BestMixer.io Review: hoe u Bitcoin-transacties anoniem kunt maken

Beste mixer

BestMixer.io is een bitcoin-tumbler of mixer die transacties in het crypto-netwerk anoniem maakt. Dit type mixer scheidt uw nieuwe en oude adressen door uw munten naar andere mensen te sturen en hun munten in ruil daarvoor aan u af te leveren. Via dit proces worden transacties anoniem. BestMixer werkt met een reeks cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash.

Beste mixer

Hoe werkt Bitcoin-mixen??

Voor degenen die niet bekend zijn met het mixen van Bitcoin, biedt BestMixer een kort maar duidelijk overzicht van het proces. Het doel van dit proces is het verbreken van de verbinding tussen de adressen die de munten ontvangen en verzenden. Het mixen van munten is ontstaan ​​als gevolg van het feit dat alle cryptotransacties openbaar worden vastgelegd op de blockchain, maar sommige gebruikers willen extra privacy. Met mixen kunnen gebruikers informatie over waar ze munten verzenden, ontvangen en opslaan privé houden. Het proces maakt het ook bijna onmogelijk voor gebruikers om de persoonlijke informatie te achterhalen die u op verschillende websites moest invoeren om crypto te gebruiken of op te slaan..

Kenmerken

Om BestMixer.io te gebruiken, stuurt u munten naar het platform. Vervolgens worden de munten in de pool geschud en krijgt u willekeurige munten die oorspronkelijk van andere storters waren. Omdat uw originele munten naar tal van bestemmingen gaan en u munten van verschillende oorsprong ontvangt, zijn uw munten onvindbaar. De snelheid van BestMixer.io is afhankelijk van de door u gekozen bezorgtijdinstellingen en de operationele snelheid van het systeem.

Hoe voorkomt BestMixer.io Blockchain-analyse?

Het belangrijkste doel van een Bitcoin-mixer is het voorkomen van blockchain-analyse die leidt tot identificerende informatie. Om dit doel op alle mogelijke manieren te bereiken en de verwachtingen te overtreffen, doet BestMixer.io meer dan alleen je tokens mixen. Het beschermt ook tegen het achteraf mengen van uw oude munten. De verdeling van overschrijvingen naar de ontvangende adressen kost tienden van een procentpunt. Als je wilt, kun je zelfs maar liefst 10 verschillende ontvangstadressen specificeren. Er is ook de mogelijkheid om de overdrachtsvertraging in minuten in te stellen voor elk ontvangend adres met volledige nauwkeurigheid. U kunt naar de mengsterktemeter kijken om te bevestigen dat uw tokens veilig zijn getuimeld en u kunt kiezen uit drie pooltypes om munten te mengen.

Hoe levert BestMixer.io anonimiteit?

Degenen die BestMixer.io gebruiken, willen anonimiteit, en het platform levert dit op meer manieren dan alleen het tuimelen van cryptocurrencies. Het platform is Tor-vriendelijk en beveiligd met SSL. De servers zijn beschermd tegen elk type impact met locaties in meerdere betrouwbare datacenters. BestMixer.io volgt een strikt beveiligings- en privacybeleid, zodat klanten volledige anonimiteit krijgen. Bovendien worden de bestelhistories 24 uur na de uitvoering van uw mengvoorwaarden volledig verwijderd.

Welke talen ondersteunt BestMixer.io?

Omdat cryptocurrency over de hele wereld wordt gebruikt, biedt BestMixer.io ondersteuning voor een lange lijst met talen, waardoor de meeste cryptohouders de tumbler kunnen gebruiken. U kunt alle benodigde informatie vinden in het Engels, Chinees, Koreaans, Maleis, Japans, Portugees, Frans, Italiaans, Duits, Spaans en Russisch.

Is BestMixer.io Makkelijk te gebruiken?

