BitPainting: verzamel iconisch artwork op de Ethereum Blockchain

Bitpainting

BitPainting levert een digitaal platform dat is ontworpen om gebruikers iconische kunstwerken op de blockchain te laten verzamelen. Dit geeft kunstliefhebbers de mogelijkheid om te communiceren met zeldzame kunstwerken in virtuele vorm op het Ethereum-netwerk. Met het BitPainting-platform kunnen gebruikers hun favoriete klassieke kunstwerken bezitten. Ze kunnen bovendien toevoegingen maken, cadeau doen, verkopen en de beroemde creaties van de beroemdste artiesten over de hele wereld verkennen. Leden kunnen ook hun eigen unieke collectie maken en bladeren door de kunstwerken die de community heeft verzameld.

Bitpainting

Revolution Blockchain LLC heeft BitPainting ontwikkeld en beheerd. Revolution Blockchain is een volledige dochteronderneming van Tapinator Inc. en een bedrijf uit Colorado. Tapinator wordt openbaar verhandeld en ontwikkelt en publiceert applicaties en mobiele games op Google Play, iOS, Ethereum en Amazon. Tot op heden heeft Tapinator alleen al meer dan 450 miljoen spelers van mobiele games bediend, waardoor het de ervaring heeft die nodig is om een ​​uitbreiding van blockchain-applicaties tot een succes te maken..

Hoe gebruikt BitPainting de Blockchain?

Elk kunstwerk op BitPainting is een niet-vervangbare token, ERC-721, opgeslagen op de Ethereum-blockchain. Het daadwerkelijke BitPainting-platform is gebouwd met gespecialiseerde smART-contracten, die elk zorgen voor schaarste, herkomst en eigendom. De eigen smART-contracten stellen verzamelaars op BitPainting in staat om beperkte oplagen te maken van het kunstwerk dat ze bezitten. Dit leidt tot winstkansen en een beperkt en gedecentraliseerd aanbod.

Waarom besloot BitPainting om de Blockchain te gebruiken??

Gezien de doelen van BitPainting, zoals het leveren van virtueel artwork dat verhandelbaar en uniek is, is het gebruik van de blockchain volkomen logisch. De blockchain heeft zijn nut al bewezen in termen van gedecentraliseerde waardeoverdrachten in de virtuele wereld. Deze technologie heeft het voorheen mogelijk gemaakt om schaarse middelen te verhandelen zonder zorgen over centrale autoriteiten en hun controle. Dit is een dramatische verandering in historische situaties waarin die autoriteiten de voorwaarden dicteerden voor die virtuele items die werden overgedragen, gekocht, verkocht en zelfs alleen in bezit waren.

Hoe koop je kunst met BitPainting?

Om een ​​kunstwerk op BitPainting te kopen, logt u in op uw BitPainting-account en zorgt u ervoor dat u bent ingelogd op de juiste MetaMask-portemonnee. Ga naar de marktplaats op BitPainting en selecteer een kunstwerk. U kunt vervolgens op “Werk kopen” klikken en een MetaMask-transactie zal beginnen. Als u wilt dat de transactie sneller verloopt, kunt u de GWEI verhogen.

Marktplaats

Wat kan een verzamelaar doen met BitPainting Artwork?

Vanwege de decentralisatie en andere kenmerken van de blockchain, heeft een verzamelaar met een BitPainting-account de volledige controle over hun gekochte illustraties, met het volledige eigendom ervan. Ze kunnen ervoor kiezen om edities van dat kunstwerk te maken om winst te maken wanneer ze de geproduceerde edities doorverkopen. Als alternatief kunnen ze gewoon vasthouden aan het kunstwerk en profiteren van de toekomstige waardering in de prijs.

Natuurlijk kunnen verzamelaars er ook voor kiezen om BitPainting te gebruiken om de mogelijkheid te krijgen om virtuele kunstwerken te bezitten van stukken die ze nooit fysiek zullen kunnen bezitten, en mogelijk zelfs nooit zullen kunnen zien, afhankelijk van waar ze wonen en hun reismiddelen. U kunt collecties opzetten, cadeau doen of de kunstwerken verkopen. In de nabije toekomst kun je het kunstwerk ook in een andere setting bekijken, een Companion-sculptuur bestellen, de kunst in een augmented reality-modus bekijken en het Certificaat van Echtheid van de kunst bekijken of afdrukken. Binnenkort komt er ook een mobiele applicatie.

