CACHE Gold: gereguleerde ERC20-tokens die volledig worden ondersteund door goud

Cache goud

Goud verandert in een van de populairste investeringen van 2020, maar het zal de komende decennia waarschijnlijk ook een geweldige plek worden om te zijn. CACHE Goud is een innovatief bedrijf dat investeerders en handelaren een solide manier biedt om tokenized gold tokens te bezitten.

CACHE Gold verkoopt geen door goud gedekte tokens – het is een in Singapore gevestigde metaalhandelaar die gespecialiseerd is in het creëren van de CGT, die wordt ondersteund door één gram puur goud. Nu wereldwijde regeringen en centrale banken manieren zoeken om hun systemen draaiende te houden, zullen de goudprijzen waarschijnlijk sterk stijgen.

Het bedrijf is volledig gereguleerd in Singapore en CACHE heeft licentienummer PS20190001508 onder de Precious Stones and Precious Metals Dealers (Prevention of Money Laundering and Terrorism Financing) Act (PSPM Act).

Er zijn veel goede redenen waarom goud op dit moment zinvol is als belegging, en ook waarom het CGT-token beleggers een goede manier biedt om tokenized goud aan te houden, zonder het gedoe van fysiek goud..

CACHE Gold is gemaakt voor investeerders

CACHE Gold CGT-tokens komen zo dicht bij goud als een digitale belegger kan krijgen zonder daadwerkelijk edelmetaal te kopen. Als u uw CGT wilt verzilveren – geen probleem. Zolang je 100 CGT-tokens hebt, kun je je goud ophalen bij partnerkluizen, of ervoor kiezen om het metaal te laten verzenden naar adressen in de VS en Singapore.

De echte voordelen van digitaal goud zijn natuurlijk het gemak van opslag en de overdracht van de tokens zonder barrières. CACHE rekent 0,25% per jaar aan administratiekosten, en 0,1% wanneer tokens worden overgedragen, in vergelijking met fysiek goud zijn deze kosten buitengewoon redelijk.

Op Ethereum gebaseerde architectuur

CGT-tokens zijn gebouwd op ERC-20-architectuur, wat betekent dat de meeste wallets het token kunnen opslaan. Als u wat goud wilt wegleggen dat geen extra bewaarplicht nodig heeft, kan het CGT-token een goede manier zijn om te gaan.

Afgezien van de 0.1% vergoeding die CACHE in rekening brengt, is het verplaatsen van goud van de ene partij naar de andere uiterst eenvoudig met het CGT-token. Het is niet bijzonder eenvoudig om vloeibaar goud bij je te houden, tenzij je maar een kleine hoeveelheid hoeft mee te nemen.

Het CGT-token is ook gebouwd om te worden gebruikt binnen het cryptocurrency-ecosysteem. Veel mensen willen geen stablecoins gebruiken omdat ze de waarde van fiat-valuta’s niet vertrouwen, en een door metaal ondersteund token zoals CGT zou een goede manier zijn voor beleggers om te handelen tussen crypto’s en goud..

De stabiliteit van goud

Hoewel het waar is dat de waarde van goud meer varieert dan de waarde van de ene grote valuta ten opzichte van de andere (bijvoorbeeld EURUSD), blijft de prijs van goud op de lange termijn stijgen. Een belangrijke reden waarom goud een opwaartse trend op de lange termijn lijkt te hebben, is dat fiat-valuta voor het gemak wordt gecreëerd en niet gebonden is aan iets dat tastbare waarde heeft.

Wereldwijde centrale banken en grote regeringen zijn onlangs begonnen met het creëren van enorme hoeveelheden fiatvaluta, wat betekent dat de goudprijs vanaf hier waarschijnlijk meer zal stijgen. Veel mensen in de gevestigde financiële gemeenschap wijzen op Central Bank Digital Currencies (CBDC’s) als de toekomst, maar er zit een grote fout in dit denken.

Als er een vertrouwenscrisis in fiat-valuta’s is, waarom zouden mensen dan een andere fiat-valuta accepteren die nog gemakkelijker uit het niets te creëren is??

In plaats daarvan zullen mensen willen handelen met valuta’s waarvan het aanbod vaststaat.

