Beginnersgids voor Emercoin: Cryptocurrency & Blockchain-platform

Emercoin-gids

Emercoin is zowel een blockchain-serviceplatform als een digitale valuta. Emercoin beschouwt zichzelf als de belangrijkste openbare blockchain voor het leveren van bedrijfsactiviteiten die gedecentraliseerd en veilig zijn. De openbare Emercoin-blockchain vertrouwt op de EMC, Emercoin cryptocurrency, om een ​​reeks diensten te leveren.

Emercoin-website

Wat zijn de Emercoin-services?

De Emercoin blockchain ondersteunt een lange lijst met services en operaties voor bedrijven. EmerDPO is een anti-namaakdienst die digitaal eigendomsbewijs levert voor zowel digitale als fysieke diensten en goederen. EmerDNS biedt domeinnaamservices, zoals het vastleggen, beveiligen en bewijzen van eigendom. Magnet is een gedistribueerde torrent-tracker die helpt bij het delen van internetbestanden.

Emercoin-diensten

EmerTTS levert digitale tijdstempels, terwijl EmerLNX bedoeld is voor gedecentraliseerde pay-per-click (PPC) -reclame. EmerSSL biedt gedecentraliseerd beheer en authenticatie van client-server SSL-certificaten, evenals SSL-gebaseerde authenticatie zonder wachtwoorden. Dit werkt met InfoCard, dat elektronische visitekaartjes opslaat.

EmerSSH is een vorm van gedecentraliseerd, veilig shell-beheer en toegangscontrole, iets wat elke sitebeheerder nodig heeft. Ten slotte is ENUMER de gedistribueerde directory voor een directe verbinding met de verschillende VOIP-servers, ook wel omschreven als een blockchain-gebaseerd telecommunicatieplatform.

Wat onderscheidt Emercoin?

Met zoveel blockchains die diensten aanbieden, wil Emercoin zich onderscheiden met zijn data-organisatiesysteem. Met dat systeem kunnen de verschillende services waardevolle gegevens gebruiken zonder dat er ingewikkelde codeertalen of enorme hoeveelheden opslagruimte nodig zijn.

Welke voordelen biedt Emercoin?

Emercoin biedt gebruikers beveiliging omdat een robuust consensusalgoritme alle gegevens beschermt die op de blockchain zijn opgeslagen en uitgevoerd. Dit algoritme omvat zowel proof-of-stake als proof-of-work mining.

Emercoins

Bovendien is Emercoin zeer toegankelijk, waardoor het voor bedrijven overal ter wereld mogelijk wordt om veilig toegang te krijgen tot gegevens en gebruik te maken van de diensten van de Emercoin blockchain. Emercoin kan bedrijven ook helpen bij het verplaatsen van hun cruciale diensten naar een beveiligd platform dat profiteert van blockchain-technologie.

Hoe gebruikt u Emercoin Blockchain?

Om gebruik te maken van een van de bovenstaande services, heeft u alleen EMC nodig. Alle services die worden aangeboden door Emercoin Blockchain gebruiken slechts zeer kleine fracties van EMC, dus uw cryptocurrency gaat verder.

Wat moet u weten over EMC

EMC of Emercoin krijgen is eigenlijk heel eenvoudig. Start op een portemonnee krijgen, die u kunt vinden voor Windows, Mac of Linux. Koop vervolgens de munten op een van de beurzen waar EMC deel van uitmaakt. Emercoin suggereert Indacoin, ondanks zijn hoge commissiekosten, dankzij zijn snelheid en gebruiksgemak.

Emercoin-portefeuilles

In de afgelopen drie jaar is de EMC-wisselkoers 102 keer gestegen, wat wijst op een sterke groei. Door het proof-of-stake-mechanisme heeft Emercoin een gegarandeerd rendement van 6 procent per jaar.

Op het moment van schrijven was het 24-uursvolume van Emercoin $ 988.128 USD of 101,91 BTC met een marktkapitalisatie van $ 170.898.886 USD of 17.625 BTC. Het circulerende aanbod is 41.473.870 EMC en de huidige wisselkoers was 1 EMC voor $ 4,12 USD of 0.00042496 BTC. Deze cijfers fluctueren natuurlijk regelmatig.