Wat zijn Companion-sculpturen?

Companion Sculptures komen binnenkort aan. Het zijn fysieke representaties van het kunstwerk. Deze zijn schaars, dus eigenaren kunnen maar één Companion Sculpture per kunstwerk bestellen. In gevallen waarin de kunst wordt geschonken of verkocht, moet de nieuwe eigenaar wachten voordat hij de Companion Sculpture bestelt. Elke Companion-sculptuur is gemaakt met Lucite en bevat informatie over uw portemonnee-ID en de kunst zelf.

Welke artiesten vindt u op BitPainting?

Wanneer u door de BitPainting-marktplaats en -collecties bladert, vindt u klassieke kunstwerken van de beroemdste kunstenaars. Deze omvatten onder meer Michelangelo, Leonardo da Vinci, Amedeo Modigliani, Vincent van Gogh, Gustav Klimt, Claude Monet en Pablo Picasso. Het is belangrijk op te merken dat het originele kunstwerk in het museum blijft dat dat specifieke stuk bevat. Elke dag gaat er om 12.00 uur nieuwe kunst live in de oostelijke tijdzone. U kunt een voorbeeld van nieuwe illustraties bekijken op de “Aankomende” -pagina van de Marketplace.

Omdat die kunstwerken zo zelden en tegen zo’n hoge prijs te koop worden aangeboden, maakt BitPainting gebruik van de blockchain om het voor de gemiddelde persoon mogelijk te maken hun waardering voor kunst te tonen. Het doet dit door het verzamelen en verhandelen van virtuele versies van het kunstwerk mogelijk te maken.

Wat is het BitPainting Bounty-programma?

Om meer mensen aan te moedigen BitPainting te leren kennen, biedt het platform een ​​premieprogramma aan. Het is mogelijk om op twee manieren een premie te krijgen. In beide gevallen is de premie een origineel kunstwerk. Het plaatsen van een kwalitatief hoogstaand persstuk over BitPainting op een zichtbare website of het vinden van een nieuwe bug kan tot deze beloning leiden. Het niveau van het toegekende werk wordt gebaseerd op de factoren die in het premieprogramma worden beschreven.

Hoe werkt BitPainting met MetaMask?

BitPainting-kunstwerken worden opgeslagen op de blockchain van Ethereum, dus u moet de MetaMask-plug-in hebben om illustraties te verkopen, kopen of over te dragen. Om te beginnen met verzamelen op BitPainting, hoef je alleen maar MetaMask te installeren. U kunt echter zonder dit op de markt bladeren. Deze extensie is ongelooflijk populair. Het koppelt Ethereum-dapps aan je favoriete browser, waardoor iedereen met de blockchain kan communiceren. Hoewel er andere manieren zijn om dapps te gebruiken, is MetaMask de eenvoudigste en meest populaire, en daarom koos BitPainting ervoor om het te gebruiken.

Wat is Metamask

MetaMask installeren is ongelooflijk eenvoudig. U hoeft alleen maar de MetaMask-website te bezoeken en op de versie voor uw browser te klikken. Zodra u een MetaMask-account heeft gemaakt, kunt u Ether naar uw nieuwe portemonnee-ID sturen en beginnen met het kopen, verkopen en verhandelen van artwork op BitPainting.

Gevolgtrekking

BitPainting is het nieuwste crypto-verzamelbedrijf dat de meest iconische kunstwerken van over de hele wereld in een virtuele vorm brengt. Het stelt kunstliefhebbers vervolgens in staat om het kunstwerk op de Ethereum-blockchain te bezitten, te kopen, verkopen, cadeau te doen, gelimiteerde edities te maken en het te bewonderen in een reeks van omgevingen. BitPainting brengt beroemde virtuele kunstwerken naar liefhebbers over de hele wereld.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me