Beginnersgids voor Revain: op blockchain gebaseerd beoordelingssysteem

Revain-gids

Revain maakt gebruik van blockchain-technologie om een ​​revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we beoordelingen achterlaten. Het brengt zichzelf op de markt als het “eerste betrouwbare beoordelingsplatform, gebouwd met blockchain-technologie.” Dit is het enige business review platform dat is gebaseerd op de blockchain.

Revain-gids

Het team achter Revain erkent dat recensies een van de belangrijkste factoren zijn die bepalen welk product mensen kopen. Helaas is bekend dat de bedrijven die beoordelingen hosten en beheren beoordelingen bewerken en verwijderen. Tot overmaat van ramp blijkt uit onderzoek dat tussen de 20 en 60 procent van alle beoordelingen die online worden gevonden nep zijn.

Bedenk bovendien dat elke positieve recensie ongeveer vier klanten trekt en een negatieve ongeveer 11. Met zoveel verkopen op het spel, is het logisch dat bedrijven valse positieve recensies willen. Revain verandert dit alles met een reviewplatform waar je de reviews niet kunt wijzigen.

Hoe lost Revain het probleem op??

Het grote verschil van Revain is dat het is gebaseerd op de blockchain, dus zodra een recensie is geplaatst, kan deze niet meer worden gewijzigd of verwijderd. Op deze manier kunnen bedrijven bestaande beoordelingen niet aanpassen om ze er beter uit te laten zien of iemand anders betalen (zoals degenen die verantwoordelijk zijn voor de website waarop de beoordelingen staan) om dit te doen.

Revain bestrijkt meerdere segmenten, waaronder recensies op ICO’s, cryptocurrency-uitwisselingen, e-commerce en fast-moving consumer goods (FMCG).

Hoe voorkomt Revain dat bedrijven neprecensies plaatsen?

Zelfs als een recensie niet kan worden gewijzigd of verwijderd, bestaat er nog steeds de mogelijkheid om neprecensies te plaatsen. Om dit tegen te gaan, heeft elke gebruiker een limiet van vijf beoordelingen per dag. Er is ook een Know Your Customer-systeem dat massaregistraties voorkomt, zodat een bedrijf niet zomaar iemand kan inhuren om 20 verschillende accounts aan te maken en 100 recensies van zijn producten te plaatsen. Know Your Customer beschermt u ook tegen te hoge uitgaven. Met slimme contracten en DAO hoeven gebruikers het platform niet te vertrouwen om iets te doen behalve bestaan.

Revain-netwerkeffect

Bovendien moet elke Revain-recensie een verificatieproces in twee stappen doorlopen om valse inzendingen te helpen voorkomen. De eerste verificatiestap is kunstmatige intelligentie, terwijl de tweede verificatie handmatig is. De kunstmatige intelligentie maakt deel uit van een nauwe samenwerking met de hightech IBM AI-systemen. De machine learning detecteert alle soorten ongegronde tekst, inclusief misbruik, overstromingen en spam. Revain zal de wereld helpen met een authentieke basis van menselijke meningen voor computers, waarvan het team denkt dat dit nodig zal zijn naarmate er meer machine-to-machine-relaties ontstaan.

Wat zijn enkele belangrijke componenten van Revain?

Revain heeft twee tokens. RVN zorgt voor de motivatie voor gebruikers om actief te blijven. Het tweede token, R, werkt met een niet-lineair conversiemechanisme om een ​​intern token te creëren dat absoluut stabiel is. Bovendien zorgt Revains gebruik van het Ethereum-platform ervoor dat het systeem transparant is om onomkoopbaarheid en onveranderlijkheid te garanderen.

Hoe profiteren gebruikers van Revain?

Het meest voor de hand liggende voordeel van Revain is dat degenen die het platform bezoeken, betrouwbare recensies krijgen over de producten of diensten waarin ze geïnteresseerd zijn. Op deze manier kunnen ze een weloverwogen beslissing nemen zonder zich zorgen te hoeven maken over neprecensies. Bovendien wordt elke keer dat een gebruiker een recensie plaatst, deze beloond. Ze ontvangen RVN-tokens als hun beoordeling de filtratiefase doorstaat, wat elke authentieke met gemak zou moeten doen.

Waarom Revain gebruiken?

Zal Revain de markt helpen?

Het team van Revain is ook van mening dat het platform de markt zal helpen via betrouwbare recensies. Degenen met slechte recensies en slechte beoordelingen zullen minder klanten hebben, tenzij ze hun producten verbeteren. Tegelijkertijd zullen bedrijven die goede producten produceren, positieve recensies ontvangen en klanten winnen. Het resultaat zou minder slechte producten moeten zijn, aangezien de vraag naar die specifieke merken afneemt.

Hoe zullen bedrijven profiteren van Revain?

Bedrijven zullen ook profiteren van Revain door echte feedback van hun klanten te krijgen. Ze kunnen horen wat hun klanten echt van hun producten vinden zonder zich af te vragen welke recensies in hun voordeel zijn omdat de recensent is betaald. In plaats daarvan kunnen ze echt leren wat klanten denken. Wanneer een bedrijf een kwaliteitsproduct produceert, kan Revain zijn verkoop verbeteren naarmate meer klanten gunstige recensies plaatsen.