Goud is een perfect voorbeeld van het soort activa dat stabiliteit zou bieden, aangezien het niet op aanvraag kan worden gemaakt. Het CGT-token vertegenwoordigt één gram goud, wat een goede hoeveelheid is voor kleine en middelgrote aankopen, althans tegen het huidige prijsniveau!

Een geweldige manier om goud vast te houden en te gebruiken

Een eeuw geleden was het normaal om edelmetalen als geld te gebruiken. In feite was het woord ‘dollar’ een wettelijk opgelegde hoeveelheid goud of zilver. Nu is dat allemaal verleden tijd, maar er zijn nog steeds zeer goede redenen om goud te hebben dat als betaalmiddel kan worden gebruikt.

Als u van uw fysieke goud iets wilt maken dat u met een bankpas kunt uitgeven, zijn er veel tussenpersonen tussen het metaal en het banksysteem.

Het CGT-token doorbreekt de meeste van deze barrières, aangezien er een goed ontwikkeld crypto-ecosysteem is waarmee tokenhouders de meeste grote crypto’s als contant geld kunnen uitgeven met een betaalpas. Zodra mensen leren hoe gemakkelijk het is om aan het fiat financiële systeem te ontsnappen, zullen alternatieve activa zoals goud waarschijnlijk nog populairder worden.

Omdat het CGT-token kan worden verhandeld voor de meeste grote crypto’s op beurzen, is het heel eenvoudig om CGT-tokens om te wisselen voor BTC of ETH en ze vervolgens als contant geld te gebruiken via een crypto-betaalpas naar keuze. Bovendien zijn er tussenpersonen tussen de tokenized gold en de debetkaart, wat een extra veiligheidsniveau toevoegt.

GramChain-technologie

CACHE heeft GramChain gemaakt om ervoor te zorgen dat iedereen die de locatie van het goud wil controleren, dit zonder gedoe kan doen. Het goud dat de CGT-tokens ondersteunt, wordt door CACHE vastgehouden in topkluizen, waar het een tijdstempel heeft gekregen, gefotografeerd en de huidige marktwaarde kan worden bevestigd via CACHE-verkenner.

Transparantie is alles als het gaat om tokenized assets, en CACHE heeft gedaan wat nodig is om ervoor te zorgen dat iedereen die CGT-tokens bezit, de mogelijkheid heeft om het goud dat de tokens ondersteunt te controleren.

Als u geïnteresseerd bent in het houden van goud dat is tokenized en wordt weergegeven door een token, zorg er dan voor dat het platform dat u kiest een vergelijkbare transparantie heeft. Het is van vitaal belang om te weten wat een back-up is van de gouden tokens die u bezit, aangezien het verkeerde systeem u waardeloze digitale activa kan bezorgen.

Goud is klaar om de markten te rocken

De afgelopen jaren, centrale banken en grote investeerders hebben toegevoegd aan hun gouden posities. Nu het goud de afgelopen dagen boven de $ 2.000 is gestegen, is het niet moeilijk in te zien waarom slim geld blootstelling aan het gele metaal heeft gekocht.

Er is geen vervanging voor het vasthouden van fysiek goud, maar met de vertraging in de metaalraffinage en de gekke haast Amerikaanse handelaren om tonnen goud veilig te stellen, Metal-backed tokens zoals CGT zijn erg logisch voor beleggers die vertrouwd zijn met digitale activa.

In plaats van te moeten strijden om kleine hoeveelheden goud in munt- of staafvorm, maakt het CGT-token het gemakkelijk om goud te kopen en verkopen, en ook om uw transacties buiten het gevestigde banksysteem te houden..

Gevolgtrekking

CACHE Gold heeft hard gewerkt om een ​​geweldige digitale gouden token te creëren die volledig is getokeniseerd met ongemunt goud en vrij overdraagbaar is binnen het Ethereum-ecosysteem.

Als je meer wilt weten over hoe het project is gestructureerd of hoe je het CGT-token kunt kopen, is er veel informatie over het GitHub- en Medium-account van het bedrijf.

Met goud dat opvalt als een van de belangrijkste alternatieve activa ter wereld, is het gemakkelijk in te zien hoe populair CGT-tokens zullen zijn. Het is een van de weinige tokens met een gouden achterkant die volledige transparantie en gebruiksgemak biedt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me