Binance fordobler understøttelsen af ​​Ethereum-økosystemet

Binance Gitcoin

Kryptovalutakurs kraftcenter Binance har altid taget noget af en “alt ovennævnte” tilgang til kryptoøkonomiske satsninger.

Denne dynamik førte til, at virksomheden udviklede Binance Smart Chain (BSC), en blockchain, der er i ballparken for andre smarte kontraktprojekter som Ethereum, Polkadot, EOS og mere.

Da Binance har øget sine aktiviteter omkring BSC-økosystemet i de seneste måneder, ligesom lanceringen af ​​Venus stablecoin-systemet og Vai stablecoin, er nogle i Ethereum-kredse blevet trætte af, at Binance forsøgte at komme sig forbi Ethereum.

Alligevel har Binance-grundlægger og administrerende direktør Changpeng Zhao længe understreget, hvordan han mener, at fremtiden for krypto ikke vil blive defineret af kæderotteløb, men snarere af interoperabilitet, samarbejde og i sidste ende fælles og parallelle succeser.

Fair nok, og Binance lever op til den fælles vision på en stor måde, hvis børsens nyligt annoncerede løfte om Ethereum-økosystemet er en indikation.

$ 100.000 donation til ETH Community

I denne uge annoncerede Binance CEO Zhao på Binance Summit: Blockchain Anvendte, at kryptobørsen ville donere $ 100.000 USD Gitcoin Grants Round 8, der løber fra 2. december til 18. december 2020.

.@cz_binance lige meddelt det #Binans har lovet at donere $ 100.000 til den næste @gitcoin Tilskuds matchende runde til støtte for kommende #Ethereum projekter. https://t.co/FsjFAdAxXz

– Binance (@binance) 10. november 2020

Gitcoin er som et socialt netværk på steroider for Ethereum-freelancer-samfundet. Blandt Gitcoyns flagskibstilbud er Gitcoin Grants, et donationsfinansieringssystem for Ethereums innovatorer, der bruger en speciel Quadratic Funding (QF) algoritme til at lade græsrodsdonationer på så lidt som $ 1 blive matchet med en $ 100 pr. Pop af andre donorer.

Gitcoin holder sine tilskudssæsoner i runder, som er blevet stadig mere populære og respekteret i økosystemet i løbet af 2020. Den sidste runde, Gitcoin Grants Runde 7, var den største nogensinde og stillede mere end $ 370.000 dollars til matchende donationer fra DeFi-projekter som Chainlink, yEarn og mere.

Nu hopper Binance ind i handlingen til runde 8 med et monetært bidrag, der er over 1/4 af værdien af ​​sidste rundes startmidler. Sådan placerer du dine penge, hvor din mund ser ud, i kryptoøkonomisk stil. I sin meddelelse om donationsløftet udvekslingen bemærkede:

”Vi synes, at arbejde på tværs af forskellige blockchains er vigtigt for væksten i Binance Smart Chain og hele branchen generelt. Der er forskellige parter, der alle skubber mod decentralisering, og det er en af ​​grundene til, at vi gjorde Binance Smart Chain kompatibel med Ethereum. […] Det er vigtigt at påpege, at mens Binance Smart Chain og Ethereum er to separate blockchains, er de ikke nødvendigvis konkurrenter […] Som en blockchain-industri er vi nødt til at arbejde sammen og innovere og finde flere brugssager til blockchain-økosystemet stort set. ”

Stigende interesse?

Ethereum er en tour de force i kryptoøkonomien lige nu, så det er ikke overraskende, at Binances ledelse har netværket på sin radar på en stor måde.

Alligevel går denne $ 100.000 Gitcoin-donation meget dybere end bare at have Ethereum på børsens radar, en dynamik, der er i tråd med CEO Zhaos voksende deltagelsesinteresse mod den regerende smarte kontraktplatform.

Faktisk lige før Gitcoin-donationen blev annonceret, kommenterede Zhao på sin person Twitter-konto, at “Jeg køber muligvis 32 ETH, bare for årsagen,” og tilføjede påstanden ikke var økonomisk rådgivning, men simpelthen støtte til Ethereums udviklingsindsats generelt.

Jeg køber måske 32 #ETH, bare for sagen.

Ikke økonomisk rådgivning. Bare understøtter ETH-udvikling.

– CZ Binance (@cz_binance) 10. november 2020

Bemærkningerne kommer, da den længe ventede ETH2-indskudsadressekontrakt blev lanceret tidligere denne måned, en udvikling, der baner vejen for Ethereums skift til proof-of-stake (PoS) konsensus – hvor validatorer spiller 32 ETH i partier i stedet for minedrift – begyndende så tidligt som den 1. december 2020.

I mellemtiden ser vi, hvor Ethereum går herfra, og hvordan Binance fortsætter med at interagere med den førende smarte kontraktplatforms økosystem fremadrettet. Indtil videre er børsens seneste overtures imponerende.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me