Kunnen beoordelingen worden betwist?

Het is mogelijk dat beoordelingen worden betwist, net zoals een bedrijf zou kunnen reageren op een beoordeling op een website en de zorgen van klanten zou kunnen aanpakken. Het verschil is dat het hele gesprek in het openbaar en voor altijd wordt getoond, dus het bedrijf kan slechte klantenservice niet verbergen. Evenzo zal iedereen weten of iemand liegt over de kwaliteit van zijn product in de hoop dat de verkoper hem gratis een vervangend exemplaar stuurt en de oude laat behouden. Noch de recensent, noch het bedrijf in kwestie kan iets verbergen met de blockchain die het gesprek opslaat.

Hoe werkt Revain met de rest van de blockchain?

Naast het geven van beoordelingen voor diensten en producten, kan Revain beoordelingen voor ICO’s en meer opnemen. Gezien de grote omvang van de branche en de huidige groei, kan dit erg belangrijk zijn. Revain wijst erop dat ICO’s net in de eerste helft van 2017 meer dan $ 1,3 miljard aan inkomsten hebben opgehaald, zonder dat ze weten welke bedrijven hoogwaardige technologieën en innovaties zullen leveren. In de toekomst kan Revain een manier zijn voor gebruikers om dit soort inzichten te delen.

Revain R-token

Hoe Revain R Token te kopen

Nu de tokenverkoop voorbij is, kunt u de tokens op verschillende beurzen kopen.

U kunt R niet kopen met “Fiat” -valuta, dus u moet eerst een andere valuta kopen – de gemakkelijkste om te kopen is Bitcoin of Ethereum, wat u bij Coinbase kunt doen door middel van een bankoverschrijving of met een bankpas / creditcard en die vervolgens omwisselen voor R op een beurs zoals Kucoin.

Registreer bij Coinbase

Voor de eerste keer dat kopers van cryptovaluta kopen, raden we u aan Coinbase te gebruiken om uw eerste aankoop te doen – het is gebruiksvriendelijk, volledig gereguleerd door de Amerikaanse overheid, zodat u weet dat het een van de veiligste en meest gerenommeerde plaatsen is om cryptocurrency te kopen. Coinbase biedt de mogelijkheid om Bitcoin, Litecoin en Ethereum te kopen met een creditcard of betaalpas of door een bankoverschrijving te sturen. De kosten zijn hoger voor kaarten, maar u ontvangt uw valuta onmiddellijk.

U zult bij het aanmelden enige identiteitsverificatie moeten uitvoeren, omdat ze zich aan strikte financiële richtlijnen moeten houden.

Zorg ervoor dat u onze link gebruikt om u aan te melden, u krijgt $ 10 aan gratis bitcoin bijgeschreven wanneer u uw eerste aankoop van $ 100 doet.

Coinbase-website

Om te beginnen, klikt u op de knop “Aanmelden”, waarna u naar een registratieformulier wordt geleid waar u uw naam en e-mailadres moet invoeren en een wachtwoord moet kiezen.

Koop Ethereum

Voor deze gids zullen we Ethereum kopen om te ruilen voor onze doelcryptocurrency. De reden hiervoor is dat het veel goedkopere kosten heeft dan bitcoin voor het verzenden en de transactie verloopt ook veel sneller. Ga dus in Coinbase naar het tabblad “Kopen / verkopen” bovenaan, selecteer “Ethereum”, kies uw betaalmethode en voer het bedrag in dat u wilt kopen – u kunt een bedrag in Amerikaanse dollars of een aantal Ether invoeren..

Koop Etherum

U wordt dan gevraagd om uw transactie te bevestigen.Als u met een kaart betaalt, moet u mogelijk een verificatie bij uw kaartaanbieder voltooien. Zodra dat is voltooid, wordt uw Ethererum aan uw account toegevoegd.

Koop R bij Kucoin

U kunt nu uw Ether naar Kucoin sturen om Revain te kopen. Lees hier onze volledige recensie voor meer informatie over Kucoin, inclusief hoe u zich kunt aanmelden en handelen.

Kucoin

Revain is ook beschikbaar op de volgende beurzen:

  • OKex
  • HitBTC
  • Cryptopia
  • Mercatox
  • EtherDelta

Hoe ziet de Revain Roadmap eruit?

In Q1 van 2018 voegt Revain meer projecten toe aan het dashboard en vertaalt het platform in extra talen. In Q2 begint het team beoordelingen op te slaan in de blockchain, de mobiele applicatie te maken en het AI-beoordelingsanalysesysteem te bouwen. In Q3 wordt hun RVN-token gelanceerd en wordt hun beoordelingsprikkelsysteem toegevoegd. Ten slotte bevat Q4 de release van Revain Gaming-recensies en samenwerking met giganten uit de gaming-industrie.

Gevolgtrekking

Neprecensies zijn een zeer reëel probleem dat zowel consumenten als bedrijven kan treffen. De unieke benadering van Revain van het beoordelingsproces door gebruik te maken van de blockchain moet eerlijke beoordelingen mogelijk maken waarop gebruikers kunnen rekenen. Als het eenmaal beschikbaar is als mobiele applicatie, kan Revain in potentie erg populair worden, vooral vanwege de prikkels voor recensenten.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me