Wat voor soort bedrijven gebruiken de Emercoin Blockchain?

Emercoin somt meerdere bedrijven op die zijn technologie gebruiken. Deze omvatten bedrijven uit verschillende sectoren, zoals een documentbeheerproject, een gedecentraliseerde internationale markt gewijd aan auto-gerelateerde gegevens, een gedecentraliseerd nuts- en onroerendgoedbedrijf, een bedrijf dat gebruikers de tijd laat noteren waarop ze een video hebben opgenomen, een vracht e-marktplaats voor verzending en een landbouwbedrijf dat afhankelijk is van de technologie voor zijn gedecentraliseerde aandelengrootboek voor het uitkeren van dividenden en het uitgeven van aandelen.

Bedrijven die Emercoin gebruiken

Er is ook een gratis service die EmerSSL gebruikt om websites te voorzien van de optie van wachtwoordloze authenticatie en een ICO-projectaggregator die vertrouwt op wachtwoordloze authenticatie voor beveiliging, zowel als bedrijf als voor de ICO-projecten die erin worden vermeld. Je kunt Emerson ook vinden op RedHat en Microsoft Azure cloud.

Wat heeft Emercoin bereikt?

Emercoin begon in december 2013 in de vorm van een Peercoin-vork. In 2014 heeft het STUN IP-detectie en Name-Values ​​Storage toegevoegd, een universeel vertrouwd platform dat werkt met externe blockchain-gebaseerde services. Het implementeerde dat jaar ook EmerDNS. In 2015 implementeerde het blockchain-gebaseerde beveiligingsdiensten en voegde EmerSSH, EmerSSL en de InfoCard toe. Het heeft ook de concepten voor Magnet, EmerTTS en EmerDPO toegevoegd.

In 2016 werd een samenwerking aangegaan met het Microsoft BaaS-programma en de release van de MS Azure-applicatie “Blockchain Engine”. Dit jaar omvatte ook het eerste echte gebruik van EmerDPO, een tractie-optimalisator om onnodige inflatie van de blockchain en gedistribueerde dynamische checkpoints te voorkomen. In 2017 voegde Emercoin toe aan RedHat en introduceerde het zijn mijnbouwmechanisme dat PoW, PoS en samengevoegde mijnbouw combineert. Dit is het moment waarop kernverbeteringen, zoals volledige decentralisatie, plaatsvonden. Het begon ook met het openbare testnet, creëerde ENUMER en voegde de on-the-fly mogelijkheid toe om Emercoin in andere crypto’s uit te wisselen via externe exchanges API.

Emercoin-routekaart & Toekomstplannen

In 2018, het team wil geef de core wallet 0.7.0 vrij, die een DNS-subsysteem, verbeterde kernkernel en Segwit zal bevatten. Ze hopen ook de implementatie van ATOM af te ronden, wat een veilig protocol is voor peer-to-peer-verkoop van NVS-records zonder escrow, en de tweede generatie Randpay, het loterijmodel voor betalingsaggregatie, te implementeren..

Tussen 2019 en 2021 zullen ze integreren met het Exonum-protocol van Bitfury, hun bestaande services verbeteren, nieuwe services en producten ontwikkelen, integreren met het Lightning Network en EmerLNX opnieuw ontwerpen voor een CPA-model.

Emercoin-routekaart

Ze willen ook een partnerschap aangaan met een bestaande certificeringsinstantie of hun eigen certificeringsinstantie creëren, zodat ze SSL-certificaten kunnen genereren voor webpagina’s binnen de EmerDNS. Ten slotte willen ze een browser ontwikkelen op basis van de Chromium-engine. Deze browser bundelt hun services “out of the box”, inclusief transparante EmerDNS-toegang, en bevat hun CA vertrouwde root.

Conclusie

Emercoin biedt bedrijven een uitgebreide lijst met op blockchain gebaseerde services op zijn eigen blockchain-platform. Emercoin is ontworpen om gemakkelijker te programmeren, waardoor het eenvoudiger wordt om meer diensten en producten te produceren. De EMC-munt is uw toegangsbewijs om te profiteren van Emercoin-services en u kunt deze vinden op verschillende crypto-uitwisselingen. Emercoin is zeker nuttig, en veel bedrijven hebben al geprofiteerd van zijn diensten.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me