactiesnelheid van RSK.

Wat is onderstam RSK?

Lezen: Wat is onderstam?

Door het gebruik van blockchain-technologie van RSK biedt TEMCO real-time informatie aan zowel consumenten als bedrijven. Dit kan eigendomsveranderingen, orderbevestiging, overdrachtsactiviteiten, productie, distributie en meer omvatten, die allemaal tijdens het proces worden gegenereerd.

Hoe helpt TEMCO bedrijven?

TEMCO zal bedrijven voorzien van een real-time intelligence-tool die supply chain-gegevens die de blockchain vastlegt, visualiseert en categoriseert. De tool is geoptimaliseerd voor een reeks bedrijfstakken en stelt bedrijven in staat slimme beslissingen te nemen over hoe ze hun bedrijfsactiviteiten kunnen verbeteren.

Hoe helpt TEMCO consumenten?

De consumententoepassing van TEMCO verbindt bedrijven en consumenten met elkaar. Consumenten kunnen de applicatie gebruiken om de supply chain-gegevens voor producten bij te houden voor vertrouwen in het product en ze vervolgens kopen met cryptocurrencies. Dit vergroot het vertrouwen van de klant in de productkwaliteit en de mogelijkheid om een ​​nieuw betalingssysteem te gebruiken.

Temco-functies

De gegevens die via het TEMCO-platform worden verzameld, hebben een enorme omvang en zijn ongelooflijk waardevol omdat alle relevante informatie met elkaar verbonden is. De gegevens worden verwerkt via de TEMCO big data-service, waar bedrijven toegang toe hebben via de API of andere methoden.

TEMCO & IoT

Het IoT is een cruciaal onderdeel van TEMCO, aangezien het verantwoordelijk is voor het volgen van de vochtigheid en temperatuur van de producten in de koelketen. Dit gebeurt in realtime. TEMCO kan nauwkeurige gegevens verzamelen en tegelijkertijd menselijke fouten verminderen door RFID te gebruiken die een halfgeleider met ultralaag vermogen bevat. Alle IoT-apparaten verzamelen informatie, die vervolgens wordt verzonden en opgeslagen op de blockchain. Dit gaat van de totstandkoming van het contract tot de productverkoop en de levering van het product, vervolgens de orderbevestiging en tot slot de eigendomsoverdracht..

TEMCO-platform

Het platform van TEMCO is al getest. Met behulp van het platform verbond het project de supply chain voor Nenia van de fabrikant tot aan de eindconsument via de blockchain. Dit diende om het platform te testen en te bewijzen dat bedrijven kunnen moderniseren met nieuwe systemen die een effectiever gegevensbeheer mogelijk maken. Dit bewees ook dat het platform het vertrouwen van de consument in de productkwaliteit kan vergroten.

TEMCO-tokens

De symbolische economie van TEMCO omvat zowel het TEMCO-token als het TEMCO-punt. Het TEMCO-token betaalt de uitvoeringsvergoeding voor slimme contracten, de servicekosten voor de BI-tool, de commissie voor de marktplatformtransactie en verschillende andere transacties op TEMCO. In wezen vergemakkelijkt het TEMCO-token transacties. Het is ook gekoppeld aan externe uitwisselingen om breder gebruik mogelijk te maken. Degenen die TEMCO-tokens inzetten, kunnen ook deelnemen aan beloningsprogramma’s.

Het TEMCO-punt fungeert als beloning en stimulans voor bijdragen aan het platform. Het wordt beloond voor deelname door gebruikers om continue bijdragen te promoten. De berekening van de TEMCO-puntbeloning is afhankelijk van het platformalgoritme, evenals het niveau. Leveranciers die hun toeleveringsketen en productgegevens uploaden naar de blockchain, ontvangen TEMCO-punten of omzetgroei. Consumenten ontvangen TEMCO-punten wanneer ze bijdragen aan de gemeenschap via acties zoals het scannen van een QR-code met toeleveringsketen- en productinformatie, het melden van namaakgoederen of het voltooien van productaankoopbeoordelingen.

Het uitzetmodel voor TEMCO is ontworpen om een ​​gezond ecosysteem te bevorderen. Het inzetten van TEMCO-tokens krijgt extra voordelen in vergelijking met degenen die niet inzetten. Degenen met ingezette tokens kunnen verder deelnemen aan elk aspect van het contributiemodel en extra beloningen ontvangen.

Er zijn in totaal 6 miljard TEMCO-tokens. Hiervan werd 50 procent toegewezen voor de symbolische verkoop, 10 procent voor de bonus, 20 procent voor het bedrijf en het team, 15 procent voor de adviseurs en partners en 5 procent voor de exploitatie.

TEMCO-routekaart

In mei 2018 lanceerde TEMCO zijn website en bracht het zijn whitepaper uit. In juni bracht het bedrijf zijn prototype uit en ontwikkelde het zijn adviesraad. In augustus begon de onderhandse verkoop en het white-listingproces begon in oktober. De openbare verkoop begon in november. In december 2018 ontwikkelde TEMCO het gedecentraliseerde supply chain-netwerk op basis van RSK.

Temco Roadmap

In Q1 2019 zal TEMCO de consumententoepassing, ERP- en BI-tool ontwikkelen en een bedrijfsmodel ontwikkelen voor gebruik in de industrie van luxegoederen. In het tweede kwartaal zal de ontwikkeling van IoT voor het TEMCO supply chain-platform plaatsvinden. In Q3 lanceert TEMCO zijn bètaversie BI-tool, met de bèta-consumententoepassing en TEMCO geverifieerde API-service in Q4.

Q1 2020 omvat de lancering van een bèta-markt voor luxegoederen op het platform, met de daadwerkelijke lancering in Q2. In Q2 2020 zal ook de inzet ERP en de lancering van de BI-tool plaatsvinden. In Q3 lanceert TEMCO de consumententoepassing en ERP. De TEMCO-dataservice wordt in het vierde kwartaal gelanceerd, net als de point-mall en partner-mall.

Gevolgtrekking

TEMCO is een platform dat is gebaseerd op de RSK bitcoin sidechain-technologie en heeft tot doel de supply chain-industrie te veranderen. Het helpt bedrijven met een business intelligence-tool om slimme beslissingen te nemen voor bedrijfsactiviteiten en biedt consumenten toegang tot supply chain-informatie voor extra vertrouwen.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me