Het team van BestMixer.io heeft het systeem zo ontworpen dat het gemakkelijk te gebruiken is. De website is intuïtief van aard en de interface werkt goed op een reeks apparaten, dus het is geen probleem om er vanaf uw mobiele apparaat van te profiteren. Als je vragen hebt over het gebruik van het systeem, kijk dan eens naar de gedetailleerde gids over het gebruik van de dienst of de reeks educatieve artikelen. Omdat alles beschikbaar is in 11 talen, zullen de meeste gebruikers een taal kunnen selecteren die ze vloeiend beheersen om een ​​volledig begrip te garanderen. Houd er rekening mee dat er minima zijn voor het mengen; u moet een minimale overschrijving hebben van 0,005 BTC, BCH of LTC.

Bitcoin-mixer

Transacties met BestMixer.io vereisen mogelijk één tot zes bevestigingen, afhankelijk van het type cryptocurrency en het overgemaakte bedrag. Wanneer u een bewerking start met BestMixer.io, kunt u een vertraging instellen via de bezorgtijdinstellingen. De orderverwerking duurt niet langer dan 72 uur en de transactiegegevens worden na dit punt niet bewaard.

Wat zijn enkele andere voordelen van BestMixer.io?

Bij elke menging met BestMixer.io genereert het systeem een ​​garantiebrief voor betrouwbaarheid. Gebruikers kunnen hun bestelling ook in realtime volgen via de bestelpagina, die gedetailleerde informatie bevat over het lopende mengproces. Er is 24/7 ondersteuning beschikbaar, waardoor mensen in verschillende tijdzones snel antwoord op vragen kunnen krijgen.

Welke kosten brengt BestMixer.io in rekening?

Servicekosten voor BestMixer.io beginnen bij slechts 0,5 procent en er zijn exclusieve kortingen voor leden. Er is ook een drijvende mijnwerkersvergoeding die BestMixer.io-gebruikers in rekening worden gebracht voor het verwerken van transacties. Op het moment van schrijven was deze vergoeding ingesteld op een maximum van 0,00008916 BTC, 0,00048022 LTC of 0,0000029 BCH, afhankelijk van de gebruikte cryptocurrency. U zult ook opmerken dat de servicekosten nauwkeurig zijn ingesteld op tienden of duizendsten van een procentpunt.

Vergoedingen

De lidmaatschapskorting is gratis en automatisch. Gebruikers krijgen bij hun eerste bestelling een unieke code toegewezen en het systeem berekent automatisch de korting op basis van uw transactievolume. De korting blijft toenemen naarmate u meer mengbewerkingen uitvoert. Elke korting is specifiek voor die cryptocurrency, dus je hebt misschien genoeg BTC gemengd voor een korting van 10 procent, maar genoeg BCH voor een korting van 30 procent. Zodra u 0,1 tot 1 munten mixt, krijgt u 10 procent korting, die oploopt tot 20 procent van één tot 10 munten, 30 procent van 10 tot 50, 40 procent van 50 tot 100 en 50 procent als u ten minste 100 hebt gemengd munten.

Biedt BestMixer.io een API?

Ontwikkelaars die willen profiteren van de functies van BestMixer.io, kunnen de API gebruiken om de functionaliteit van het platform naar hun website te brengen. De API bevat gedetailleerde documentatie en is volledig gratis. BestMixer.io moedigt ontwikkelaars aan om gebruik te maken van de API om de beveiliging van de klant te garanderen met geanonimiseerde munten.

Gevolgtrekking

BestMixer.io is een van de vele cryptocurrency-mixers die beschikbaar zijn om privacy te bieden door het bijna onmogelijk te maken voor anderen om te ontdekken waar je crypto opslaat, verzendt en ontvangt. BestMixer.io biedt relatief lage kosten, een intuïtief platform en ondersteuning voor voldoende talen om ervoor te zorgen dat bijna iedereen toegang heeft tot de service in een taal die ze gemakkelijk kunnen gebruiken. Voor degenen die de extra laag of privacy willen die wordt geboden door het tuimelen van cryptocurrency, is BestMixer.io een zeer nuttige tool.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me