Een beginnershandleiding voor aXpire: op blockchain gebaseerd uitgavenbeheersysteem

aXpire

aXpire is een blockchain-uitgavenbeheersysteem. Het bedrijf probeert zijn bewezen technieken voor afvalbeheer toe te passen via blockchain-beheer om bedrijven te helpen slanker te werken en met minder pluis in hun aantal als gevolg van menselijke fouten, dubbel werk en verouderde papieren archiveringssystemen. aXpire beschouwt zichzelf als een software-as-a-service enterprise resource planning-bedrijf.

aXpire

“Een betalingsecosysteem om uitgaven te beheren via een efficiënt, veilig en geautomatiseerd proces, bestaat nog niet”, aldus het bedrijf. “Gegevens worden te vaak gescheiden tussen niet-compatibele software en bedrijven worden overgelaten om informatie op papier, pdf’s en spreadsheets op te slaan. Er zijn vaak een aantal zakelijke behoeften die in de huidige softwaremarkt als geheel niet worden aangepakt. “

In feite kan slecht gegevensbeheer 15-25 procent van de inkomsten van een bepaald bedrijf uitmaken, zei aXpire, daarbij verwijzend naar een onderzoek van het Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Wie leidt het project?

Gary Markham is sinds december 2016 de CEO van het bedrijf. Eerder werkte hij bij insurtech company en aXpire originator LSG LLC als strategieadviseur, te beginnen in januari 2006..

De programmadirecteur van aXpire, Philip Knight, is een andere LSG-veteraan, die sinds juli 2012 Chief Product Officer is geweest. Tegelijkertijd zat Knight in de juridische commissie voor standaard toezicht op de juridische elektronische gegevensuitwisseling zonder winstoogmerk..

Het hoofdkantoor van aXpire bevindt zich op 80 Broad St. in New York City.

aXpire Team

Wat doet aXpire?

De blockchain-technologie van aXpire is gespecialiseerd voor gebruik in de financiële sector; specifiek voor het afhandelen van onkosten voor banken, hedgefondsen en private-equityfirma’s. Het bedrijf is van plan om zijn bedrijfsmodel uiteindelijk naar bedrijven buiten de financiële sector te brengen terwijl het groeit, en het pad te modelleren dat is ingeslagen door zijn initiatiefnemer LSG LLC. Tot de eerdere klanten van LSG LLC behoren bekende namen als IBM, Coca-Cola, AT&T en Intel.

aXpire’s partners

aXpire is momenteel een van de oprichters van de International RegTech Association en werkt samen met het Microsoft Partners Network, R3, de Enterprise Ethereum Alliance, Kotoba en meer.

Partners

Hoe werkt het?

Het kenmerkende systeem van aXpire is de Resolvr-software voor uitgavenbeheer. Resolvr integreert bestaande datasets van bedrijfseigen enterprise resource management-software en past vervolgens blockchain-technologie toe om elk deel van die data efficiënter en vaak onafhankelijk te laten werken..

“In de eerste release van ‘Resolvr’ faciliteren we de naadloze, controleerbare workflows van digitaal uitgavenbeheer, beoordeling, verdeling en toewijzing volgens het fonds of de fondsen waaraan elke dollar moet worden gekoppeld,” zei aXpire in zijn whitepaper-samenvatting . “Er zijn mechanismen voor afstemming van accounts, toezicht en controle ingebouwd om ervoor te zorgen dat alle belanghebbenden informatie kunnen delen, aanpassingen kunnen doen, annotaties, bijlagen en andere communicatie kunnen verzenden voordat het eindproduct wordt overgedragen aan de financiële afdeling van een klant.”

In wezen werkt het systeem van aXpire als een universele manager voor onkosten.

Wat is het voordeel ten opzichte van traditionele systemen?

aXpire gelooft dat het blockchain-technologie kan gebruiken om de verspilling en inefficiëntie van legacysystemen te hacken. Menselijke fouten worden tot een minimum beperkt, aangezien de blockchain is ingesteld om te werken met minimale interactie van buitenaf. Gegevens worden zowel veilig als netjes op orde gehouden in een cloudgebaseerd systeem door het inherente cryptografische systeem van de blockchain. aXpire kan ook kunstmatige intelligentie-algoritmen gebruiken om de beginprocessen te verbeteren.

Werkwijze

Dit kan grote gevolgen hebben voor alle bedrijfsgroottes, maar vooral voor grote bedrijven die buitengewone hoeveelheden betalingsgegevens verwerken. Kleine fouten, zowel menselijke als andere, hebben de neiging zich op te hopen in dergelijke systemen. Bovendien betekenen de enorme omvang en het bereik van sommige bedrijven dat er een groot aantal verschillende systemen en procedures voor gegevensverwerking aanwezig zal zijn. De introductie van een enkel, blockchain-gebaseerd systeem maakt de ruwe randen glad en creëert synergieën uit voorheen disfunctionele of ongeorganiseerde systemen.

Hoe wordt omgegaan met beveiliging en gegevenscoherentie?

Blockchains zijn van nature een veilig systeem voor het verwerken van gegevens, aangezien de wereldwijde blockchain onafhankelijk wordt geverifieerd en gesynchroniseerd met zijn individuele knooppunten. Dit systeem creëert minder zwakke punten en maakt directe controles op elk niveau in de keten mogelijk. Een fonds dat de blockchain-technologie van aXpire wil gebruiken, kan verzekerd zijn van zijn gegevensintegriteit.

“We laten ook een onveranderlijk spoor van transacties achter dat waarde toevoegt tijdens het audit-, compliance- en rapportageproces voor elke klant die nodig is om de gegevens van de bedrijfsuitgaven en winstgevendheid te begrijpen”, schreef aXpire. “Gereguleerde hedgefondsen moeten bijvoorbeeld hun fondsuitgaven rapporteren aan de SEC (US Securities and Exchange Commission). Elke gebruiker van onze software kan ook in realtime de bestedingsgegevens binnen het bedrijf bekijken en live gegevens leveren voor intelligente winstmaximalisatie. “

Dit vermogen om gegevens in realtime te bekijken en te manipuleren met behoud van de veiligheid en integriteit, is een van de kenmerken van het hele blockchain-ecosysteem. Het introduceert een mate van beveiliging die zelfs fysieke systemen moeilijk kunnen matchen. Het is immers onmogelijk om alle gegevens in de koude opslag in een magazijn tegelijkertijd te updaten en te verifiëren, seconde na seconde. De blockchain-technologie van aXpire maakt een sprong over deze hindernis.

Roadmap van aXpire

In het eerste kwartaal van 2018 begon aXpire zijn nieuwe blockchain-technologie te shoppen bij zijn bestaande klantenbestand. Ergens in het tweede kwartaal is aXpire van plan een bètaversie van zijn peer-to-peer-marktplaats Match BX uit te brengen met een verbeterde versie van zijn blockchain-programma, Resolvr, dat in het derde kwartaal komt..

Routekaart

Tegen het einde van het jaar hoopt aXpire in contact te komen met klanten buiten zijn traditionele financiële stuurhuis of industrie-agnostische bedrijven.

aXpire’s roadmap voor de korte termijn gaat naar het tweede kwartaal van 2019. Op de lange termijn hoopt aXpire de favoriete softwareoplossing voor uitgavenbeheer te zijn voor een breed scala aan industrieën..

“In de toekomst zal aXpire zijn technologieën voor uitgavenbeheer uitbreiden naar andere sectoren buiten vermogensbeheer, bijv. natuurlijke hulpbronnen, reizen & vrije tijd, gezondheidszorg, eten & drank, transport enz., waarbij door mensen handmatige processen in de levenscyclus van onkostenbeheer worden verwijderd via een zeer veilig SaaS-model, “aldus het bedrijf.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me